Jump to content
A7XBilly

Migelli

Recommended Posts

Ψάχνοντας αδιάφορα στο διαδίκτυο, βρήκα τυχαία αυτήν την μάρκα, που παράγει αυτήν την μότο (και όχι μόνο. μεγάλη γκάμα από μότο) που βλέπεται και φαίνεται ενδιαφέρον! Βασικά μοιάζει με την Ducati 1000 στην μάσκα της και βγαίνει και σε 250! Από ότι νομίζω είναι κινέζικη εταιρία!

Αλλά η σελίδα τους λέει τα παρακάτω:

History of Megelli Motorcycles

Megelli is the creation of the team at SLD UK Ltd, whose vision and drive has enabled the realisation of this new and exciting brand of motorcycles. “From the original idea, to the realisation within 3 years”.

Using a wealth of knowledge at one of Europe’s leading Motorcycle design centres, linked with a well respected UK vehicle production and engineering company, the functionality, reliability and sheer stunning appearance has been crafted into what is truly a desirable series of Megelli motorcycles.

sports125ccc.jpg

sports125ccd.jpg

sports125ccg.jpg

sports125ccg1.jpg

Μακάρι να δούμε και τέτοια στους δρόμους γιατί όχι?

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν έχω ιδέα! και δεν το έχω δεί πίσω απο καμία βιτρινα!

αλλα αν διάλεγα ανάμεσα σε ninja 250 και αυτο σε 250 μόνο σε ομορφιά πάντα....θα διάλεγα migelli! χεχε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι migelli ή megelli? Αν ειναι το 2ο, να 2 βιντεακια για το 2μισαρι της εταιριας:

και

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχω δει και εγω καιρο. Ειναι κουκλι.... Αλλα δεν νομιζω οτι θα την δεις στο Ελλαδα γιατι δεν νομιζω πρωτον να ειναι για πωληση στη Ελλαδα και δευτερον θα την παρουν πολλοι λιγα ατομα μια και δεν θα εχει μεγαλη γκαμα ανταλλακτικων και δεν γνωριζουμε και την ποιοτητα σε αυτην

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ@#$ναρα φαινετε,αλλα Κινεζικο ρε γμτ :closedeyes::think:

Μην ειναι σαν και αυτο που λενε "απεξω μπελα μπελα και απο μεσα μπαχατελα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα βίντεο καταλαβαίνεις ότι είναι "από φωνή, κορμάρα!"

Ακουμπάει λέει ο πλάγιοστάτης όταν πλαγιάζεις τη μηχανή και όταν γυρνάς πολύ αριστερά το τιμόνι πατιέται μόνη της η κόρνα....

Μικρά λάθη αλλά ποιός ξέρει πόσα ακόμη δε παρατήρησαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο ειναι αλλα να στριβεις και να ακουμπαει το σταντ??Η να στριβεις το τιμονι και να πατιεται η κορνα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν την αγόραζε καμια triumph και έβγαζε θιγατρικές "μικρες" triumph με το όνομα migelli θα ήταν πολυ καλο πιστεύω!

πάντως λέει οτι με μια μοντιφιά το σταντ δεν θα είναι πρόβλημα! και έχει μεγαλύτερη ροπη απο το νιντζα!

και στρίβει πολυ καλα!

αλλα φτιάχνεται στην κινα! :yeahright:

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω πως η Honda CDR (το καινουργιο μοντελο της CBR) ειναι αντιγραφη της Migelli

Η ποια????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω πως η Honda CDR (το καινουργιο μοντελο της CBR) ειναι αντιγραφη της Migelli

Ποιος ήρθε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα εβγαλε το DVD-RW :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκες η μαρκα αυτη ειναι πολυ καλη εχει κινητηρες sym και ειναι βρεττανικη ... το ψηνα για το 250r πιο μετα εχει ακουσει κανεις τπτ για ελλαδα

?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκες η μαρκα αυτη ειναι πολυ καλη εχει κινητηρες sym και ειναι βρεττανικη ... το ψηνα για το 250r πιο μετα εχει ακουσει κανεις τπτ για ελλαδα

?

Made in China/Taiwan φασόν για Αγγλους. Κυλίνδρους της SYM και όχι ολόκληρα μοτέρ. Από κοντά που έχω δεί ένα εδώ στη Κρήτη, φαίνεται κακή κινεζοκατασκευή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα