Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Στο γράφω σ'ένα ΨΔ αν (πιο εύκολο μου είναι) κι έλα να το πάρ'ς (σε ειδοποιΆω όταν το φτιάξω.) Τι ειναι το ΨΔ ρε παιδια;;;; νεο ειδος στην τεχνολογια για εγγραφες;;;; :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) ψηφιακό δίσκο; μάλλον εννοεί CD αλλά ο σωστός όρος είναι συμπακτωμένος δίσκος!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Φτου σου ρε! Εγώ άκουγα προγράμματα, ξατμισόνια, φίλτρα, άφιλτρα... λέω θα πλακωθούμε στις "σφαλιάρες" εκεί πάνω... αλλά μπααααα. Καλα θα με πνιξεις :2funny: ..... ακου φιλτρα αφιλτρα... .... εγω σε ειδα πισω μου να ερχεσαι κ λεω ας τον αφησω να περασει (σουκανα κ νοημα δεν εχεις να πεις!!!) να δω πως παει αυτο το κουλαδι που ολοι λενε οτι την στιβει την γεροντισσα... εκατσα λιγο πισω σου κ εκει που περασατε φτερο απο την νταλικα με τα μπαμπακια λεω αστο ας μεινω με τον ravendark .... αλλωστε ειναι πιο ομορφος ο κωλος του ktm απο τον κωλο της γριας σου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 σε πολλά σημεία πάλεψα να κρατηθώ πίσω από κανέναν αλλά λόγω έλλειψης και εμπειρίας και ιπποδύναμης στάθηκε αδύνατο... ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τη διαδρομή πάντως... το μόνο σημείο που τρόμαξα ήταν στο ΤΑΚ ΤΑΚ (όπως και αρκετοί τελικά) και σε ένα άλλο σημείο με μία δεξιά στροφή που έκλεισε απότομα και δεν το περίμενα καθόλου με αποτέλεσμα να κόψω και να ανοίξω πολύ... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 τι ειναι αυτο το ΤΑΚ ΤΑΚ ρε παιδια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 χαχαχα....μία δεξιά ανηφορική στροφή μέσα σε ένα χωριό (μετά τους λουκουμάδες) όπου πέρναγε νερό... περνώντας βράχηκαν και οι 2 τροχοί και μετά η μηχανή έκανε ένα χαρακτηριστικό ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ γλυστρώντας... μερικοί λένε ότι ήταν ο χάρος που χτύπαγε το τζαμάκι του κράνους...άλλοι λένε ότι ήταν απλά τα ελαστικά που γλυστρούσαν... άλλοι δεν το άκουσαν καθόλου....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Καλα θα με πνιξεις :2funny: ..... ακου φιλτρα αφιλτρα... .... εγω σε ειδα πισω μου να ερχεσαι κ λεω ας τον αφησω να περασει (σουκανα κ νοημα δεν εχεις να πεις!!!) να δω πως παει αυτο το κουλαδι που ολοι λενε οτι την στιβει την γεροντισσα... εκατσα λιγο πισω σου κ εκει που περασατε φτερο απο την νταλικα με τα μπαμπακια λεω αστο ας μεινω με τον ravendark .... αλλωστε ειναι πιο ομορφος ο κωλος του ktm απο τον κωλο της γριας σου !!! Όντως... ο κώλος του RC8 δεν παίζεται αλλά που το είδες το φτερό με τα μπαμπάκια. Στο βίντεο τουλάχιστον που έχω ανεβάσει, δεν φαίνεται κανένα ρίσκο Δες από το 6:40 και μετά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Ειδατε ρε καγκουρια; εγω δεν πιεσα πουθενα, πηγα χαλαρα παντου (γιατι ειχα ξενερωσει στην αρχη) και ετσι δεν πετυχα κανεναν στον δρομο μου για κανεναν δεν εχω σχολια και κανενας δεν εχει σχολια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Ειδατε ρε καγκουρια; εγω δεν πιεσα πουθενα, ....κοιτα ποιος μιλαει.... ο κανω εντουραδα με το tdm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ζηλευεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ζηλευεις OXI εσυ ζηλεψες τα καθαρα χιχιχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Ειδατε ρε καγκουρια; εγω δεν πιεσα πουθενα, πηγα χαλαρα παντου (γιατι ειχα ξενερωσει στην αρχη) και ετσι δεν πετυχα κανεναν στον δρομο μου για κανεναν δεν εχω σχολια και κανενας δεν εχει σχολια... Εγω στο πηγαινε, μαζι με τους Alarm, nikolas_fmx, xx1100, Naftilos και δεν θυμαμαι αν ηταν και κανενας αλλος μαζι μας, μας επιασαν ενα δυο φαναρια στην χαλκιδα και σας χασαμε! Εντελως ομως!!!Μετα συνεχισαμε και πολυ αργα μεσα στην χαλκιδα, ψαχνωντας γυρω γυρω μπας και περιμενατε πουθενα, και μεχρι να ξυπνησουμε να παμε σβελτα ειχατε γινει αναμνηση! Οποτε ειχαμε ολο τον δρομο δικο μας!Χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ειχατε γινει αναμνηση! τι περιγραφη ω θεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Gee σε έχω έτοιμο με φουλ υλικό σε DVD. Σου στέλνω πμ με κινητό για να συνεννοηθούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Μου άρεσε πέρα από την ταχύτητα σου και ο ομαλός τρόπος οδήγησής σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Μου άρεσε πέρα από την ταχύτητα σου και ο ομαλός τρόπος οδήγησής σου Πουτ@ν@ εμπειρια......δεν αγοραζεσαι.... Για αυτο αν βλεπετε παπουδιερα στο δρομο,αν δεν ξερετε τον παππου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 τι ειναι αυτο το ΤΑΚ ΤΑΚ ρε παιδια??? Ειναι πως εκαναν τα μηχανακια ολων μολις πατησαν τα νερα σε μια ομορφη στροφη. ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ τι ειναι αυτο το ΤΑΚ ΤΑΚ ρε παιδια??? Ειναι πως εκαναν τα μηχανακια ολων μολις πατησαν τα νερα σε μια ομορφη στροφη. ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Όχι όλων...μη γενικεύεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Εκτός τόπικ αλλά εντός της βόλτας. Κάποια στιγμή στην επιστροφή αλλάξαμε μοτοσυκλέτες με τον φίλο Mesastou (Αντώνη).Ήμουν περίεργος να δω τι λέει το Ντεβίλ. Πρώτη εντύπωση η πολύ άνετη θέση οδήγησης,αν και θα ήθελα το τιμόνι να ήταν λίγο πιο χαμηλά.Έχω την εντύπωση ότι σε πολλά χλμ ταξιδιού ίσως και να χρειάζεσαι ζώνη μέσης.Αναφέρομαι σε χλμ σε εθνική.Όταν είχα το FJ 1200,το 1989,σε μεγάλα ταξίδια η ζώνη ήταν απαραίτητη.Με το που πήρα το CBR 1000 F (το 1991) και το ΧΧ (το 1999) η ζώνη δεν ξαναβγήκε από το συρτάρι. Ευκολοδήγητο,έμπαινε αμέσως στις στροφές,σαφέστατα μαλακό,αλλά μόνο αν το πίεζες,που δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια συμπεριφορά,με φανταστικά φρένα και ροπάτο μοτέρ.Αυτό το μοτέρ που φοράει είναι ατόφιο χρυσάφι.Άθραυστο,ροπάτο,βελούδινο,οικονομικό αν δεν το στύβεις. Εντύπωση μου έκανε ο άξονας που σχεδόν πέρασε απαρατήρητος. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ποτέ,γιατί ακόμα και τώρα στα γεράματα :) αναζητώ συγκινήσεις από την βόλτα μου.Και αν μάθεις σε πολλά κυβικά,άλογα και ειδικά ροπή,δύσκολα κατεβαίνεις κατηγορία. Όμως είναι μια πολύ τίμια και καλοκατασκευασμένη τουριστική μοτοσυκλέτα που κάνει ταξίδι παραπλήσιο με πολύ ακριβότερες και εντυπωσιακότερες μοτοσυκλέτες.Respect στο Ντεβίλ από εμένα. Αλλά εδώ στην Ελλάδα η μούρη και το αγωνιστικό λοοκ έχουν τον πρώτο λόγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 αν μάθεις σε πολλά,άλογα,δύσκολα κατεβαίνεις κατηγορία. Nα ο λόγος που δεν αλλάζω το GS. Που να πάμε σε λίγα άλογα τώρα που μάθαμε στα πολλά. :lol: Θα είμαι πιο αργός κι απ' το replay μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 ...Έχω την εντύπωση ότι σε πολλά χλμ ταξιδιού ίσως και να χρειάζεσαι ζώνη μέσης.Αναφέρομαι σε χλμ σε εθνική.Όταν είχα το FJ 1200,το 1989,σε μεγάλα ταξίδια η ζώνη ήταν απαραίτητη.Με το που πήρα το CBR 1000 F (το 1991) και το ΧΧ (το 1999) η ζώνη δεν ξαναβγήκε από το συρτάρι. Πλάκα έχει που και εμένα στην δικιά σου κάποια στιγμή άρχισε λίγο να με ενοχλεί η μέση μου. Είναι τελικά μάλλον και στον άνθρωπό, πέρα από την μοτοσυκλέτα. Στο 36ώρο πάντως δεν με ενόχλησε αν και ψηλότερος από εσένα (1,79) και έτσι ακόμα ποιό όρθιος. Ευκολοδήγητο,έμπαινε αμέσως στις στροφές,σαφέστατα μαλακό,αλλά μόνο αν το πίεζες,που δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια συμπεριφορά,με φανταστικά φρένα και ροπάτο μοτέρ.Αυτό το μοτέρ που φοράει είναι ατόφιο χρυσάφι.Άθραυστο,ροπάτο,βελούδινο,οικονομικό αν δεν το στύβεις. Να συμπληρώσω πως η προφόρτιση ήταν στο 4 από τις 40 θέσεις που έχει. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ποτέ,γιατί ακόμα και τώρα στα γεράματα :) αναζητώ συγκινήσεις από την βόλτα μου.Και αν μάθεις σε πολλά κυβικά,άλογα και ειδικά ροπή,δύσκολα κατεβαίνεις κατηγορία. To φοβήθηκα και εγώ αυτό, το πέρασμα από την Fazer '99 στην ποιό αργή Varadero (χειρότερη αναλογία ίππων ανα κιλό - έλλειψη μπαμ στις ψηλές) , δεν με ενόχλησε χάρη στην αυξημένη ροπή, που μείωσε την ανάγκη για κατεβάσματα, καθώς και χάρη στην φιλικότητα της Varadero. Με το πέρασμα τώρα στην deauville xμ, ναι, κάποιες ελάχιστες στιγμές μου λείπει το γκάζι, αλλά αυτό που με συγκινεί περισσότερο στην οδήγηση είναι το στρίψιμο, οπότε τελικά δηλώνω ικανοποιημένος. Στα θετικά σε σύγκριση με το Varadero, το χαμηλότερο ύψος, οι μικρότερες διαδρομές αναρτήσεων (κάπως ποιο street στήσιμο), η καλύτερη αεροδυναμική (και χάρη στην σαφώς μικρότερη ανάγκη για μπαγκαζιέρα) και η μικρότερη κατανάλωση. Μια μια λέξη, μια χαρά παπουδιέρα για μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες