Jump to content
landscape

Αθάνατα Yugo

Recommended Posts

tromaktikos.jpg

01. Πως διπλασιάζεις την τιμή ενός YUGO..;Φουλάρεις το ρεζερβουάρ.

02. Γιατί το YUGO έχει… θερμαινόμενο πίσω τζάμι;

Για να μη κρυώνουν τα χέρια σου όταν σπρώχνεις.

03. Πώς μπορείς να εξαφανίσεις ένα YUGO;

Το ψεκάζεις με αντισκωριακό.

04. Γιατί τα YUGO έχουν τέσσερα πεντάλ;

Με το τέταρτο ανοίγει ο αερόσακος.

05. Γιατί το βιβλιαράκι που έχουν τα YUGO έχει τόσες πολλές σελίδες;

Γιατί περιέχει τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρένων.

06. Ποιο είναι το όνειρο όλων των κατόχων YUGO;

Να τους σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα.

07. Σε τι διαφέρει το απλό YUGO από το YUGO GT;

Το GT έχει αναπτήρα.

08. Πάει ο κάτοχος ενός Zastava YUGO 45 στο συνεργείο και λέει στο μάστορα:

- Θέλω να βάλεις πάνω μηχανή 5.000cc, με 2 turbo ώστε να έχω τελική 350 Km/h . Θέλω ακόμα να το κάνεις 4×4, λάστιχα 355 με 19άρες ζάντες, ABS, δερμάτινο σαλόνι και αυτόματο πιλότο. Πότε να περάσω να το πάρω;

- «Πέρνα σε ένα τεταρτάκι», απαντάει ο μάστορας.

- Ρε φίλε, δεν κόβεις τις βλακείες;

- Εγώ τις άρχισα;

09. Μπαίνει ένας τύπος σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και λέει στον πωλητή:

«Φίλε, θέλω δυο πατάκια για ένα YUGO».

Ο πωλητής το σκέφτεται λίγο και απαντάει: «OK, είναι καλή ανταλλαγή».

10. Γιατί δεν ξεκινάει ένα YUGO μόλις άναψε πράσινο;

Πάτησε τσίχλα…

:greece: :greece: :greece: :greece: :greece:

πηγή :http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

tromaktikos.jpg

07. Σε τι διαφέρει το απλό YUGO από το YUGO GT;

Το GT έχει αναπτήρα.

08. Σε τι διαφέρει το YUGO GT από το YUGO GTi;

O αναπτήρας ανάβει!

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιλοτάκι το παλουκάρι λέμε... worshippy.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα χα χα ... το μόνο αυτοκίνητο που όταν πατούσες δυνατά φρένα (ειδικά σε γλιστερό έδαφος) ο κώλος προσπαθούσε να προσπεράσει τη μούρη! :D

Το'χε η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε και το είχα οδηγήσει μερικές φορές.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο τον μοχλό ταχυτήτων. Σαν την κουτάλα μέσα σε κατσαρόλα συμπεριφερόταν. (έστριβες δεξιά,πλάγιαζε δεξιά...έστριβες αριστερά, ερχόταν προς εσένα :2funny: ) Για να μην πω πως για να βάλεις 5η έπρεπε να μαζέψει το αριστερό του πόδι ο συνοδηγός :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο τον μοχλό ταχυτήτων. Σαν την κουτάλα μέσα σε κατσαρόλα συμπεριφερόταν. (έστριβες δεξιά,πλάγιαζε δεξιά...έστριβες αριστερά, ερχόταν προς εσένα :2funny: ) Για να μην πω πως για να βάλεις 5η έπρεπε να μαζέψει το αριστερό του πόδι ο συνοδηγός :tooth:

Aρα δουλευε, εστω και ετσι ο λεβιες..

Καποτε, μια ξαδελφη μου, ειχε ενα yugo και το οδηγουσα κατα καιρους.. Αν δεν προσεχες στην αλλαγη ταχυτητων (και να σπρωχνεις το λεβιε προς τα κατω) εβγαινε και σου εμενε στο χερι! (κυριολεκτικα!!) :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έμαθα να οδηγώ με συμπλέκτη πάνω σε yugo......το επόμενο αμάξι που πείρα.....κούρεψε σασμάν......(νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ταχύτητες.....!!!!) :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα χα χα ... το μόνο αυτοκίνητο που όταν πατούσες δυνατά φρένα (ειδικά σε γλιστερό έδαφος) ο κώλος προσπαθούσε να προσπεράσει τη μούρη! :D

Το'χε η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε και το είχα οδηγήσει μερικές φορές.

μια φορα ειχα οδηγησει και με τιποτα δεν μπορουσα να βαλω οπισθεν. μια ωρα εκανα τον λεβιε πανω κατω για να βρω το διακενο και να κουμπωσει. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχααχχαχαχαχχα ειστε απιστευτοι χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχε η μανα μου πριν καμια 10 χρονια ενα yugο..ειχα ριξει κατι σπρωξηματα σε κατι ανηφορες..βγαιναμε ολοι και σπρωγναμε..Μη μιλησω και για το τιμονι που δεν κουνιεται με τιποτα...οταν ηθελε να παρκαρει η μανα μου (γυναικα τωρα ξερετε) για να το στριψει το τιμονι ειχε υδρωσει...Και φαση ειχε οταν της εσβηνε στην αρχη και κορναραν ολοι εκει να δεις νευρα και ιδρωτας απο την ντροπη της...χαχαχαχαχ +1 απο μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φαντάζομαι ξέρετε γιατί το ονόμασαν έτσι....

Γιατί οι δοκιμαστές της Zastava όταν το είδαν έλεγαν ο ένας στον άλλον

- You go!!!

- NO! You go!!!

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι κοινό έχουν, το Yugo της οικογένειας και η ποτάνα κόρη που την έχει πάρει νουμεράδα όλη η γειτονιά;;;

Τροποποιήθηκε από τον Thetreeoflife

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι κοινό έχουν, το Yugo της οικογένειας και η ποτάνα κόρη που την έχει πάρει νουμεράδα όλη η γειτονιά;;;

και τα δυο τα έχουν σπρώξει πολύ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον ειχαμε πριν απο αρκετα χρονια ενα Yugo.

Μου εχει συμβει να σπασει ο λεβιες ταχυτητων, πηρα το ματσουκι στο χερι, ευτηχως ειχε κουμπωμενη δευτερα και πηγα στο συνεργειο σχετικα καλα αν και λιγο αργα.

Μου εχει συμβει να πεσει τακακι στον δρομο απο τα μπροστινα φρενα, ακουσα ενα ντουπ και καταλαβα οτι δεν φρεναρε τοσο καλα, το πηγα στο συνεργειο με χειροφρενο. Αργοτερα χαρχαλεψε και το χειροφρενο :)

Ενα τελευταιο ηταν σε μερα με βροχη, εβαλα υαλοκαθαριστηρα και το αριστερο καθαριστιρακι ξεκολησε απο την βαση του, το μακτρο επεσε στο καπω, ειμουν καπου στην Βουλιαγμενης, το επιασα εν κινηση και το εβαλα μεσα.

Τετοιες συγκινησεις δεν ζεις με τα απροσωπα συγχρονα αυτοκινητα.

Εαν δεν αποφασιζαν οι μεγαλοι την διασπαση της Γιουγκοσλαβιας σημερα η Zastava θα ηταν οπως ειναι Skoda. Ειμαι σιγουρος για αυτο. Ηρθε ομως ο πολεμος και τα σταματησε ολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν δεν αποφασιζαν οι μεγαλοι την διασπαση της Γιουγκοσλαβιας σημερα η Zastava θα ηταν οπως ειναι Skoda.. Ηρθε ομως ο πολεμος και τα σταματησε ολα.

"Τυχαιο? Δε νομιζω!!" :2funny:

:winking: :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα