Jump to content

Recommended Posts

2η μερα:

Ξεκινώντας για το Albero Bello:

imgp4200b.jpg

imgp4201.jpg

Στη διαδρομη καναμε σταση για να φουλαρουμε με μαγικο ζωμο (-10λεπτα το λιτρο +60χλμ αυτονομια):

imgp4204.jpg

imgp4206.jpg

Φτανοντας στο Albero Bello παρκαραμε τα μοτορια στη κεντρικη πλατεια:

imgp4207.jpg

imgp4209.jpg

Με τοσα μηχανακια τα απροοπτα δεν ελειψαν, ευτυχως ηταν μικρο το κακο, δυστυχως ηταν απο την βορειοπαρεα μας αυτος που το επαθε:

imgp4210.jpg

Το ξεχωριστο Albero Bello με τις περιεργες σκεπες:

imgp4212.jpg

imgp4213.jpg

imgp4214.jpg

imgp4217.jpg

imgp4219.jpg

imgp4220.jpg

imgp4221.jpg

imgp4223.jpg

Καθ'οδον για το Taranto:

imgp4224.jpg

imgp4225.jpg

Φωτογραφιες απο το Taranto το οποιο ειναι η δευτερη μεγαλυτερη πολη της περιοχης μαζι με το Lecce (αν δεν κανω λαθος):

imgp4230.jpg

imgp4233o.jpg

imgp4234.jpg

imgp4235.jpg

imgp4236u.jpg

imgp4237.jpg

Το απαραιτητο καφεδακι:

imgp4238.jpg

Δεν ειναι κακο :whistling:

imgp4240.jpg

Επισκεψη σε παραδοσιακο οινοπιοιο στην περιοχη της Mandurias:

imgp4241.jpg

imgp4243.jpg

imgp4244.jpg

Και τελος επισκεφτηκαμε ενα παραδοσιακο ξενοδοχειο το οποιο πριν μερικους αιωνες ηταν παλι αρχοντικο:

imgp4248.jpg

imgp4249.jpg

imgp4250t.jpg

imgp4251.jpg

Επιστροφη στο ξενοδοχειο για το βραδινο ξεφαντωμα με τοπικο συγκροτημα με πολυ κεφι και χορο και λιγο φαγητο....

Μαζευονται φωτο......αν καποιος μπορει να μου στειλη cd me φωτο η μεσω μειλ......

Θα γινει 20 νοεμβρη προβολη σε πριτζεκτορα και παρτυ σε μπαρ ενω το(α) dvd που θα δημιουργηθουν απο τη λεσχη θα δωθουν (ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ) σε οσους το θελουν (η θα σταλουν καποια σε ορισμενους και σε οσους δεν ειναι Αθηνα και θα τα αντιγραφετε απο αυτους)

Σταυρε προκειται να μαζεψω αρκετες φωτο απο τους βορειους και να φταιξω ενα cd, αν θες μπορω να στο στειλω να το βαλετε στη συλλογη σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2η με

Σταυρε προκειται να μαζεψω αρκετες φωτο απο τους βορειους και να φταιξω ενα cd, αν θες μπορω να στο στειλω να το βαλετε στη συλλογη σας.

AN MΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ..........ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Τροποποιήθηκε από τον africanos31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλωσηρθατε παιδες!...χαιρομαι που διαβαζω και βλεπω οτι περασατε καλα!.... δωστε φωτο Λεμεεε! :_rock-on: :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AN MΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ..........ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Οκ θα προσπαθησω να μαζεψω υλικο και να το κανω συντομα. Μιλαμε και με pm.

καλωσηρθατε παιδες!...χαιρομαι που διαβαζω και βλεπω οτι περασατε καλα!.... δωστε φωτο Λεμεεε! :_rock-on: :_rock-on:

Που'σαι ρε κουμπαρε? Εσυ ζεις σε καλα μερη φανταζομαι κατανοεις τη χαρα μας. Οι υπολοιπες φωτο αυριο, τωρα ωρα για υπνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσήρθατε παιδιά!!!! :clapping2:

Χαίρομαι που περάσατε καλά και που δεν πτοηθήκατε από τις καιρικές συνθήκες (την Τετάρτη που ξεκινούσατε έριξε σε 24 ώρες στην Θεσσαλονίκη όση βροχή ρίχνει σε 2,5 μήνες!... :shock: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου, αν και δεν έχω επιστρέψει ακόμα. Κατά "πάγια τακτική" το "τράβηξα" λιγουλάκι, έκανα μια φανταστική διαδρομή Πάτρα - Ναύπακτο - Γαλαξίδι - Ιτέα - Αράχωβα - Δελφούς - Λιβαδειά - Θήβα για να φτάσω Αθήνα να πιω ένα καφεδάκι με τα φιλαράκια από το VFR forum.

Τα λέμε από αύριο.

Σταύρε (Αφρικανέ), το έχουμε οργανώσει το έγκλημα, την επόμενη Τετάρτη θα έχουμε DVD με συγκεντρωμένες ΟΛΕΣ τις φώτο απο Καβαλιώτες και Θεσσαλονικείς. Θα το έχεις απο Πέμπτη - Παρασκευή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου, αν και δεν έχω επιστρέψει ακόμα. Κατά "πάγια τακτική" το "τράβηξα" λιγουλάκι, έκανα μια φανταστική διαδρομή Πάτρα - Ναύπακτο - Γαλαξίδι - Ιτέα - Αράχωβα - Δελφούς - Λιβαδειά - Θήβα για να φτάσω Αθήνα να πιω ένα καφεδάκι με τα φιλαράκια από το VFR forum.

Τα λέμε από αύριο.

Σταύρε (Αφρικανέ), το έχουμε οργανώσει το έγκλημα, την επόμενη Τετάρτη θα έχουμε DVD με συγκεντρωμένες ΟΛΕΣ τις φώτο απο Καβαλιώτες και Θεσσαλονικείς. Θα το έχεις απο Πέμπτη - Παρασκευή.

ΟΚ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ..........ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ VIDEO NA ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mερικα ''σκηνικα'' απο τις βολτες............

ΣΚΗΝΙΚΟ Ν1

3 απο τη ΛΕΜΟΤ στο τελος σκουπες μαζευαν οτι επεφτε.......φωτογραφικες μηχανες :lol: ,, σπρει αλυσιδας, βιδες, και σε μια συνεπιβατιδα της εφυγαν 20ευρα!!!!! Ο οδηγος (αφου τα μαζεψαμε την εβριζε) καμια 10χλμ...... :ok: της ιδιας της εφυγε η ενδοεπικοινωνια!!!!

ΣΚΗΝΙΚΟΝ2

μετα την ομιλια του πρεσβη ο ....''Β'' εχει παει στο πρεσβη που δεν ανεβαινε στη μοτο και του λεει σοβαρα '' Θα ηταν τιμή μου να ανοιξετε το γκαζι στον κοφτη αφου δεν ανεβαινετε!!!!!!!!!'' :bash: Ο πρεσβης τον κοιταγε σαν εξωγηινο (τον πηραμε με το καλο απο κει)

και πολλα αλλα.......

Τροποποιήθηκε από τον africanos31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικά οτι και να πει κανεις δεν μπορει να αποδώσει τα συναισθήματα που νιώσαμε ολοι μας.πολλοί απο μας,όπως κι εγώ ήταν το πρωτο μας ταξιδι στο εξωτερικο κι ετσι η αγωνια να ξεκινησουμαι ηταν μεγαλη.φτανοντας ιταλια ολες οι αισθήσεις σε έξαρση για να μπορεσω να αποτυπώσω οσο περισσότερες εικόνες μπορουσα.τώρα που ειμαι παλι εδω στην ελλαδα οι εικονες αυτες που εχουν μείνει με κανουν και χαμογελώ και να μην βλέπω την καθημερινοτητα στην οποια επεστρεψα.χάρηκα που γνώρισα καινουρια μερη και την παρεα απο την βορεια ελλαδα που πραγματικα οταν μπηκαν στο καραβι απο ηγουμενιτσα ηταν λες και ειχαν γυρίσει απο καταδυση.

Πάντα τετοια λοιπον και εν αναμονή για το επομενο ταξιδι. :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα κατάλαβα που βρισκόμουνα όταν πλήρωσα τον καπουτσίνο μου ξανά 3,50€..... όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ....Τουλάχιστον στην Ελλαδίτσα μας που όλα είναι ακριβά σου βγάζουν και νεράκι :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα κατάλαβα που βρισκόμουνα όταν πλήρωσα τον καπουτσίνο μου ξανά 3,50€..... όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ....Τουλάχιστον στην Ελλαδίτσα μας που όλα είναι ακριβά σου βγάζουν και νεράκι :aggressive:

Ασε με να μαντέψω: μήπως η Χαλκιδική έχει και καλύτερες παραλίες, δεν σε αφήνουν να παρκάρεις εκεί που θέλεις και η Εγνατία οδός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την autostrada? :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε με να μαντέψω: μήπως η Χαλκιδική έχει και καλύτερες παραλίες, δεν σε αφήνουν να παρκάρεις εκεί που θέλεις και η Εγνατία οδός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την autostrada? :surrender:

Στο BLED Σλοβενια τρομερο μερος με αλπικη λιμνη οι μοτο δεν πληρωναν στα παρκιν οπως σε ολη τη σλοβενια......και παρκαραν διπλα απο τη λιμνη και ας μην ειχε παρκιν.......και στη κροατια στα τουριστικα μερη οι μοτο δεν πληρωνουν στα παρκιν

Εδω πληρωνουμε το καφε 3-4 φορες πανω για να μας το σερβιρει συνηθως καποιος ανασφαλιστος (μαυρη εργασια) που τον πληρωνουν 3 ευρω την ωρα!!!!! Ασε με τα λαμογια τα δικα μας...ηδη πολλοι αποφευγουνε οσο μπορουνε πια αυτη τη κοροιδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο BLED Σλοβενια τρομερο μερος με αλπικη λιμνη οι μοτο δεν πληρωναν στα παρκιν οπως σε ολη τη σλοβενια......και παρκαραν διπλα απο τη λιμνη και ας μην ειχε παρκιν.......και στη κροατια στα τουριστικα μερη οι μοτο δεν πληρωνουν στα παρκιν

Εδω πληρωνουμε το καφε 3-4 φορες πανω για να μας το σερβιρει συνηθως καποιος ανασφαλιστος (μαυρη εργασια) που τον πληρωνουν 3 ευρω την ωρα!!!!! Ασε με τα λαμογια τα δικα μας...ηδη πολλοι αποφευγουνε οσο μπορουνε πια αυτη τη κοροιδια

Και ενώ πληρώνεις τον καφέ ακριβά,πρέπει να ψάχνεις και καμιά ώρα για να παρκάρεις την μηχανή σου.(στη Λαμία δεν μπορείς να παρκαρεις όπου θέλεις.Μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις,οι οποίες είναι πολύ λίγες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βραδυ της 2ης μερας ειχαμε εκδηλωση με τραγουδι και χορο απο τους Tamburellisti (και φαγητο υποτιθεται αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια):

Εδω ο Ανεστης προσπαθει να μας δειξει ποιες Ιταλιδες φωτογραφησε κατα την διαρκεια της μερας:

imgp4253.jpg

Και εδω ο Αλεξανδρος δειχνει στο Μανωλη ποσο χαζο μηχανακι εχει:

imgp4254.jpg

Το βορειο παρεακι μαζι στο τραπεζι:

imgp4257p.jpg

Το γλεντι ξεκινησε:

imgp4260y.jpg

imgp4261h.jpg

imgp4262.jpg

imgp4267.jpg

imgp4268f.jpg

imgp4269n.jpg

Ανταλλαγη αναμνηστικων και δωρων:

imgp4271.jpg

imgp4272.jpg

imgp4274.jpg

Τελος 2ης μερας. Ερχεται και η τριτη μερα που ηταν και η καλυτερη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζεύτηκα και εγώ........... μάλλον ο τελευταίος που γύρισε σπίτι του.......

Αχόρταγος (ως συνήθως) έκανα μια μικρή "εθιμοτυπική επίσκεψη" σε φίλους και γνωστούς σε Αθήνα - Λαμία - Θεσσαλονίκη.

Συνολικά χιλιόμετρα: 2.381

Συνολικά χαμόγελα : + άπειρο

Ένα μπράβο σε όσους συνέλαβαν και μόχθησαν για την υλοποίηση αυτού του περιηγητικού "προσκυνήματος" και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στα μέλη των Ιταλικών Λεσχών για την απίστευτη & εγκάρδια φιλοξενία τους. Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά........... ας ελπίσουμε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε και εμείς με την σειρά μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζεύτηκα και εγώ........... μάλλον ο τελευταίος που γύρισε σπίτι του.......

Αχόρταγος (ως συνήθως) έκανα μια μικρή "εθιμοτυπική επίσκεψη" σε φίλους και γνωστούς σε Αθήνα - Λαμία - Θεσσαλονίκη.

Συνολικά χιλιόμετρα: 2.381

Συνολικά χαμόγελα : + άπειρο

Ένα μπράβο σε όσους συνέλαβαν και μόχθησαν για την υλοποίηση αυτού του περιηγητικού "προσκυνήματος" και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στα μέλη των Ιταλικών Λεσχών για την απίστευτη & εγκάρδια φιλοξενία τους. Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά........... ας ελπίσουμε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε και εμείς με την σειρά μας.

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3η ημερα και καλυτερη. Οι Βορειοι αποκοπηκαν απο το υπολοιπο group ύστερα απο συζητηση και εκαναν το κυκλο του ποδιου: Απο το Ξενοδοχειο ξεκινησαν για Gallipoli, Lauca, Otranto, Calimera και τελος στο Lecce για φαγητο και βολτα.

Λιγο μετα τη Gallipoli για πρωϊνο καφεδακι:

imgp4275.jpg

και μετα σταση στη Leuca, το νοτιοτερο σημειο της περιοχης, για φωτογραφιες:

imgp4276r.jpg

imgp4277j.jpg

imgp4279s.jpg

imgp4280m.jpg

imgp4281.jpg

imgp4283.jpg

imgp4284.jpg

imgp4285r.jpg

MyBike North Team @ Leuca

imgp4288y.jpg

imgp4290.jpg

imgp4291.jpg

imgp4292.jpg

imgp4294x.jpg

Φευγοντας απο τη Leuca κατευθυνθήκαμε για Otranto. Στο δρομο καναμε σταση για photos:

imgp4297.jpg

H ασφαλτος καταμαυρη, το στροφιλικι υπεροχο και πρόσφυση παντου:

imgp4298.jpg

Μονο ο ρουχισμος θυμιζε οτι βρισκομαστε στα τελη Οκτωβρίου:

imgp4299.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο πριν το Otranto σταματησαμε καπου (δεν θυμαμαι που) για να επισκεφθουμε ενα σπηλαιο:

imgp4301.jpg

imgp4302.jpg

imgp4303e.jpg

Κατηφοριζοντας για το σπηλαιο:

imgp4305.jpg

imgp4307.jpg

imgp4308.jpg

imgp4309.jpg

imgp4312n.jpg

Φωτογραφιες απο μεσα:

imgp4314.jpg

imgp4315.jpg

imgp4318i.jpg

imgp4322n.jpg

imgp4323.jpg

imgp4328t.jpg

Και μετα το σπηλαιο πηγαμε στο Calimera για βολτα και φαγητο αλλα τα παντα ολα ηταν κλειστα οποτε αναχωρησαμε για Lecce. Μετα την επισκεψη μας σε τοπικο restaurant οπου γεμισαμε αξιοπρεπεστατα τα στομαχια μας περπατησαμε μεχρι το κεντρο και κατσαμε σε κεντρικη καφετερια για ενα απογευματινο καπουτσινο (1.5€ παρακαλω και πιο ευγεστος απο τον ελληνικο). Αλλα ηταν Σαββατο απογευμα και ειχαν βγει τοπικοι μοτοσυκλετιστες με τα εργαλεια τους που ηταν αξια θαυμασμου:

imgp4331r.jpg

imgp4332i.jpg

imgp4334.jpg

imgp4335.jpg

imgp4336.jpg

imgp4337h.jpg

imgp4338k.jpg

imgp4339.jpg

:whistling:

imgp4340.jpg

Μετα το Λετσε επιστροφη στο ξενοδοχειο για ξεκουραση και μια επισκεψη σε τοπικο μπαρ της Gallatina. Τελος 3ης μερας. Θα ανεβασω και καποιες λιγες φωτο απο την τελευταια μας επισκεψη λιγο πριν αναχωρησουμε για ελλαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

zinzulusa λεγόταν το μέρος με το σπήλαιο λίγο μετά την πόλη castro

http://www.goingthroughitaly.com/919/castro-marina-and-zinzulusa-cave/

Τροποποιήθηκε από τον Kakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα πηγαν καλα!

Το σημαντικοτερο ολων....Οσοι φυγαμε ....τοσοι γυρισαμε!!

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω αλλα κ μπραβο απο τη πλευρα μου, Νικο Τσιγγενη

αλλα κ στη ΛΕΜΟΤ για το ολο συνολο.

Οπως φυσικα κ τους ΦΙΛΟΥΣ Ιταλους!

Θα πρεπει να γραφω ωρες για να περιγραψω τα συναισθηματα μου.

Χαιρομαι για τους νεους φιλους που εκανα, κ το σιγουρο ειναι πως δε θα χαθουμε :mB_kalo_e:

Ανυπομονω να τα ξαναπουμε ολοι μαζι....ξανα κ ξανα. :greece:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΥΓ

Πολυ καλες οσες φωτο εχεις σηκωσει ως τωρα Steven :_thumbsup:

Σημερα πηρα το pc απο το γιατρο κ βλεπω αυριο να χωνω κ γω...με κατι τυπους σκυμενους πχ :whistling::2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον papadas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα