Jump to content
vagelis-

Κλεμμενο κρανος.

Recommended Posts

Το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι επαγγελμα πολλων μουλων πιτσιρικαδων ,που αρπαζουν κρανη .

Πολλα απο αυτα μπενουν και σε αγγελιες στα φορουμ με μεγαλες τιμες λεγοντας ειναι αφορετο , λαθος μεγεθος κτλ .. Με αυτη την λογικη κατι που αγοραζεις ειδικα κρανος , πολυ πιθανον να ειναι και κλεμενο ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αφού τα πουλάνε άλλοι, εσύ γιατί δεν είσαι πρεζάκιας? και όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι? Με την ίδια λογική, θα έπρεπε όλοι να ήμασταν καπνιστές, αλκοολικοί και πρεζάκια, αφού τα πουλάνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού τα πουλάνε άλλοι, εσύ γιατί δεν είσαι πρεζάκιας? και όχι μόνο εσύ αλλά και πολλοί άλλοι? Με την ίδια λογική, θα έπρεπε όλοι να ήμασταν καπνιστές, αλκοολικοί και πρεζάκια, αφού τα πουλάνε.

Πιο πολλοί πεθαίνουν από το ποτό και τα τσιγάρα κάθε χρόνο, παρά από τα ναρκωτικά. Αν κατάλαβες κάτι και εσύ από αυτό, καλώς

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πολλοί πεθαίνουν από το ποτό και τα τσιγάρα κάθε χρόνο, παρά από τα ναρκωτικά. Αν κατάλαβες κάτι και εσύ από αυτό, καλώς

Ακριβώς:

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231065639

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ακριβως ηθελα να σου πω αλλα με διαφορετικο νοημα...Μαλλον εσυ προτιμησες τον ευκολο δρομο για να μου την πες..Την απαντηση βεβαια σε αυτο που ανεφερα εγω δεν θα σου την δωσω γιατι καλο ειναι μερικες φορες να σκεφτομαστε και να μην τα εχουμε ολα στο χερι..

Σκεψουν κατσε σκεψου λυση για να βρεις :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβα?Γιατί να χαλαρώσω? Έχεις κάποια άλλη άποψη?

Στην ουσια του πραγματος συμφωνω, το υφος (βαθυτατος λαϊκισμος) και οι χαρακτηρισμοι ειναι που εκνευριζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ουσια του πραγματος συμφωνω, το υφος (βαθυτατος λαϊκισμος) και οι χαρακτηρισμοι ειναι που εκνευριζουν.

Ρε φιλαράκι εδω μέσα δεν είναι πολιτικό forum και ούτε κανένας θα ζητήσει τη ψήφο σου.

Άμα σε εκνευρίζουν οι εκφράσεις μου εμένα να δεις πόσο με εκνευρίζουν αυτοί που αντιμετωπίζουν χαλαρά την κλεπταποδοχή.. :_thumbsup:

Έτσι ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ έχουμε μάθει να τα αντιμετωπίζουμε όλα ειδικά άμα δεν μας αφορούν, άμα όμως κατέβεις καμιά μέρα και δεν βρεις το κράνος σου ή τη μηχανή σου θα αρχίσεις τις χριστοπαναγίες αλλά μην αγχώνεσαι, κάποιος χαλαραααα θα τα αγοράσει.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωλείται βρακί Dolce & Gabana ελαφρώς σκατομένο εκ μπουγάδας που απέτυχε.

Μαζί δώρο σύριγγα και κράνος...τιμή συζητήσιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε boys, ήρεμα.....

αφου στην ουσία συμφωνείτε και δεν έχουμε λόγο για τέτοια ! _thumbsup.gif

άντε μην αρχίσω knuppel2.gifknuppel2.gif

tongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωλείται βρακί Dolce & Gabana ελαφρώς σκατομένο εκ μπουγάδας που απέτυχε.

Μαζί δώρο σύριγγα και κράνος...τιμή συζητήσιμη.

Τι χρωμα το βρακι?

Ρωταω γιατι αμα ταιριαζει με το κρανακι να το παρω βρε αδερφε για να φτιαξω σετακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Zboop..λεω αυριο να κατεβω Ομονοια με καμια πιστολα για να φαω αυτα τα παρασιτα που μας χαλανε την ομορφη ζωουλα μας.Ψηνεσαι? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mουλε τα παρασιτα που σου χαλανε τη ζωη να εισαι σιγουρος οτι δεν βρισκονται στην ομονοια..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχθές πέρασα από μοναστηράκι και ήταν στυμένος ένας μπάγκος στον δρόμο που πούλαγε διάφορα μπιχλιμπίδια κλπ κλπ!

Πήρε όμως το μάτι μου 2 κρανάκια και μάλιστα το ένα ήταν shark και φάνηκε καινούργιο και καθαρό! Σκεφτόμουν να σταματήσω να ρωτήσω τιμή, αλλά μετά θυμήθηκα αυτό το θέμα, και λέω ποιος να το κλαίει το κράνος του τωρα... και δεν σταμάτησα... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλα και άλλα.

Εγώ είπα ότι δεν τους συμπονώ και ούτε τους κατανοώ και είναι άξιοι της μοίρας τους.

Έχει όμως μεγάλη διαφορά από το να τους φάμε με τις πιστόλες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι μου φάγε το κράνος μου πρεζόνι.....

Είμαι τίγκα μαζί με τον Zboop στο θέμα αυτό.....είσαι αδύναμος? Ρίξ΄το στο ποτό...στα ναρκωτικά...σε ότι θες...κάνε την ζωή σου εύκολη και δυσκόλεψε των γύρω σου και των δικών σου,αλλά εσύ θα έχεις ξεφύγει από το βάρος των προβλημάτων σου....

Εμείς που τα αντιμετωπίζουμε (και ενδεχομένως να είναι και 100 φορές βαρύτερα από κάποιου άλλου) είμαστε μαλάκες......

Οχι ρε φίλε....δεν θα λυπηθώ ή θα δείξω κατανοήση σε ένα άτομο που για ξεφύγει από μια μαλακία ή από ένα Α πρόβλημα πήγε και γάμησε την ζωή του και για κρατηθεί στην ζωή και να πάρει αυτό που του είναι απαραίτητο θα γαμάει/χαλάει την ζωή οποιουδήποτε βρεθεί μπροστά του.....

Στα τσακίδια......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, τι κάθεστε και λέτε? Δηλ. δε μπορεί ένας 16χρονος(παιδί ακόμα) να ξεκινήσει τα ναρκωτικά αν μπλέξει με τις λάθος παρέες και δεν έχει τη σωστή παιδεία? Αυτός πώς θα ξεμπλέξει δηλαδή? Ή μήπως νομίζετε οτι όλοι έχουν τα "προβλήματά" σας? Δε θέλω να μειώσω κανενός τις δυσκολίες, αλλά σίγουρα πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που περνάνε 100 φορές πιο δύσκολα...

Τα ναρκωτικά είναι αρρώστια, όπως και να 'χει...Δε φταίνε όμως τα τζάνκια, οι πρεζέμποροι φταίνε και μαζί τους και οι μπάτσοι που πετάνε χαρταετό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, τι κάθεστε και λέτε? Δηλ. δε μπορεί ένας 16χρονος(παιδί ακόμα) να ξεκινήσει τα ναρκωτικά αν μπλέξει με τις λάθος παρέες και δεν έχει τη σωστή παιδεία? Αυτός πώς θα ξεμπλέξει δηλαδή? Ή μήπως νομίζετε οτι όλοι έχουν τα "προβλήματά" σας? Δε θέλω να μειώσω κανενός τις δυσκολίες, αλλά σίγουρα πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που περνάνε 100 φορές πιο δύσκολα...

Τα ναρκωτικά είναι αρρώστια, όπως και να 'χει...Δε φταίνε όμως τα τζάνκια, οι πρεζέμποροι φταίνε και μαζί τους και οι μπάτσοι που πετάνε χαρταετό...

Με αυτή την λογική φταίει και ο γονιός που δίνει στο παιδί τόσα λεφτά στα 16 του που του είναι αρκετά να αγοράσει ναρκωτικά....γιατί δεν είναι και τσάμπα πράμα....θέλει χρήμα το άθλημα.

Και δεν θέλει και το τρελό μυαλό/μόρφωση/παιδεία για να κρατηθείς μακρυά και να μην συμμετάσχεις/γίνεις μέρος σε κάτι που 99% θα σε καταστρέψει και θα σε στείλει αδιάβαστο είτε σύντομα είτε σε βάθος χρόνου.

Τα ναρκωτικά δεν είναι αρρώστια...είναι επιλογή... κανένας δεν γεννιέται ναρκομανής...επιλέγει να γίνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή εγώ που πήγα 17 χρονών στην Αγγλία και είχα λεφτά στα χέρια μου και γύρω μου όλοι την πίνανε, θα έπρεπε νομοτελειακά να την πίνω και εγώ?

Φταίνε ΚΑΙ τα πρεζάκια, φταίνε και οι άλλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή εγώ που πήγα 17 χρονών στην Αγγλία και είχα λεφτά στα χέρια μου και γύρω μου όλοι την πίνανε, θα έπρεπε νομοτελειακά να την πίνω και εγώ?

Φταίνε ΚΑΙ τα πρεζάκια, φταίνε και οι άλλοι.

Αν πεις ομως οτι δεν δοκιμασες θα πεις ψεμματα...αν επινε η παρεα σου...το οτι καταλαβες οτι ειναι μαλακια και δεν το συνεχισες και καλα εκανες ειναι αλλο θεμα..

Πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτή την λογική φταίει και ο γονιός που δίνει στο παιδί τόσα λεφτά στα 16 του που του είναι αρκετά να αγοράσει ναρκωτικά....γιατί δεν είναι και τσάμπα πράμα....θέλει χρήμα το άθλημα.

Και δεν θέλει και το τρελό μυαλό/μόρφωση/παιδεία για να κρατηθείς μακρυά και να μην συμμετάσχεις/γίνεις μέρος σε κάτι που 99% θα σε καταστρέψει και θα σε στείλει αδιάβαστο είτε σύντομα είτε σε βάθος χρόνου.

Τα ναρκωτικά δεν είναι αρρώστια...είναι επιλογή... κανένας δεν γεννιέται ναρκομανής...επιλέγει να γίνει

Φίλε μου, ΟΧΙ! Φυσικά και τα πρώτα δείγματα και οι πρώτες φορές είναι "δωρεάν", ωστέ να τσιμπήσουν τα μικρά... Αλλά όπως είναι λογικό η πλειοψηφία από μας δεν έχει επαφές με τέτοια φαινόμενα. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πεις ομως οτι δεν δοκιμασες θα πεις ψεμματα...αν επινε η παρεα σου...το οτι καταλαβες οτι ειναι μαλακια και δεν το συνεχισες και καλα εκανες ειναι αλλο θεμα..

Πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...

Θα σου πώ κάτι. Το τσιγάρο το έπιασα στα 25 και όχι στα 15, όταν και κάπνιζαν όλοι μου οι φίλοι και οι συμμαθητές μου. Έχω γίνει χάλια από πολλά, ποτά, χημείες, φου αλλά ποτέ δεν βρήκα το λόγο να συνεχίσω ή να δοκιμάσω άλλα πιο "περίεργα" γιατί έβλεπα γύρω τι κάνει η κατάχρηση. Μάτια έχω και βλέπω και βάζω το μυαλό μου να δουλεύει.

Πλέον στα 30 μου, καπνίζω 1-2 τσιγάρα και αν, και άντε να πιώ καμμιά μπύρα την εβδομάδα. Με βάση τους ανθρώπους γύρω μου, όσο ήμουν φοιτητής, με την δική σας λογική, τώρα θα έπρεπε να ήμουν καμένος και να γυρνάω και να ζητάω 1 ευρώ για να πάρω το λεωφορείο.

Φίλε μου, ΟΧΙ! Φυσικά και τα πρώτα δείγματα και οι πρώτες φορές είναι "δωρεάν", ωστέ να τσιμπήσουν τα μικρά... Αλλά όπως είναι λογικό η πλειοψηφία από μας δεν έχει επαφές με τέτοια φαινόμενα. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχουν...

Εσένα η μαμά σου δεν σε έμαθε να μην παίρνεις καραμέλες από τους ξένους? Γιατί στο έλεγε νομίζεις, γιατί ήθελε το κακό σου? Το ότι τα παιδιά επιλέγουν να αγνοήσουν τους γονείς τους, δεν είναι ούτε η κακιά η ώρα, ούτε ατυχία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το 2010 με την ενημέρωση να είναι άφθονη, δεν ζούμε στον μεσαίωνα για να λέμε "δεν ήξερα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πώ κάτι. Το τσιγάρο το έπιασα στα 25 και όχι στα 15, όταν και κάπνιζαν όλοι μου οι φίλοι και οι συμμαθητές μου. Έχω γίνει χάλια από πολλά, ποτά, χημείες, φου αλλά ποτέ δεν βρήκα το λόγο να συνεχίσω ή να δοκιμάσω άλλα πιο "περίεργα" γιατί έβλεπα γύρω τι κάνει η κατάχρηση. Μάτια έχω και βλέπω και βάζω το μυαλό μου να δουλεύει.

Πλέον στα 30 μου, καπνίζω 1-2 τσιγάρα και αν, και άντε να πιώ καμμιά μπύρα την εβδομάδα. Με βάση τους ανθρώπους γύρω μου, όσο ήμουν φοιτητής, με την δική σας λογική, τώρα θα έπρεπε να ήμουν καμένος και να γυρνάω και να ζητάω 1 ευρώ για να πάρω το λεωφορείο.

Εσένα η μαμά σου δεν σε έμαθε να μην παίρνεις καραμέλες από τους ξένους? Γιατί στο έλεγε νομίζεις, γιατί ήθελε το κακό σου? Το ότι τα παιδιά επιλέγουν να αγνοήσουν τους γονείς τους, δεν είναι ούτε η κακιά η ώρα, ούτε ατυχία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το 2010 με την ενημέρωση να είναι άφθονη, δεν ζούμε στον μεσαίωνα για να λέμε "δεν ήξερα"

Όταν ο άλλος δεν έχει μητέρα να του τα πει ή ο πατέρας του τον δέρνει καθημερινά, προσπάθησε να τον κρατήσεις εσύ μακριά από μπλεξίματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

x-lite-x-602-graphic-40803.jpgΧθες ειχα κατεβει αθηνα μοναστηρακι για μια δουλεια,εκει που παρκαρα την μηχανη, με πλησιαζει ενας τυπακος με ενα κρανος σαν και αυτο στην φωτογραφια,μου λεει θες ενα κρανος με 50 ευρω κομπλαρα μολις το ειδα,τον κοιταζω και του λεω δικο σου ειναι?και μου λεει μην το ψαχνεις τωρα,το θες?αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ποιο παλικαρι θα το κλαιει τωρα,μαλλον ο τυπακος το βουτηξε απο καμια μπαγκαζιερα, τελικα δεν το πηρα και ουτε το μετανιωσα θα αισθανομουνα ασχημα μονο και μονο επειδη ηταν κλεμμενο...δεν ξερω εσεις τι θα κανατε αλλα εγω αισθανομαι πολυ ωραια που δεν το πηρα..και εχω την συνειδηση μου καθαρη...angel_not.gif ετσι ειμαι τι να κανω δεν αλλαζω...μου ηρθε να του ριξω μια μπουνια να τον διαλυσω.. (ξεχασα να γραψω οτι ο τυπακος ηταν ναρκωμανης)

Σωστός,σε παραδέχομαι που δεν το πήρες τλκά...

Και πολύ καλά έκανες !

Μπράβο σου. :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα μου κάνεις? Στην Αθήνα κοντεύουν να τα βάλουν και στα περίπτερα...τι δεν έχουμε επαφές???

Πιο εύκολα βρίσκεις πχ μαριχουάνα από φαρμακείο....

Και πίστεψε με λόγο καταστάσεων και συνθηκών είχα αρκετά πάρε δώσε με τέτοια άτομα παλιότερα σε ηλικία μικρότερη των 16..αλλά απλό τσιγάρο έβαλα στο στόμα μου στα 20-21 μου....τώρα κοντεύω 28.

Και είχα τίγκα προβλήματα.... οικογενειακά...με θανάτους...νοσοκομεία...και και και προβλήματα κατά πολύ σοβαρότερα από αυτά του μέσου έφηβου, που δεν θέλω να αναλύσω και δεν έχει νόημα να συζητήσω, απλά η παιδεία μου λίγο πολύ είναι αυτοδίδακτη.

Οπότε άσε τους μπάτσους...άσε τους χαρταετούς....άσε τους πρεζέμπορες...και μείνε στο άτομο. Οταν κάτι υπάρχει δεν είναι απαραίτητο σώνει και ντε ότι θα πιαστούμε κόστος και θα το πάρουμε αν μας το πλασάρουν με τρόπο.

Και πάει στο διάολο ο 16χρονος....και δεν πεφτεί κρατάει χαρακτήρα και δεν μπλέκει παρ'όλα τα προβλήματα του(ποσοστό 80% είναι τύπου με παράτησε η γκόμενα,δεν μου παίρνει ο μπαμπάς μηχανάκι και και και )...........όταν φτάσει 20-25 κτλ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασες,αλλαξες παρεες--->σταματησες.Μερικοι ομως δεν αλλαξαν παρεες και συνεχισαν..

Απο την αλλη λεγοντας πως αρχισες το τσιγαρο στα 25 και οχι στα 15 δεν ειναι μλκια ?

ΥΓ*

Το'χουμε ψιλο!@#$ το θεματακι ομως...Εγω σταματαω εδω...Αν ειπα τιποτα που "ενοχλησε" κανεναν δεν ειχα τετοιο σκοπο!

Have fun :_thumbsup:

Πλάκα μου κάνεις? Στην Αθήνα κοντεύουν να τα βάλουν και στα περίπτερα...τι δεν έχουμε επαφές???

Πιο εύκολα βρίσκεις πχ μαριχουάνα από φαρμακείο....

Και πίστεψε με λόγο καταστάσεων και συνθηκών είχα αρκετά πάρε δώσε με τέτοια άτομα παλιότερα σε ηλικία μικρότερη των 16..αλλά απλό τσιγάρο έβαλα στο στόμα μου στα 20-21 μου....τώρα κοντεύω 28.

Και είχα τίγκα προβλήματα.... οικογενειακά...με θανάτους...νοσοκομεία...και και και προβλήματα κατά πολύ σοβαρότερα από αυτά του μέσου έφηβου, που δεν θέλω να αναλύσω και δεν έχει νόημα να συζητήσω, απλά η παιδεία μου λίγο πολύ είναι αυτοδίδακτη.

Οπότε άσε τους μπάτσους...άσε τους χαρταετούς....άσε τους πρεζέμπορες...και μείνε στο άτομο. Οταν κάτι υπάρχει δεν είναι απαραίτητο σώνει και ντε ότι θα πιαστούμε κόστος και θα το πάρουμε αν μας το πλασάρουν με τρόπο.

Και πάει στο διάολο ο 16χρονος....και δεν πεφτεί κρατάει χαρακτήρα και δεν μπλέκει παρ'όλα τα προβλήματα του(ποσοστό 80% είναι τύπου με παράτησε η γκόμενα,δεν μου παίρνει ο μπαμπάς μηχανάκι και και και )...........όταν φτάσει 20-25 κτλ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?

Γιατι τα εχει αρχισει απο τα 18 και εχει εθιστει οπως εισαι εσυ με το τσιγαρο...Δεν πιστευω να γνωριζεις πολλους που ξεκινησαν στα 25..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα