valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πάντως ρε παιδια ότι κι αν βγαλουν οτι κι αν κανουν, οσο κι αν χτυπηθουν, σαν stroma δεν θα πουλησει κανενα και ποτε. (οι πηγες μου λενε οτι βγαινει και το καινουργιο 750cc)οποτε οτι κι αν κανει ο ελικας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Τελικά ποιες είναι οι διαφορές με το παλιό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πάντως ρε παιδια ότι κι αν βγαλουν οτι κι αν κανουν, οσο κι αν χτυπηθουν, σαν stroma δεν θα πουλησει κανενα και ποτε. (οι πηγες μου λενε οτι βγαινει και το καινουργιο 750cc)οποτε οτι κι αν κανει ο ελικας... Μερικοί όμως προτιμούν να έχουν κάτι που δεν το έχει όλος ο κόσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Μερικοί όμως προτιμούν να έχουν κάτι που δεν το έχει όλος ο κόσμος. +1250 Κι εγω κρυφομπεβμεδακια ειμαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τελικά ποιες είναι οι διαφορές με το παλιό; σαν κινητήρας φρένα πλαίσιο κτλ καμία απολύτως διαφέρει στον πίνακα οργάνων οοποίος τώρα πια είναι ψηφιακός αλλά χωρις δείκτη βενζίνης στη σέλα που φαίνεται καλύτερη και πιο άνετη και στο σχεδιασμό γενικά . Α και ότι ο κινητήρας είναι κατασκευασμένος οπως και όλο το μηχανάκι στη Γερμανία ενώ πιο παλία ο κινητήρας γινόταν απο την loncin της Κίνας Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον raven21gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Kαλησπερα σε ολους!1ον bmw εχει αρχισει εδω κ χρονια να εχει πολυς κοσμος 2ον τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα 3ον εκτος απο χρωμα το παλιο 650 ηταν πιο αντρικο 4ον το tenere προσφερει περισσοτερα 5ον ειναι κ θεμα γουστου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Πάντως ρε παιδια ότι κι αν βγαλουν οτι κι αν κανουν, οσο κι αν χτυπηθουν, σαν stroma δεν θα πουλησει κανενα και ποτε. (οι πηγες μου λενε οτι βγαινει και το καινουργιο 750cc)οποτε οτι κι αν κανει ο ελικας... Όσο υπάρχουν αγοραστές που δεν ξέρουν την διαφορά ενός μονοκύλινδρου on-OFF με ένα 2 κύλινδρο ON-off και απλά ψωνίζουν με τη μόδα τότε ναι θα πουλάει για πάντα το V-strom.. :D Και έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ όλα για μηχανή, καλή μεταπωλητική αξία. Όπου βλέπω θέμα για V-strom αυτό αναφέρουν πρώτα, δεν ξέρω γιατί.. Εγώ πάντως άμα έψαχνα να αγοράσω μηχανή και μου λεγε κάποιος πάρε αυτή γιατι θα την πουλήσεις έυκολα, τότε θα προβληματιζόμουνα για τα κριτήρια του.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 κούκλα η μηχανή. μπράβο στη ΒMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Όσο υπάρχουν αγοραστές που δεν ξέρουν την διαφορά ενός μονοκύλινδρου on-OFF με ένα 2 κύλινδρο ON-off και απλά ψωνίζουν με τη μόδα τότε ναι θα πουλάει για πάντα το V-strom.. :D Και έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ όλα για μηχανή, καλή μεταπωλητική αξία. Όπου βλέπω θέμα για V-strom αυτό αναφέρουν πρώτα, δεν ξέρω γιατί.. Εγώ πάντως άμα έψαχνα να αγοράσω μηχανή και μου λεγε κάποιος πάρε αυτή γιατι θα την πουλήσεις έυκολα, τότε θα προβληματιζόμουνα για τα κριτήρια του.. :D εγω το ειχα. στα παραπανω θα προσθεσω οτι εχει κινητηρα διαμαντακι για την κατηγορια, και το στροματακι ειναι τιμιοτατο γι αυτο που το αγοραζεις. η μπεμπα οπως και να το κανεις ειναι ξεχωριστο εργαλειο απο μονο του. Αλλα και παλι ειναι πως θα χτυπησει η καρδια. Γιατι η μοτο ειναι παθος. Όσο υπάρχουν αγοραστές που δεν ξέρουν την διαφορά ενός μονοκύλινδρου on-OFF με ένα 2 κύλινδρο ON-off και απλά ψωνίζουν με τη μόδα τότε ναι θα πουλάει για πάντα το V-strom.. :D Και έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ όλα για μηχανή, καλή μεταπωλητική αξία. Όπου βλέπω θέμα για V-strom αυτό αναφέρουν πρώτα, δεν ξέρω γιατί.. Εγώ πάντως άμα έψαχνα να αγοράσω μηχανή και μου λεγε κάποιος πάρε αυτή γιατι θα την πουλήσεις έυκολα, τότε θα προβληματιζόμουνα για τα κριτήρια του.. :D εγω το ειχα. στα παραπανω θα προσθεσω οτι εχει κινητηρα διαμαντακι για την κατηγορια, και το στροματακι ειναι τιμιοτατο γι αυτο που το αγοραζεις. η μπεμπα οπως και να το κανεις ειναι ξεχωριστο εργαλειο απο μονο του. Αλλα και παλι ειναι πως θα χτυπησει η καρδια. Γιατι η μοτο ειναι παθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Kαλησπερα σε ολους!1ον bmw εχει αρχισει εδω κ χρονια να εχει πολυς κοσμος Από 2004 και μετά συνέβη αυτό. Ευτυχώς που έχω 1150 (και σε αυτό το θέμα) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 έχει η απρίλια επιλογή για abs στο pegaso strada /trail/factory???? εχει.αν θες το παραγγελνεις με abs ή χωρις.εγω το πηρα χωρις,το λαμπακι ομως το χει κ αναβει οποτε την βαζω μπροστα. απλα οπως παντα καλυτερα να την αγορασεις με το abs παρα να το βαλεις μετα,λογω κοστους. αν δεν με πιστευεις δες το καντραν ενος στραντα.. μην αλλαζουμε θεμα ομως,το μπεμπακι φαινεται καλο κ μαχημο!μπαινει διπλα στο τενερε ανετα αλλα υστερει στην αυτονομια...απο κει κ περα ειναι θεμα παντα οδηγου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 εχει.αν θες το παραγγελνεις με abs ή χωρις.εγω το πηρα χωρις,το λαμπακι ομως το χει κ αναβει οποτε την βαζω μπροστα. απλα οπως παντα καλυτερα να την αγορασεις με το abs παρα να το βαλεις μετα,λογω κοστους. αν δεν με πιστευεις δες το καντραν ενος στραντα.. μην αλλαζουμε θεμα ομως,το μπεμπακι φαινεται καλο κ μαχημο!μπαινει διπλα στο τενερε ανετα αλλα υστερει στην αυτονομια...απο κει κ περα ειναι θεμα παντα οδηγου! σωστός Γενικά μπράβο στη ΒMW που ασχολήθηκε με το πιο πετυχυμένο μονοκυλινδρο ον οφφ ( όπως το αποκαλλελι το site της bmw) αλλα να φαέ σ***α που έβγαλες αυτο το πλούσιο εξοπλiσμό που είχε το παλιό gs ( το οποίο μου αρέσει και περισσότερο). Στο χώμα μάλλον το τενερε είναι μπροστά αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος οτι ανταγωνιστής του gs ειναι το xt660r . Tέλος απο ομορφιά ουτε αυτό αλλά ακόμη περισσότερο ούτε και το τενερε μου γεμίζουν το μάτι, θα προτιμούσα ένα pegaso trail ή ένα g650gs παλιό , όμως αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Από 2004 και μετά συνέβη αυτό. Ευτυχώς που έχω 1150 (και σε αυτό το θέμα) 6 χρονια δεν ειναι κ λιγα αλλα η επιλογη σου στην παλια καλη μπεμπα σε δικαιωνει καλα χιλ παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Στα καλα: Ωραια (συγχρονη)εμφανιση, ταμπλώ, μικροτερο ρεζερβουαρ (αρα μικροτερο βαρος, 192 κιλα γεματο και παλι πολλα ειναι, αλλα τελος παντων, ειχε υπερβολικη αυτονομια για την κατηγορια του), made in Germany! Στα κακά: Aσχημος προβολεας, καμμιά ουσιωδης βελτιωση (κυριως στο βαρος, οσο και αν αυτο "κρυβεται".. ) :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fujin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Ενα φρεσκάρισμα του ήδη κυκλοφορούντος (και κατασκευαζόμενου πλέον από τη Loncin στην Κίνα) G 650 GS. Περί αυτού πρόκειται. Ομορφο μηχανάκι (προσωπική γνώμη), βολικό, πρακτικό και με πολύ άνετη σέλα (όπως βλέπω). Και ο αειθαλής κινητήρας που σχεδίασε η Rotax παραμένει επίκαιρος και ανταγωνιστικός. Μια χαρά μηχανάκι το βρίσκω. Και σίγουρα η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα ονοφάκι στα 650 κυβικά. Ωραία κατηγορία για μοτοσυκλέτες, ελαφριές, ταξιδιάρικες, οικονομικές, άνετες. Μπράβο στην BMW (και στην Aprilia) που διατηρούν τέτοιες μοτοσυκλέτες στο δυναμικό τους. Συμφωνώ, είναι εξαιρετική κατηγορία μοτοσυκλετών τα μονοκύλινδρα on/off (κι όχι μόνο), XT,PEGASO TRAIL,TENERE,GS, αλλά και τα PEGASO STRADA, MTO3 Το συγκεκριμένο ομόρφυνε πολύ κι αν η τιμή του είναι ανταγωνιστική θα πουλήσει καλά, έχει "όνομα" αξιοπιστία ευχρηστία και απόδοση, από τα κορυφαία μηχανάκια γιά πολλές δουλειές.. Το ότι το μηχανάκι είναι 10ετίας, αλλά ενσωματώνει τεχνολογίες που άλλοι τώρα ασπάζονται, λέει πολλά! Και το ελαφρώς αλλαγμένο look με επίκεντρο όργανα-φανάρι-ζελατίνα-χρώμα-ζάντες-πιο αιχμηρές γραμμές στα πλαστικά, το φέρνει ξανά στο προσκήνιο. Μια μοτο, οικονομική, αξιόπιστη, ασφαλής, άνετη, δοκιμασμένη, που τα κάνει όλα σε καλό βαθμό. Δε θέλουν όλοι τα 200+ χλμ/ω, ούτε τα 100+hp ... Μια μοτο για όλες τις μέρες, για δουλειά και ταξιδάκια. Αν κρατήσει και την χαμηλή τιμή (που λογικά θα το κάνει), θα πουλήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Κουκλί είναι!!! Πάρα πολύ όμορφο!!! Αν ήταν και πιο δυνατό μπορεί να το σκεφτόμουν και σαν επόμενη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Subzero 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Όμορφη μηχανή. Η ΒΜW διαβάζει τις επιθυμίες του μοτοσικλετιστή. Κρίμα που κοστολογεί όμως τα προϊόντα της τόσο ακριβά. Αλλά τελικά ίσως πρέπει να πιστέψουμε στο κλασσικό : Ότι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για τη συγκεκριμένη μηχανή, εγώ θα προτιμούσα αντί του κόστους της εμφανισιακής "βελτίωσης" (που είναι υποκειμενικό θέμα άλλωστε) μια έκτη ταχύτητα, βελτίωση στα περιφερειακά (και με δεύτερο δισκόφρενο μπροστά) και κάποια μείωση τιμής. Ξέρουμε πότε θάρθει; (για να ξέρω πόσο χρόνο θάχω μέχρι να βγεί σε προσφορά όπως τώρα το G650gs) Αυτό το δεύτερο τελικό, πόσο να ζυγίζει; Είναι απαραίτητο; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2010 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα πειτε μου κατι... Εκει στα σχεδιαστηρια της Γερμανιας ειναι ολοι φαν του ...Γυλου??? Τον θυμαστε πιστευω τον τυπο στη ελληνικη ταινια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fujin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα πειτε μου κατι... Εκει στα σχεδιαστηρια της Γερμανιας ειναι ολοι φαν του ...Γυλου??? Τον θυμαστε πιστευω τον τυπο στη ελληνικη ταινια... σσσ'ωραίος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Το ότι το μηχανάκι είναι 10ετίας, αλλά ενσωματώνει τεχνολογίες που άλλοι τώρα ασπάζονται, λέει πολλά! Και το ελαφρώς αλλαγμένο look με επίκεντρο όργανα-φανάρι-ζελατίνα-χρώμα-ζάντες-πιο αιχμηρές γραμμές στα πλαστικά, το φέρνει ξανά στο προσκήνιο. Μια μοτο, οικονομική, αξιόπιστη, ασφαλής, άνετη, δοκιμασμένη, που τα κάνει όλα σε καλό βαθμό. Δε θέλουν όλοι τα 200+ χλμ/ω, ούτε τα 100+hp ... Μια μοτο για όλες τις μέρες, για δουλειά και ταξιδάκια. Αν κρατήσει και την χαμηλή τιμή (που λογικά θα το κάνει), θα πουλήσει. Σωστά όλα αυτά, αλλά επειδή είναι δεκαετίας και το κόστος εξέλιξης είναι μηδαμινό, λογικά πρέπει να έχει πολύ καλή τιμή, αλλά δυστυχώς η BMW δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Σωστά όλα αυτά, αλλά επειδή είναι δεκαετίας και το κόστος εξέλιξης είναι μηδαμινό, λογικά πρέπει να έχει πολύ καλή τιμή, αλλά δυστυχώς η BMW δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. :wallbash: Το προηγουμενο παντως, σε καλη τιμη το ειχαν.. (Εκτος και αν τουτο το κοστολογισουν σαν "νεο μοντελο"! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 τελικα μηπως ετυχε να το αγορασει κανεις?αν ναι ας γραψει τιποτα εντυπωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 τελικα μηπως ετυχε να το αγορασει κανεις?αν ναι ας γραψει τιποτα εντυπωσεις... φιλε την παρελαβα πριν ενα μηνα!!! ειναι η πρωτη μου μηχανη ειμαι 35 κ χωρις εμπειρια...Ε λοιπον απο την πρωτη στιγμη που ανεβηκα κ ξεκινησα μου εφυγε το αγχος..ευκολη στην οδηγηση,ομορφη(γουστα )απλα ικανοποιημενος φιλε μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 φιλε την παρελαβα πριν ενα μηνα!!! ειναι η πρωτη μου μηχανη ειμαι 35 κ χωρις εμπειρια...Ε λοιπον απο την πρωτη στιγμη που ανεβηκα κ ξεκινησα μου εφυγε το αγχος..ευκολη στην οδηγηση,ομορφη(γουστα )απλα ικανοποιημενος φιλε μου!!! Ειναι οντως, ΠΟΛΥ "φιλικη" μηχανη.. (Εκ πειρας.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες