HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 ducati 848!! αχαχαχαχα!!!!κατι ενδιαμεσο! αλλα παλι χανεις λεφτα!! αμα θες να την πουλησεις σχετικα!!!! Ας ειχα λεφτα να το παρω και δεν θα με ενοιαζε ποσο θα πιασει οταν και αν ηθελα να το δωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Ας ειχα λεφτα να το παρω και δεν θα με ενοιαζε ποσο θα πιασει οταν και αν ηθελα να το δωσω πραγματικα και εγω αυτο θα εκανα!!!!! DUCATI FOR LIFE! ον τοπικ στο παλικαρι ηθελα να πω να παει να κανει ενα τεστ ντριβε να δει πως ειναι και μετα να σκεφτει πως θα την συντηρησει, τα σερβις , τα ανταλακτικα της μπεμπας που ειναι ακριβα, και διαφορα αλλα τετοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Μια καλη επιλογη για να αρχισεις (αφου θες BMW) ειναι το BMW F800R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Μαλλον πρεπει να το εοισοευσω το test ride γιατι μονο ετσι θα βγουν ασφαλη συμπερασματα. Παντως οπως ανεφερε και ενας φιλος πιο πριν το F 800st ενδιαφερον μου φαινεται , αν αποφασισω οτι δεν θα παω να για το s 1000rr θα το ψαξω μετα το θεμα . Τι γνωμη εχετε γι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 παλικαρι μπορεις να ψαξεις για τροπο αν τη φοβασε -και με το δικιο σου για πρωτη μηχανη- αλλα την θελεις κολασμενα να ριξεις τη δυναμη της φιμονοντας την με αλλη χαρτογραφιση (προγραμμα) στα αλογα που θεωρεις πως μπορεις να τιθασευσεις με βαση τις γνωσεις σου και αργοτερα που θα νιωθεις καλυτερα επανω της την ανεβαζεις λιγο περισσοτερο η να το αφερεσεις τελειος. βεβαια οταν πας να ζητησεις κατι τετοιο πρεπει να προσεξεις αν ο μαστορας ειναι σε επικυνδινη ηλικια για εμφραγμα γιατι θα παθει σοκ βλεποντας πως καποιος πηγε για να ευνουχησει τον γκοτζιλα και οχι για να δωσει αναβολικα και στερεοειδη σε καποιο τσιουαουα . παντως η αποψη μου ειναι να ξεκινησεις με κατι πιο ηπιο ωστε να αισθανεσε ομορφα πηγενοντας σε κατι καλυτερο αν παρεις κατευθειαν την κορυφη πιο θα ειναι το επομενο μηχανακι που θα σου κινει το ενδιαφερον. παντως διαφωνω με τις ειρωνιες και τα κακοβουλα κομπλεξικα σχολια στο κατω κατω μια ερωτηση εκανες και ειναι γνωστο πως δεν υπαρχουν ηληθιες ερωτησεις αλλα μονο ηλιθιες απαντησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 παλικαρι μπορεις να ψαξεις για τροπο αν τη φοβασε -και με το δικιο σου για πρωτη μηχανη- αλλα την θελεις κολασμενα να ριξεις τη δυναμη της φιμονοντας την με αλλη χαρτογραφιση (προγραμμα) στα αλογα που θεωρεις πως μπορεις να τιθασευσεις με βαση τις γνωσεις σου και αργοτερα που θα νιωθεις καλυτερα επανω της την ανεβαζεις λιγο περισσοτερο η να το αφερεσεις τελειος. βεβαια οταν πας να ζητησεις κατι τετοιο πρεπει να προσεξεις αν ο μαστορας ειναι σε επικυνδινη ηλικια για εμφραγμα γιατι θα παθει σοκ βλεποντας πως καποιος πηγε για να ευνουχησει τον γκοτζιλα και οχι για να δωσει αναβολικα και στερεοειδη σε καποιο τσιουαουα . παντως η αποψη μου ειναι να ξεκινησεις με κατι πιο ηπιο ωστε να αισθανεσε ομορφα πηγενοντας σε κατι καλυτερο αν παρεις κατευθειαν την κορυφη πιο θα ειναι το επομενο μηχανακι που θα σου κινει το ενδιαφερον. παντως διαφωνω με τις ειρωνιες και τα κακοβουλα κομπλεξικα σχολια στο κατω κατω μια ερωτηση εκανες και ειναι γνωστο πως δεν υπαρχουν ηληθιες ερωτησεις αλλα μονο ηλιθιες απαντησεις. Ναι το μηχανακι το θελω το γουσταρω αλλα προσαπθωντας να βαλω κατω την λογικη λεω σε πρωτη φαση Test ride και μετα βγαζουμε ασφαλη συμπερασματα. Η μηχανη φλε μου αυτη αν δεν κανω ψιλοφιμωνεται επιλεγοντας το προγραμμα Rain η ιπποδυναμη της "πεφτει" στα 150 αλογα. Θα μου πεις και παλι προσοχη θελουν και θα εχεις δικιο. Ειπα και στην αρχη ειδικα σε αυτους που ειρωνευτηκαν οτι δεν μπηκα να ρωτησω για να κανω το κεφι μου ή εντυπωση αφου ουτως ή αλλως θα την παρω οτι και να μου λετε. Ειμαι 50-50 και αν αντιληφθω μετα το test ride οτι η μηχανη ειναι ακρως επικινδυνη για μενα και οτι δεν μπορω να την οδηγησω ουτε σε ενα σβελτο ρυθμο τοτε δεν θα την παρω , θα παω για κατι αλλο που θα αποτελεσει προθαλαμο γι αυτην. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Παντως απ'την αλλη διαβαζω σε ξενα φορουμ και σε βιντεακια οτι προσφερει ασφαλης δυναμη και οτι ειναι ευκολοδηγητο και καλο και για αναβατες του υψους μου(1,85) . Δηλαδη δεν εχει ξεσπασματα εκτος απο πολυ ψηλα, τα ηλεκτρονικα της σε προστατευουν απο μη θελημενα παντιλικια και γενικα οτι ειναι πολυ φιλικη μηχανη παρολο τον χαρακτηρισμο ss και την δυναμη της. Διορθωστε με αν διαβασατε κατι αλλο και κανω λαθος. Ξερω οτι ακομα και ετσι αν ειναι η μηχανη αυτη απαιτει εμπειρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 . Ξερω οτι ακομα και ετσι αν ειναι η μηχανη αυτη απαιτει εμπειρια... Αυτο και μονο... σιγουρα τα ηλεκτρονικα της βοηθηματα θα ειναι πολυ χρησιμα αλλα δεν παυει να ειναι ενα οπλο... πρωτα πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στα χερια μας και μετα στα ηλεκτρονικα βοηθηματα και αν μια μερα καταλαθος απενεργοποιησεις πχ το traction control χωρις να το καταλαβεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Αυτο και μονο... σιγουρα τα ηλεκτρονικα της βοηθηματα θα ειναι πολυ χρησιμα αλλα δεν παυει να ειναι ενα οπλο... πρωτα πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στα χερια μας και μετα στα ηλεκτρονικα βοηθηματα και αν μια μερα καταλαθος απενεργοποιησεις πχ το traction control χωρις να το καταλαβεις; Δεν εχεις και αδικο , αλλα να σου πω την αληθεια δεν με προβληματιζει τοσο αυτο γιατι οπως πιστευω οτι ξερω οτι οι οδηγικες μου ικανοτητες δεν ειναι αυτην την στιγμη για 1000αρι ετσι πιστευω οτι πολυ δυσκολα να ξεχαστω να ανοιξω παραπανω το γκαζι και να συμβει το μοιραιο , δεν ειμαι και τοσο κουλος... Ουτε με προβληματιζει αν θα την παω δυνατα . Με προβληματιζει αν θα την αισθανθω φιλικη για να την παω σβελτα να την στριψω σε εναν καλο βαθμο που να την ευχαριστιεμαι και που να αξιοποιω εν μερει καποιες απο τις σπορ δυνατοτητες της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 ωραιος, σκεφτεσαι σωστα its up to you... εψαξες για τεστ ride; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patsavour 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια ειμαι 28 ετων , η εμπειρια απο τις μηχανες ειναι μικρη . Δηλαδη παιρνω κατα καιρους μηχανες φιλων (TDM 900,Z750,GSXR 600,VStrom 650) και κανω ειτε μικρα ταξιδακια ειτε βολτες εδω και 3-4 χρονια. Εφτασε η ωρα να παρω την δικια μου μηχανη και εxω ερωτευτει το s 1000rr της BMW ενω δεν πηγαινα για τετοια μηχανη. Να πω οτι οι λογοι που το θελω δεν ειναι για να το λιωσω . Ειμαι αρκετα συγκρατημενος σαν οδηγος και το θελω γιατι μου αρεσει σαν μηχανη (οπτικα) μου αρεσει που ειναι BMW που εχει τεχνολογια αιχμης και γενικοτερα που ειναι ενα πρωτοτυπο μηχανακι. Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το αν θα επρεπε να παρω ενα τετοιο μηχανημα ή αν το βρισκεται ακρως επικινδυνο καθως δεν εχω εμπειρια απο 1000αρια. Θα λαβω ιδιαιτερα σοβαρα τις γνωμες σας ( για την επικινδυνοτητα) για το αν θα το αγορασω ή οχι. Mια συντομη γνωμη και εγω 1)Φιλε η μηχανη αυτη ειναι οπλο.Με ΑΥΤΗ την εμπειρια που εχεις μην την παρεις. 2)Αν την θελεις για τουριστικη χρηση ΜΗΝ την παρεις ,ειναι ακαταλληλη γι αυτη την δουλεια. 3)Αν τελικα την θελεις πολυ ,παρ την αλλα κανε πριν τεστ ντραιβ,αν και δεν νομιζω να στην δωσει κανενα μαγαζι(δεν παιρνω βεβαια και ορκο) 4)Απ οτι διαβαζω στα διαφορα φορουμ στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, και γενικα στο διαδικτυο ,το μηχανακι εχει βγει εξαιρετικα προβληματικο στον κινητηρα του, με ανακλησεις κλπ. 5)Δεν γνωριζω την οικονομικη σου κατασταση,αλλα για να θελεις να αγορασεις ενα τετοιο μηχανακι μαλλον θα ειναι πολυ καλη. Αν ομως δεν ειναι,--και εχεις μαζεψει αυτα τα λεφτα με μοχθο και πονο,(οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι εδω μεσα φανταζομαι),και η λαχταρα σου γι αυτο το μηχανακι σε κανει και τα δωσεις--,τοτε να εχεις υπ οψιν σου οτι μπαινεις σε βαθεια νερα,γιατι η συγκεκριμενη μαρκα μοτοσυκλεττας και αυτοι οι κυβισμοι γενικοτερα θελουν λεφτα και μετα την αγορα,(ακριβα σερβις αναλωσιμα κλπ).Επισης σε ενδεχομενη πωληση σαν μεταχειρισμενο η συγκεκριμενη μηχανη απ οτι εχω διαβασει σε αγγελιες χανει πολλα λεφτα λογω περιορισμενου κοινου που την αγοραζει. Αυτα τα ολιγα φιλικα παντα. Αν την παρεις ,καλοριζικη, και ορθια και συνετα χιλιομετρα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον patsavour Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 ωραιος, σκεφτεσαι σωστα its up to you... εψαξες για τεστ ride; Οχι φιλε για test ride δεν εψαξα γιατι λειπω εκτος κατα τα χριστουγεννα θα κανονισω να κανω. Θα ψαξω νομιζω πως στην θεσ/νικη την εχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Mια συντομη γνωμη και εγω 1)Φιλε η μηχανη αυτη ειναι οπλο.Με ΑΥΤΗ την εμπειρια που εχεις μην την παρεις. 2)Αν την θελεις για τουριστικη χρηση ΜΗΝ την παρεις ,ειναι ακαταλληλη γι αυτη την δουλεια. 3)Αν τελικα την θελεις πολυ ,παρ την αλλα κανε πριν τεστ ντραιβ,αν και δεν νομιζω να στην δωσει κανενα μαγαζι(δεν παιρνω βεβαια και ορκο) 4)Απ οτι διαβαζω στα διαφορα φορουμ στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, και γενικα στο διαδικτυο ,το μηχανακι εχει βγει εξαιρετικα προβληματικο στον κινητηρα του, με ανακλησεις κλπ. 5)Δεν γνωριζω την οικονομικη σου κατασταση,αλλα για να θελεις να αγορασεις ενα τετοιο μηχανακι μαλλον θα ειναι πολυ καλη. Αν ομως δεν ειναι,--και εχεις μαζεψει αυτα τα λεφτα με μοχθο και πονο,(οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι εδω μεσα φανταζομαι),και η λαχταρα σου γι αυτο το μηχανακι σε κανει και τα δωσεις--,τοτε να εχεις υπ οψιν σου οτι μπαινεις σε βαθεια νερα,γιατι η συγκεκριμενη μαρκα μοτοσυκλεττας και αυτοι οι κυβισμοι γενικοτερα θελουν λεφτα και μετα την αγορα,(ακριβα σερβις αναλωσιμα κλπ).Επισης σε ενδεχομενη πωληση σαν μεταχειρισμενο η συγκεκριμενη μηχανη απ οτι εχω διαβασει σε αγγελιες χανει πολλα λεφτα λογω περιορισμενου κοινου που την αγοραζει. Αυτα τα ολιγα φιλικα παντα. Αν την παρεις ,καλοριζικη, και ορθια και συνετα χιλιομετρα. Να ευχαριστησω και εσενα φιλε μου για την γνωμη σου. Την μηχανη οταν λεω βολτες και ταξιδακια δεν εννοω να πηγαινω ταξιδια συνεχεια ,εξωτερικο κτλ. Την θελω για να κανω γρηγορα ταξιδια της ταξεως 150-200 χλμ και να την ευχαριστιεμαι. Το μονο σιγουρο ειναι πως μονο κανοντας Test ride θα βγαλω χρησιμα συμπερασματα και θα παρω την τελικη αποφαση. Τωρα για τις ανακλησεις και βλαβες διαβασα και εγω γι αυτο και θα δωσω ενα μικρο χρονικο διαστημα επιπλεον μεχρι να την παραγγειλω (αν την παραγγειλω). Δηλαδη θα κανω το test ride μεσα στα χριστουγεννα και αν ολα πανε καλα τον μαρτιο θα την παραγγειλω ελπιζοντας πως μεχρι τοτε η μηχανη θα εχει κλεισει 14-15 μηνες στην παραγωγη και να εχουν γινει οι οποιες διορθωσεις. Οσον αφορα για το οικονομικο που με ρωτας ,θελω να πιστευω πως τα εχω υπολογισει σωστα και νομιζω οτι μπορω να ανταπεξελθω. Αυτο με την μεταπωληση και εμενα με αγχωνει γι αυτο και πρεπει να σκεφτω καλα ετσι ωστε να μην το μετανιωσω και ψαχνω να την πουλησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Απαντω στην ερωτηση σου χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για αν μας δουλευεις ή το εννοεις σοβαρα.... Αν καταλαβα καλα απο τις πληροφοριες που μας εδωσες σχετικα με τις εμπειριες σου με μοτοσυκλετες,μαλλον εισαι απειρος οδηγος. Η δικη μου γνωμη,που δεν θεωρω τον εαυτο μου καλο αλλα ουτε και κακο οδηγο μοτοσυκλετας, ειναι οτι η κατηγορια των SS 1000κ.ε δεν ειναι ουτε για χαλαρες βολτιτσες ουτε για να πηγαινεις προσεκτικα μεχρι να μαθεις!!!Να μαθεις τι? Τα 1000ρια SS δεν φημιζονται οτι ειναι καταλληλα για σχολειο ουτε θα σου συγχωρεσουν οδηγικα σου λαθη.... Χωρις παρεξηγηση αλλα αμα εισουν φιλος μου θα σου ελεγα να κοψεις τις μ@λ@κιες και να κοιταξεις καποιες μοτοσυκλετες που θα μπορεις να τις πηγαινεις για να το ευχαριστιεσαι κιολλας. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Απαντω στην ερωτηση σου χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για αν μας δουλευεις ή το εννοεις σοβαρα.... Αν καταλαβα καλα απο τις πληροφοριες που μας εδωσες σχετικα με τις εμπειριες σου με μοτοσυκλετες,μαλλον εισαι απειρος οδηγος. Η δικη μου γνωμη,που δεν θεωρω τον εαυτο μου καλο αλλα ουτε και κακο οδηγο μοτοσυκλετας, ειναι οτι η κατηγορια των SS 1000κ.ε δεν ειναι ουτε για χαλαρες βολτιτσες ουτε για να πηγαινεις προσεκτικα μεχρι να μαθεις!!!Να μαθεις τι? Τα 1000ρια SS δεν φημιζονται οτι ειναι καταλληλα για σχολειο ουτε θα σου συγχωρεσουν οδηγικα σου λαθη.... Χωρις παρεξηγηση αλλα αμα εισουν φιλος μου θα σου ελεγα να κοψεις τις μ@λ@κιες και να κοιταξεις καποιες μοτοσυκλετες που θα μπορεις να τις πηγαινεις για να το ευχαριστιεσαι κιολλας. :) Ολα αυτα που ειπες τα σκεφτηκες πολυ για να τα γραψεις με τετοια δοση ειρωνειας? Μπορουσες να πεις αυτο που ειπες με ωραιοτερο τροπο. Αμα σου ζητουσα λεφτα για να την παρω τοτε να πεταγοσουνα κατ'αυτον τον τροπο. Χωρις παρεξηγηση (οπως λες και εσυ) αμα ησουν φιλος μου θα σου ελεγα να εκπολιτιστεις γιατι ζεις μεσα σε κοινωνια με ανθρωπους , να μαθεις να συμπεριφερεσαι και να διωξεις το κομπλεξ που εχεις . Αυτα για το χιουμορ σου!! Τωρα μπορεις να μεινεις ησυχος και σιγουρος 100% οτι δεν δουλευω κανεναν... ΥΓ: Το να συμμετεχει κανεις σ'αυτο το ποστ δεν ειναι υποχρεωτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Ολα αυτα που ειπες τα σκεφτηκες πολυ για να τα γραψεις με τετοια δοση ειρωνειας? Μπορουσες να πεις αυτο που ειπες με ωραιοτερο τροπο. Αμα σου ζητουσα λεφτα για να την παρω τοτε να πεταγοσουνα κατ'αυτον τον τροπο. Χωρις παρεξηγηση (οπως λες και εσυ) αμα ησουν φιλος μου θα σου ελεγα να εκπολιτιστεις γιατι ζεις μεσα σε κοινωνια με ανθρωπους , να μαθεις να συμπεριφερεσαι και να διωξεις το κομπλεξ που εχεις . Αυτα για το χιουμορ σου!! Τωρα μπορεις να μεινεις ησυχος και σιγουρος 100% οτι δεν δουλευω κανεναν... ΥΓ: Το να συμμετεχει κανεις σ'αυτο το ποστ δεν ειναι υποχρεωτικο. Ενταξη,καταλαβα.... Αυτα που εγραψα σχετικα με την ερωτηση που εκανες δεν εχουν καμια δωση ειρωνιας. Τι σου φανηκε εσενα ειρωνικο απο τα παραπανω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ARGY S1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 Ενταξη,καταλαβα.... Αυτα που εγραψα σχετικα με την ερωτηση που εκανες δεν εχουν καμια δωση ειρωνιας. Τι σου φανηκε εσενα ειρωνικο απο τα παραπανω??? Τωρα πρεπει δηλαδη να σου εξηγησω τα αυτονοτητα... 1ον ξεκινας να μιλησεις και αναρωτιεσαι αν σας δουλευω ή οχι ,2ον "το να κοψεις τις..." φτανει. Τελος παντων εγω θελω να πω οτι μπορουσες να πεις αυτα που ηθελες απλα πιο ομορφα. Εσυ μου απαντας λες και μπηκα μεσα στο φορουμ να παινευτω οτι θα παρω 1000ss και οτι με την λιγη εμπειρια που εχω θα το παω ταπα. ΡΩΤΑΩ για να μαθω!!!! Και δεν ειπα οτι το εκλεισα , ειμαι προβληματισμενος με αυτα που μου λετε οι πιο εμπειροι και αυτη μου την απορια θα μου την λυσει το Test ride. Απλα εγω υποθετω με το οποιο μυαλο διαθετω οτι λογω του οτι ειμαι συγκρατημενος οδηγος και οτι ασχολουμαι και διαβαζω και εχω την διαθεση να ακουσω και να δοκιμασω πραγματα οτι δεν θα ειναι και τοσο επικυνδυνο για μενα. Απο εκει και περα αν κανοντας βολτα δω οτι η μηχανη με φοβιζει και δεν την αισθανομαι φιλικη και οτι μπορω να την οδηγησω σε εναν μικρο βαθμο , πολυ απλα δεν θα την παρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kukukali 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Τελικα τι εγινε την πηρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Τωρα πρεπει δηλαδη να σου εξηγησω τα αυτονοτητα... 1ον ξεκινας να μιλησεις και αναρωτιεσαι αν σας δουλευω ή οχι ,2ον "το να κοψεις τις..." φτανει. Τελος παντων εγω θελω να πω οτι μπορουσες να πεις αυτα που ηθελες απλα πιο ομορφα. Εσυ μου απαντας λες και μπηκα μεσα στο φορουμ να παινευτω οτι θα παρω 1000ss και οτι με την λιγη εμπειρια που εχω θα το παω ταπα. ΡΩΤΑΩ για να μαθω!!!! Και δεν ειπα οτι το εκλεισα , ειμαι προβληματισμενος με αυτα που μου λετε οι πιο εμπειροι και αυτη μου την απορια θα μου την λυσει το Test ride. Απλα εγω υποθετω με το οποιο μυαλο διαθετω οτι λογω του οτι ειμαι συγκρατημενος οδηγος και οτι ασχολουμαι και διαβαζω και εχω την διαθεση να ακουσω και να δοκιμασω πραγματα οτι δεν θα ειναι και τοσο επικυνδυνο για μενα. Απο εκει και περα αν κανοντας βολτα δω οτι η μηχανη με φοβιζει και δεν την αισθανομαι φιλικη και οτι μπορω να την οδηγησω σε εναν μικρο βαθμο , πολυ απλα δεν θα την παρω. Δεν το είχα δει αυτό το τόπικ. Από αυτά που διάβασα είναι ότι πολλοί σε πήραν στο ψιλό, κι άλλοι στα σοβαρά. Δυστυχώς η εμπειρία μας στα φόρουμ δείχνει ότι οι περισσότεροι που από παπί θέλουν να πάνε στην Μ1 του Rossi, συνήθως είναι τρολ. Δυστυχώς (για δεύτερη φορά) δεν είναι εύκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αυτό θα το καταφέρεις (αν το καταφέρεις) με τον λόγο σου. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Στο ρεζουμέ τώρα. Δεν βλέπω καμία ειρωνεία στα γραφόμενα του sieche. Στο πρώτο κομμάτι σου μιλάει ορθά λέγοντας αυτά που θα σου έλεγε ο κάθε ένας συνειδητοποιημένος και έμπειρος μοτοσυκλετιστής. Στο δεύτερο κομμάτι σου μιλάει όπως θα μίλαγε σε έναν φίλο του (στο λέει κιόλας ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ) που εσύ ΚΑΚΩΣ το πήρες στραβά. Δεν το είπε σε σένα, το είπε στον "φίλο του" Παμπαρακάτ... Το μηχανάκι αυτό προορίζεται για ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα. Δεν βγαίνουν τέτοιες μοτοσυκλέτες για να μάθεις. Τι να μάθεις?(όπως σου είπε κι ο Sieche) Για να φτάσεις σε αυτό το μηχανάκι, πάει να πει ότι ήδη ξέρεις... δεν πας να μάθεις με 200 άλογα! Αυτή η δύναμη τρομάζει αναβάτες με μεγάλη εμπειρία οι οποίοι μπορεί να οδηγούν χρόνια μοτοσυκλέτες άλλου είδους και μικρότερης δύναμης, και ξέρεις γιατί? Γιατί αυτοί κατανοούν τι σημαίνουν 200 άλογα. Ενώ ένας άπειρος όχι. Δεν θα σου πω για πιθανές βλάβες κτλ, γιατί αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν ξέρω τι έκανες τελικά... (αν δεν είσαι απλά ένα τρολ όπως είπαν και οι άλλοι)... αλλά θέλει πολύ σκέψη να πας σε ένα τέτοιο μηχανάκι. Όταν μαθαίνεις σκι, δεν πας στην δυσκολότερη πίστα του Παρνασσού να κατέβεις, αλλά πας στων αρχαρίων γιατί στην άλλη θα σκοτωθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Mη μασάς και πάρτο! Ενας φίλος που δεν είχε οδηγήσει ούτε ποδήλατο χωρίς βοηθητικές, πήρε κατευθείαν ένα ελαφρώς μτχ Vmax το οποίο τούρμπισε μετά από 2 εβδομάδες (219 άλογα στον τροχό) και είναι ΑΨΟΓΟΣ Ενας γνωστός μου πάλι, είχε πάει στη γιορτή της Π.Α. να δεί από κοντά τα "εργαλεία" και την ώρα που δεν τον έβλεπε ο φύλακας, πήδηξε στο κοκπιτ ενός mirage 2000 και το απογείωσε γιά πλάκα -μάλιστα κάτι πτέραρχοι που τον χάζευαν του πρότειναν να τον προσλάβουν γιά εκπαιδευτή! Πού ξέρεις; μπορεί να σε πάρει κι εσένα κανά μάτι από τη yamaha racing και να καταλξεις team mate του Lorenzo! :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Το μηχανάκι αυτό προορίζεται για ανθρώπους που το κατέχουν το άθλημα. Δεν βγαίνουν τέτοιες μοτοσυκλέτες για να μάθεις. Τι να μάθεις?(όπως σου είπε κι ο Sieche) Για να φτάσεις σε αυτό το μηχανάκι, πάει να πει ότι ήδη ξέρεις... δεν πας να μάθεις με 200 άλογα! Αυτή η δύναμη τρομάζει αναβάτες με μεγάλη εμπειρία οι οποίοι μπορεί να οδηγούν χρόνια μοτοσυκλέτες άλλου είδους και μικρότερης δύναμης, και ξέρεις γιατί? Γιατί αυτοί κατανοούν τι σημαίνουν 200 άλογα. Ενώ ένας άπειρος όχι. Όταν μαθαίνεις σκι, δεν πας στην δυσκολότερη πίστα του Παρνασσού να κατέβεις, αλλά πας στων αρχαρίων γιατί στην άλλη θα σκοτωθείς. Αυτά πρέπει ο κάθε μοτοσυκλετιστής να τα έχει "βιδωμένα" στο μυαλό του. Αν θέλει να υπάρχει και αύριο. Συμφωνώ με χίλια Αλέξανδρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Το πρόβλημα με τα σημερινά μηχανάκια είναι οτι ανοίγουν τόσο στρωτά και απαλά που βλέπεις μια στροφή στο βάθος του ορίζοντα και για πότε ήρθε η μπαριέρα στα 5 μέτρα ούτε που το καταλαβαίνεις αν είσαι ανυποψίαστος.Σοφή κουβέντα μου είπαν όταν πρωτοκαβάλησα το 600."βρές ένα ύσηχο μέρος με μεγάλη ευθεία και πλακώσου στα φρένα.Μάθε πρώτα τα φρένα και μετά το γκάζι" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 εγω απλα σε προειδοποιω. Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα με ενα τετοιο μηχανακι , τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Όταν μαθαίνεις σκι, δεν πας στην δυσκολότερη πίστα του Παρνασσού να κατέβεις, αλλά πας στων αρχαρίων γιατί στην άλλη θα σκοτωθείς. ..Αυτο, ΑΠΛΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες