Jump to content
themata

Honda CBR 250R

Recommended Posts

Καλυτερα να το δωσει, δεν μπορω να το βλεπω με την βαλιτσα πισω! :lipssealed::wallbash:

ΒΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑ....ελεος.... :lipssealed::swear:

αντε λοιπον ας μου το δωσει να την βγαλω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
( παλιά... γκαζιά και γενοκτονία ήταν).

Για τα 4κ των 20000rpm της περασμένης 20ετίας μιλάς έτσι;; Για σε παρακαλώ τώρα.... :burn:

Τροποποιήθηκε από τον gansan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδα εχθες ενα στον δρομο..

Ναι αλλα το παταει το παπακι........winking.gif

χαχα για σκεψου να μην το πατουσε....ποσες σελιδες θα ηταν το θεμα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια οι μηχανες αυτες των 250 και 400 κυβικων ειχαν καλες επιδοσεις και μαματο ηχο λογο των τεσσαρων κυλινδρων,απο οτι ακουω δεν ειχαν φρενα και κρατηματα και απο οτι βλεπω δεν ειχαν εμφανιση.Τωρα εχουν καλυτερη εμφανιση,καλα κρατηματα αλα δεν εχουν επιδοσεις(ασε που δεν βγαινουν 400αρια)και απο ηχο... κανουν σαν παπακια.Ποτε επιτελους θα φτιαξουν ενα καλο ''πακετο'' με λογικη τιμη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια οι μηχανες αυτες των 250 και 400 κυβικων ειχαν καλες επιδοσεις και μαματο ηχο λογο των τεσσαρων κυλινδρων,απο οτι ακουω δεν ειχαν φρενα και κρατηματα και απο οτι βλεπω δεν ειχαν εμφανιση.Τωρα εχουν καλυτερη εμφανιση,καλα κρατηματα αλα δεν εχουν επιδοσεις(ασε που δεν βγαινουν 400αρια)και απο ηχο... κανουν σαν παπακια.Ποτε επιτελους θα φτιαξουν ενα καλο ''πακετο'' με λογικη τιμη ?

γνωμη μου ειναι οτι ποτε δεν θα βγαλουν το τελειο πακετο γτ δεν τους συμφερει...θα φτιαχναν αμα ειναι ενα μοντελο και τελος!λες να μην μπορουν?απλα δεν θελουν.μετα τι θα κανει ο αγοραστης after market...ολα ειναι ενα παιχνιδι τους για να μας εχουν στη πριζα...ετσι νομιζω δλδ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωμη μου ειναι οτι ποτε δεν θα βγαλουν το τελειο πακετο γτ δεν τους συμφερει...θα φτιαχναν αμα ειναι ενα μοντελο και τελος!λες να μην μπορουν?απλα δεν θελουν.μετα τι θα κανει ο αγοραστης after market...ολα ειναι ενα παιχνιδι τους για να μας εχουν στη πριζα...ετσι νομιζω δλδ!

σωστα γιατι για φαντασου αντι για cbr 250 να ηταν 400 με την ιδια εμφανιση εξοτερικα, και φρεναρες αναποδο μπροστα και κλπ κλπ! και να εκανε 6,500! θα το επερναν ολοι και πανε τα 600 ss περιπατο!

παντως το μονο - στο cbr 250 ειναι τα γκριπ, ειναι τελειος πλαστικα και εχουν κακη υφη και ποιοτιτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε παίδες που κάνουν τα 250αρι σαν παπάκια, τι παπάκια λέμε τώρα; 60χιλιοστά με το μπουρί της σόμπας επάνω; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε παίδες που κάνουν τα 250αρι σαν παπάκια, τι παπάκια λέμε τώρα; 60χιλιοστά με το μπουρί της σόμπας επάνω; :P

Είναι ο ήχος του μονοκυλινδρου που τους ξεγελάει...λες και τα παπάκια έχουν το μονοπώλιο ως μονοκύλινδρα... :D

Στα σταμάτα ξεκίνα της πόλεως δεν είναι καλό? :think:

Σε διαδρομές με πυκνά σφιχτά στροφιλίκια δεν γεμίζει γρήγορα? :think:

Τώρα που η τσέπη μας έχει αδειάσει δεν είναι οικονομικότερο? :think:

Η Μαμά Honda δεν ξέρει τι κάνει και σε τι κόσμο απευθύνεται? :think:

http://www.youtube.com/watch?v=eDEg6_eiSnc

Προσωπικά δεν με χαλάει η επιλογή το κινητήρα τους...ίσα ίσα που αναβαθμίζεται ευκολότερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι το aprilia σου νομιζεις οτι ειναι 100% ιταλικο? αν δεις απο που ερχονται τα parts θα ξενερωσεις, αλλα δεν εχει σημασια αυτο! απο την στιγμη που ειναι aprilia και εχει τις προδιαγραφες του εργοστασιου τελιονουν ολα εκει!

αρα τι ταυλανδη τι βραζιλια που εχει εργοστασια η honda αυτο δεν παιζει ρολο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα πει ταϊλανδικό μηχανάκι ρε παίδες; Όλα σε φτωχές χώρες τις Ασίας τα φτιάχνουν πλέον, τι σχέση έχει αυτό;

Σαν την λογική του πατέρα μου θα το πάμε που αγόρασε το κινέζικο αντί για το piaggio scooter γιατί "όλα στην Κίνα τα κάνουν μωρέ";

Ας σοβαρευτούμε λίγο και εμένα το φτιάχνουν στην Βραζιλία τι πάει να πει αυτό; Ότι παίζει καλή μπάλα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λες οικονομικότερο,όταν κοστίζει 5000 ευρό? Όλα τα μηχανάκια είναι υπερτιμημένα στην χώρα μας αλλού μπορεί να το βρεις και 1000Ε φτηνότερα...

αν εννοείς βεβαία οικονομία καυσίμου,τότε παίρνεις ένα παπί...Πιστεύω ότι μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά απλά κοιτώντας το

και βέβαια η honda ξέρει που απευθύνεται.

απευθύνεται στον ασιατη που κατέβηκε από το παπί και παίρνει το ΜΕΓΑΛΟ cbr!

δεν έχει απαιτήσεις,ακόμα και το κράνος που φοράει είναι ποιότητας lidl.εξαιρούμε την ιαπωνια Αν το ψάξεις θα δεις ότι οι περισσότερες ασιατικές χώρες έχουν όριο κυβισμού 125 και άλλες 200 κυβικά εκατοστά όποτε το συγκεκριμένο προορίζεται για Ευρώπη και Αμερική

μην τρελαθούμε κιόλας 5000 για ταυλανδικο μηχανάκι και Γιαπωνέζικο να ήταν πάλι πολλά είναι...φταίνε οι έμποροι όχι οι κατασκευαστές

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι το aprilia σου νομιζεις οτι ειναι 100% ιταλικο? αν δεις απο που ερχονται τα parts θα ξενερωσεις, αλλα δεν εχει σημασια αυτο! απο την στιγμη που ειναι aprilia και εχει τις προδιαγραφες του εργοστασιου τελιονουν ολα εκει!

αρα τι ταυλανδη τι βραζιλια που εχει εργοστασια η honda αυτο δεν παιζει ρολο!

οχι δεν ειναι 100% ιταλικο,αλλα δεν ειναι και εξ ολοκληρου κατασκευασμενο στην κινα,ταυλανδη κλπ.

ειδικα σε θεματα ηλεκτρικων κινητηρα κλπ.

τεσπα για να απαντησω και στον φιλο nitro912gr,δεν λεω οτι ενα honda ταυλανδικο ειναι ιδιο με το zong yen πχ.

αλλα δεν ειναι και η ποιοτητα κατηγορια japan. αυτα που λενε πολλοι οτι απλα αλλαζουν τα εργατικα χερια και οι προδιαγραφες παραμενουν για μενα δεν ισχυει,

συνολικα η ποιοτητα ειναι κατεβασμενη ειδικα στα μεταλλα.

επισης φιλε GR_tts να ξερεις οτι στην ταυλανδη ηδη εχει κυκλοφορισει αβερτα,οπως και το klr 250...

τελος για να εξηγουμε και 100% ιταλικο να ηταν το aprilia δεν θα μπορουσε να φτασει σε ποιοτητα και αξιοπιστια το 100% JAPAN.ιταλικο αγοραζεις για αλλους λογους...

απλα με αυτα που κανουν οι ιαπωνες θα καταντησουν να ειναι λιγοτερο αξιοπιστοι απο τους ιταλους και λοιπους ευρωπαιους :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν ειναι 100% ιταλικο,αλλα δεν ειναι και εξ ολοκληρου κατασκευασμενο στην κινα,ταυλανδη κλπ.

ειδικα σε θεματα ηλεκτρικων κινητηρα κλπ.

τεσπα για να απαντησω και στον φιλο nitro912gr,δεν λεω οτι ενα honda ταυλανδικο ειναι ιδιο με το zong yen πχ.

αλλα δεν ειναι και η ποιοτητα κατηγορια japan. αυτα που λενε πολλοι οτι απλα αλλαζουν τα εργατικα χερια και οι προδιαγραφες παραμενουν για μενα δεν ισχυει,

συνολικα η ποιοτητα ειναι κατεβασμενη ειδικα στα μεταλλα.

επισης φιλε GR_tts να ξερεις οτι στην ταυλανδη ηδη εχει κυκλοφορισει αβερτα,οπως και το klr 250...

τελος για να εξηγουμε και 100% ιταλικο να ηταν το aprilia δεν θα μπορουσε να φτασει σε ποιοτητα και αξιοπιστια το 100% JAPAN.ιταλικο αγοραζεις για αλλους λογους...

απλα με αυτα που κανουν οι ιαπωνες θα καταντησουν να ειναι λιγοτερο αξιοπιστοι απο τους ιταλους και λοιπους ευρωπαιους :surrender:

τι λετε ρε παιδια..τα aprilia με τις χρησες ohlins αναρτησεις,με τα καλητερα brembo φρενα,με τα deltadox πλαισια,με τους rotax κινητηρες,με το ιταλικο στιλ ειναι μουφα? μην λεμε και οτι θελουμε..τα απριλια ειναι τα ποιο ποιωτικα μηχανακια..ειναι σαν τα ferrary δλδ για λιγους που θελουν να κανουν χρονους στις πιστες και τους αληθινους μηχανοβιους.γιατι τα aprilia οπως ολα τα ιταλικα συνδιαζουν την καλητερη ομορφια με το καλητερο στησημο.για αυτο και ειναι ποιο ακρυβα..τα υπολειπα τα honda τα yamaha κτλ ειναι στο συνολο τους για φλουφλιδες που θελουν κατι φτοινο που να παιρνει με την μια μπρος και να μην χαλαει για να πηγαινουν στην δουλια τους και να τα αραζουν εξω απο τις καφετεριες..τα ιταλικα ειναι και αξιωπιστα απλα καποιοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα και σκευτονται με λογικη 20ετοιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε παιδια..τα aprilia με τις χρησες ohlins αναρτησεις,με τα καλητερα brembo φρενα,με τα deltadox πλαισια,με τους rotax κινητηρες,με το ιταλικο στιλ ειναι μουφα? μην λεμε και οτι θελουμε..τα απριλια ειναι τα ποιο ποιωτικα μηχανακια..ειναι σαν τα ferrary δλδ για λιγους που θελουν να κανουν χρονους στις πιστες και τους αληθινους μηχανοβιους.γιατι τα aprilia οπως ολα τα ιταλικα συνδιαζουν την καλητερη ομορφια με το καλητερο στησημο.για αυτο και ειναι ποιο ακρυβα.τα υπολειπα τα honda τα yamaha κτλ ειναι στο συνολο τους για φλουφλιδες που θελουν κατι φτοινο που να παιρνει με την μια μπρος και να μην χαλαει για να πηγαινουν στην δουλια τους και να τα αραζουν εξω απο τις καφετεριες..τα ιταλικα ειναι και αξιωπιστα απλα καποιοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα και σκευτονται με λογικη 20ετοιας.

:_zeppelin::wacko:

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα να σε κεράσω ένα φλούφλικο τσάι με το φλωρομηχάνιμα μου...........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@kostaskk

Να σου πω ότι λες μαλακίες και προσβάλλεις τουλάχιστον το 90% του φόρουμ ή το καταλαβαίνεις μόνος σου;

Τροποποιήθηκε από τον nitro912gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω..δεν το ειπα για να προσβαλω εξαλου και εγω εχω yamaha..απλα αυτη ειναι η γνωμη μου για τα ιταλικα..δεν ειναι δυνατον ενο ειναι τα καλητερα μηχανακια να τα βγαζετε μουφα με αναλακτικα απο την ταιλανδη

Έλα να σε κεράσω ένα φλούφλικο τσάι με το φλωρομηχάνιμα μου...........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα

τι εχεις? εισαι δυτικη ελλαδα? δυστοιχος δεν εχω λευτα για 2 aprilia αλλα εχω μια καλη διχρονια που θα βελτιωθει σε λιγο καιρο..μεχρι 250 κιβικα 4τ μαμα ανοιγω..και 400αρι αμα θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω..δεν το ειπα για να προσβαλω εξαλου και εγω εχω yamaha..απλα αυτη ειναι η γνωμη μου για τα ιταλικα..δεν ειναι δυνατον ενο ειναι τα καλητερα μηχανακια να τα βγαζετε μουφα με αναλακτικα απο την ταιλανδη

τι εχεις? εισαι δυτικη ελλαδα? δυστοιχος δεν εχω λευτα για 2 aprilia αλλα εχω μια καλη διχρονια που θα βελτιωθει σε λιγο καιρο..μεχρι 250 κιβικα 4τ μαμα ανοιγω..και 400αρι αμα θες

Με το tdr ή με το 50άρι σου; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το tdr 125 λεω..με το οποιο εχω περασει πολλες μηχανες 2πλασιων κυβικων..το 50αρι ειναι φτιαγμενο και περναει crypton x. αλλα αυτο το εχω σε νησι και με αυτο δεχομαι μονο κοντρες σε στροφιλικια..το tdr το εχω λευκαδα.αν ειναι καποιος κοντα στην λευκαδα δεχομαι..

Με το tdr ή με το 50άρι σου; :P

αυτα εχω φιλε μ..για πες τι ειχες εσυ στην υλικια μου?παντος εγω δεν κολονω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

katemas No 2 ο kostaskk :grin:

εκεινος μας ελεγε οτι εχει δει 260-270 με το ktm 950 enduro-s/m που εχει

ο φιλος πιο πανω μας λεει οτι με το 50αρι περναει crypton 135 κ με το tdr 125 περναει τα 250 απο πανω.....

ω ρε τι χεραδες μαζευτηκαμε δω χαμου :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα εχω φιλε μ..για πες τι ειχες εσυ στην υλικια μου?

Μυαλό!.. Εσυ προς το παρών καλό θα είναι να έχεις ένα ορθογραφικό λεξικό!

παντος εγω δεν κολονω..

Daredevil :vampire:

Παρεπιπτόντως :D Το Cbrάκι το είδα από κοντά και δε μου άρεσε... Ειδικά σε σύγκριση εμφανισιακά με το Ninjaki (που έχω εγώ) μου φάνηκε κάπως "μικρό"...

Εξηγούμε: Παρά τα 250cc που είναι το Ninjaki μου κάνει κάτι λίγο πιο "μεγάλο" και μ'αρέσει, ενώ το Cbr250 πιο πολύ με παρέπεμπε σε Cbr125...

Βέβαια περί ορέξεως κουνουπιδόξυλο...

Έχει ωραίο κοντέρ, σε αντίθεση με αυτό που έχει το Ninjaki (αν και τώρα που το συνήθισα μου αρέσουν οι βελόνες :D )

Τώρα οδηγικά δεν ξέρω..Πάντως πιστεύω παρά τα λιγότερα άλογα από το Ninjaki θα είναι αισθητά πιο νευρικό και θα αρπάζει πιο εύκολα!

Εδώ το Cbf250 φίλου μου το νιώθεις να "αρπάζει" πιο πολύ, αλλά μόλις ο Ninja στροφάρει χάνεται στον ορίζοντα :yes:

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

katemas No 2 ο kostaskk :grin:

εκεινος μας ελεγε οτι εχει δει 260-270 με το ktm 950 enduro-s/m που εχει

ο φιλος πιο πανω μας λεει οτι με το 50αρι περναει crypton 135 κ με το tdr 125 περναει τα 250 απο πανω.....

ω ρε τι χεραδες μαζευτηκαμε δω χαμου :tooth:

αμα ηξερες απο διχρονα δεν θα τα ελεγες αυτα..το aprilia ειναι motard 100 κιλα και το εχω φτιαγμενο..ειναι 80cc και εχει και εξατμιση..και ναι περναει crypton x...με το tdr εχω περασει και μεγασκουτερ 300 κιβικων..το tdr ειναι μαμα μονο την ypvs εχω πειραξει και το υπολογιζω εγω στα 23 αλογα..αμα αλλαξω εξατμιση θα παει στα 30 αλογα..ποσα αλογα εχει ενα 250 4τ? παρε και 1 λινκ http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_tdr125r%2093.htm

Τροποποιήθηκε από τον kostaskk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα