Jump to content
themata

Honda CBR 250R

Recommended Posts

To vtr καλο ειναι αν και πισω με χαλαει πολυ .

αλλα οχι και το cbr πιο ομορφο απο το ninjaki !

Υποκειμενικο ειναι το θεμα της εμφανισηςclosedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν νομιζω να μην ξερει να ανοιξει , ωποσ και να εχει το vtr εχει καλυτερο κινητηρα απο το ninja , απλα εχει φερινγκ , για αυτο το vtr χανει στα πολλα kmh

Πες μου που ακριβως υπερτερει το vtr σου .... Τεχνικα χαρακτηριστικα και θα σε παραδεχτω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε και εγω μπορω να λεω οτι παταω τρανσαλπ επειδη οντος μια φορα φυγαμε μαζι απο το φαναρι .

αλλα αυτο δεν συμενει τπτ .

δεν παιζει το VTR να περναει το ninja !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πιο πιτσιρικαδες που ζητατε 2Τ μοτορια,και 50 αλογα, εχετε καβαλησει κανενα απο εκεινα τα ''εξωτικα'' που κυκλοφορουσαν???

Με βαση το μοτο-προφιλ που πιθανον θα εχετε διαμορφωσει, με τα σημερινης γενιας μηχανακια που ειναι 4Τ,και εχουν μακραν καλυτερα περιφερειακα,καλυτερο στησιμο-φρενα κλπ, αν καβαλησετε,θα εκπλαγειτε δυσαρεστα.Στα περισσοτερα,ειχες απλα μια αξιοπιστια,δεν ειχες φρενα,και για να στριψεις ηθελε χερια και καρυδια.Ανεβηκα σε RD 350, και με τρομαζει,ακομα.

Εδω τσαλακωνεται κοσμος με τα ''ηπια'' σημερινα,δεν θελω να φανταστω σημερα παλληκαρι 17 ετων, απο το παπι, να πηδηξει σε κανα αγριεμενο 2Τ,με το μυαλο που θα κουβαλαει.... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dsc03145p.jpg

τελικα οντως ειναι πολυ ασχημο το νιντζακι ...

σορρυ αλλα δεν αντεξα :surrender:

Δέν τους καταλαβαίνω τους ιάπωνες, ενώ χωρίς φώτα είναι μές την ταύλα το μηχανάκι, γιατί πάνε και του κοτσάρουν ένα τόσο , μα ΤΟΣΟ άσχημο φανάρι!

Δηλαδή τόσα σχέδια με φανάρια, αυτό βρήκαν? :uglystupid2:

Απίστευτο είναι πάντος αυτό με τα πολυεστερικά, δέν το περίμενα να αλλάξει τόσο πολύ το μηχανάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου αρέσει μια χαρά το νίντζα. 26 ίππους; Ε όχι ρε παιδιά. Σόρυ κιόλας αλλά εδώ 25 βγάζουν τα CBF250 τετραετίας.

Γιατί δηλαδή να μην έπαιρνα τέτοιο με 2500 και να δώσω 5500? NINJA και πάλι NINJA.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καινούριο CBR250R μια χαρά μηχανάκι θα είναι ρε παιδιά , και το ABS του κομπλέ και τα 20τόσα άλογα

δεν είναι λίγα για κάποιον που το θέλει για πρώτο (και όχι μόνο) μηχανάκι.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που δανείζεται ένα ''βαρύ'' όνομα από την γκάμα της και το δίνει σε ένα μηχανάκι που δεν έχει

καμμία σχέση με τα μηχανάκια που έφεραν αυτό το όνομα παλιότερα.

Βάφτισέ το αλλοιώς και όλα καλά . :surrender:

Αυτό που έκανε και η Kawasaki δηλαδή με το νιντζάκι , τώρα το κάνει και η Honda .

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν τους καταλαβαίνω τους ιάπωνες, ενώ χωρίς φώτα είναι μές την ταύλα το μηχανάκι, γιατί πάνε και του κοτσάρουν ένα τόσο , μα ΤΟΣΟ άσχημο φανάρι!

Δηλαδή τόσα σχέδια με φανάρια, αυτό βρήκαν? :uglystupid2:

Απίστευτο είναι πάντος αυτό με τα πολυεστερικά, δέν το περίμενα να αλλάξει τόσο πολύ το μηχανάκι!

εγω παντος τα φαναρια τα βρισκω πολυ ομορφα! μιας και μιαζει με μασκα νιντζα οσο και αστειο και να ακουγεται! εφοσον ειναι και νιντζα η μηχανη! +1 για τα φαναρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω (ειναι και υποκειμενικο το θεμα αισθητικης) αλλα αυτο το " αισθητικο concept", ala FVR 1200, σε ολα τα νεα μοντελα της Honda, μαλλον δεν το βλεπω καλα... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω (ειναι και υποκειμενικο το θεμα αισθητικης) αλλα αυτο το " αισθητικο concept", ala FVR 1200, σε ολα τα νεα μοντελα της Honda, μαλλον δεν το βλεπω καλα... :/

συμφωνώ απόλυτα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hahahaha ατακα που εγραψε!

for the record, 22hp το CBF, οχι 25

Ισχύει, τώρα το είδα, σόρυ για το λάθος. Απλά νόμιζα οτι βγάζουν 25...(ψεύτες στο car.gr)

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια το Ninja εχει 33αλογακια,ειναι δικυλινδρο και εχει 4.500..Με πιο σκεπτικο η Honda φτιαχνει μονοκυλινδρο ss με 26αλογακια και τιμη πανω απο 5.000???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που vfr-φέρνουν όλα τα μοντέλα,λες και τα έκανα όλα μια "κοψιά" δεν μου αρέσει καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποκλειστικες μας πληροφοριες σας δειχνουν σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα το νεο Honda ANF 125i Innova

anf125i.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οραια μοτοσικλετα,θα μοιαζει και με το 1200 και ψαρωνει κοσμο..ολα τα αλλα ειναι περιττα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο καιρο θελω να πω την γνωμη μου μιας και υποτιθετε οτι λογο ηλικιας και διπλωματος πρεπει να κοιταω μικρου κυβισμου μηχανες.

Για να ειμαι ειληκρηνης, ειμαι απογοητευμενος απο ΟΛΕΣ! τις εταιριες, βγαζουν μηχανες(κατα την γνωμη μου) χωρις νοημα.Τι θελω να πω, που πηγαν ολα τα παλια,τουμπανα και παραληλα αθανατα μηχανακια μικρων κυβικων? Εμενα ολα τα νεα μηχανακια μικρων κυβικων μου φαινονται πολυ ιστορια για τιποτα.Υποτιθετε πως ειναι μηχανες για να σε βαλουν στον κοσμο της μηχανης αλλα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα απο δυναμη(κυριως 125ρια τετραχρονα)με κατι τιμες αντε γεια(3-4 χιλιαρικα).

Μακαρι να επεστρεφαν τα διχρονα μηχανακια μικρου κυβισμου(125-250),φθηνα,δυνατα και συντηρηση τιποτα.LONG LIVE 2 STROKES.

Συγνώμη αλλά αυτό που λες δεν ισχύει. Τα δίχρονα ήταν, είναι και θα είναι (για όσο καιρό υπάρχουν ακόμα) ζημιάρικα. Το αν τα φτιάχνουν εύκολα ή όχι, δεν αλλάζει κάτι.

Τα Japan 250άρια πριν καμμιά 20αριά χρόνια είχαν ,

τετρακύλινδρα μοτέρια που στροφάριζαν στο θεό ,

αλουμινένια πλαίσια ,

40 και βάλε άλογα ,

ανάποδα μπροστινά ,

διπλά δισκόφρενα εμπρός ...

μετά από χρόνια έγιναν δικύλινδρα (νίντζα)

και τώρα μονοκύλινδρα ; :2funny:

Θα μπορούσε να το βαφτίσει κάπως αλλοιώς ώστε να είναι κάτι διαφορετικό ,

αλλά CBR250R μονοκύλινδρο :uglystupid2:

Για σκέψου λίγο, τι κυβισμό είχαν οι μηχανές στους αγώνες τότε; ;)

Όλη η τεχνογνωσία πέρναγε στην παραγωγή, τώρα που οι αγώνες έχουν περιοριστεί στα 600+ κυβικά (αν κάνω λάθος διορθώστε με, λέω για πίστες ασφάλτινες και δεν είμαι και φανατικός) όλη η τεχνογνωσία περνάει πάλι στην παραγωγή, αλλά των 600+ μοτοσυκλετών!

Οπότε πλέον για να αναπτύξεις ένα καλό 250άρι, που να εξ' υπακούει και στους κανόνες EUROκάτι περί ρύπων, κατανάλωσης και εγώ δεν ξέρω τι άλλο περιορισμό, δεν είναι απλό, αλλά θέλει να κάνεις μια μεγάλη επένδυση από το πουθενά, να δουλέψουν επιπλέον μηχανικοί πάνω σε αυτό κτλ κτλ.

Λογικό να ανεβαίνει το κόστος, γιατί είπαμε στα μεγαλύτερα μοντέλα παίρνουν την τεχνογνωσία από τους αγώνες (άσχετα αν είναι OnOff ή street) και έτσι δεν χρειάζεται να επενδύσουν επιπλέον χρήματα για έρευνα.

Κοιτα για τις επιδοσεις δεν μπορω να εκφερω γνωμη , αλλα αυτο οτι ψαρωνουν μεχρι και οι Πακιστανοι στα φαναρια το ειπες για καλο? :tooth:

Νταξει περα απο την πλακα το VTR ασχημο δεν το λες σε καμμια περιπτωση , προσωπικα παντα , τα γουστα του καθενος ειναι και διαφορετικα αλλα μου κανει "πολυ μοτοσυκλετα" το VTR γιατι ακριβως δεν εχει "πλαστικαρια" , αλλα Στρογγυλο φαναρι (ειπαμε γουστα ειναι αυτα) ,βλεπεις πλαισιο και τετοια

Α και να μην ξεχασω ,στα τευχη που μου εδωσε o Giorgos.gr με το συγκριτικο και την παρουσιαση του Θιβετιανου μου ειχα και παρουσιαση το VTR .....σωτηριον ετος 1998!!!

gs_vtr250_l-e1282993736530.jpg

ttr.jpg

vtr250_rhs_700p.jpg

Εσένα πρέπει να σε κάνω κολλητό μου φαίνεται :D :P

Στρογγυλή είναι η αγάπη μου για το στρογγυλόφάναρο και συμφωνώ απόλυτα :P

edit: Κάνω κουότες και απαντάω αλλά ξέχασα να γράψω την γνώμη μου :P

Εγώ είμαι υπέρ στην στροφή στα μικρά, και το βλέπω κιόλας τι σουξέ έχουν γίνει εδώ στην Ελλάδα, κυρίως τώρα που μας τσακίζουν οικονομικά από παντού. Από εκεί που δεν έβλεπα κανένα σχεδόν 250άρι ξαφνικά βλέπω μιλιούνια!

Να είμαι τώρα στον δρόμο και την ίδια στιγμή να ήμαστε 4, CBF 250 τριγύρω, σε λίγο θα γίνουμε περισσότεροι και από τα βατράχια :P

Τροποποιήθηκε από τον nitro912gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παρουσιαση το VTR .....σωτηριον ετος 1998!!!

gs_vtr250_l-e1282993736530.jpg

ttr.jpg

vtr250_rhs_700p.jpg

Koιτα και post 15! :_innocent:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σκέψου λίγο, τι κυβισμό είχαν οι μηχανές στους αγώνες τότε; ;)

Όλη η τεχνογνωσία πέρναγε στην παραγωγή, τώρα που οι αγώνες έχουν περιοριστεί στα 600+ κυβικά (αν κάνω λάθος διορθώστε με, λέω για πίστες ασφάλτινες και δεν είμαι και φανατικός) όλη η τεχνογνωσία περνάει πάλι στην παραγωγή, αλλά των 600+ μοτοσυκλετών!

Οπότε πλέον για να αναπτύξεις ένα καλό 250άρι, που να εξ' υπακούει και στους κανόνες EUROκάτι περί ρύπων, κατανάλωσης και εγώ δεν ξέρω τι άλλο περιορισμό, δεν είναι απλό, αλλά θέλει να κάνεις μια μεγάλη επένδυση από το πουθενά, να δουλέψουν επιπλέον μηχανικοί πάνω σε αυτό κτλ κτλ.

Λογικό να ανεβαίνει το κόστος, γιατί είπαμε στα μεγαλύτερα μοντέλα παίρνουν την τεχνογνωσία από τους αγώνες (άσχετα αν είναι OnOff ή street) και έτσι δεν χρειάζεται να επενδύσουν επιπλέον χρήματα για έρευνα.

Στους αγώνες τότε στο παγκόσμιο έτρεχαν δυόμιση δίχρονα και όχι τετράχρονα (αν κάνω λάθος διορθώστε με) ,

αλλά όπως και να' χει η τεχνογνωσία δεν χάθηκε. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφώς δεν χάθηκε, απλά μπήκε στο ντουλάπι. Αλλάζουν οι καιροί και οι απαιτήσεις τόσο σε κατανάλωση, όσο και σε εκπομπές. Και αφού πλέον δεν τρέχουν 250αρια (πχ) σε αγώνες, δεν τα εξελίσσει μηχανικά κανείς, οπότε πριν βγει ένα νέο μοντέλο, κάποιος πρέπει να κάτσει και να το κάνει και αυτό ως ένα σημείο, λόγο κόστους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα