ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 το 990 ειναι και συμβολικο ετσι? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ναι αλλά μας τα έχει πρήξει με το +990 και άμα του το κόψω στα 2 με το honda μου θα λέει μετά +(2x495) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 χαχαχαχαχα...Γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....πες μου αν το εχω ξαπλωσει πρωτα! :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Αλητάμπουρα σουζάκια μηχανόβιε τεντιμπόη, που μου κάνεις και like........τα νευρα μουυυυυυυυ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 για να μαθεις εκανε ξε-like Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Δεν έκανε βρε, ξέρει ότι τον πειράζω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν έκανε βρε, ξέρει ότι τον πειράζω. πρεπει να βαλουν περισσοτερα like....με ενα δε κανουμε δουλεια! (μονο και μονο το γελιο που εχω ριξει με το Γιωργο σε 2-3 συναντησεις αρκουν....) Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2012 από τον parachuter Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ωχ χριστέ μου! Τι σας ταΐζουν εσάς τους χονταίους; Marketing!!! Οσο για το αν το Honda σε 20 χρονια θα δουλευει ακομα δεν αντιλεγω.. Απλα αλλα το KTM θα εχει προσφερει στον κατοχο του μεσα σε 1 χρονο οσες συγκινησεις θα σου προσφερει το XR στην 20ετια που θα το κρατησει!!! Εχεις παρει χαμπαρι οτι μονο εσυ και ο daytonaman βλεπετε παντου Honda???Νταξει κατουρηστε και λιγο ρε παιδια! Ή εστω καβαληστε και κανα σοβαρο μηχανακι.. Βγαλτε τις παροπιδες ρε προβαταααααα!!! 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Εχεις παρει χαμπαρι οτι μονο εσυ και ο daytonaman βλεπετε παντου Honda???Νταξει κατουρηστε και λιγο ρε παιδια! Ή εστω καβαληστε και κανα σοβαρο μηχανακι.. Βγαλτε τις παροπιδες ρε προβαταααααα!!! Mλκ παναη ελιωσα ρεεε !!!!!!! :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 οπ αρχισε το χωσιμο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 οφ τοπικ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Honda παντού ρε γατάκια... τι KTM και π$%#$@ πορτοκαλί... Κλάιν μάιν μηχανάκια, για πέταμα. (Μπορώ να έχω ένα RC8 :wub: βόλτα για να αλλάξω την διατύπωσή μου παρακαλώ;;; ) :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Someone's flying!!! :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThakiC 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 πορωση αυτο το παιχνιδι το εχω λιωσει απο το 2004 μεχρι σημερα αλλα δεν μπορειτε να πειτε λεξη με κρανος και δερματινο απο πανω την εξατμιση κοιταμε κατω απο το μοτερ παρακαλω special αμερικα στυλ και ετσι εγω παντως αυτο το λεω ducati monster 900 μοντελο 2003 με σκελετο απο Ιαπωνικο και με το ψυγειο κατω απο τον κυλινδρο αντι να ειναι στη μεση του L +125 πολυυυυυυυυυυ ποροση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Οδηγούσες 7.30-8.30 το βράδυ....? Μέσα έπεσες :D Κατά τις 7 παρά ξεκίνησα από Ξάνθη . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Προσκλητήριο νεκρών μυγακίων αυτό το κράνος λέμε.... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ώρες που ο ήλιος είναι χαμηλά έχει πολλά μυγάκια. Τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά έχει χοντρά έντομα όπως μύγες, μέλισσες κλπ. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2012 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ώρες που ο ήλιος είναι χαμηλά έχει πολλά μυγάκια. Τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά έχει χοντρά έντομα όπως μύγες, μέλισσες κλπ. υγρασια υγρασια υγρασια :taz: :taz: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 υγρασια υγρασια υγρασια :taz: :taz: ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 ? λογω υγρασιας εμφανιζονται τα μυγακια και οι λοιπες μαλ@κιες, ειτε πρωι ειτε απογευμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Κάθε πρωί και κάθε απόγευμα εμφανίζονται τα μυγάκια, άσχετα εάν έχει υγρασία ή όχι. Στις 7-8 είναι πάντα εκεί για να σου λερώνουν ζελατίνα κι μπουφανάκι. Επίσης, μεσημβρινές ώρες με ντάλα ήλιο δεν έχει μυγάκια.... Τώρα εάν η υγρασία παίζει ρόλο είναι άλλο θέμα που δεν το γνωρίζω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Κάθε πρωί και κάθε απόγευμα εμφανίζονται τα μυγάκια, άσχετα εάν έχει υγρασία ή όχι. Στις 7-8 είναι πάντα εκεί για να σου λερώνουν ζελατίνα κι μπουφανάκι. Επίσης, μεσημβρινές ώρες με ντάλα ήλιο δεν έχει μυγάκια.... Τώρα εάν η υγρασία παίζει ρόλο είναι άλλο θέμα που δεν το γνωρίζω. παρατηρησε το τωρα που ερχεται το καλοκαιρι και πιανουν οι ζεστες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μάριε, κάθε μέρα βγαίνω εθνική διάφορες ώρες. Όταν είμαστε κοντά στην δύση του ήλιο ξεκινάν τα μυγάκια. Όταν είναι μεσημέρι και ο ήλιος είναι ψηλά δεν κυκλοφορεί κουνούπι...παρά μόνο μεγάλα έντομα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες