Jump to content
vagelis-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Σήμερα, Κουνόπετρα.

1310.jpg

Αυριο...........................νεροτσουλήθρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςς ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

1306.jpg

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

424237_10151043419939818_1583908609_n.jpg

Greek advertisement for Irakleion, Crete in a danish magazine.

Here we see the lack of helmets, the use of a kid as an airbag, a two person vehicle carrying 4, the cops car in the backround with an open door propably giving parking tickets and up on the left, the poster of the communist party.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

424237_10151043419939818_1583908609_n.jpg

Greek advertisement for Irakleion, Crete in a danish magazine.

Here we see the lack of helmets, the use of a kid as an airbag, a two person vehicle carrying 4, the cops car in the backround with an open door propably giving parking tickets and up on the left, the poster of the communist party.

Χααχα το μπροστινο δεω φαινεται καν !!! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θαμνοι ειναι αυτα που καηκαν (τουλαχιστον εκει) . Σε ενα χρονο θα ειναι παλι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κορασίδα Ευβοίας , μας κάψανε τα πάντα . . .

Πριν

DSCN2178.JPG

Μετα

DSCN6673.JPG

Κρίμα ρε γαμώτο ............. :( :(

Και έλεγα να έκανα μια βόλτα από εκεί αυτόν τον καιρό ( που θα την κάνω , δεν υπάρχει περίπτωση )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φουλ φορτωμα!!

0143w.jpg

Σιγα το φορτωμα!

Στη μηλο που πηγα ειχα ενα σακο αναμεσα στα ποδια μου,ενα στρατιωτικο σακο η κοπελα μου στη πλατη της,μια eastpak εγω γυρισμενη ομως μπροστα,στο στηθος,και η κοπελα μου στα ποδια της ψαθα και ταβλι!φυσικα δεν υπαρχει φωτο,δεν ειχαμε κανεναν να μας βγαλει γαμωτο!

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουφονήσι την προηγούμενη βδομάδα...ο ορισμός της απομόνωσης και της ηρεμίας...

225115_10151011521002111_1664355918_n.jpg284731_10151011520082111_1625841585_n.jpg

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα το φορτωμα!

Στη μηλο που πηγα ειχα ενα σακο αναμεσα στα ποδια μου,ενα στρατιωτικο σακο η κοπελα μου στη πλατη της,μια eastpak εγω γυρισμενη ομως μπροστα,στο στηθος,και η κοπελα μου στα ποδια της ψαθα και ταβλι!φυσικα δεν υπαρχει φωτο,δεν ειχαμε κανεναν να μας βγαλει γαμωτο!

Με πρόλαβες. Ένας σάκος είναι ουσιαστικά, αφού τα κράνη υποτίθεται θα φορεθούν, οπότε δεν πιάνονται....... συν την τσάντα θαλάσσης που άνετα την κρατά η συνεπιβάτης στον ώμο. Σκηνοθετική απατεωνιά! λοιπόν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...