Τα εν Ελλάδι καταστήματα αξεσουάρ μοτό και αναβάτη, είναι απλά δοκιμαστήρια για σένα?
Από
ALX™, στο Καταστήματα / Υπηρεσίες
Τα εν Ελλάδι καταστήματα αξεσουάρ μοτό και αναβάτη, είναι απλά δοκιμαστήρια για σένα?
138 ψήφοι
-
1. Χρησιμοποιείς τα εδώ καταστήματα μόνο ως δοκιμαστήρια για να βρεις το νούμερό σου σε κάτι που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις?
-
Πάντα! Δεν ψωνίζω τίποτα από Ελλάδα πια.9
-
Τις περισσότερες φορές ναι.37
-
Κάποιες φορές ναι.34
-
Δεν θα το έλεγα. Συνήθως ψωνίζω από Ελλάδα.24
-
Ποτέ. Δοκιμάζω μεν, αλλά ψωνίζω κιόλας. Δεν ψωνίζω από το ίντερνετ επειδή φοβάμαι ότι θα γίνει λάθος στο νούμερο κτλ.6
-
Συνήθως ψωνίζω από Ελλάδα. Προτιμώ το χρήμα να μένει στη χώρα μου και δεν εμπιστεύομαι τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ.9
-
-
2. Αν σε ρωτούσαν στα 5 πράγματα που αγοράζεις, πόσα είναι από Ελλάδα και πόασα από ίντερνετ, τι θα απαντούσες? Επίσης στις απαντήσεις με τα κεφαλαία επέλεξε τι αγοράζεις συνήθως.
-
Κανένα από Ελλάδα. Όλα από ίντερνετ8
-
1 από Ελλάδα 4 από ίντερνετ34
-
2 από Ελλάδα 3 από ίντερνετ30
-
3 από Ελλάδα, 2 από ίντερνετ18
-
4 από Ελλάδα, 1 από ίντερνετ18
-
Όλα από Ελλάδα. Δεν ψωνίζω από ίντερνετ.14
-
ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΒΑΤΗ (ΚΡΑΝΟΣ-ΜΠΟΥΦΑΝ-ΓΑΝΤΙΑΠΑΝΤΕΛΟΝΙ-ΜΠΟΤΕΣ-ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΚΑ)20
-
ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.ΣΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.22
-
ΑΓΟΑΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.34
-
-
3. Είσαι ικανοποιημένος γενικώς από τις αγορές που κάνεις μέσω ίντερνετ (εκτός Ελλάδας) σε τιμές, ποικιλία, εξυπηρέτηση, χρόνος αποστολής/παραλαβής κτλ? Επίσης στις απαντήσεις με τα κεφαλαία, επέλεξε αν την έχεις πατήσει κάποια στιγμή σε κάτι.
-
Ναι πολύ. Οι τιμές άψογες που ακόμα και με τα μεταφορικά, είναι πολύ χαμηλότερες από την Ελλάδα.Ποικιλία και εξυπηρέτηση κορυφή.Ακόμα και ο χρόνος αποστολής είναι λογικός.58
-
Όλα καλά, μόνο που με ενοχλεί αρκετά ο χρόνος αποστολής/παραλαβής18
-
Το κάνω μόνο και μόνο για τις καλύτερες τιμές. Αλλιώς και τα εδώ μαγαζιά μια χαρά είναι και το παίρνεις και αμέσως αυτό που θες.33
-
Νομίζω ότι αυτή η όποια διαφορά τιμής υπάρχει, ισοσταθμίζεται με την χαρά της άμεσης αγοράς που κάνεις από τα εδώ καταστήματα. Μου τη δίνει να περιμένω να έρθει από το εξωτερικό τόσες μέρες!2
-
Δεν ψωνίζω από ίντερνετ.12
-
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΔΩ8
-
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ7
-
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.8
-
Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ Ή ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.4
-
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ37
-