rafos daytona 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) γεια σας μαγκες μια ερωτηση ειναι μια γιοσιμυρα εχατμισι για παπι που μου αρεσε και θελω να ρωτησω αν εχετε φοτο η εκσατμισι ειναι εχει λεπτο τελικο ευχαριστω περιμενω απαντισεις!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2010 από τον rafos daytona 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 γεια σας μαγκες μια ερωτηση ειναι μια γιοσιμυρα εχατμισι για παπι που μου αρεσε και θελω να ρωτησω αν εχετε φοτο η εκσατμισι ειναι λεπτη σαν τελικο απο διχρονο ευχαριστω περιμενω απαντισεις!!!!!!!!!!!!!!! κουτσομουρα εξατμιση λεπτη σαν διχρονου? 1η φορα το ακουω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafos daytona 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 ερωτημα ληθηκε τελος θεματος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 ο λογος του -1? α ρε ζομποι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafos daytona 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) ο λογος του -1? α ρε ζομποι... το ενοουσες κοροιδευτικα?(δεν με επαιρνες στα σοβαρα θελω να πω) αν οχι σορρυ!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2010 από τον rafos daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 το ενοουσες κοροιδευτικα?(δεν με επαιρνες στα σοβαρα θελω να πω) αν οχι σορρυ!!!!!!!! οχι ρε συ, απλα δεν το εχω ξαναδει ουτε φανταζομαι η γιοσι να βγαζει τετοιο πραμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafos daytona 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 οχι ρε συ, απλα δεν το εχω ξαναδει ουτε φανταζομαι η γιοσι να βγαζει τετοιο πραμα ειμαι σιγουρος οτι ιπαρχη ειχα δει μια τες πα το θεμα εκλεισε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Μαλλον αυτη θα λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Μαλλον αυτη θα λεει αυτη δεν ειναι γιοσι ουτε με σφαιρες, ουτε με καλασνικοφ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rafos daytona 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 αυτη δεν ειναι γιοσι ουτε με σφαιρες, ουτε με καλασνικοφ... αυτη πρεπει να ναι ευχαριστω για τι φοτο οριτζιναλ μουφα δε με πιραζει ειναι οραια εκσατμιση με οραιο ιχο την ειχα δει σε ενα νταιτονα σπριντερ και μου αρεσε επιδι θα παρω και γω σπριντερ λεω να βαλω και γω τετηα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 η αυθεντική yoshimura για παπί δίνει 3 άλογα ή είναι βλακείες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 η αυθεντική yoshimura για παπί δίνει 3 άλογα ή είναι βλακείες? Σιγα μην δινει και 30.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 η αυθεντική yoshimura για παπί δίνει 3 άλογα ή είναι βλακείες? Ουτε 3 πονυ δεν δινει... απορω ποιος καθεται και τα λεει αυτα ρε γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 η αυθεντική yoshimura για παπί δίνει 3 άλογα ή είναι βλακείες? Για να πετυχεις αυξηση ιπποδυναμης κατα 3 αλογα πρεπει να εχεις περα απο την yoshimoufa, 2 κιλα ζελε επωνυμης μαρκας στο μαλλι, υφος του τυπου "ειμαι ο μαμιας της γειτονιας" και γυαλι Ray Boom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MidNight 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 Για να πετυχεις αυξηση ιπποδυναμης κατα 3 αλογα πρεπει να εχεις περα απο την yoshimoufa, 2 κιλα ζελε επωνυμης μαρκας στο μαλλι, υφος του τυπου "ειμαι ο μαμιας της γειτονιας" και γυαλι Ray Boom. χαχαχα ελιωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 3 αλογα δινει μια σωστη εξατμιση+ρυθμισμα στο μαμα καρμπ. στο drz400s/sm που ειναι 400cc , απο 33-34 τροχο παει 36-37 , αναλογικα λοιπον με τα ιδια πραγματα σε πιο μικρα κυβικα ποσο να δινει αραγε..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) 3 αλογα δινει μια σωστη εξατμιση+ρυθμισμα στο μαμα καρμπ. στο drz400s/sm που ειναι 400cc , απο 33-34 τροχο παει 36-37 , αναλογικα λοιπον με τα ιδια πραγματα σε πιο μικρα κυβικα ποσο να δινει αραγε..; Λοιπον εχουμε και λεμε 3 αλογα στα 400 κυβικα εκατοστα χ αλογα στα 50 κυβικα εκαστοστα 50*3 = 400*χ 150 = 400χ 150/400 = χ => 0.375 αλογα στα 50 κυβικα εκατοστα. Η αυξηση ομως αυτη εγινε δεδομενου οτι η εξατμιση ηταν ποιοτητας αντιστοιχης με του DRZ του Σμια. Και επειδη αυτο δεν νομιζω οτι στεκει... αρα 0,1 αλογα και πολλα σου ειναι Και αυτο με προχειρους υπολογισμους τυπου μπακαλικο του κυρ κωστα αλλα λεμε τωρα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2010 από τον AquaDiGio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 Εχω δει και εγω κατι μουφες yoshimura για παπια...Αλλα ειναι μουφες...Τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=660 http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=655 Για κοιτάξτε λίγο τα dyno... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2010 http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=660 http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=655 Για κοιτάξτε λίγο τα dyno... Ναι... με την εξατμιση μονο ουτε καν..! Με εξατμιση + συνδιασμο μερικων ακομα(πολλων) πραγματων το δεχομαι αλλα και παλι οπου ακους πολλα κεράσια κρατα μικρο καλαθι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 το Dyno δεν έχει τιμές...? πόσα HP, τι ροπή κτλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 υπολόγισε ότι το standar crypton x έχει ~12 άλογα και μετά δες πως πάνε οι γραμμές....υπολόγισε ότι το standar crypton x έχει ~12 άλογα και μετά δες πως πάνε οι γραμμές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Μαλλον αυτη θα λεει αν αυτη ειναι γιοσομουρα εγω τοτε ειμαι ο σουπερμαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 αν αυτη ειναι γιοσομουρα εγω τοτε ειμαι ο σουπερμαν! και εγώ ο batman !!! χαχα τι εξάτμιση είναι αυτή??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες