Jump to content
paitos

Ο Βασιλειος-Ψαλτης ξαναχτυπα

Recommended Posts

Το κυνηγι της ηδονης ε???? Οτι πιο καμμενο εχω δει σε φορουμ,ο ιεροψαλτης..... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Διάβασα το blog του, ο άνθρωπος χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, διότι πρέπει κάποιος να τον σταματήσει απο το κυνήγι της δικής του ηδονής :kaaaala::kaaaala::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αγορινα ο Βασιλειος εχει και blog που ποσταρει και αλλα τετοια... :P

Εχει πολυ φαση παντως το παλικαρι... :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον AquaDiGio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τον πολυμελετατε και κανει παλι την εμφανιση του και σας ριξει καμια καταρα, μοτοσικλετα οδηγειτε... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωλοβαραω στη δουλεια και................ κοιταξτε τι βρηκα

ΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

:2funny::2funny::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασίλειος = Λατρεία :wub: :wub: :wub:

Αγαπάμε Βασίλειο...

με 1000 !

πάντως απ'ότι βλέπω.........αρχίζει δυνατά και δίπλα !!! worshippy.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Ψαλτούραααααααα.....come back ! 2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gifworthy.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωλοβαραω στη δουλεια και................ κοιταξτε τι βρηκα

ΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

:2funny::2funny::2funny:

Μακραν ομως το αγαπημενο μου... http://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2414261#post2414261

:2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες δεν μπορεί, σίγουρα κάτι τους ποτίζουν όλους αυτούς στις θεολογικές σχολές,

ή κάτι τους ρίχνουν στην κολυμπήθρα για να τους κάνουν θεολόγους και παπάδες αργότερα.

Δεν γίνεται να γράφουν πιά τόοοοσες μαλακίες, όσο καμμένοι κι αν είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακραν ομως το αγαπημενο μου... http://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2414261#post2414261

:2funny: :2funny: :2funny:

για πες μας με δικά σου λόγια τι λέει, γιατί πρέπει να είναι κάποιος μέλος για να το διαβάσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για πες μας με δικά σου λόγια τι λέει, γιατί πρέπει να είναι κάποιος μέλος για να το διαβάσει...

Καποια τοπ σχολια :

Αρχική Δημοσίευση από worshipperjesus

Ο αυνανισμός είναι το αδύναμο σημείο μου.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα:

-Φόρεσα γάντια μηχανής για πολλές μέρες συνεχώς, για να μου περιορίζουν τη χρήση των χεριών. Λύγισα μέσα σε 3 μέρες.

-Κοιμήθηκα με τζιν και ζώνη, για δυσκολότερη πρόσβαση στην επίμαχη περιοχή. Δούλεψε μόνο μια μέρα.

-Απεγκατέστησα όλους τους browser εκτός του Internet Explorer 6 και έβγαλα το firewall έτσι ώστε κάθε επίσκεψη σε ηδονικά site να με τιμωρεί με ιούς. Αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ μέσα σε 3 μέρες.

-Στερέωσα την οθόνη του υπολογιστή στο ταβάνι της κουζίνας και πέταξα όλες τις καρέλκες του σπιτιού. Μέσα σε 2 μέρες έσπασε το τραπέζι της κουζίνας όταν ξάπλωσα πάνω του.

-Οργάνωσα κυκλικό υπερατλαντικό αεροπορικό ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων, για να μείνω μακριά από ιδιωτικό χώρο. Δυστυχώς μου τελείωσαν τα χρήματα και επέστρεψα στο σπίτι μου στην Ελλάδα και δυστυχώς σε ιδιωτικό χώρο.

Βρίσκομαι σε απόγνωση. Κάθε προσπάθεια μου λήγει άδοξα μέσα σε 3-4 ημέρες. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε ιδέα.

http://www.e-steki.gr/showthread.php?t=1011&page=48

Το ECDL διδάσκει Word, Excel, Windows etc..

Προγραμματισμό διδάσκει το ελληνικό σχολείο, στο μάθημα της "Ανάπτυξης Εφαρμογών" στη Γ' Λυκείου, αλλά δυστυχώς σε πολύ περιορισμένη κλίμακα.

Η βαθειά γνώση C++ οδηγεί συχνά σε everlasting virginity, αρά θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη στα σχολεία.

http://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2442490#post2442490

Τραγική εξέλιξη.

Το μάθημα της Ιστορίας, προσφέρει μια βασική διδακτική εμπειρία αποστήθισης που πελεκίζει το μαθητή*: αντί αυτός να κυνηγά την ηδονή παίζοντας ποδόσφαιρο στο πάρκο μένει μέσα στο σπίτι αποστηθίζοντας ημερομηνίες.

Αν το σχολείο σταματήσει να είναι μαρτυρική αγγαρεία, πως θα κατανοήσει ο μαθητής ότι για να φτάσει στην επιτυχία, πρέπει να περάσει μέσα από αυτοκαταστροφικά βασανιστήρια;

Προτάσεις μου:

1)Κατάργηση διαλειμμάτων.

2)Γυμναστική: υποχρεωτικά όλοι οι μαθητές θα τρέχουν ένα μαραθώνιο κάθε εβδομάδα(καλύτερα κάθε Σάββατο να μη χάνουν ώρες από αλλού).

3)Πανελλήνιες εξετάσεις από το δημοτικό.

Το υπουργείο Παιδείας να τιμήσει το όνομα του και να φροντίσει να παιδέψει ανελέητα τους μαθήτες.

*άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο.

http://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2442466#post2442466

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι έχουν πράσινα πέη, επηρεασμένοι από την ακτινοβολία.

http://www.e-steki.gr/showthread.php?p=2436486#post2436486

Άρθρο: Πρόστιμο για μπρατσάκια

Κάθε χρόνο 300 άνθρωποι πεθαίνουν από πνιγμό στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο βλέπουμε την ίδια ασυδοσία να κυριαρχεί στις ελληνικές παραλίες: λουόμενοι χωρίς μπρατσάκια, επειδή "τα μπρατσάκια δείχνουν αστεία", "θα με κοροϊδεύει η γκόμενα" και λοιπές αστείες δικαιολογίες.

Όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές, κανένα μέτρο δεν είναι υπερβολικό. Μιλάμε για 300 ανθρώπινες ζωές, μικρά παιδιά, οικογενειάρχες που αφήνουν ορφανά παιδιά κ.λπ.

Η λύση που πρέπει να ακολουθήσει η πολιτεία είναι προφανής: απαγόρευση κολύμβησης χωρίς μπρατσάκια και πρόστιμο 700 ευρώ για τους παραβάτες, με έκπτωση 50% αν πληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες.

Οι παραλίες αποτελούν χώρο ηδονής, όπως και οι δημόσιοι δρόμοι: ηλιοθεραπεία, μακροβούτια, μάσκες με αναπνευστήρες και τα λοιπά. Η αστυνομία έχει και εδώ θέση: θα μπορούσε να αλωνίζει στις παραλίες κόβοντας πρόστιμα χρησιμοποιώντας hovercraft, ελικόπτερα αλλά και βατραχανθρώπους.

Οι παραλίες είναι χώροι χαλάρωσης και αναψυχής, άρα είναι εξαιρετικοί στόχοι για την ασφάλεια και την αστυνομία.

Το κυνήγι της ηδονής πρέπει να καταδιώκεται με κάθε μέσο, σε κάθε χώρο.

http://cnf.e-steki.gr/showthread.php?p=2431466#post2431466

Αυτα για τωρα γιατι εχω πεθανει στο γελιο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον xrdim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sopase.gifsopase.gifsopase.gif....νέε !

μπες στην αρχική του, και βάρα στην αναζήτηση σε ΌΛΟ το e-steki , την πρόταση........

........κυνήγι της ηδονής !

2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

μα την πίστη μου, το έκανα διότι δεν έβλεπα άλλο τρόπο....και εισήλθα !

ακόμη κι εκει, είναι άπαικτος !!!!

2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε ο τυπος δεν υπαρχει λεμε ,αποκλειεται να τα λεει σοβαρα ολα αυτα :surrender: ,πιστευω οτι καποια στιγμη θα σκασει μυτη και θα γραψει "μουνακια σας την εσκασα, ειμαι το μεγαλυτερο τρολ του πλανητη και σαν και εμενα δεν θα υπαρξει αλλος"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα μου έχει λείψει...

Έχω πάθει στερητικό σύνδρομο, Ψαλτούρα rules λέμε :_rock-on:

Γιατρέ μου, είμαι καλά ή με χτύπησε και εμένα στον εγκέφαλο το κυνήγι της ηδονής :kaaaala: ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποια τοπ σχολια :

Όλο το κείμενο είναι BEST OFF!!! thumbsup.gifclapping2.gifclapping.gifworthy.gif

Ρε φούστη μου, έκανε κυκλικό συνεχόμενο ταξίδι το γύρο του κόσμου για να κρατηθεί μακριά από kaaaala.gif ??? stunned.gifsurrender.gif

Τουλάχιστον τού 'μεινε η εμπειρία. sopase.gif

Βασίλειεεεεεεε, καμμιά φωτογραφία απ' το ταξίδι έχουμε? 2funny.gif

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα μου έχει λείψει...

Έχω πάθει στερητικό σύνδρομο, Ψαλτούρα rules λέμε

Γιατρέ μου, είμαι καλά ή με χτύπησε και εμένα στον εγκέφαλο το κυνήγι της ηδονής kaaaala.gif ???

Βασίλειε γύρνα πίσω, ο λαός σου πεινάει...

Νομίζω πρέπει ν' απολογηθώ. cry.gifcry2.gif

Φωνάζατε σχεδόν όλοι ότι σας τη σπάει, έκανε και κείνη την πλαστοπροσωπεία (που η αλήθεια είναι με τσάντισε πολύ) και με δυο φρασούλες και μπόλικη αποφασιστικότητα να τον στείλω είτε στο Γεντί Κουλέ είτε στο Δρομοκαϊτειο (μάλλον στο 2ο ανήκει), τον έστειλα τελικά από κει πού 'ρθε. ph34r.gif

help.gif Να τον φέρω πίσω? tooth.giftongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχική Δημοσίευση από worshipperjesus

Ο αυνανισμός είναι το αδύναμο σημείο μου.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα:

-Φόρεσα γάντια μηχανής για πολλές μέρες συνεχώς, για να μου περιορίζουν τη χρήση των χεριών. Λύγισα μέσα σε 3 μέρες.

-Κοιμήθηκα με τζιν και ζώνη, για δυσκολότερη πρόσβαση στην επίμαχη περιοχή. Δούλεψε μόνο μια μέρα.

-Απεγκατέστησα όλους τους browser εκτός του Internet Explorer 6 και έβγαλα το firewall έτσι ώστε κάθε επίσκεψη σε ηδονικά site να με τιμωρεί με ιούς. Αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ μέσα σε 3 μέρες.

-Στερέωσα την οθόνη του υπολογιστή στο ταβάνι της κουζίνας και πέταξα όλες τις καρέλκες του σπιτιού. Μέσα σε 2 μέρες έσπασε το τραπέζι της κουζίνας όταν ξάπλωσα πάνω του.

-Οργάνωσα κυκλικό υπερατλαντικό αεροπορικό ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων, για να μείνω μακριά από ιδιωτικό χώρο. Δυστυχώς μου τελείωσαν τα χρήματα και επέστρεψα στο σπίτι μου στην Ελλάδα και δυστυχώς σε ιδιωτικό χώρο.

Βρίσκομαι σε απόγνωση. Κάθε προσπάθεια μου λήγει άδοξα μέσα σε 3-4 ημέρες. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε ιδέα.

Το έχω εκτυπώσει και το έχω κάνει κορνίζα πάνω απ'το κρεβάτι μου :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...