lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κάποιος? Αν έρθει τεχνικός και η υπαιτιότητα του προβλήματος είναι πχ το μπριζάκι σου και το βρει...την τρως την καμπάνα. Τέσπα... Η διακοπή θα είναι περίπου στον 1 μήνα. Θέλει μια - δυο βδομάδες να γίνει η διαδικασία (χαρτούρα) της διακοπής σου την Forthnet και μετά άλλο τόσο στο περίπου για να σου ενεργοποιήσει το νέο σου κύκλωμα ο ΟΤΕς...:P Και όχι δεν πληρώνεις μία, πέραν των χρωστούμενων παγίων που έχεις κάνει χρήση του Ίντερνετιου. Υ.Γ...αν ήθέλες να πας πχ στην Hol ή άλλη παρόμοια εταιρία θα έπαιρνε κανά 2μηνο στο άνετο η όλη φάση.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Mια νεα ενδιαφερουσα τροπη στο θεμα μας... Σημερα και ενω εχω συνδεθει καιρο τωρα με την ConnX τού ΟΤΕ,δεν μπορουσαν συγγενεις να με παρουν τηλεφωνο στο σταθερο... Καπακι,αμα θελει ο δι@ολος ε...λαμβανω ενα SMS απο Forthnet οτι μου διεκοψαν απο το πρωι τις παρεχομενες Υπηρεσιας για οφειλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματι κοψανε καθε επαφη συνδρομητων τους προς τη γραμμη μου! Το ωραιο,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ εδω ειναι.Ζητουν να εξοφλησω χρηματα για χρονικο διαστημα απο 23-09-2010 εως 21-1-2011...Στα χερια μου ομως εχω τον πρωτο λογαριασμο που πληρωσα στον ΟΤΕ και ειναι για το χρονικο διαστημα απο 16-09-2010 εως 16-11-2010 που ειχα συνδεση με τον παροχο αυτο....... Ερωτω λοιοπον,αν καποιος κατεχει Νομικά το θεμα...εστειλα ενα καθ'ολα ευγενικο fax με καθε αποδεικτικο στοιχειο και εκφραζω τη δυσαρεσκεια μου και την απαιτηση μου για αμεση φραγη υπηρεσιας μου.Ζητω επισης να μου δοθουν τα στοιχεια οποιου ευθυνεται για την αυθαιρετη και χωρις καμμια σχετικη ενημερωση μου Φραγη και ενεργειες προκειμενου να κινηθω οπως εχω δικαιωμα Νομικα...Τι μπορω να διεκδικησω Νομικα και που μπορω να απευθυνθω,εκτος απο δικηγορους,για να δω "ποσο μαγκες ειναι";..... Θα κανω και ερωτηση στην δικηγορο μου εννοειται αλλά θελω και την αποψη σας.Μα πανω απ'ολα ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... Θελω παρα πολυ,μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κανω οτι περνα απο το χερι μου γμπας και σταματησει αυτη η ασυδοσια και αυθαιρεσια εις βαρος μας...Το θεμα ειναι οτι μια τρυπα στο νερο...δεν εξυπηρετει κανενα μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Τι να σου πω φιλε Κωστα...Εγω ακομα λαμβανω λογαριασμους με νεες χρεωσεις απο τη HOL απ την οποια εχω φυγει εδω και 8 μηνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη... απαγορεύουν κανονικούς (και ενδεχομένως με εξοφλημένες υποχρεώσεις) συνδρομητές τους να σου τηλεφωνήσουν επειδή εσύ τους χρωστάς; (ή έστω, νομίζουν ότι τους χρωστάς) Κατάλαβα καλά; Αν είναι έτσι, οι συγγενείς σου πρέπει να κάνουν πρώτοι μήνυση διότι πληρώνουν για να μπορούν να επικοινωνούν με όλον τον κόσμο αλλά δεν τους το επιτρέπει η Forthnet!... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2011 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Mια νεα ενδιαφερουσα τροπη στο θεμα μας... Σημερα και ενω εχω συνδεθει καιρο τωρα με την ConnX τού ΟΤΕ,δεν μπορουσαν συγγενεις να με παρουν τηλεφωνο στο σταθερο... Καπακι,αμα θελει ο δι@ολος ε...λαμβανω ενα SMS απο Forthnet οτι μου διεκοψαν απο το πρωι τις παρεχομενες Υπηρεσιας για οφειλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματι κοψανε καθε επαφη συνδρομητων τους προς τη γραμμη μου! Το ωραιο,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ εδω ειναι.Ζητουν να εξοφλησω χρηματα για χρονικο διαστημα απο 23-09-2010 εως 21-1-2011...Στα χερια μου ομως εχω τον πρωτο λογαριασμο που πληρωσα στον ΟΤΕ και ειναι για το χρονικο διαστημα απο 16-09-2010 εως 16-11-2010 που ειχα συνδεση με τον παροχο αυτο....... Ερωτω λοιοπον,αν καποιος κατεχει Νομικά το θεμα...εστειλα ενα καθ'ολα ευγενικο fax με καθε αποδεικτικο στοιχειο και εκφραζω τη δυσαρεσκεια μου και την απαιτηση μου για αμεση φραγη υπηρεσιας μου.Ζητω επισης να μου δοθουν τα στοιχεια οποιου ευθυνεται για την αυθαιρετη και χωρις καμμια σχετικη ενημερωση μου Φραγη και ενεργειες προκειμενου να κινηθω οπως εχω δικαιωμα Νομικα...Τι μπορω να διεκδικησω Νομικα και που μπορω να απευθυνθω,εκτος απο δικηγορους,για να δω "ποσο μαγκες ειναι";..... Θα κανω και ερωτηση στην δικηγορο μου εννοειται αλλά θελω και την αποψη σας.Μα πανω απ'ολα ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... Θελω παρα πολυ,μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κανω οτι περνα απο το χερι μου γμπας και σταματησει αυτη η ασυδοσια και αυθαιρεσια εις βαρος μας...Το θεμα ειναι οτι μια τρυπα στο νερο...δεν εξυπηρετει κανενα μας! Δεν σου έχουν κάνει φραγή. Έφυγες από φόρθνετ και πήγες στο ΟΤΕ σωστά; Λογικά δεν μπορεί κανένας να σε καλέσει, από όποιο πάροχο και να είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί η φόρθνετ δεν επιστρέφει "Release code 14", που σημαίνει ότι δεν σε έχει απελευθερώσει από το δίκτυό της χοντρικά. Θα πρέπει να πάρεις τηλ στον οτε, να στείλει βλαβη στη φορθνετ για να επιστρέφει το release 14... Αν δεν επιστρέφει τότε δεν μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Συγνώμη... απαγορεύουν κανονικούς (και ενδεχομένως με εξοφλημένες υποχρεώσεις) συνδρομητές τους να σου τηλεφωνήσουν επειδή εσύ τους χρωστάς; (ή έστω, νομίζουν ότι τους χρωστάς) Κατάλαβα καλά; Eτσι ακριβως... Δεν σου έχουν κάνει φραγή. Έφυγες από φόρθνετ και πήγες στο ΟΤΕ σωστά; Λογικά δεν μπορεί κανένας να σε καλέσει, από όποιο πάροχο και να είναι.... Οχι δεν ειναι ετσι.Το τσεκαρα και με ΟΤΕ και με ΗΟL και με CYTA...Μπορουν κανονικοτατα να με παρουν.ΜΟΝΟ απο δικτυο σταθερης Forthnet δεν μπορουν να με παρουν στο σταθερο... Στο SMS που μου εστειλαν γραφουν επακριβως"ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΣΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩς ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ"...Φυσικα κανενας απο τους κυριους αυτους δεν με εχει παρει τηλεφωνο ΚΑΝΕΝΑΣ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Αλλά είσαι στον ΟΤΕ, σωστά; Τότε φταίει η βάση φορητότητας της forthnet, δεν την έχουν ενημερώσει, γιατί απο τη στιγμή που άλλαξες πάροχο, αλλάζει και το πρόθεμα φορητότητας (ported prefix). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Αλλά είσαι στον ΟΤΕ, σωστά; Τότε φταίει η βάση φορητότητας της forthnet, δεν την έχουν ενημερώσει, γιατί απο τη στιγμή που άλλαξες πάροχο, αλλάζει και το πρόθεμα φορητότητας (ported prefix). Ναι στον ΟΤΕ ειμαι...η γραμμη ανηκει πλεον στον ΟΤΕ απο την ημερα ενεργοποιησης της Υπηρεσιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις βλάβη στον οτε λέγοντας ότι αριθμοί φόρθνετ δεν μπορούν να σε καλέσουν. ο οτε με τη σειρά του θα ειδοποιήσει την φόρθνετ και μιας και έχεις φύγει είναι υποχρεωμένοι να τον κάνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Ολως τυχαιως μετα απο ενα fax που εστειλα...εγινε αρση φραγης...:greece: Με αυτα και με αυτα ομως,τρεις ακομη συνδρομητες της Forthnet,συγγενικα προσωπα,εντος των ημερων αλλαζουν παροχο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Πολλά τα παράπονα για την forhtnet.. στο μαγαζί μου εχω σταματήσει συνεργασία.. ! τους μεταφέρω όλους στην cyta... πιστεύω οτι ειναι αρκετά καλύτερα εκεί.. θα δείξει ο χρόνος... απο ολες τις συνεργασίες μου conn-x-wind- forthnet- η cyta δείχνει πιο σωστή.. στέλνω ενα μαιλ και σε 5 με καλούν για οποιοδήποτε πρόβλημα.. και στην εξυπηρέτηση ποτε δεν χρειάστηκε να περιμένω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Να παραθέσω κ εγώ τη δική μου εμπειρία ως αρκετά παλιός κάτοχος forthnet.Δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα ποτέ,εκτός 1.από τις αρχές με φίλτρα/splitter για τα οποία πειραματίστηκα με τις πρίζες του σπιτιού κ βρήκα άκρη μόνος μου κ 2.από τις μεγάλες αναμονές στο τηλέφωνο όταν τους καλούσα. Τον τελευταίο μήνα όμως είχα συνεχείς αποσυνδέσεις αλλά δεν είχα ασχοληθεί.Ένας φίλος μου έβαλε την ιδέα ότι ίσως να μη φταίει η εταιρία αλλά το router.Επειδή λοιπόν ούτως ή άλλως σκόπευα να αλλάξω το ενσύρματο siemens cl-110 με ένα πιο σύγχρονο ασύρματο router,πήγα σε ένα κατάστημα forthnet κ το αγόρασα(με μια μικρή έκπτωση επειδή είμαι πελάτης).Πιο πριν είχα φροντίσει να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα για να ρωτήσω αν οι αποσυνδέσεις οφείλονταν στη γραμμή κ η απάντηση ήταν ότι η γραμμή είναι καθαρή επομένως είναι πολύ πιθανό να φταίει το router.Για να μην τα πολυλογώ,εγκατέστησα το νέο thomson κ προς το παρόν όλα καλά!Καμία αποσύνδεση. Κ κάτι ακόμα:κ τις τρεις φορές που χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα μέσα στο ΣΚ που μας πέρασε,έπιασα γραμμή εντός ελάχιστων δευτερολέπτων κ μου φάνηκε απίστευτο.Βέβαια να τονίσω ότι η μια από αυτές έγινε 4 παρά το ξημέρωμα της Κυριακής... ΥΓ:Στα κεντρικά τους(δίπλα στη Συγγρού)δούλευε κάποτε ένα απίστευτο πλάσμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 Πολλά τα παράπονα για την forhtnet.. στο μαγαζί μου εχω σταματήσει συνεργασία.. ! τους μεταφέρω όλους στην cyta... πιστεύω οτι ειναι αρκετά καλύτερα εκεί.. θα δείξει ο χρόνος... απο ολες τις συνεργασίες μου conn-x-wind- forthnet- η cyta δείχνει πιο σωστή.. στέλνω ενα μαιλ και σε 5 με καλούν για οποιοδήποτε πρόβλημα.. και στην εξυπηρέτηση ποτε δεν χρειάστηκε να περιμένω.. καλα και η CYTA καινουρια στο χωρο ειναι.ΘΕΛΟΥΝ να ειναι κυριοι απεναντι σε ολους.Θελουν πελατες.ΜΑΚΑΡΙ να συνεχιστει επ'απειρον αυτο και να παμε ολοι σε αυτην αλλά ολοι ετσι αρχιζουν και καπου στη διαδρομη παιρνουνε την διαδρομη προς Ορεινα...οπως και η τρέλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 ... Ας πω κι εγω την πικρη μου ιστορια! Συνδρομητης στους κλεφτες για 2 χρονια και πλεον, αποφασιζω να παω στον ΟΤΕ γιατι ειχα συνεχως αποσυνδεσεις. Τους κανω εξουσιοδοτηση ωστε να τα τακτοποιησουν αυτοι ολα. Ερχεται το ρουτερ του ΟΤΕ μετα απο μερικες μερες με κωδικους κλπ, κανω τα απαραιτητα και τελειωνει εκει η forthnet. Περναει ενας μηνας, ερχεται λογαριασμος της forthnet ενω ειχα χρεωση και στον ΟΤΕ για την ιδια περιοδο. Τους παιρνω τηλεφωνο, τους λεω αυτο κι αυτο, δεν πληρωνω. Δευτερος μηνας, δευτερος λογαριασμος. Ξανα τα ιδια. Τριτος μηνας, τριτος λογαριασμος, τους παιρνω και τους ξεχεζω κανονικοτατα χωρις φυσικα να εχω πληρωσει κανεναν απ'τους τρεις. Στελνω με email και φαξ τα χαρτια του ΟΤΕ και τελειωνουν (υποτιθεται) ολα εκει. Δυο χρονια μετα μου ερχεται χαρτι απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωσταω 3 μηνες για υπηρεσιες της forthnet συν 15€ δικηγορικα εξοδα!!! :kaaaala: Τι να σου πω φιλε Κωστα...Εγω ακομα λαμβανω λογαριασμους με νεες χρεωσεις απο τη HOL απ την οποια εχω φυγει εδω και 8 μηνες... τελικα τι κανατε; πληρωσατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) τελικα τι κανατε; πληρωσατε; Εγω οχι. Ακομα... Τελικα καταφερα να μιλησω μαζι τους (με χρεωση μου φυσικα) και μου ειπαν οτι με χρεωνουν γιατι δεν εχει 'κλεισει' το κυκλωμα του αριθμου μου, και οτι πρεπει να κανω αιτηση διακοπης κυκλωματος, ενω υποτιθεται οτι αυτο γινεται οταν φυγεις και πας σε αλλο παροχο. Με καλη πιστη την εκανα την αιτηση και συνεχισαν να μου στελνουν λογαριασμους, οχι αυξανομενους αλλα με το ποσο μεχρι τη διακοπη του κυκλωματος, στο οποιο φυσικα ειναι χρεωμενοι 12-13 μηνες απο τοτε που εχω φυγει σε αλλο παροχο. Ξαναμιλησα μαζι τους (με χρεωση μου φυσικα) και μου ειπαν οτι πρεπει να κανω αιτηση στο λογιστηριο τους, ωστε να αφαιρεσουν απο το ποσο τους εξτρα μηνες, ωστε να μου ερθει λογαριασμος με τα δεδουλευμενα μεχρι την αλλαγη παροχου (1 μηνας περιπου). Τους απαντησα και εγω, οτι εχω φυγει απ την hol εδω και 13 μηνες και δε μπορω να καθομαι να χανω τον χρονο και το χρημα μου ασχολουμενος με αιτησεις και μ@λακιες της hol και καθε hol, και να βγαλουν το ακριβες ποσο που τους χρωσταω και ποτε δεν αρνηθηκα, να μου στειλουν τον λογαριασμο, να τους πληρωσω και να πανε στον αγυριστο (οπως ακριβως εκανε ο οτε χωρις να ασχοληθω ουτε δευτερολεπτο, προς τιμην του). Προς στιγμην σταματησαν να στελνουν λογαριασμους, οποτε προφανως το θεμα εχει παρει αλλη οδο, στην οποια, οταν θα σκασει, θα απαντησω καταλληλως Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2012 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Τα χειροτερα διαβασα για τη Forthnet στο θεμα, εγω παντως εδω και ενα μηνα που εβαλα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, σταθερο οσο και το Connx του (π)ΟΤΕ που ειχα, αλλα τι να κανω που τον βαρεθηκα τον ΟΤΕ με τις ακριβοτερες χρεωσεις. Ελπιζω να μην ερθω στη θεση σας και αρχισω να βριζω και γω, καλα ξεμπερδεματα παιδια, και υπομονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Tellas+Πειραιάς= Κατέβασμα με 1.4mb και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε..... Δίσκους να έχουμε να γεμίζουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 τελικα τι κανατε; πληρωσατε; Τα πληρωσα και τους κατεχεσα, τουλαχιστον να μου φυγει ο ζοχας. αλλα τι να κανω που τον βαρεθηκα τον ΟΤΕ με τις ακριβοτερες χρεωσεις. Ο ΟΤΕ, για να λεμε την πραγματικοτητα, του εχει απαγορευτει να ριξει τις τιμες εκει που κυμαινονται οι υπολοιποι στα πλασια του υγειους ανταγωνισμου και εξαλειψης του μονοπωλιου. Αν ο ΟΤΕ, που εχει σαφως το μεγαλυτερο/καλυτερο δικτυο και την ισχυροτερη οικονομικα επιχειρηση, ειχε τις τιμες των hol, forthnet, cyta κλπ ποιος θα τον αλλαζε? Ετσι, του εχουν ορισει τις κατωτερες τιμες που μπορει να προσφερει ετσι ωστε να μπορεσουν να αναπτυχθουν οι αλλες, μικροτερες εταιρειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Είσαι τυχερός γιατί είσαι κοντά στο κέντρο (όχι της πόλης έτσι;. Είναι και μερικοί που παραπονούνται για χαμηλές ταχύτητες και η απόστασή τους έιναι στα 3χλμ!! Όπως εγώ π.χ.Χώρια που κάθε μήνα έχουμε αποσύνδεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα πληρωσα και τους κατεχεσα, τουλαχιστον να μου φυγει ο ζοχας. σε ποιον τα ειπες; σε υπαλληλο της εξυπηρετησης δε φταιει. σε κανενα υπευθυνο;αυτος θα παρει τα μπονους του περασε το δικο τους [εννοω την καθε εταιρια] για αλλη μια φορα...αυτο μετραει ειτε λογω φοβου ειτε για να μη νευριαζει καποιος τους πληρωνει να εχει το κεφαλι του ήσυχο κι αυτοι τα χρηματα τους[δηλ τα χρηματα αλλων]. στην χειροτερη περιπτωση το πολυ να μην παρουν τα παραπανισια χρηματα Ο ΟΤΕ, για να λεμε την πραγματικοτητα, του εχει απαγορευτει να ριξει τις τιμες εκει που κυμαινονται οι υπολοιποι στα πλασια του υγειους ανταγωνισμου και εξαλειψης του μονοπωλιου. Αν ο ΟΤΕ, που εχει σαφως το μεγαλυτερο/καλυτερο δικτυο και την ισχυροτερη οικονομικα επιχειρηση, ειχε τις τιμες των hol, forthnet, cyta κλπ ποιος θα τον αλλαζε? Ετσι, του εχουν ορισει τις κατωτερες τιμες που μπορει να προσφερει ετσι ωστε να μπορεσουν να αναπτυχθουν οι αλλες, μικροτερες εταιρειες. ετσι ακριβως Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Eγώ πάντως 5 χρόνια τώρα στη Forthnet δεν έχω κανένα παράπονο. Μια χαρά είναι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα χρόνια που είχαν άσχημο σέρβις όταν τους έπαιρνες τηλέφωνο (βασικά δεν το σήκωναν ποτέ εντός ενός 24ώρου :P ) αλλά τώρα πια εδώ και μια 3ετία τουλάχιστον, είναι ΟΚ. Όποτε κι αν τους πήρα, με μικρή αναμονή με συνέδεαν με κάποιον να μιλήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 http://lostinmarket.gr/broadband/2play.php δειτε αξιολογησεις/σχολια για την καθε εταιρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 το δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα για την εταιρεια που αναφερεται ο καθενας εχει σημασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Eγώ πάντως 5 χρόνια τώρα στη Forthnet δεν έχω κανένα παράπονο. Μια χαρά είναι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα χρόνια που είχαν άσχημο σέρβις όταν τους έπαιρνες τηλέφωνο (βασικά δεν το σήκωναν ποτέ εντός ενός 24ώρου :P ) αλλά τώρα πια εδώ και μια 3ετία τουλάχιστον, είναι ΟΚ. Όποτε κι αν τους πήρα, με μικρή αναμονή με συνέδεαν με κάποιον να μιλήσω. Το αυτο και εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 Με Forthnet και εγω.. Εδω και 6-7 χρονια συνδρομητης.. Ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο εξυπηρετηση και υπηρεσιες ιντερνετ ( στα καλα του κατεβαζει με 1,5-1,7 ) Επικοινωνω μαζι τους ΜΟΝΟ μεσω e-mail και με παιρνουν τηλ μεσα σε ~ 2-3 ωρες. Ποτε μεσω τηλεφωνου γιατι δεν εχω την υπομονη να περιμενω ωρες στην αναμονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες