koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Γεια σας παιδες. Αναρωτιομουν τι μηχανακι μπορω να παρω του χρονου ετσι ωστε να αποκτησω την σωστη εμπειρια για μεγαλη μηχανη (εννοω 600cc τουλαχιστον). Αρχικα σκευτηκα CBR 125, αλλα δεν λεει γιατι πιγαινει σαν παπια. Μετα μου ηρθε το RGV/NSR/TZR (γιατι ισως μου παρεχουν αρκετη εμπειρεια για την καψουρα μου:Suzuki B-King) δεν με πειραζουν που ειναι συνομιλικα μου(17 χρονων) αλλα το οτι ακουσα οτι ειναι γιατι καινε πολυ λαδι και δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα. Βεβαια λενε οτι δεν ειναι ευκολο να πας απο σκουτερακι σε σκυφτη μηχανη(εστω οχι και τοσο μεγαλη). Το Ninja ειναι καλο αλλα ειναι τα πιο ασκοπα λευτα γιατι δεν τρεχει πολυ και θελω μοναχα να το κρατησω 2-3 χρονακια μεχρι να παω 21 για μεγαλη μηχανη. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? μην μου πειτε για κανενα Ζ ή Dynamik γιατι θα τρελαθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Θεωρώ μία από τις καλύτερες μηχανές σχολεία την Honda cb 400 super four μία πολύ ισορροπημένη μηχανή περίπου 50 hp εάν θυμάμαι καλά και το γκάζι της έχει κι όλα..............Θα την βρεις περίπου 98 - 02 μοντέλο και γύρω στα 2000 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Ακριβώς αυτή θα έλεγα κι εγώ! Τη βρίσκεις ΑΚΟΜΑ, ναι, ακόμα γύρω στα 1800 - 2000 ευρώ και έχει 45 ΗΡ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Του χρονου, που θα εισαι 18, δεν μπορεις να παρεις ΟΥΤΕ το CB 400 ΟΥΤΕ τα υστερικα διχρονα που ανεφερες! Περιορισου σε κατι που να καλυπτεται απο το διπλωμα που θα εχεις, και μην βιαζεσαι. Σε δυο χρονια το δινει και παιρνεις μια 600αρα. Ενα ninja 250 μια χαρα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 κατά την άποψή μου δεν υπάρχουν τυφλωσούρτες σε αυτά τα πράγματα. κοίταξε πρώτα το πορτοφόλι σου τι σηκώνει για μεταβατική μηχανή (προφανώς συμφέρει μεταχειρισμένη) και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε μηχανή, ακόμα και αν κάνεις αλματώδη αλλαγή κατηγορίας μηχανής. πρώτη μου μηχανή 660 κυβικά και δεύτερη κατευθείαν 1700 κυβικά. δεν λέω ότι γίνεσαι οδηγάρα αλλα ότι προσαρμοζεσαι στα πάντα χωρίς κίνδυνο. σύνεση να έχεις μόνο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Ενα ninja 250 μια χαρα ειναι! +1. Το Ninjaκι είναι μια χαρά, ή εναλλακτικά κάτι σε YBR250 ή CBF250 για street ή κάποιο 250άρι onoff με μίζα. Το CB400 που αναφέρθηκε ήταν (παρατατικός, γιατί πλέον είναι αρκετά παλιά μηχανή, σχεδόν 18-20 χρόνων!) μεν καλό, αλλά το παιδί θα έχει δίπλωμα Α1, δεν μπορεί να το οδηγήσει. Επίσης -for the record- έχει 58 ονομαστικούς ίππους. Τα RGV/NSR/TZR είναι δίχρονα. Το πρόβλημα δεν είναι ότι καίνε πολύ λάδι, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά ότι πρόκειται για πολύ εξειδικευμένες μηχανές. Καμία σχέση με "εκπαιδευτικά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 κατά την άποψή μου δεν υπάρχουν τυφλωσούρτες σε αυτά τα πράγματα. κοίταξε πρώτα το πορτοφόλι σου τι σηκώνει για μεταβατική μηχανή (προφανώς συμφέρει μεταχειρισμένη) και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε μηχανή, ακόμα και αν κάνεις αλματώδη αλλαγή κατηγορίας μηχανής. πρώτη μου μηχανή 660 κυβικά και δεύτερη κατευθείαν 1700 κυβικά. δεν λέω ότι γίνεσαι οδηγάρα αλλα ότι προσαρμοζεσαι στα πάντα χωρίς κίνδυνο. σύνεση να έχεις μόνο Συμφωνω απολυτα, το μυαλο να ειναι στο κεφαλι πρωτα απ ολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θεωρώ μία από τις καλύτερες μηχανές σχολεία την Honda cb 400 super four μία πολύ ισορροπημένη μηχανή περίπου 50 hp εάν θυμάμαι καλά και το γκάζι της έχει κι όλα..............Θα την βρεις περίπου 98 - 02 μοντέλο και γύρω στα 2000 ευρώ. 17 ειναι μη βιαζεσαι..παρε ενα 125 cbf, ybr [υπαρχουν και σε 250] δε χρειαζεται βιασυνη...προσοχη χρειαζεται..και μιαλο κι εμπειρια κλπ κλπ [και κρανος , μπουφαν κλπ] εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου..θα παρεις τις μηχανες που θες κανε τα πραγματα οπως πρεπει και με τη σειρα τους..γιατι αν δεν τα κανεις οπως πρεπει..ισως δεν τα κανεις και ποτε..η θα τα κανεις για λιγο] Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 DT 125!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Τα δίχρονα δυομισάρια που αναφέρεις δεν κάνουν για νέους αναβάτες. μπορεί να είναι, "μόνο", 250 cc αλλά καλύτερα να οδηγείς ενα 750 παρά αυτά τα υστερικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) γενικως αν θες κατι σε σχολειο για να μαθεις να κουμανταρεις τις μοτοσυκλετες καλως και να σε καλυπτει το διπλωμα παρε εντουρακι. ενα 250 klx ας πουμε για να μπαινεις και χωμα. Το χωμα θα σε βοηθησει και θα σε μαθει να ελενχεις την μοτοσυκλετα σου καλυτερα.Οσοι μπαινουν χωμα το ξερουν καλα αυτο. Το αμεσως επομενο σταδιο για μενα ειναι να μαζεψεις λεφτα και να κανεις ενα σχολειο γρηγορης και ασφαλους οδηγησης. Αυτο θα σου μαθει πολλα. και δεν θα το μετανιωσεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον mr.marino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Γεια σας παιδες. Αναρωτιομουν τι μηχανακι μπορω να παρω του χρονου ετσι ωστε να αποκτησω την σωστη εμπειρια για μεγαλη μηχανη (εννοω 600cc τουλαχιστον). Αρχικα σκευτηκα CBR 125, αλλα δεν λεει γιατι πιγαινει σαν παπια. Μετα μου ηρθε το RGV/NSR/TZR (γιατι ισως μου παρεχουν αρκετη εμπειρεια για την καψουρα μου:Suzuki B-King) δεν με πειραζουν που ειναι συνομιλικα μου(17 χρονων) αλλα το οτι ακουσα οτι ειναι γιατι καινε πολυ λαδι και δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα. Βεβαια λενε οτι δεν ειναι ευκολο να πας απο σκουτερακι σε σκυφτη μηχανη(εστω οχι και τοσο μεγαλη). Το Ninja ειναι καλο αλλα ειναι τα πιο ασκοπα λευτα γιατι δεν τρεχει πολυ και θελω μοναχα να το κρατησω 2-3 χρονακια μεχρι να παω 21 για μεγαλη μηχανη. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? μην μου πειτε για κανενα Ζ ή Dynamik γιατι θα τρελαθω Προχθές αγόρασα το περιοδικό (Power Bikes και σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση) το οποίο έχει 14-15 σελίδες αφιέρωμα για τα μικρά streetάκια που κυκλοφορούν με εξαίρεση το yamaha r125 (δεν ξέρω το γιατί)! Πάρτο και ενημερώσου πλήρως! Από εκεί και πέρα εγώ που είμαι κάτοχος του Cbr 125, μπορώ να πω πως σε καμία περίπτωση δεν πάει σαν παπί. Και τι εννοώ με αυτό? 1. Ποιο πολύστροφο από ένα παπί 2. Καλύτερο στήσιμο από ένα παπί γιατί είναι μοτοσυκλέτα 3. Μεγαλύτερη ονομαστική ιπποδύναμη από ένα παπί 4. Οικονομικό και στην αγορά του και στην κατανάλωση -1 Η τελική του η οποία μπορεί να φτάσει τα 120-130 με καλές συνθήκες δρόμου και σε ελαφριά κατοφέρια! Όσο για την ninja δίκιο έχεις, γιατί 2 χρόνια περνάνε γρήγορα και "τσάμπα λεφτά" (φυσικά και όχι τσάμπα είναι μηχανή με τα ούλα της, αλλά για να δώσει κάποιος τα λεφτά της ninja ακόμα και μεταχειρισμένη πρέπει να την θέλει πολύ και φυσικά να την κρατήσει και πάνω από 2 χρόνια) Φιλικά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες