patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 ναι το 1050 δεδομένου όμως των πολλών και κουραστικών πια διαμαχών που έχω με νυν κατόχους του Τίγρη δεν επεκτείνομαι δημόσια άλλο. πάρε την τοποθέτηση μου ως έχει και αν ποτε τα πούμε απο κοντά ξανα ρώτα με Για πες για πες :knuppel2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ribster 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Το πήρα το εργαλείο παιδιά!!Το ΤRAVELER σε πορτοκαλί.Με 13.490€ νομίζω σε αυτά τα λεφτά σήμερα είναι εξαιρετική επιλογή.Από Αθήνα Λαμία το πήγα δλδ λίγα χλμ έκανα αλλά το μηχανάκι μάλλον τα σπάει.Ο κινητήρας είναι εκρηκτικός και από ανάρτηση είναι πραγματικά αλλού!Η αυτονομία με χαλάει λίγο,στα 200χλμ ανάβει το λαμπάκι βενζίνης όταν στο varadero είχα άλλα 100 επιπλέον αυτονομία.Ιούνιο κανονίζουμε για Κροατία Ντουμπρόβνικ μέσω Αλβανίας οπότε εκεί θα σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη για τη μοτεράκλα μου.Ένα πάλι που μού έκανε εντύπωση είναι η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας (οκ μέχρι 150χλμ πήγα)όταν προπορεύεται κάποιο άλλο μεγάλο όχημα εμπρός.Πραγματικά σχεδόν ακλόνητο όταν με το varadero πραγματικά <<πάλευα>>. Αυτά προς το παρών και έπεται συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Καλορίζικη η κολοκύθα σου!! Να τη χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Το πήρα το εργαλείο παιδιά!!Το ΤRAVELER σε πορτοκαλί.Με 13.490€ νομίζω σε αυτά τα λεφτά σήμερα είναι εξαιρετική επιλογή.Από Αθήνα Λαμία το πήγα δλδ λίγα χλμ έκανα αλλά το μηχανάκι μάλλον τα σπάει.Ο κινητήρας είναι εκρηκτικός και από ανάρτηση είναι πραγματικά αλλού! Η αληθεια ειναι οτι στα πρωτα χιλιομετρα δεν μπορεις να καταλαβιεις τιποτα απο φρενα-αναρτησεις-κινητητρα....Με αλλα λογια αν καταλαβες αυτα μεσα στα πρωτα 300km τοτε που να στρωθυν ολα αυτα!!!!!!!!!! Καλοριζικο το κομψο θηριο!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 kourkoule εγώ θέλω να μου πεις για την κατανάλωση σε είχα ρωτήσει και σ άλλο τόπικ αλλά νομίζω δεν τοχες δει είχες αναφέρει κάτι για 6/100??? θέλω να μου πεις μοντέλο χρονιά χιλιόμετρα αν βάζεις απλή η σούπερ αμόλυβδη πιέσεις στα λάστιχα χαχαχα πως τέλος πάντων βγάζεις τέτοιες καταναλώσεις πχ. εγώ τις προάλλες εθνική δικάβαλος με βαλίτσες σταθερά 140-150 κάτω από 8.5/100 δεν είδα. Με χαλαρή οδήγηση (3000-4000 στροφές) δικάβαλο με βαλίτσες έχω δει και 300km αυτονομία! Μόνος με γρήγορη οδήγηση, έχω δει στα 160km λαμπάκι! Παίζει πολύ στο δούλεμα του γκαζιού. Τώρα μέσα στη πόλη μου βγάζει γύρω στα 180+χλμ λαμπάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 MΕΓΕΙΕΕΕΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Η αληθεια ειναι οτι στα πρωτα χιλιομετρα δεν μπορεις να καταλαβιεις τιποτα απο φρενα-αναρτησεις-κινητητρα....Με αλλα λογια αν καταλαβες αυτα μεσα στα πρωτα 300km τοτε που να στρωθυν ολα αυτα!!!!!!!!!! Καλοριζικο το κομψο θηριο!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαφορά είδα επίσης και μετά τα 30000χλμ. Ίσως είναι η ιδέα μου, αλλά είμαι και κουλός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 Με χαλαρή οδήγηση (3000-4000 στροφές) δικάβαλο με βαλίτσες έχω δει και 300km αυτονομία! Μόνος με γρήγορη οδήγηση, έχω δει στα 160km λαμπάκι! Παίζει πολύ στο δούλεμα του γκαζιού. Τώρα μέσα στη πόλη μου βγάζει γύρω στα 180+χλμ λαμπάκι. Ποσα λιτρα ντεποζιτο εχετε, ρε σεις??? :wacko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinacos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ποσα λιτρα ντεποζιτο εχετε, ρε σεις??? :wacko: καλες βολτες στον φιλο καταρχην,πηρε εργαλειο.περιπου τα ιδια χλμ βγαζει και το 950,εχουν το ιδιο ντεποζιτο,22λτ μια χαρα ειναι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2011 από τον martinacos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 περιπου τα ιδια χλμ βγαζει και το 950,εχουν το ιδιο ντεποζιτο,22λτ μια χαρα ειναι "Μια χαρα"???? Το δικο μου (για παραδειγμα, που εχει 20 λιτρα) βγαζει: 1. " Δικάβαλο με βαλίτσες" : 320-340 (αντι 300) 2. "Με γρήγορη οδήγηση" 260-300 (αντι 160+ρεζερβα) 3. "Στην πολη": 280-300 (αντι 180+ρεζερβα) με 10% (2 λιτρα) μικροτερη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ!! :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 "Μια χαρα"???? Το δικο μου (για παραδειγμα, που εχει 20 λιτρα) βγαζει: 1. " Δικάβαλο με βαλίτσες" : 320-340 (αντι 300) 2. "Με γρήγορη οδήγηση" 260-300 (αντι 160+ρεζερβα) 3. "Στην πολη": 280-300 (αντι 180+ρεζερβα) με 10% (2 λιτρα) μικροτερη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ!! :surrender: Eσυ ομως ΝΤΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΤΜ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Το πήρα το εργαλείο παιδιά!!Το ΤRAVELER σε πορτοκαλί.Με 13.490€ νομίζω σε αυτά τα λεφτά σήμερα είναι εξαιρετική επιλογή.Από Αθήνα Λαμία το πήγα δλδ λίγα χλμ έκανα αλλά το μηχανάκι μάλλον τα σπάει.Ο κινητήρας είναι εκρηκτικός και από ανάρτηση είναι πραγματικά αλλού!Η αυτονομία με χαλάει λίγο,στα 200χλμ ανάβει το λαμπάκι βενζίνης όταν στο varadero είχα άλλα 100 επιπλέον αυτονομία.Ιούνιο κανονίζουμε για Κροατία Ντουμπρόβνικ μέσω Αλβανίας οπότε εκεί θα σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη για τη μοτεράκλα μου.Ένα πάλι που μού έκανε εντύπωση είναι η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας (οκ μέχρι 150χλμ πήγα)όταν προπορεύεται κάποιο άλλο μεγάλο όχημα εμπρός.Πραγματικά σχεδόν ακλόνητο όταν με το varadero πραγματικά <<πάλευα>>. Αυτά προς το παρών και έπεται συνέχεια. καλορίζικο, καλόστριφτο, καλολάσπωτο το κτήνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Ρε παιδιά γιατί συγκρίνουμε την φούτσα με την βούρτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Ρε παιδιά γιατί συγκρίνουμε την φούτσα με την βούρτσα? Ποια ειναι η φουτσα κ ποια η βουρτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) "Μια χαρα"???? Το δικο μου (για παραδειγμα, που εχει 20 λιτρα) βγαζει: 1. " Δικάβαλο με βαλίτσες" : 320-340 (αντι 300) 2. "Με γρήγορη οδήγηση" 260-300 (αντι 160+ρεζερβα) 3. "Στην πολη": 280-300 (αντι 180+ρεζερβα) με 10% (2 λιτρα) μικροτερη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ!! :surrender: Για την αποκατάσταση της αλήθειας το adv έχει 20lt τεπόζιτο και θέλω μερικές διευκρινήσεις. 1. " Δικάβαλο με βαλίτσες" : 320-340 - φαντάζομαι εννοείς εθνική 190-200+ και στα στροφιλίκια ξύνεις βαλίτσες; αλλιώς μη συγκρίσιμο 2. "Με γρήγορη οδήγηση" 260-300 (αντι 160+ρεζερβα) - όταν λες γρήγορη; πας την κυριακή άγιο και σε κυνηγαν τα SS με τις φόρμες και δεν σε φτάνουν; από κατέβα 5η σε 2η για έμπα σε γλιστερή φουρκέτα σε διπλώνει καλά; αλλιώς μη συγκρίσιμο 3. "Στην πολη": 280-300 (αντι 180+ρεζερβα) - φαντάζομαι σε κάθε φανάρι σουζα και το βράδυ κυνηγητά με μπάτσους έτσι; αν όχι, μη συγκρίσιμο DISCLAIMER ναι το πιστεύω ειλικρινά ότι το GS καίει συγκριτικά λιγότερο απ' το ΚΤΜ. αλλά 300χλμ. αυτονομία βγάζει μόνο άμα το πας σαν νεκροφόρα. σαν ένα τίμιο βεστρομ πουχα δανειστεί και με λέγαν όλοι πόσο οικονομικό είναι, ε.. αθήνα πάτρα δεν το βγάλε μ ένα γέμισμα χaxaxaxa Με χαλαρή οδήγηση (3000-4000 στροφές) δικάβαλο με βαλίτσες έχω δει και 300km αυτονομία! 3k δεν είναι χαλαρή οδήγηση, είναι σβηστό, οπότε θενκς άμα είναι να τα πάμε έτσι για να μην καίνε, το πουλάω και πέρνω αμάξι... ...πολυμορφικό με κάθισμα για μωρό.. μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2011 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 3k δεν είναι χαλαρή οδήγηση, είναι σβηστό, οπότε θενκς άμα είναι να τα πάμε έτσι για να μην καίνε, το πουλάω και πέρνω αμάξι... Σωστά, λάθος έκανα, δεν είναι χαλαρή οδήγηση, είναι γρήγορη οδήγηση. Όταν με 3000-4000 στροφές είσαι στα 120χλμ/ώρα. Απλά δεν αυξομειώνεις γκάζι, είσαι σταθερός κι έτσι καις ελάχιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) σαν ένα τίμιο βεστρομ πουχα δανειστεί και με λέγαν όλοι πόσο οικονομικό είναι, ε.. αθήνα πάτρα δεν το βγάλε μ ένα γέμισμα χaxaxaxa Αποκλειεται με 140-150 πας παρα πολυ ευκολα,δεν παιζει αστο το εχω κανει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Παίδες, μην τρελλένεστε με τις καταναλώσεις..... Το "ενα Χ-Ψ-Ω που πήρα", μπορεί να ήταν κακορυθμισμένο, ή να είχε στο ρεζερβουάρ νερό ή πετρέλαιο "νοθευμένο" με λίγη βενζίνη. Η μία βόλτα (όσο μεγάλη) δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτική. Μου έχει τύχει στο Ντέρο (αυτονομία 300+ καρατσεκαρισμένη) να μου ανάψει λαμπάκι στα 160 χλμ, ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Αποκλειεται με 140-150 πας παρα πολυ ευκολα,δεν παιζει αστο το εχω κανει... δεν είπα πουθενά ότι πήγαινα 140-150 :P σπασμένος εννοούσα προφανώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Να προτείνω κάτι? Έχετε που έχετε εσείς οι ΚΤΜάδες δύο ρεζερβουάρ... δεν το ξυλώνετε το ένα να το κάνετε με γκάζι? Θα καίτε λιγότερο τότε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 δεν είπα πουθενά ότι πήγαινα 140-150 :P σπασμένος εννοούσα προφανώς ετσι ναι γινετε....λιωμενο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ποια ειναι η φουτσα κ ποια η βουρτσα? Εμένα πάντως αυτό σε βούρτσα δεν μου κάνει.. Ούτε και σε φούτσα! Αλλά δεν απευθύνεται σε μαλακά μόρια όπως το "άλλο"... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Εμένα πάντως αυτό σε βούρτσα δεν μου κάνει.. Ούτε και σε φούτσα! Αλλά δεν απευθύνεται σε μαλακά μόρια όπως το "άλλο"... Μια χαρα μηχανακια ειναι κ τα 2 με διαφορετικο (λιγο) target group. Oυτε βουρτσες ουτε φουτσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 Toumpas,αν δεν κάνεις πλάκα,η προσέγγισή σου είναι ισοπεδωτική κ μάλιστα χωρίς να βασίζεται σε κάποια επιχειρήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinacos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για την αποκατάσταση της αλήθειας το adv έχει 20lt τεπόζιτο και θέλω μερικές διευκρινήσεις. να απαντησω στον φιλο kavadias: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/KTM/KTM-950990-Adventure-2003-current/ μπες και δες τα specification του adventure το fuel capacity στον φιλο με το bmw ,εχω να πω και επιμενω, οτι ειναι μια χαρα η καταναλωση,δεν ειναι γαιδουρι,θα το ανοιξεις λιγο το ρημαδι...γουσταρεις να πας σιγα?δεν καιει τιποτα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2011 από τον martinacos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες