nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Εμένα γιατί με τρελένει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 καποιος να μου δώσει 10,000 € ... ΤΩΡΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 σε αυτη τη φοτο ειναι και γαμω. με τη ζελατινα και τις εξατμισεις χαμηλα κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Είναι διαφορετικό, σε καμια περίπτωση δεν το λέω άσχημο!!!Αν είναι και το ίδιο καλό στον δρόμο σαν το παλιο, θα κλείσει πολλά Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά σπίτια!!Με την μάσκα την λευκή, μου φαίνεται και φοβερά ενδιαφέρων...μακάρι να μην έχει και τσουχτερή τιμή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Κακάσχημο είναι!!!! Τα φώτα του είναι σαν αλογόμυγας και ο κώλος του είναι πάρα πολύ κομμένος!!! Άθλιο αισθητικά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμα ειναι σε καλη τιμη θα βαρεθουμε να το βλεπουμε.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Μετά την πατημένη σουπιά ήρθε ο διάδοχος... η ζορισμένη μύγα... Καλές οι δυνατότητες, τα πλαίσια, οι κινητήρες και οι αναρτήσεις αλλά πρέπει το πρωί όταν πας να οδηγήσεις να μη φοράς μάσκα οξυγονοκόλλησης μην τύχει και το αντικρίσεις και σου χαλάσει η μέρα!... Κρίμα τέτοιο μηχάνημα να έχει τόσο άθλια εμφάνιση (και το πρώην και το νυν)... κρίμα. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Κακάσχημο είναι!!!! Τα φώτα του είναι σαν αλογόμυγας και ο κώλος του είναι πάρα πολύ κομμένος!!! Άθλιο αισθητικά!!!! δηλαδη στην κατηγορια του, ποιο θεωρεις όμορφο..? Γιατι αν θεωρεις όμορφο το GSR τοτε να σου πω οτι διαφωνουμε!! H ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικη, και τα γουστα απείρως διαφορετικα. Μην εισαστε τοσο καθετοι σε τετοια θεματα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 δηλαδη στην κατηγορια του, ποιο θεωρεις όμορφο..? Γιατι αν θεωρεις όμορφο το GSR τοτε να σου πω οτι διαφωνουμε!! H ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικη, και τα γουστα απείρως διαφορετικα. Μην εισαστε τοσο καθετοι σε τετοια θεματα! Ναι όντως η ομορφιά είναι υποκειμενική... αλλά έχεις αυτό: και έχεις και αυτό: Πες μου τώρα ότι δεν σου αρέσει η 2η έτσι για να το ακούω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 +1 kazanakius, εμενα μου αρεσει το ασχημο, ομως το συγκεκριμενο δεν ειναι ασχημο. απλα το συνολο του δε συμβαδιζει με τις τασεις τις μοδας (η αισθητικη του δεν ακολουθει τα υπολοιπα) αυτο ομως το κανει διαφορετικο! αν το δουμε μεμονομενα πχ μονο τα φαναρια, μονο το πισω μερος κλπ κλπ βλεπουμε κατι ομορφο! το συνολο ειναι λιγο βαρυ στο ματι, αλλα σε με αρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εγώ το θεωρώ πολύ πιο όμορφο από το Ζ750 πάντως(Με το fairing). Ιδίως το προηγούμενο speed triple με λίγα έξτρα πραγματάκια είναι μούρλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 ωχ μανα μου,εξιαπωνιστηκαν και οι αγγλοι...βεβαια με εργοστασιο στην κορεα τι περιμενεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Παιδια,σαν ελληνες πιστευω οτι ειμαστε οι τελευταιοι σε θεμα γουστου μηχανης π πρεπει να εχουμε αποψη!!!Πουλανε τρελα τα πιο ασχημα μηχανακια(και τα πιο μετρια φυσικα!)!!!!!λες κ ειναι καταρα για αυτο τον τοπο!......για το συγκεκριμενο τωρα,οταν εβλεπα κ εγω το δικο μου πριν το παρω σε φωτο απο ιντερνετ η περιοδικα ελεγα πω πω ασχημια,ποιος 8α παρει αυτο το μηχανακι???.......εεεε,μεχρι που το ειδα απο κοντα!!τα φαναρια αυτα,επειδη ειναι καπως ξεχωριστα κ ιδιοτροπα παιζει ρολο η γωνια που κοιτας!σε ολες τις φωτο ολοι κραζατε,λεγατε,σχολιαζατε.....στη φωτο που κανει την σουζιτσα γιατι δε σχολιασε κανεις αρνητικα???προσωπικα ετσι οπως το βλεπω τωρα ουτε εμενα μου αρεσει,αλλα δν κραζω!απλα περιμενω να το δω......υπομονη λοιπον,2μηνες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 ωχ μανα μου,εξιαπωνιστηκαν και οι αγγλοι...βεβαια με εργοστασιο στην κορεα τι περιμενεις? Street,Speed,Daytona (και Rocket νομιζω) μονο Αγγλια!...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Με το ασιατικο εργοστασιο τροφοδοτουν κυριως την Ασια και απο οτι ξερω δεν ειναι Κορεα αλλα Ταυλανδη. Αυτο που λεει ο xrilek ισχυει πάντως. ωχ μανα μου,εξιαπωνιστηκαν και οι αγγλοι...βεβαια με εργοστασιο στην κορεα τι περιμενεις? Δεν καταλαβα ολως Δημητρη, απο που το συμπεραινεις οτι εξιαπωνιστηκαν? Που ακριβως Ιαπωνιζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 εμενα μου αρεσει!!! απο το z, το gsr, το hornet, το cbf ειναι το πιο μαχιμο naked!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 εμενα μου αρεσει!!! απο το z, το gsr, το hornet, το cbf ειναι το πιο μαχιμο naked!!! Σίγουρα.. Βλέπω στο δρόμο Z, gsr hornet κ.λ.π και δεν μου κάνουν εντύπωση. Αλλά όταν βλέπω το triumph το χαζεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 ωχ μανα μου,εξιαπωνιστηκαν και οι αγγλοι...βεβαια με εργοστασιο στην κορεα τι περιμενεις? Δλδ κατασκευάζεται Κορέα ολη η σειρά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 σκετη αλητια.....εγω καραγουσταρω....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Δλδ κατασκευάζεται Κορέα ολη η σειρά? oxi leme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Πανεμορφο το καινουριο speed triple και το παλιο καλο ηταν αλλα ηθελε οπωσδηποτε φαιριγκακι για να το κοιταξεις καταματα( υπερβολες)τα καινουρια φωτα πιο ωραια σιγουρα, αλλα ολα τα λευτα ειναι αυτη η κομενη ουρα που σου δινει την αισθηση του τουμπανιασμενου με μικρο μεταξονειο αρα και στριφτερου μηχανηματος. Απο τον καρναβαλο το καινουριο Ζ1000 σιγουρα πιο ωραιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Ενταξει ο καθενας εχει τα δικα του γουστα...οντως δεν χρειαζεται να το κραζουμε...προσωπικα παντα,με χαλανε και εμενα πολυ τα φωτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Πανεμορφο το καινουριο speed triple και το παλιο καλο ηταν αλλα ηθελε οπωσδηποτε φαιριγκακι για να το κοιταξεις καταματα... Το ίδιο ακριβώς θέλει και τώρα κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tripleloup 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Κακάσχημο είναι!!!! Τα φώτα του είναι σαν αλογόμυγας και ο κώλος του είναι πάρα πολύ κομμένος!!! Άθλιο αισθητικά!!!! εμμεσος πλην σαφως εννοεις οτι το gsr ειναι πιο ομορφο.???? :sopase: δεν ξερω αν εχετε προσεξει οτι απ την ωρα που στο 1050 το 2005 κοψανε κωλο βαλανε μονομπρατσο και πολλες αλλες αλητιες ωστε να φαινεται οσο γινεται πιο χειροποιητο και κακο ολα τα ιαπωνικα streetfighter cb1000, z1000 κλπ κοβουν κωλους βαζουν μονομπρατσα αλλα αδικα προσπαθουν να του μοιασουν γιατι οταν καβαλησεις τρικυλινδρο θα αρρωστησεις ........ ΥΓ.. Οταν οι βρετανοι εφτιαχναν μηχανες και κερδιζαν παγκοσμια οι κιτρινιαριδες ανακαλυπταν το ρυζι....!!!!!!!!!! :worthy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 εμμεσος πλην σαφως εννοεις οτι το gsr ειναι πιο ομορφο.???? :sopase: δεν ξερω αν εχετε προσεξει οτι απ την ωρα που στο 1050 το 2005 κοψανε κωλο βαλανε μονομπρατσο και πολλες αλλες αλητιες ωστε να φαινεται οσο γινεται πιο χειροποιητο και κακο ολα τα ιαπωνικα streetfighter cb1000, z1000 κλπ κοβουν κωλους βαζουν μονομπρατσα αλλα αδικα προσπαθουν να του μοιασουν γιατι οταν καβαλησεις τρικυλινδρο θα αρρωστησεις ........ ΥΓ.. Οταν οι βρετανοι εφτιαχναν μηχανες και κερδιζαν παγκοσμια οι κιτρινιαριδες ανακαλυπταν το ρυζι....!!!!!!!!!! :worthy: +675!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες