Jump to content
Sign in to follow this  
Saver

S.O.S

Recommended Posts

Λοιπον παιδες ειμαι νεος στον δυκικλισμο και θα ηθελα να ζητησω την γνωμη των "ειδικων" για το τι ειναι καλυτερο να παρεις για μικρες αποστασεις? Δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα το μονο που θελω ειναι να κανω την δουλεια μου... Θελω την γνωμη σας για παπι η σκουτερ 50cc. Εχω καταλειξει σε καποια αλλα θα με βοηθουσε η γνωμη σας. Το θεμα ειναι χιλιοειπωμενο αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη.... Βοηθηστε τον συνανθρωπο.. :_innocent::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πραγματι το θεμα το εχουμε ξεσκονισει.

Παμε αλλη μια:

(Προσωπικη αποψη παντα)... Το παπι για μενα ειναι η καλυτερη-αξιοπιστη-οικονομικοτερη(καταναλωση) λυση.

-Γιατι βαζεις χερακι και τα κανεις μονο σου ολα.

-Καιει παντα πιο λιγο.

-Ειναι σκυλια.

Αλλωστε το εχουμε ξαναπει: ΔΕΣ τους πακεταδες παπια εχουν τυχαιο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 50cc προτεινω sprinterακι αν θες κατι ποιο μουρατο. Αλλιως ενα glxακι θα ειναι τζαμι.

Και κανα σκουτερακι αν βαριεσε να αλλαζεις ταχυτητες καλο ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως ειπε και ο φιλος πιο πανω...το παπι είναι πολυ πιο οικονομικο στο καυσικο αλλα και στο service/ανταλλακτικα!

Πές μας τι λεφτα περιπου διαθετεις για να σου προτεινουμε το καλυτερο..!

Και βεβαια αμα θες να το κρατησεις πανω απο 2-3 χρονια , μην προτιμησεις κινέζικο!!

Τα κινεζικα ειναι καλα , αλλα εχουν ένα οριο ηλικιας! :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δε σε εδιαφερει η ταχιτιτα παρε ενα παπι 50cc το sprinter ειναι και ωραιο και 8α ειναι μια χαρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 50cc προτεινω sprinterακι αν θες κατι ποιο μουρατο. Αλλιως ενα glxακι θα ειναι τζαμι.

Και κανα σκουτερακι αν βαριεσε να αλλαζεις ταχυτητες καλο ειναι.

ΣΩΣΤΟΣ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε,ενα σκουτερ 50αρι πιστευω,θα σε βολευε υπερ αρκετα. απο μαρκα θα προτεινα gillera sp

:offtopic:

midnight,βαλε καμια καινουργια φωτο με την braking,τωρα να βλεπουμε το παλιο δισκοφρενο σαν signature δεν λεει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες καλα ολα αυτα και απ' οτι καταλαβα οι περισσοτεροι προτιματε παπι και εγω αυτο σκευτομουν αλλα ενας φιλος, μου ειπε πως το σκουτερ ειναι πολυ πιο ευκολο στην οδηγηση... Το θεμα ειναι: να ειναι οικονομικο και οχι ευκολο στην οδηγηση, οπως ειπα και πιο πανω ο μονος λογος που το θελω ειναι για να μετακινουμε και οχι να πουλαω μουρη :scooter:

Απο χρηματα δεν εχω προβλημα αλλα, επειδη δεν εχω προβλημα δεν θα πει πως θα αγορασω και κατι καινουριο...(οικονομικη κριση) :shit: Απλα κατι να τσουλαει θα ηταν καλο και επειδη ειδα απο το SITE πως εσεις ειστε καπως πιο ειδικοι στο θεμα απο εμενα περιμενω βοηθεια>>>S.O.S

Και το πιο σημαντικο και να απαντηση καποιοσ σχετικος με το θεμα :_innocent: ποσο κοστιζει το διπλωμα για 50cc τελικα 100ευρω η 150 ευρω ολα μαζι με παραβολα και σχολη

Τροποποιήθηκε από τον Saver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες καλα ολα αυτα και απ' οτι καταλαβα οι περισσοτεροι προτιματε παπι και εγω αυτο σκευτομουν αλλα ενας φιλος, μου ειπε πως το σκουτερ ειναι πολυ πιο ευκολο στην οδηγηση... Το θεμα ειναι: να ειναι οικονομικο και οχι ευκολο στην οδηγηση, οπως ειπα και πιο πανω ο μονος λογος που το θελω ειναι για να μετακινουμε και οχι να πουλαω μουρη :scooter:

Απο χρηματα δεν εχω προβλημα αλλα, επειδη δεν εχω προβλημα δεν θα πει πως θα αγορασω και κατι καινουριο...(οικονομικη κριση) :shit: Απλα κατι να τσουλαει θα ηταν καλο και επειδη ειδα απο το SITE πως εσεις ειστε καπως πιο ειδικοι στο θεμα απο εμενα περιμενω βοηθεια>>>S.O.S

Και το πιο σημαντικο και να απαντηση καποιοσ σχετικος με το θεμα :_innocent: ποσο κοστιζει το διπλωμα για 50cc τελικα 100ευρω η 150 ευρω ολα μαζι με παραβολα και σχολη

Για 50κε διπλωμα ειναι κοντα στα 100€ και δεν χρειαζεται να πας σε σχολη οδηγων!Εγω σου προτεινω παπι ειναι πιο οικονομικο στην οδηγηση και μετα απο μια βδομαδα αφου το παρεις που θα το μαθεις θα λες ευτυχως δεν πειρα σκουτερ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάρεις 50άρι βρες ένα καλό δίχρονο scooter. H piaggio έχει αρκετά.

Αν πάρεις 125 παπί χωρίς συζήτηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

midnight,βαλε καμια καινουργια φωτο με την braking,τωρα να βλεπουμε το παλιο δισκοφρενο σαν signature δεν λεει :P

Εφτιαξα καινουριο μονο για παρτυ σου :P

sorry για το :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε παπί. Βρες ένα φτηνό μεταχειρισμένο και πάρ'το. Γιαπωνέζικο ε; c50, t50, όλα σκυλιά και άσπαστα.

Τώρα άμα θες καινούριο, τι να πω δεν ξέρω... Το sprinter και μένα μ'αρέσει που το χω δει. Αλλά δεν ξέρω από καινούρια 50άρια τι παίζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον συμφωνα με αυτα που μου ειπατε.. Σιγουρα θα παρω παπι ειμαι αναμεσα σε Glx, Lifan και Daytona Gy...

Οποιος γνωριζει κατι σχετικο με αυτα τα μοντελα και μπορει να δωσει καμια συμβουλη....ας δωσει... :mB_kalo_e:

Αααα και κατι αλλο οποιος λεει πως τα σηματα για μηχανακι 50cc ειναι ευκολα δεν ξερει τπτ. Ενας φιλος μου εδωσε εχτες και απο τους 25 υποψηφιους περασαν μονο 2.... Για αυτο μην ξανακουσω πως τα σηματα ειναι γελεια.... :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα... άμα σκεφτείς ότι 8 στους 10 από αυτούς που δίνουν για 50άρι είναι καγκουρολυκιάκια ρόδα τσάντα και κοπάνα, λογικό είναι. Όταν πήγαινα εγώ λυκειο ΄ταν ένα παληκάρι που είχε δώσει 7 φορες... 7!

Είχε ένα gilera και δεν το κούναγε 5 μήνες γιατί δεν μπορούσε να περάσει τα σήματα! :D

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ο φιλος μου που εδωσε.., εδινε πρωτη φορα αλλα ηταν ενας λεει 40 χρονον και ειχε δωσει 13 φορες και δεν το ειχε παρει αλλα ουτε προχθες το πηρε.... Συμφωνα με αυτα που μου ειπε επεφταν ερωτησεις αυτοκινητων...π.χ. Αν ενα αυτοκινητο ειναι υπερφορτωμενο πρεπει να φουσκωσεις τα λαστιχα? και αν ναι ποσο :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: ... Καλα προβλημα με σηματα δεν εχω αλλα επειδη ειδα σε αλλα Blogs να λεν πως τα σηματα ειναι αστεια... απλα παραπωνεθηκα.

Αααα αλλη μια καλη ερωτηση... τα νικελοματα, το σερβις και τα ανταλλακτικα ποσο κοστιζουν?? :scooter::help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα ο φιλος μου που εδωσε.., εδινε πρωτη φορα αλλα ηταν ενας λεει 40 χρονον και ειχε δωσει 13 φορες και δεν το ειχε παρει αλλα ουτε προχθες το πηρε.... Συμφωνα με αυτα που μου ειπε επεφταν ερωτησεις αυτοκινητων...π.χ. Αν ενα αυτοκινητο ειναι υπερφορτωμενο πρεπει να φουσκωσεις τα λαστιχα? και αν ναι ποσο :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: ... Καλα προβλημα με σηματα δεν εχω αλλα επειδη ειδα σε αλλα Blogs να λεν πως τα σηματα ειναι αστεια... απλα παραπωνεθηκα.

Αααα αλλη μια καλη ερωτηση... τα νικελοματα, το σερβις και τα ανταλλακτικα ποσο κοστιζουν?? :scooter::help:

λοιπόν, τα σήματα είναι γελοία

φυσικά και πρέπει να μάθεις και τις ερωτήσεις για τα αμάξια κι ας είναι παράλογο

και γω όταν έδωσα για 50άρι έδωσα κάπου 9 φορές :whistling: :whistling: :whistling:

το θέμα με το 50άρι είναι οτι απλά παίρνεις 2 βιβλία και σου λένε μάθε τα, σε συνδυασμό με την ηλικία και την κ@υλα διαβάζεις και νομίζεις οτι τα ξέρεις και πας και κόβεσαι μέχρι να τύχει κάτι που το ξέρεις, εγώ ας πούμε πέρασα τότε για το 50άρι επειδή έτυχε και ξαναβάλανε το ίδιο θέμα και θυμόμουνα τα λάθη που είχα κάνει και μου τα είχαν δείξει

μετά όμως όταν πήγα στη σχολή οδηγών για το Α1, έκατσα με τη δασκάλα(la.gifla.gifla.gif) και μου εξήγησε ότι δεν καταλάβαινα, μου οργάνωσε το διάβασμα, και φυσικά με πέθανε στα τέστ στον υπολογιστή, και πέρασα με την πρώτη χωρίς κανένα λάθος

με λίγα λόγια, διάβασε καλά από το βιβλίο και κάνε όσα πιο πολλά τέστ μπορείς στο http://www.testdriveme.gr/(και για το αυτοκίνητο που λέει και για τη μοτοσυκλέτα)

και μη βαριέσαι και λες άλλα site έχουνε 30 τεστ έτοιμα, αυτο δεν τελειώνει ποτέ όπως μου έλεγε ένας χτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα πραγματα ειναι απλα , ο τροχονομος κανει κουμαντο , αν δεν εχει τροχονομο τοτε τα φαναρια , αν δεν υπαρχουν κι αυτα τοτε οι πινακιδες , οποιος ειναι απο δεξια εχει παντα προτεραιοτητα εκτως κι αν υπαρχει καποιο σημα που την αναιρει .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα πραγματα ειναι απλα , ο τροχονομος κανει κουμαντο , αν δεν εχει τροχονομο τοτε τα φαναρια , αν δεν υπαρχουν κι αυτα τοτε οι πινακιδες , οποιος ειναι απο δεξια εχει παντα προτεραιοτητα εκτως κι αν υπαρχει καποιο σημα που την αναιρει .

έπαιζε και ένα σε αυτα με τον τροχονόμο και σε όσες είχε τεντωμένα τα χέρια όσοι τον είχανε μούρη και πλάτη σταματάγανε και περνάγανε μονοι οι πλάγιοι, εγώ σε αυτά και στο αλκοόλ κοβομουνα :drunk::lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες για σερβις, νικελοματα και ανταλλακτικα ξερετε τιμες? :knife::shoot::hunter::popcorn: :popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον Saver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα