Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Μουργος R.I.P :/ αλλα ηρθε καινουργιο μελος στο φαμιλυ Φατσας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Πω ρε παιδιά με κάνατε και θέλω να πάω στο πατρικό να δω τα σκυλιά.... Δόστε φότος, δόστε λέμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Ποιος θα μου χαρισει κανις ή γκριφον κανις ή μαλτεζακι λευκο, νεογεννητο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Καντε και μια βολτα σε καμια φιλοζωικη . Υπαρχουν χιλιαδες ζωα που καποιο μπορει να σας αρεσει και να του σωσετε την ζωη . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 θα βαλω το ενα απο τα δυο σκυλακια του αδερφου της κοπελιας μου :2funny: ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣΟΥ?!? Πολυ ωραια σκυλια..... Εγω μεσα στην ενα ΒΙΣΛΑ (για κυνηγι με τον πατερα μου και με το καλο σε κατι μηνες ενα χασκι (η ρατσα με τα δυο διαφαρετικα ματια).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Εδω η γατα μου 14-15 χρονων να την αραζει. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Καντε και μια βολτα σε καμια φιλοζωικη . Υπαρχουν χιλιαδες ζωα που καποιο μπορει να σας αρεσει και να του σωσετε την ζωη . εγω απο εκει πηρα τον σκυλο μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Κατοικιδια εχω παααρα πολλα τετεια :tease: Δεν ξερω ποτε τα απεκτησα,παει καιρος παντως γιατι παλια ειχα πολλα μυρμιγκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 θα βαλω το ενα απο τα δυο σκυλακια του αδερφου της κοπελιας μου :2funny: καυκάσου δεν ειναι; ξέρεις από πού και πόσο το έχει πάρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Nα και μερικες του μικρου που...μεγαλωνει...6 μηνων τωρα :) Κι εδω με τη μεγαλη του αδυναμία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Πολύ γλυκές όλες οι ψυχούλες!Συμπάθησα περισσότερο τα σκυλιά των ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ,Μathosalas,gioan,okourkoulos,vaelsod,multijohn κ φυσικά τη ''φατσούλα'' σου bobakias Εγώ καλώς ή κακώς δεν έχω σκυλί ή άλλο ζώο.Το γιατί-όσο εγωιστικό κ αν είναι-το καταλαβαίνει κανείς αν διαβάσει μηνύματα όπως αυτό του J.T.R.στη σελίδα 2... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ωραιος εγινε και εχει ακομα λιγους μηνες ετσι? εγω στον φιλοζωικο που ειχα παει για να παρω το κουταβι,ειχα δει εναν ποιμενικο που ηταν σαν χνουδομπαλα :P! Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 ωραιος εγινε και εχει ακομα λιγους μηνες ετσι? Πολλους μηνες...ακομα δεν εχει "δειξει" τιποτα...σε σχεση με αυτο που θα δειξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Αυτό πιανεται; Όλο τέτοια συνανταω πάνω στο βουνο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχιά είναι πρέπει να ξέρεις να τα πιάνεις αλλιώς τρέχεις σε ασφαλή απόσταση, η Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον vasilisxrv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Ξερω οτι ειναι οχια... Και ειναι τα μονα βρωμοφιδα που καθονται να τα φωτογραφισεις τα αλλα γινονται καπνος πριν απο εμενα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Ξερω οτι ειναι οχια... Και ειναι τα μονα βρωμοφιδα που καθονται να τα φωτογραφισεις τα αλλα γινονται καπνος πριν απο εμενα :P Φιλε οσα εχουν τριγωνικο κεφαλι περιεχουν δηλητηριο....Μονο αυτα που το καφαλι τους δεν διαφερει απο το σωμα τους πολυ ειναι ακυνδινα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Meet Alto! Ο λόγος που ψιλοχάθηκα απο βόλτες καφέδες κτλ Παρτον ρε βλάμμενε κ έλα απο εμενα να τα βγαλουμε βολτα στο δασακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Παρτον ρε βλάμμενε κ έλα απο εμενα να τα βγαλουμε βολτα στο δασακι Κλείδωσε. Θα το κάνω. Έχει πολύ καιρό που λέω οτι θέλω να το κάνω. Μέσα στη βδομάδα, πολύ πιθανόν τετάρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 ο παρδαλης το λαγόσκυλό μου.αυτο το σκυλι εκανε την κορη μου να αγαπησει τα σκυλια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Λοιπόν, κατά σειρά ηλικίας... Άρης, 5,5 ετών, Doberman Pinscher (ο γιος που ποτέ δεν είχε ο μπαμπάς μου!!!) Αθηνά, 4 ετών, American Pitbull Terrier (η κόρη μου!!!) Charlie, 2,5 ετών, American Staffordshire Terrier (ο γιος μου!!!) Ήρα, 1,5 έτους, Pug (η ανιψιά μου!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) ο Μπρουνο μου Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Μπορω να γραψω κατι χωρις παρεξηγηση? Θα μπει κανας Ασιατης στο μαιμπαικτελειατζιαρ και μολις δει τις φωτο των ζωντανων θα του τρεχουν τα σαλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Μπορω να γραψω κατι χωρις παρεξηγηση? Θα μπει κανας Ασιατης στο μαιμπαικτελειατζιαρ και μολις δει τις φωτο των ζωντανων θα του τρεχουν τα σαλια. δεν θα μπορει να διαβασει τον τιτλο του θεματος ,οποτε δεν θα μπει ,οποτε οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 εγω θα βαλω ενα βιντεακι ... με τα καινουργια αποκτηματα της γιαγιας στο χωριο... Το σπιτι πρωτα ηταν ζουγκλα... απο λουλουδια φυτα σπαρτα και οοοοοοοολο το χαμο.... φυγανε αυτα κα ιτωρα εχουμε καταντησει ορνιθοτροφειο ..... με 5 κοκορια 2 γαλοπουλες 12 κοτες και 5 πουλαδες τωρα εχουμε και αυτα τα 2 ..... αντε βρε και με κανα κροκοδειλο του χρονου ... αλλα ειναι γλυκες! καθομουν ωωωωρες και επαιζα μαζι τους ... http://www.youtube.com/watch?v=0FJe94TPmLU 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες