amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) @ Φοίβος (mathosalas friend) εχεις σκοπο να γινεις μπαμπας μηπως !?!?! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 @ Φοίβος (mathosalas friend) εχεις σκοπο να γινεις μπαμπας μηπως !?!?! Ειναι 2 μηνων ο μικρος...θα πας για αποπλανηση ανηλικου :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ρε φίλε... την είδε ο ρίκο μπανάνα ο μαφίας ο απατεώνας και έπαθε! αμάν κάνε κάτι να τα ζευγαρώσουμε...δίνω και προίκα! φωτό δεν τον έχω βγάλει ακόμη,αλλά αμα θέλεις,χαλάλι Ωστε ειχαμε ερωτα:D Ειναι μικρουλα ακομα 1,5 ετους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 έπρεπε να γίνει ευθανασία τον οκτωβρη, δυστυχώς.... αλλά μάζεψα γατί για παρέα, εδώ σε ασεμνη πόζα έχω και πιράνχας πάνω από 10 χρόνια και άλλα ψάρια κιχλιδες κεντρικής αμερικής σε αλλο ενυδρειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Nα κι ο δικος μου,ο Φοιβος... Πωωω!!!Τι λες τωρα?!Γαματο!Σαν αρκουδακι ειναι! Αυτος ειναι ο δικος μου!Λυκοσκυλο το οποιο συνεχιζει την "ενεργο δραση" και ας ειναι περιπου 9 χρονων :D (χασμουριεται :P ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Νέο και αισίως τέταρτο μέλος στην οικογένειά μας! Από χθές ο Μαέστρος έχει και παρέα τον 2 μόλις μηνών,Βανδαλούπ! Μας τον έδωσε μία γειτόνισσα που γέννησε η γατούλα της.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Xasmito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Βανδαλούπ! :2funny: :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 :2funny: :_rock-on: :_rock-on: Το 'πιασες το υπονοούμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Νέο και αισίως τέταρτο μέλος στην οικογένειά μας! Από χθές ο Μαέστρος έχει και παρέα τον 2 μόλις μηνών,Βανδαλούπ! Μας τον έδωσε μία γειτόνισσα που γέννησε η γατούλα της.. άκουσα δύο Ο...... Ο μαέστρος και Ο βανδαλούπ.. κατα πρώτον πρόσεχε μην του την πέσει του πιτσιρικά και κατα δεύτερον σε κανένα χρόνο θα φάνε τα μουστάκια τους ...καλή δύναμη φίλε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 άκουσα δύο Ο...... Ο μαέστρος και Ο βανδαλούπ.. κατα πρώτον πρόσεχε μην του την πέσει του πιτσιρικά και κατα δεύτερον σε κανένα χρόνο θα φάνε τα μουστάκια τους ...καλή δύναμη φίλε :lol: Ο μικρός είναι ο Βανδαλούπ,φωτογραφία του Μαέστρου (άκρως καλλιτεχνική) υπάρχει στη πρώτη σελίδα του θέματος. Μας το είπε κ η γειτόνισσα οτι παίζει να τσινίσει ο Μαέστρος,οπότε γενικά έχουμε το νου μας. Ευτυχώς ως τώρα (δυο μέρες όλες κι όλες δηλαδή) δεν έχει δείξει να ενοχλήτε,βασικά,τον έχει ψιλοχεσμένο τον μικρό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Λοίπον εγώ απο μικρός σχεδόν πάντα είχα ένα σκύλι και τώρα που σπουδάζω στη Λαμία έχω έναν πανέμορφο αλλά και... μάγκα κόκκερο!!! Για να δούμε τους... φίλους και τις φίλες μας !!! Αρχίζω εγώ με τον Τόμμυ! Φυσικά και μπορείτε να βάλετε και άλλα ζωάκια εκτός απο σκυλιά!!! Λευτέρη μου αρέσει ο μάγκας σου.Πως θα γίνει γιατί έχω ίδιο θηλυκό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ο μικρός είναι ο Βανδαλούπ,φωτογραφία του Μαέστρου (άκρως καλλιτεχνική) υπάρχει στη πρώτη σελίδα του θέματος. Μας το είπε κ η γειτόνισσα οτι παίζει να τσινίσει ο Μαέστρος,οπότε γενικά έχουμε το νου μας. Ευτυχώς ως τώρα (δυο μέρες όλες κι όλες δηλαδή) δεν έχει δείξει να ενοχλήτε,βασικά,τον έχει ψιλοχεσμένο τον μικρό! κοίτα...άμα κατουρήσει το μέρος ο μικρός την έκανε απο κούπες!! εφόσον είσαι κοντά τους και τους παρακολουθείς αν κάνει καμιά μαμακία ο μεγάλος μαλωσέ τον χοντρά.. όταν τους ταίζεις πρώτα θα βάζεις στον μεγάλο και μετά στον μικρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 κοίτα...άμα κατουρήσει το μέρος ο μικρός την έκανε απο κούπες!! εφόσον είσαι κοντά τους και τους παρακολουθείς αν κάνει καμιά μαμακία ο μεγάλος μαλωσέ τον χοντρά.. όταν τους ταίζεις πρώτα θα βάζεις στον μεγάλο και μετά στον μικρό Δεν τα είχα υπ'όψην μου όλα αυτά.. Να 'σαι καλά μεγάλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ενα γατακι που μαζεψα λιγο πριν τα χριστουγεννα εδω στην Καλαματα... Το κρατησαν ομως οι παππουδες μου για να τους κανει παρεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ενα γατακι που μαζεψα λιγο πριν τα χριστουγεννα εδω στην Καλαματα... Το κρατησαν ομως οι παππουδες μου για να τους κανει παρεα... ΠΕΘΑΙΝΩ! ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Παντως μου κανει εντυπωση 2 μηνες σχεδον και δεν εχει μεγαλωσει καθολου! Ειναι κυριολεκτικα μια παλαμι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) g/http://img821.imageshack.us/i/270320080692.jpg/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον vasilisxrv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Παντως μου κανει εντυπωση 2 μηνες σχεδον και δεν εχει μεγαλωσει καθολου! Ειναι κυριολεκτικα μια παλαμι! να του δώσεις ένα χάπι για ταινία και σκουλίκια τα μικρά γατάκια και σκυλάκια υποφέρουν απο την ταινία που βρίσκεται στο έντερο και τρώει το φαί που δίνεις εσύ στην γάτα!! αμα του δώσεις,θα εκπλαγείς απο το αποτέλεσμα θα μεγαλωνει μέρα με την μέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λευτέρη μου αρέσει ο μάγκας σου.Πως θα γίνει γιατί έχω ίδιο θηλυκό!! Τι προίκα έχει η μικρή για το κονέ;;; Πόσο είναι η κούκλα σου; Ο δικός μου είναι 2 ετών... παρθένος ! Δεν είχαμε βρει κοκερίνα μέχρι τώρα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 να και τα δικα μου ! Η Κιτση Mini pinscher Η Djibril μιξη λαγοσκυλων και ο Dodi μου , cocker spaniel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η Κλάρα μου! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον okourkoulos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Οι 2 φύλακες άγγελοί μας!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Ο αγαπημένος μου Benji Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 O KaTeMas αν και ειναι θηλυκο,πιστευω του ταιριαζει το ονομα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Meet Alto! Ο λόγος που ψιλοχάθηκα απο βόλτες καφέδες κτλ Εδώ όταν τον πήρα Κι εδώ όπως είναι τώρα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες