Jump to content
nnd

Bros 400 vs Bandit 400

Recommended Posts

Χωρις να ειμαι σιγουρος εχω την εντυπωση οτι το Α1 δεν σε καλυπτει...Μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν ειναι μεχρι 33hp?

Το Α1 καλύπτει σίγουρα Bros 400.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδια υμαρτον με τα προβληματα του Bandit ! Και εγω εχω BanditV και ολα καλα,οτι προβληματα μου εχει βγαλει ειναι καθαρα απο δικες μου μ@λ@κιες γιατι δεν το αφηνω σε ησυχια!

Η αρχη των προβληματων ειναι το οτι οι μαστοροι ειναι "ουγκαλοι" ,δεν κανουν ποτε σωστη δουλεια και δεν εχουν ιδεα απο το συγκεκριμενο μηχανακι ..(συγκεκριμενα ενας μαστορας μου ελεγε οτι το BanditV εχει κινητηρα σε διαταξη V!!)

Οταν ηταν να το παρω ολοι μου ελεγαν για προβληματα σε ηλεκτρικα,χρονισμο βαλβιδων ,καρμπυρατερ κλπ..Στα ηλεκτρικα θα εχεις προβλημα αν εχει επεμβει μαστορας τυπου Τσακονα. Σε χρονισμο βαλβιδων θα ειχε προβλημα αν καποιος εβαζε χερι και το ρυθμιζε/χρονιζε λαθος,οποτε θα δουλευε λαθος απο την αρχη. Και το θεμα των καρμπς ειναι καθαρα θεμα ανικανοτητας του μαστορα να το καθαρισει και να το ρυθμησει ΣΩΣΤΑ!.

Πολλοι εβαζαν καρμπς απο GSXR400 και ολα κομπλε.

Το ερωτημα ειναι το εξης : Πως γινεται τα καρμπυρατερ του GSXR να δουλευουν σωστα ενω του Bandit οχι ...απο την στιγμη που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια καρμπυρατερ??

Τωρα απο ανταλλακτικα δεν υπαρχει προβλημα γιατι πολλοι απελπιστηκαν, τα εχουν παροπλισει και τα δινουν τσαμπα!(να και ενα καλο που εκαναν τα μαστορια!!)

Τροποποιήθηκε από τον speedking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εχεις Α1 κι απ οτι καταλαβαινω σ αρεσουν αυτου του ειδους οι μηχανες σου προτεινω Honda VTR 250 που ειναι σαφως πιο καινουριο μηχανακι και κατα τη γνωμη μου θα βγαλει πολυ λιγοτερα προβληματα απο δυο μηχανακια 10ετιας και ανω... Βεβαια το VTR ειναι αρκετα πιο τσιμπημενο σε τιμη αλλα απο οτι εχω ακουσει αξιζει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα Bandit. Τα έχω δει αλλά και δουλέψει και τα δυο. Το BROS είναι ήρεμο και ήπιων τόνων. Το Bandit αντίθετα η μέγιστη "αλίτρα"! Βρομώγκαζο και πιστό σαν σκύλος.

Δεν είναι τυχαίο που στην ελληνική αργκό "Bandit" σημαίνει "Ληστής".

Κλέβει καρδιές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη συγκηνηθηκα τωρα θα βαλω μια φωτο απ το δικο μου bandit 400 , το πρωτο μου διτροχο , ο δασκαλος μου, βαρεσε μπιελα κ το εγκατελειψα μετα απο 20.000 που εκανα μαζι του , το αγαπησα παρα τα προβληματα του διοτι με αυτο εμαθα να οδηγαω (νομιζω,μπορει ακομα να μην εχω μαθει :crazy: )

:pray:

bikepics-1046655-800.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα