renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν είχες τη Mηχανή του Xρόνου σε πια εποχή θα ήθελες να ταξιδέψεις; Βάλτε και φώτο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον renovatio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Να δώ βρε παιδάκι μου τελικά ποιοί την έχτισαν και πώς Και που επιτέλους βρίσκεται αυτή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Στη μινωική Κρήτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 4-5 χρόνια πριν, ήξερα τι θα έκανα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 4-5 χρόνια πριν, ήξερα τι θα έκανα ... Δε θα ψηφιζες Καραμανλη? Πλακα κανω ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Θα ηθελα να ταξιδεψω στο 1973 ,στην πολιορκεια του πολυτεχνειου και να ειδοποιησω τους αγωνιζομενους οτι η θυσια τους θα μαυρισει απο την διαφθορα των πολιτικων και η δημοκρατια για την οποια πεθαινουν θα φερει αδιαφορους ,ανιδεους ,εγλωβισμενους σε ενα μνημονιο πολιτες.Θα τους ελεγα οτι να αφησουν την χουντα ησυχη στην διακυβερνηση της Ελλαδας ,γιατι πολυ λιγοτερο κακο απο τους δηθεν δημοκραταρους θα κανει στον τοπο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giann_pan 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Βλεποντας "χρονομηχανη" το μονο που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι ενα ταξιδι στο μελλον!Ισως καμμια 100αρια χρονια μετα,ετσι για να δω πως θα εχουμε καταντησει και σε τι σημειο θα εχει φτασει η επιστημη και η τεχνολογια....(Δυστυχως δεν εχω να βαλω φωτογραφια! ) Αν αφορα το παρελθον ενα ταξιδακι στην Ιταλια της εποχης της αναγεννησης θα ηταν οτι πρεπει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Εδώ: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 δύο χρόνια πριν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα ηθελα να ταξιδεψω στο 1973 ,στην πολιορκεια του πολυτεχνειου και να ειδοποιησω τους αγωνιζομενους οτι η θυσια τους θα μαυρισει απο την διαφθορα των πολιτικων και η δημοκρατια για την οποια πεθαινουν θα φερει αδιαφορους ,ανιδεους ,εγλωβισμενους σε ενα μνημονιο πολιτες.Θα τους ελεγα οτι να αφησουν την χουντα ησυχη στην διακυβερνηση της Ελλαδας ,γιατι πολυ λιγοτερο κακο απο τους δηθεν δημοκραταρους θα κανει στον τοπο Che romantico! Σορρυ που θα σε ξενερώσω, άλλα οι περισσότεροι "αγωνιζόμενοι" του Πολυτεχνείου, είναι οι σημερινοί διεφθαρμένοι! Όχι για να μην ξεχνιόμαστε Δε θα ψηφιζες Καραμανλη? Πλακα κανω ετσι. Όχι ρε χαζέ, άλλο είχα στο νου μου. Να μάζευα τους αριθμούς από καμιά δεκαριά κληρώσεις Λόττο, Προπο, Τζόκερ και μην τον είδατε! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Διαλεχτε εποχη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Systematic 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 4-5 χρόνια πριν, ήξερα τι θα έκανα ... Δε θα ψηφιζες Καραμανλη? Πλακα κανω ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Che romantico! Σορρυ που θα σε ξενερώσω, άλλα οι περισσότεροι "αγωνιζόμενοι" του Πολυτεχνείου, είναι οι σημερινοί διεφθαρμένοι! Όχι για να μην ξεχνιόμαστε Διεφθαρμενος δεν ειναι ο κοσμακης,ο πατερας σου ,ο πατερας μου ,εγω,εσυ..Διαφθορα και σαπιλα εχει το πολιτικο συστημα που καταντησε τον Ελληνα τοσο απολιτικο που να μην μπορει να ξεχωρησει δυο γαιδαρων αχερα απο την απογοητευση του Μην μπερδευουμε τους ιδεολογους με τους αρπαγες και πωλητες ενος εθνους ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 3 ΜΕΡΕΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giann_pan 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 3 ΜΕΡΕΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ Κ εσυ για τους αριθμους του λοττο??????? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Διεφθαρμενος δεν ειναι ο κοσμακης,ο πατερας σου ,ο πατερας μου ,εγω,εσυ..Διαφθορα και σαπιλα εχει το πολιτικο συστημα που καταντησε τον Ελληνα τοσο απολιτικο που να μην μπορει να ξεχωρησει δυο γαιδαρων αχερα απο την απογοητευση του Μην μπερδευουμε τους ιδεολογους με τους αρπαγες και πωλητες ενος εθνους ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΤΟ +10545723121 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 3 ΜΕΡΕΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ χυλοπιτα; πλακα κανω ε,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 χυλοπιτα; πλακα κανω ε,,, Κανει μπαμ ε ? χαχ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, με κατεύθυνση προς Λαμία. Το 1992, με CX 500/XT 600 / XT 250 / AX-1, ανοίγοντας το γκάζι σε μιά έρημη Δευτεριάτικη Εθνική οδό, και ξεκινώντας το πρώτο μου ταξίδι. Φωτό....τις έχω Αθήνα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Εδώ: τα ρέστα μου +1 θάθελα να ήμουν πάνω στο βουνό και να έβλεπα την βιβλική αυτή μάχη όπως και την εκστρατεία του μεγα αλέξανδρου επίσης αλλά σας έχω άσχημα νέα αφού σύμφωνα με την θεωρία του stephen hawkings το ταξίδι στο παρελθόν δεν είναι εφικτό λόγω των παράδοξων του χρόνου! μόνο στο μέλλον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 11-12 χρονια πισω να μου μεταβιβαζα καποια πραγματακια που ως ψαρακι δεν ηξερα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 δεκαετεια 80 εποχη αρχη bay area thrash , να εφτιαχνα συγγκροτιμα και φυσικα θα επαιζα φρεσκιες διασκευες ,, θα σου λεγα μετα (φυσικα οχι ελλαδα ετσι?κατευθειαν αμερικη , στην πηγη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Αν είχα μια χρονομηχανή δεν θα πήγαινα στην εποχή του πολυτεχνείου,ούτε σε εκστρατείες και πολέμους,ούτε θα έβλεπα τα νούμερα του τζόκερ-λόττο. Θα γύριζα ξανά στην Α' Λυκείου,να ξανάδω τους 3 κολλητούς μου,που πλέον δεν είναι μαζί μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες