Jump to content
renovatio

Αν είχες τη μηχανή του χρόνου...

Recommended Posts

Αν είχες τη Mηχανή του Xρόνου σε πια εποχή θα ήθελες να ταξιδέψεις;

Βάλτε και φώτο!

512_Time_Machine.png

Τροποποιήθηκε από τον renovatio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

p_hist_ec_03734_16x9.jpg

Να δώ βρε παιδάκι μου τελικά ποιοί την έχτισαν και πώς

atlantiscity.jpg

Και που επιτέλους βρίσκεται αυτή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4-5 χρόνια πριν, ήξερα τι θα έκανα ... :closedeyes:

Δε θα ψηφιζες Καραμανλη? :tooth: Πλακα κανω ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηθελα να ταξιδεψω στο 1973 ,στην πολιορκεια του πολυτεχνειου και να ειδοποιησω τους αγωνιζομενους οτι η θυσια τους θα μαυρισει απο την διαφθορα των πολιτικων και η δημοκρατια για την οποια πεθαινουν θα φερει αδιαφορους ,ανιδεους ,εγλωβισμενους σε ενα μνημονιο πολιτες.Θα τους ελεγα οτι να αφησουν την χουντα ησυχη στην διακυβερνηση της Ελλαδας ,γιατι πολυ λιγοτερο κακο απο τους δηθεν δημοκραταρους θα κανει στον τοπο

94297826.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεποντας "χρονομηχανη" το μονο που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι ενα ταξιδι στο μελλον!Ισως καμμια 100αρια χρονια μετα,ετσι για να δω πως θα εχουμε καταντησει και σε τι σημειο θα εχει φτασει η επιστημη και η τεχνολογια....(Δυστυχως δεν εχω να βαλω φωτογραφια! :_zeppelin: )

Αν αφορα το παρελθον ενα ταξιδακι στην Ιταλια της εποχης της αναγεννησης θα ηταν οτι πρεπει......

renaissance.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηθελα να ταξιδεψω στο 1973 ,στην πολιορκεια του πολυτεχνειου και να ειδοποιησω τους αγωνιζομενους οτι η θυσια τους θα μαυρισει απο την διαφθορα των πολιτικων και η δημοκρατια για την οποια πεθαινουν θα φερει αδιαφορους ,ανιδεους ,εγλωβισμενους σε ενα μνημονιο πολιτες.Θα τους ελεγα οτι να αφησουν την χουντα ησυχη στην διακυβερνηση της Ελλαδας ,γιατι πολυ λιγοτερο κακο απο τους δηθεν δημοκραταρους θα κανει στον τοπο

Che romantico! Σορρυ που θα σε ξενερώσω, άλλα οι περισσότεροι "αγωνιζόμενοι" του Πολυτεχνείου, είναι οι σημερινοί διεφθαρμένοι! Όχι για να μην ξεχνιόμαστε :_thumbsup:

Όχι ρε χαζέ, άλλο είχα στο νου μου. Να μάζευα τους αριθμούς από καμιά δεκαριά κληρώσεις Λόττο, Προπο, Τζόκερ και μην τον είδατε! :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4-5 χρόνια πριν, ήξερα τι θα έκανα ... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Che romantico! Σορρυ που θα σε ξενερώσω, άλλα οι περισσότεροι "αγωνιζόμενοι" του Πολυτεχνείου, είναι οι σημερινοί διεφθαρμένοι! Όχι για να μην ξεχνιόμαστε :_thumbsup:

Διεφθαρμενος δεν ειναι ο κοσμακης,ο πατερας σου ,ο πατερας μου ,εγω,εσυ..Διαφθορα και σαπιλα εχει το πολιτικο συστημα που καταντησε τον Ελληνα τοσο απολιτικο που να μην μπορει να ξεχωρησει δυο γαιδαρων αχερα απο την απογοητευση του Μην μπερδευουμε τους ιδεολογους με τους αρπαγες και πωλητες ενος εθνους

ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΤΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
3 ΜΕΡΕΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ

Κ εσυ για τους αριθμους του λοττο??????? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διεφθαρμενος δεν ειναι ο κοσμακης,ο πατερας σου ,ο πατερας μου ,εγω,εσυ..Διαφθορα και σαπιλα εχει το πολιτικο συστημα που καταντησε τον Ελληνα τοσο απολιτικο που να μην μπορει να ξεχωρησει δυο γαιδαρων αχερα απο την απογοητευση του Μην μπερδευουμε τους ιδεολογους με τους αρπαγες και πωλητες ενος εθνους

ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΤΟ

+10545723121

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, με κατεύθυνση προς Λαμία.

Το 1992, με CX 500/XT 600 / XT 250 / AX-1, ανοίγοντας το γκάζι σε μιά έρημη Δευτεριάτικη Εθνική οδό, και

ξεκινώντας το πρώτο μου ταξίδι.

Φωτό....τις έχω Αθήνα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ:

τα ρέστα μου +1 :_thumbsup:

θάθελα να ήμουν πάνω στο βουνό και να έβλεπα την βιβλική αυτή μάχη

όπως και την εκστρατεία του μεγα αλέξανδρου επίσης

αλλά σας έχω άσχημα νέα αφού σύμφωνα με την θεωρία του stephen hawkings το ταξίδι στο παρελθόν δεν είναι εφικτό λόγω των παράδοξων του χρόνου! :_unsure:

μόνο στο μέλλον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11-12 χρονια πισω να μου μεταβιβαζα καποια πραγματακια που ως ψαρακι δεν ηξερα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεκαετεια 80 εποχη αρχη bay area thrash , να εφτιαχνα συγγκροτιμα και φυσικα θα επαιζα φρεσκιες διασκευες ,, θα σου λεγα μετα (φυσικα οχι ελλαδα ετσι?κατευθειαν αμερικη , στην πηγη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχα μια χρονομηχανή δεν θα πήγαινα στην εποχή του πολυτεχνείου,ούτε σε εκστρατείες και πολέμους,ούτε θα έβλεπα τα νούμερα του τζόκερ-λόττο.

Θα γύριζα ξανά στην Α' Λυκείου,να ξανάδω τους 3 κολλητούς μου,που πλέον δεν είναι μαζί μας :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα