bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Μόνο στον αδελφό μου και 1-2 πολύ καλούς φίλους που ξέρω και εμπιστεύομαι. Και όταν λέω εμπιστεύομαι δεν εννοώ μόνο τον τρόπο οδήγησης, αλλά κυρίως την αντιμετώπιση καταστάσεων κατά την διάρκεια και μετά… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Κατσε... να κανουμε ενα διαχωρισμο... Αλλο δανειζω για 1-2 μερες λογω αιτιας και αλλο δανειζω για μια βολτα, ή ακομα καλυτερα ανταλλαγη για μια βολτα... Ανταλλαγη για μια βολτα, κανω με οποιονδηποτε μου ζητησει και εχει μηχανη που μου αρεσει και θελω να οδηγησω... Αλλα και γενικα ενας, εστω γνωστος, που θελει για μια βολτιτσα το ΧΤ ετσι για να το δει, δεν παιζει προβλημα... Τωρα για να δανειστει περαν τις εποπτειας μου και για ποοοολλες ωρες, ειναι μαλλον δυσκολο... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Δεν έχει τύχει..noppppppppp...δεν θα ήθελα να την δανείσω.... όχι για να μην μου την φερει κομμάτια... αλλά άν τύχει μια στραβή και γίνει κάτι στον οδηγό που την έδωσα....εκεί δεν θα με ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ποτέ!!!! Δεν δανείζω μοτοσικλέτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Μέχρι τώρα μόνο στον αδερφό μου (και αυτός μου έχει δώσει τη δικιά του). Δεν αποκλείω να τη δανείσω για καμιά βόλτα και σε κανένα φίλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Την μοτοσυκλετα και την γυναικα τους...καποιοι δεν την δινουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!Αλλοι μπορει να δωσουν τη γυναικα...αλλά τη μοτοσυκλέτα ποτέ!!! :) Τωρα βεβαια υπαρχει και η άλλη άκρη που κάνει ανταλλαγές...στην παρέα... Εσυ μήπως εισαι καπου ...στη μέση;Ή μηπως δεν τη βλεπεις ουτε εσυ;;;(πολύ επισκευη πεφτει τωρα τελευταια...)... Για λεγε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 τι ΜΙΝΑΡΑς ειν'τουτος αχαχχχαχαχαχαχχχαχχα Την γυναικα... την γυναικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 απαντηση αστραπη 1) οχι-ποτε 2)οχι- ποτε-ποτε σε καλυπτη ???? νομιζω οτι ειμαι σαφεςτετος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 "Τη δίνω για καμια βολτίτσα μονο σε όσους εμπιστεύομαι.E...αφού κι αυτοί μου δίνουν τις δικες τους..." Aν και μερικοί πιστεύουν ότι τη γυναικα και τη μηχανή δεν πρέπει να τη μοιράζεσαι με κανέναν,εγώ είμαι της άποψης ότι σε μερικούς έμπιστους ανθρώπους μπορείς να δώσεις τη μηχανή σου. Παρότι,από τις εμπειρίες που έχω,αυτό μπορεί να σου βγει καταστροφικό... Μόλις είχα αγοράσει το μηχανάκι μου,το είχα δώσει στον κολλητό μου και έπεσε... :/ Αν και ήταν μια ισχυρή δοκιμασία για τη φιλια μας,αποφάσισα να μην του κρατήσω κακία :P :P Πάντως τη γυναικα μου μην περιμένετε να σας τη δώσω,όσο φίλοι και να γίνουμε με μερικούς από εδώ μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 Aν και μερικοί πιστεύουν ότι τη γυναικα και τη μηχανή δεν πρέπει να τη μοιράζεσαι με κανέναν,εγώ είμαι της άποψης ότι σε μερικούς έμπιστους ανθρώπους μπορείς να δώσεις τη μηχανή σου. Φίλε αν σπασει ο διάολος το ποδάρι του, οι έμπιστοι φίλοι μπορεί να αποδειχθούν όχι-και-τόσο-έμπιστοι και όχι-και-τόσο-φίλοι... Ο δανεισμός είναι σαν ρώσικη ρουλέτα... Και μόνο το γεγονός ότι η μηχανή που δίνεις/παίρνεις μπορεί κάλιστα να διαφέρει πολύ σε συμπεριφορά από την μηχανή που ο δανειζόμενος έχει, αρκεί να φέρει τη στραβή (απότομο γκάζι ή απότομο σβήσιμο και... κάτω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2006 gdevelek post Σήμερα - 23:19 QUOTE(M4VeRiCK @ Sun 15 Jan 06 - 00:13) Aν και μερικοί πιστεύουν ότι τη γυναικα και τη μηχανή δεν πρέπει να τη μοιράζεσαι με κανέναν,εγώ είμαι της άποψης ότι σε μερικούς έμπιστους ανθρώπους μπορείς να δώσεις τη μηχανή σου. surrender.gif surrender.gif Φίλε αν σπασει ο διάολος το ποδάρι του, οι έμπιστοι φίλοι μπορεί να αποδειχθούν όχι-και-τόσο-έμπιστοι και όχι-και-τόσο-φίλοι... Ο δανεισμός είναι σαν ρώσικη ρουλέτα... Και μόνο το γεγονός ότι η μηχανή που δίνεις/παίρνεις μπορεί κάλιστα να διαφέρει πολύ σε συμπεριφορά από την μηχανή που ο δανειζόμενος έχει, αρκεί να φέρει τη στραβή (απότομο γκάζι ή απότομο σβήσιμο και... κάτω). Ποσο μάλλον όταν ο φίλος σου δεν έχει καν μηχανάκι,όπως ο κολλητός μου όπου τράκαρε το δικό μου... :( Πάντως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Σίγουρα μπορεί να συμβεί στραβή σε δανεισμό,γί'αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν είναι να τη δανείσεις Εγώ θα την έδινα μονο σε 1-2 πολύ κοντινά μου άτομα τα οποια θα γνώριζαν ήδη τη μηχανή μου,είτε μέσω εμού,εξηγώντας τους δηλαδή τα επικίνδυνα σημεία πάνω της, είτε οδηγώντας την με εμένα συνεπιβάτη Και σίγουρα δε θα την εμπιστευόμουν σε κανέναν για να πάει ταξίδι η κάτι παρόμοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Ανταλλαγές στην παρέα εννοείται,δεν έχω κανένα πρόβλημα και με αγνώστους αρκει να μην κάνει καγκουριλίκια.Οδήγησα αρκετά μοντέλα έτσι και πήρα εμπειρίες,μπορώ να πω κι εγώ την άποψη μου γι αυτό για εκείνο για τ άλλο μοντέλο. Τώρα μπορώ να σκεφτώ πολλούς φίλους που θα μπορούσα να την δανείσω και ολόκληρη βδομάδα άμα την είχαν ανάγκη.Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν οδηγούσα βαραντέρο125 πως για μια περίοδο πέσαν βροχή τα τεστ ride από καλούς φίλους.Πρώτο FZR1000 Turbo 300 άλογα(φυσικά δεν πήγα πάνω απο 60 χλμ/ώρα αλλά και μόνο η αίσθηση και ο ήχος αρκούσαν) πολυαγαπημένο του μηχανάκι,δεν το είχε οδηγήσεις κανεις άλλος και το δωσε σε μένα.Δεύτερο 1200GS αρκετά χιλιόμετρα με δαυτο.Ήθελα να το πάρω και να φύγω μακρυα :D Τρίτο ZZR1200 2 βδομάδες το χε ο άνθρωπος και σε μια βόλτα σταματήσαμε και μου ειπε παρ'το.Και στις τρεις περιπτώσεις χωρίς να το έχω ζητήσει,ούτε καν συζητήσει ποτέ απ έξω απ έξω.Είναι δυνατον να πω όχι σ αυτά τα άτομα;Τι χαρά είχα πάρει τότε,τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ αφού το είχα ήδη βαρεθεί το βαραντεράκι και ονειρευόμουν μεγάλη μοτό!Αξέχαστες εμπειρίες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Η ψηφοφορια που ειχε αρχικα το δικο μου τοπικ μεγαλωσε και περιλαμβανει πλεον και τις καινουριες επιλογες με τις ψηφους τους. Η απαντησεις σας μεταφερθηκαν κι αυτες εδω...οποτε το αλλο τοπικ σβηνει εντελως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Παιδια τη μηχανη μου δεν θελω να τη δινω σε κανεναν. Βεβαια δεν εχει τυχει να μου τη ζητησουν ως τωρα. Τωρα αν καποια στιγμη γινει αυτο, θα βρεθω λιγο σε δυσκολη θεση. Εξαρταται απο το ποιος θα την ζητησει. Παντως θα προσπαθησω με καθε τροπο να το αποφυγω. Ετσι πιστευο οτι θα πραξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Ρε παιδια, εσεις που δεν δινετε την μηχανη σας ... Δεν εχει τυχει ποτε να εχει καποιος φιλος σας καποια μηχανη που να σκατε για να την κανετε μια βολτα; ... Μου κανει φοβερη εντυπωση ... εγω αν ηταν δυνατον θα ηθελα να το κανω με οοολες. (ενα ΧΧ που υπαρχει στην παρεα ειναι ο επομενος μου στοχος ... ) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Χμμμμ...θα πάω Αθήνα (ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα/ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ :P ) Εμμμμ ρώτησα άν νοικιάζουν μοτοσικλέτες και μου λένε ΟΧΙ κάτι joper λέει... Έμμμμμμ...ε τί να κάνω?θα μου δανείσουν.... Εκτός απο το αδερφάκι μου που έχει ενα TTR250 :P που απο την λαδίλα που έχει βλέπω κάθε παπουτσάκι μου να γυρναει μαύρο πίσω στην πατρίδα(γυφτάκι :P ) Υπάρχει και άλλος άτυχος είναι στην λίστα πιά.... ... Λές να πάρω την moto και να μην την ξαναδεί? Είναι και ΚΤΜ αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.... ...sssssssssssssstt..μην πείτε τίποτα..θα πώ πως με σταμάτησαν ... μου είπαν την ζωή σου η την μηχανή σου .. και αναγκάστηκα να δώσω την μηχανή του που ηταν η ζωή του.. :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Αααααααααπαπαπαπα!!! ΜΙΑ φορά το έκανα και το ΠΛΗΡΩΣΑ ακριβά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Αααααααααπαπαπαπα!!! ΜΙΑ φορά το έκανα και το ΠΛΗΡΩΣΑ ακριβά!!!! <{POST_SNAPBACK}> Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε..μην τα λέςςςςςςςςςςςςςςς... Στάσου να πάω πρώτα Αθήνα να γυρίσω και μετά... :lol: :lol: :lol: :lol: Πες μας τί έγινε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Τι έγινε; Εδώ και 20 περίπου χρόνια, καινούργια και άστρωτη ακόμα μηχανή μου την καβάλησε "φίλος" και της τά' ριξε χοντρά!! Το διαπίστωσα μετά από κάμποσες μέρες όταν ξεκίνησα να κάνω το πρώτο σέρβις. Αποτέλεσμα; Ελατήρια κυλίνδρων και παραλίγο "κόλημα". Αναγκάστηκα να λύσω όλο τον κινητήρα και να περάσω καινούργια ελατήρια! ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ρε γμτ!! Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει. Ακόμα..... Φυσικά ΟΥΤΕ και γω καβαλάω άλλη μοτο πλην της δικής μου. Δεν ξέρω αλλά δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 zero-νακι... :/ σνίφ.....ουπς μετά από αυτό.....ναι...τι να δώσεις και τι να πάρεις..μην νομίζεις...κι εγώ φοβάμαι να πάρω ξένη μότο..αλλά κάποιες φορές πες η ανάγκη,΄πες πως θέλεις να δοκιμάσεις όπως είπες ο Νικόλας..είναι πολλά..... Το θέμα είναι να ξέρεις σε ΠΟΙΟΝ θα την δώσεις ... και ΓΙΑΤΙ θα την δώσεις.... Όταν οδηγούμε την δικιάς μας μοτοσικλέτα σίγουρα....αισθανόμαστε άνετοι..και δεν έχουμε τον φόβο να μην ΠΑΘΕΙ κατι..είναι δικιά μας...κτήμα μας ωρε αδερφέ ... ενώ η ξένη....έχουμε τον φόβο... δεν θα την χαρούμε όπως θα χαιρόμασταν την δικιά μας....και φυσικά δεν θα την γνωρίζαμε...καθένας από εμάς...γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ.....η ξένη είναι ξένη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 zero-νακι... :/ σνίφ.....ουπς μετά από αυτό.....ναι...τι να δώσεις και τι να πάρεις..μην νομίζεις...κι εγώ φοβάμαι να πάρω ξένη μότο..αλλά κάποιες φορές πες η ανάγκη,΄πες πως θέλεις να δοκιμάσεις όπως είπες ο Νικόλας..είναι πολλά..... Το θέμα είναι να ξέρεις σε ΠΟΙΟΝ θα την δώσεις ... και ΓΙΑΤΙ θα την δώσεις.... Όταν οδηγούμε την δικιάς μας μοτοσικλέτα σίγουρα....αισθανόμαστε άνετοι..και δεν έχουμε τον φόβο να μην ΠΑΘΕΙ κατι..είναι δικιά μας...κτήμα μας ωρε αδερφέ ... ενώ η ξένη....έχουμε τον φόβο... δεν θα την χαρούμε όπως θα χαιρόμασταν την δικιά μας....και φυσικά δεν θα την γνωρίζαμε...καθένας από εμάς...γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ.....η ξένη είναι ξένη... <{POST_SNAPBACK}> +100 Το θέμα είναι να ξέρεις σε ΠΟΙΟΝ θα την δώσεις ... και ΓΙΑΤΙ θα την δώσεις.... Δηλαδή ισχύει και για τον.... άντρα σου αυτό; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Δηλαδή ισχύει και για τον.... άντρα σου αυτό; :P <{POST_SNAPBACK}> Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ειδικά για αυτόν...... :P Δεν την δίνω με τίποτα.... Λέω δικιά μου μου μου μου είναι... Μια μέρα του την έδωσα....μου λέει γυναίκα πάω στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε...... τον είδε κανείς ωρε? Ακόμη τον ψάχνω.......... Έμμμμμμ το ΚΤΜ λέμε είναι ΕΡΩΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ για αυτό ΚΑΤΕΜΑΔΕΣ προσοχή που δίνεται τα μοτόρια σας :lol: :lol: :lol: :lol: zero-νακι να είσαι πάντα κάλα...αααααααααααααααααα...ξέχασα να σου πώ.... ζέστανε τα λάστιχα σου..θα κάνω μια βόλτα το τετράγωνο με την ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ σου.......πώ πώ ξεχασιάρα που είμαι όλα τελευταία στιγμή τα λέω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Αχχχχχ να μου ζήταγε και μένα η γυναίκα μου να πάει για τσιγάρα και να μην ξαναγύριζε; ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Που τέτοια τύχη;! :P :P :D :D Ευτυχώς που κοιμάται ακόμα και δεν.... "ακούει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Αχχχχχ να μου ζήταγε και μένα η γυναίκα μου να πάει για τσιγάρα και να μην ξαναγύριζε; ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Που τέτοια τύχη;! :P :P :D :D Ευτυχώς που κοιμάται ακόμα και δεν.... "ακούει" <{POST_SNAPBACK}> Καλά είσαι απίστευτος λέμε.... Έμμμμ τί να κάνουμε?δεν μπορούμε να είμαστε όλοι τυχεροί.... :lol: :lol: :lol: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...και να δεί το πόστ η γυναίκα σου...σε βλέπω...να λές πάγωσε ο .. σβέρκος μου που κοιμήθηκα στο μπάνιο΄.... :lol: :lol: :lol: :lol: Πρωί-πρωί μου έφτιαξες το κέφι να είσαι καλά!!!! Και είπαμε προσοχή στα περίπτερα..αν σου πεί δώσε μότο για περίπτερο θα καταλάβεις...γύρισε η τύχη προς τα πάνω σου.... :P Άντε τώρα να της κάνεις ενα μμμμμ όμορφο πρωινό.....και λουλουδικό να πέσει παρακαλώ... ;) Καλημέρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Χαχαχαααααα..... Καλημέρα και από μένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2006 Εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα αφού κανείς σχεδόν δε θέλει να τη δανειστεί. Χαχαχαχχχαχχαχα. Χωρίς πλάκα, καλό θα είναι να μην τη δίνουμε σε κανέναν όπως επίσης να μη ζητάμε χωρίς λόγο μοτοσυκλέτες άλλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες