ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Ο δανεισμος μιας μοτοσυκλετας,πολλες φορες δεν ειναι απλα αυτο που φαινεται και μπορει να συμβουν ασχημα πραγματα. Εγω ευτυχως το βιωσα σε μικρη ηλικια αυτο (ανωδυνα βεβαια για μενα) και απο τοτε ειχα πει...δανεικη μοτοσυκλετα ποτε.Ουτε να δανεισω ουτε να δανειστω. Ημουν 19 χρονων κι ειχα τοτε ενα CB 125T και αφου με ειχε παρακαλεσει ενας φιλος να τον μαθω να οδηγα μοτο με συμπλεκτη,τον πηγαινα στο αφυλακτο γηπεδο στο χωριο μου,τον εβαζα μεσα και του εδειχνα πως να οδηγει και να χειριζετε τον συμπλεκτη. (Ξερετε...εκκινησεις αλλαγες ταχυτητας κτλ) Σε καποια φαση ειχε φτασει σε καλα επιπεδα εχοντας μαθει αρκετα καλα (παντα στο γηπεδο),αλλα ακομα δεν ειχε συνηθισει τα "γκαζια" του δικυλινδρου 125 σε σχεση με το 50αρι παπι του κι αυτο τον ξενιζε. Καποιο βραδυ αργα ειχε πιει λιγο παραπανω και ειμασταν εξω απο ενα φαστ φουνταδικο και τρωγαμε.Εκει αρχισε να με παρακαλαει να του δωσω μια βολτα στον δρομο πια.Φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι,αφενος επειδη δεν ειχε μαθει καλα το μηχανακι και εφετερου ηταν σουρωμενος. Μπαινω μεσα στο μαγαζι να παρω το τοστ που ειχα παραγγειλει και ακουω τον ηχο του CB που πηρε μπροστα. (ειχα τα κλειδια πανω ο μαλακς) Μεχρι να βγω εξω ειχε κουμπωσει 1η και ειχε φυγει πιανοντας τον κεντρικο δρομο τους χωριου μου που λιγο παραπανω βρισκοταν και το πατρικο μου σπιτι!!! Εκεινη την ωρα περνουσε απο κει ενας φιλος με ενα παπι και τον παρακαλεσα να παμε προς τα κει που πηγε ο φιλος μου μηπως συμβει κανα κακο. Ετσι κι εγινε αλλα φτανοντας σχεδον εξω απο το πατρικο μου ειδα κοσμο μαζεμενο μερικα αυτοκινητα και το CB ξαπλα στην ασφαλτο διπλα απο το απεναντι πεζοδρομιο. Μ επιασε κρυος ιδρωτας. Ειχαν βγει και οι γονεις μου εξω οταν απο το μπαλκονι ειδαν την μοτοσυκλετα μου πεσμενη στον δρομο.Ποσα χρονια ζωης να εχασαν εκεινη την στιγμη οι ανθρωποι? Για να μην σας κουραζω αλλο,ο φιλος μου εχασε τον ελεγχο της μοτο οταν φοβηθηκε απο ενα αυτοκινητο που εβγαινε απο στενο,μπλοκαρε τα φρενα και φυσικα επεσε με κατευθηνση το απεναντι πεζοδρομιο.Αυτος χτυπησε στο πεζοδρομιο με τον ωμο (που τον εβγαλε κιολας,αλλα ευτηχως που δεν χτυπησε με το κεφαλι γιατι τοτε θα ημουν ακομα στη "στενη" αφου δεν ειχε ακομα διπλωμα ανεξαρτητων κυβισμων.Κοντεψε να περασει και απο πανω του το αντιθετως κινουμενο αυτοκινητο.....τι να λεμε τωρα?) Τον πηγα στο Νοσοκομειο του εβαλαν τον ωμο και τελειωσε η φαση εκει.Δεν μπλεχτηκαν ευτυχως αστυνομιες κτλ. Η μοτο ειχε παθει αρκετες ζημιες που τις πληρωσα εγω γιατι ο φιλος μου και η οικογενεια του ηταν σχετικα φτωχοι. Απο τοτε ορκιστηκα την μοτο μου να μην την ξανακουμπησει κανενας.(ασχετα αν δεν του την εδωσα εγω)...ουτε για βολτα. Με την σκεψη οτι θα μπορουσε καλλιστα να ειχε σκοτωθει και να ειχα και τυψεις μετα,συν το οτι θα πηγαινα και φυλακη....με πιανει κατι,οταν ακουω καμμια φορα να μου ζητανε την μοτο για να "δουνε" πως παει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 από την επμειρία σου καταλαβαίνω γιατί έχεις αυτή την άποψη, και το κρίνω λογικό. εννοείται ότι τη δίνω πάντα σε φίλους που ξέρω ότι έχουν εμπειρία και οδηγούν καλά και αυτό μονο και μόνο για να μην πάθουν εκείνοι κάτι, το ίδιο και με το αμάξι...... όσο για τη μηχανή, για το αν πάθει κάτι ποτέ δεν με ένοιαξε......σίδερα και πλαστικά είναι ξαναφτιάχνονται.......τα άτομα όμως όχι........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nik0s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Σε κολλητούς τους οποίους εμπιστεύομαι, με τους οποίους έχω πάει βόλτα, και ξέρω τη νοοτροπία τους πάνω στη μηχανή. Κατά τ'αλλα, συμφωνώ και με τον Doctor - σίδερα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Εεεεεεελα ρε Αλεεεεεξξ.... Σε εμενα θα την δωσεις ομως εεεεεεεε? :P Σε φιλους στο αδειο παρκιν του Allou fun park την εχω δωσει κωλοφερατζα μια φορα... τεσσερα ατομα. αλλα ημουνα εκει και επεβλεπα, μεχρι δευτερα κουμπωσανε... Το μετανιωσα βεβαια οταν μετα που την πηρα, μου φανηκε πιο σκληρο το σανσμαν (μαλλον ιδεα μου, ή οχι) επειδη κανενας δεν ηξερε και τις κουμπωνε οπως να ειναι ... Την επομενη μερα μου φανηκε ενταξει, αλλα η ιδεα δεν μου εφυγε ... Παντως σοβαρα τωρα, αποκλιεται να την δανειζα σε καποιον που δεν τον εμπιστευομουνα 100% σαν οδηγο, και θα επρεπε σιγουρα να υπαρχει λογος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Φίλε DoctorS,το αυτοκίνητο κ εγώ θα το έδινα(φίλος+ανάγκη).. Με τη μηχανή είναι πολύ διαφορετικά,ειδικά στις μεγάλες πόλεις,και όλοι ξέρουμε πόσο ευάλωτοι είμαστε στα...πάντα!Και μόνο που την καβαλάμε έμεις ήδη ρισκάρουμε.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Η κλασική απάντηση : Γυναίκα Εργαλεία Μηχανή ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ................................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 ΜΟΝΟ σε αναγκη και αν ΞΕΡΩ τον τρόπο που οδηγάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Η κλασική απάντηση : Γυναίκα Εργαλεία Μηχανή ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ................................ Το πιο σωστο.Nough said... Oι συνεπειες τετοιων δανεισμων μπορει να ειναι μη αναστρεψιμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Φίλε DoctorS,το αυτοκίνητο κ εγώ θα το έδινα(φίλος+ανάγκη).. Με τη μηχανή είναι πολύ διαφορετικά,ειδικά στις μεγάλες πόλεις,και όλοι ξέρουμε πόσο ευάλωτοι είμαστε στα...πάντα!Και μόνο που την καβαλάμε έμεις ήδη ρισκάρουμε.. :/ <{POST_SNAPBACK}> γι'αυτό ακριβώς είπα μόνο σε άτομα που έχουν εμπειρία......φυσικά και διακρίνω τη διαφορά ανάμεσα σε ένα αμάξι και μία μηχανή, αλλά αν είναι να συμβεί το κακό θα μπορούσε και με τη δική του μηχανή.... το νόημα της απάντησης μου είναι απλά ότι δεν δίνω σημασία στα σίδερα και ότι δεν θα αποτελούσε λόγος που θα με απέτρεπε το γεγονός ότι φοβάμαι μη μου κάνουν κακό στη μηχανή......είτε για το zouzourello που έτσι και αλλιώς είναι χρέπι...χαχα....είτε για το αμάξι μου που είναι καινούριο...είτε για το οτιδήποτε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 mono ean einai entos optikou pediou! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Φίλε αυτό που έπαθες είναι μεγάλο πακέτο αλλά ευτυχώς δεν σου έτυχαν τα χειρότερα. Εγώ σε γενικές γραμμές το δίνω. Αλλά για μια βολτίτσα των 5 λεπτών όχι παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Την δανειζω παρουσια μου σε φιλους που ξερω πως πανε και δεν με πειραζει καθολου.... (αντιθετως το χαιρομαι.....) :D Μου αρεσει σε ομαδικες βολτες οπου ειμαστε 5-6 μηχανακια να αλλαζουμε μεταξυ μας και να συζηταμε τις παρατηρησεις μας.....ετσι εχω οδηγησει δεκαδες διαφορετικα μηχανακια και εχω (επιτελους) μαθει να ξεχωριζω με ανεση πολλα χαρακτηριστικα τους οπως κιβωτια, φρενα, κινητηρας, αναρτησεις κλπ με αποτελεσμα να εχω καλη αντιληψη και να ειμαι σε θεση να εκτιμησω ευκολα οποιο μηχανακι οδηγησω....... Εαν δεν εμπιστευομαι τον αναβατη απλα δεν την δινω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2005 Την δανειζω παρουσια μου σε φιλους που ξερω πως πανε και δεν με πειραζει καθολου.... (αντιθετως το χαιρομαι.....) :D Μου αρεσει σε ομαδικες βολτες οπου ειμαστε 5-6 μηχανακια να αλλαζουμε μεταξυ μας και να συζηταμε τις παρατηρησεις μας.....ετσι εχω οδηγησει δεκαδες διαφορετικα μηχανακια και εχω (επιτελους) μαθει να ξεχωριζω με ανεση πολλα χαρακτηριστικα τους οπως κιβωτια, φρενα, κινητηρας, αναρτησεις κλπ με αποτελεσμα να εχω καλη αντιληψη και να ειμαι σε θεση να εκτιμησω ευκολα οποιο μηχανακι οδηγησω....... Εαν δεν εμπιστευομαι τον αναβατη απλα δεν την δινω...... <{POST_SNAPBACK}> Αυτο ακριβως ειναι που δεν μου αρεσει σε μενα.Θα ηθελα να δοκιμαζα πολλα μηχανακια για να εχω αποψη για ολα.Δυστηχως τα πιστευω μου δεν με αφηνουν να το κανω. :/ Καποιους σαν και σενα τους χαιρομαι πραγματικα που δεν εχουν "ταμπου" Εχω βολταρει βεβαια διαφορες μοτο σε τεστ ride απο μαγαζια...δεν λεω,αλλα εκει ισχυουν αλλα πραγματα. Να φανταστεις πως τις δυο τελευταιες μου μοτοσυκλετες τις οδηγησα για πρωτη φορα οταν ηδη ειχα δωσει τα χρηματα για να τις αγορασω :/ Ουτε καν δοκιμη!!! (αλλα δεν επεσα και πολυ εξω στις εκτιμησεις μου γι αυτα.Καπως ετσι τα φανταζομουνα...οπως ειναι) Το θεμα ομως ειναι οτι επειδη τα "ξεζουμιζω" στην κυριολεξια τα μηχανακια μου (απ ολες τις αποψεις οδηγηση/σερβις μονος μου/επισκευες πολλες μονος μου) τις μαθαινω σαν την τσεπη μου κι υστερα μπορω να δωσω μια εγκυρη γνωμη σε καποιον φιλο/γνωστο που θα ενδιαφερθει να αγορασει μια σαν καποια που ειχα. Παντα με ειλικρινεια (δεν ειμαι του παινευω το σπιτι μου) για οτι καλο ή κακο εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2005 Και εγω καποτε σκεφτομουν ετσι, με "ταμπου" οπως λες και τελικα απο μονος μου ειπα να αλλαξω "μυαλα" και ετσι εγινε - τιποτα δεν εχω παθει ουτε εγω ουτε το μηχανακι μου ουτε και των αλλων - εννοειται οτι δεν παμε ταπα - κατα καιρους βεβαια εχουν πεσει κατι σουζες και endo απο ξενα χερια αλλα το ξεπερασαμε και αυτο με τις αναλογες επιπληξεις...... Σε οτι αφορα την συντηρηση συμφωνω - απο μικρος ολα τα εκανα μονος μου (ακομη και κινητηρα εχω ανοιξει) και εχω βρει την υγεια μου εφοσον δεν εχω πατησει σχεδον ποτε (2-3 φορες και το εχω μετανοιωσει) εδω και 15 χρονια σε συνεργειο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2005 never never never.Ετσι απλα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2005 εγω την δινω αρκετα συχνα σε φιλους. δεν εχω κανεναν ενδοιασμο. φυσικα εξαρταται και το οδηγικο επιπεδο.. δε θα την εδινα σε καποιον που δεν εχει καβαλησει ουτε ποδηλατο.. αποφευγω μονο να την δινω οταν υπαρχει καποιο προβλημα και η μηχανη χρειαζεται προσεκτικη μεταχειριση.. μου εχει τυχει 2-3 φορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoukas77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2005 Αυτοκινητο και μοτοσυκλετα,ποτε.Ουτε καν ως συνοδηγος. Οτιδηποτε αλλο,ειμαι ανοιχτος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2005 Οτιδηποτε αλλο,ειμαι ανοιχτος... χαχαχα :lol: αυτο ξερεις παρεξηγιεται πολυ ευκολα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2005 Poly spania kai mono an xerw oti o filos mou exei pragmatika anagkh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 Το μετανιωσα βεβαια οταν μετα που την πηρα, μου φανηκε πιο σκληρο το σανσμαν (μαλλον ιδεα μου, ή οχι) επειδη κανενας δεν ηξερε και τις κουμπωνε οπως να ειναι ... Την επομενη μερα μου φανηκε ενταξει, αλλα η ιδεα δεν μου εφυγε ... εννοείται ήταν ιδέα σου στη μηχανή το σασμάν αντέχει πολλά (εγώ που πολλές φορές ανεβάζω και κατεβάζω χωρίς συμπλέκτη τι έπρεπε να έχω αλλάξει;...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2005 την δανείζω σπάνια και μόνο σε άτομα που ξέρω την εμπειρία τους στους 2 τροχούς (κατα προτίμηση μεγαλύτερη από τη δικιά μου) ειδικά όταν αφορά ανταλλαγή (αλλά έχει τύχει και χωρίς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 NEVER! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 Κανείς απόο τους φίλους μου δεν οδηγάει δίκυκλο, ή έστω κυβισμού πάνω από 125cc. Οπότε μάλλον αυτοί δεν θα μου την ζητήσουν ποτέ, όχι ότι εγώ δεν θα την δώσω. Τώρα σε απλά "γνωστό" και όχι "φίλο", μάλλον.....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Να δώσει κανείς μια μεγάλη(βαριά) και δυνατή μηχανή απαιτεί σύνεση και επιφυλακτικότητα . Τηρουμένων των επιφυλάξεων δεν έχω ταμπού με το θέμα. Εξάλλου όποιος έχει την δυνατότητα να μου ζητήσει-και να πάρει την μηχανή, τον εμπιστεύομαι και τον μετράω πάνω από τα «σίδερα». Στο παρελθών έχω πάρει και έχω δώσει πολλά "δανεικά" χιλιόμετρα, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα φίλοι που μπορούν να μου ζητήσουν και να χαρώ να τους δώσω κι'άλλα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2005 από τον stelios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες