Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Σήμερα πηγαίνοντας με την μηχανή μου χρειάστηκε να βγω εθνική οδό. Αμέσως πριν την είσοδο στην εθνική οδό είχε φανάρι. Με πιάνει το φανάρι και περιμένω το πράσινο... εκεί που περιμένω με κορνάρει ένας μηχανόβιος και μου κάνει νόημα να μου πει. Κάνω λίγο πιο μπροστά και έρχεται δίπλα μου. Πρόσεχε, μου λέει, λίγο πιο κάτω στην εθνική έχει πάρα πολλά λάδια χυμένα στον δρόμο. Αν θέλεις ακολούθησέ με να σου δείξω! Και ερωτώ: πόσοι από εμάς θα έμπαιναν στην διαδικασία να ενημερώσουν για κάτι τέτοιο;;; Τεσπά, η φωνή μέσα από το κράνος μου φάνηκε γνώριμη... κοιτάζω καλύτερα την μηχανή και βλέπω ότι είναι μια χρυσή varadero με ohlins... "Παναγιώτη εσύ είσαι;" ρωτάω... Ναι μου λέει εσύ ποιος είσαι;; Ο Viper4 του λέω. Σταματάμε λίγο πιο κάτω, αλλάζουμε και τηλέφωνα. Χαχαχα!!! Μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει! Παρεπιπτώντος πάει μαμιώντας με τη μηχανή ο Παναγιώτης... δεν ήξερα ότι μπορεί να πέρνει τέτοιες κλίσεις αυτή η μηχανή... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Εύγε...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Αυτονοητα πραγματα για εναν συνειδητο μοτοσυκλετιστη.Ετσι,ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Η λέξη "Μοτοσικλετιστής" στην τελική είναι τίτλος. Τον κερδίζεις με τη συμπεριφορά σου, όχι απλά αγοράζοντας μηχανή. ;) Μπράβο Παναγιώτη! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 μπραβο!! και στους δυο σας ατελειωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBRIDHS 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 σωστοί!!!!!!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 ΜΠΡΑΒΟ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) έχω κάνει κάτι αντίστοιχο. ήμουν στο κουτί και λέω σε ένα παλικάρι με ss ότι σε 2 χιλιόμετρα έχουν πέσει πολλά χαλίκια από νταλίκα με οικοδομικά υλικά. τον είδα ότι πήγαινε γρήγορα για τον δρόμο αυτό και τον προειδοποιησα στο στοπ. και τι μου λέει τότε ο δικός μου....? -> "γιατί τον προειδοποιήσες? αν πηγαίνει τσίτα σε τέτοιους δρόμους κακό του κεφαλιού του..." δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν οι αυτοκινητιστές. νομίζουν ότι θέλουμε να αυτοκτονήσουμε..... Y.Γ.: πολλά RESPECT στον Παναγιώτη!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 από τον MantisZZN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Νομίζω πως ο καθε μοτοσυκλετιστής στη θέση μου, το ίδιο θα έκανε. Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 sir yes sir from now on... ανθρωπε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Ο Παναγιωτης ειναι αληθινος μοτοσυκλετιστης απο τους λιγους Υ.Γ: Μιχαλλη με αυτο το Varadero ο Παναγης εχει φαει καινουριο λαστιχο στην Ιταλια. Προφανως δεν φαγωθηκε μονο του, καποιος εβαλε το χερι του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 μπράβο!!!!!! έτσι πρέπει!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Κι επειδή αυτά τα παιδιά δεν τα πετυχαίνεις σε κάθε φανάρι ...προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Ατελειωτο .Μπραβο φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους μας, εύγε και πάλι εύγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Παρεπιπτώντος πάει μαμιώντας με τη μηχανή ο Παναγιώτης... δεν ήξερα ότι μπορεί να πέρνει τέτοιες κλίσεις αυτή η μηχανή... καγκουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Η λέξη "Μοτοσικλετιστής" στην τελική είναι τίτλος. Τον κερδίζεις με τη συμπεριφορά σου, όχι απλά αγοράζοντας μηχανή. ;) Μπράβο Παναγιώτη! +5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Ωραίος ο Παναγιώτης..... Πολύ καλή διαφήμιση......σου υπενθυμίζει με πόσους κινδύνους (όχι ακριβώς τους ίδιους βέβαια) μπορεί να ρθεις αντιμέτωπος σε μία απλή διαδρομή από και προς το σπίτι σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Εύγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 με ohlins... ... δεν ήξερα ότι μπορεί να πέρνει τέτοιες κλίσεις αυτή η μηχανή... Εμ όταν φωνάζουμε.. :P Νταξ είναι και πιλοτάρα όμως ο παναής :D Παράθεση για να το διαβάσουμε ξανά :D +1 Η λέξη "Μοτοσικλετιστής" στην τελική είναι τίτλος. Τον κερδίζεις με τη συμπεριφορά σου, όχι απλά αγοράζοντας μηχανή. ;) Μπράβο Παναγιώτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Ωραιος ο Πανουλης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaRiPoSa 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες