Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 H R4 απ οτι εχω καταλαβει ειναι απο τα μοντελα που τα φαγε η κριση (κσποισ αργησαν άλλα δε βγηκαν καθολου) Ειδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Ρε παιδια να ρωτησω κατι !!? ... Μια χαρα η YZF R4 και εγω να μαζεψω τα λεφτα για να την παρω, αλλα το θεμα ειναι οτι μπηκα σε καποιες συζητησεις που γινονται για αυτην την μηχανη και λενε οτι ειναι μλκιες αυτα και οτι δεν θα βγει διοτι τα ιδια λεει η Yamaha εδω και 2 χρονια !!! Ισχυει κατι τετοιο ??? πως μάζεψες τα χρήματα,αφού δεν ξέρουμε ακόμα τιμή.. όλοι στην γιαμάχα λένε ότι θα τα παρουσιάσουν στις διεθνής εκθέσης μοτοσυκλέτας αυτόν τον χειμώνα.Τώρα τι να σου πούμε?δεν είμαστε μες στην γιαμάχα για να ξέρουμκε στα σίγουρα. Παίζει να βγουν και να μην έρθουν Ελλάδα.Υπομονή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deadprezz13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) πως μάζεψες τα χρήματα,αφού δεν ξέρουμε ακόμα τιμή.. Φραπεδοφορε φοιτητη ειπα οτι ΘΑ τα μεζεψω ... οχι οτι τα εχω μαζεψει, ουτως η αλλως στα χρηματα της Ninja δεν θα κανει ???Δηλαδη οι πιθανοτης ασ πουμε για να βγει ειναι 50 - 50 , ή δεν εχουμε ιδεα ακομα για τι θα γινει ??? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 από τον deadprezz13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Φραπεδοφορε φοιτητη ειπα οτι ΘΑ τα μεζεψω ... οχι οτι τα εχω μαζεψει, ουτως η αλλως στα χρηματα της Ninja δεν θα κανει ??? Δηλαδη οι πιθανοτης ασ πουμε για να βγει ειναι 50 - 50 , ή δεν εχουμε ιδεα ακομα για τι θα γινει ??? Ναι είδες τι κάνει ο πολύς φραπές..βλέπω διάφορα Σίγουρα θα είναι στα χρήματα του νίντζα,γιατί αυτός είναι ο στόχος. Κοίτα εδώ και 2 χρόνια λένε ότι θα τα βγάλουν και ακόμα στο περίμενε είμαστε.Πιστεύω τώρα ειδικά που θα βγάλει και η χόντα 8 νέα μοντέλα..να βγάλει και τπτ η γιαμάχα. Το θέμα όμως είναι άλλο,θα έρθει Ελλάδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 όλοι στην γιαμάχα λένε ότι θα τα παρουσιάσουν στις διεθνής εκθέσης μοτοσυκλέτας αυτόν τον χειμώνα.Τώρα τι να σου πούμε?δεν είμαστε μες στην γιαμάχα για να ξέρουμκε στα σίγουρα. Παίζει να βγουν και να μην έρθουν Ελλάδα.Υπομονή. Ρε Νωντα, γιατι διαδιδεις αυτη την ραδιο-αρβυλα;; Εννοω, εχεις διαβασει καπου "επισημα" να το δηλωνουν αυτο;; Εγω παντως ειμαι απαισιοδοξος γιατι τα ιδια ακουω απο το 2008...Και αν ειναι ενα ετοιμο μοντελο(οπως αυτα που κυκλοφορησαν τοτε στο ιντερνετ, πριν τρια χρονια) να κανει απο το 2008 μεχρι το 2011 να παρουσιαστει, τι να πω;; Φωτοσοπια μου μυριζεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Ρε Νωντα, γιατι διαδιδεις αυτη την ραδιο-αρβυλα;; Εννοω, εχεις διαβασει καπου "επισημα" να το δηλωνουν αυτο;; Εγω παντως ειμαι απαισιοδοξος γιατι τα ιδια ακουω απο το 2008...Και αν ειναι ενα ετοιμο μοντελο(οπως αυτα που κυκλοφορησαν τοτε στο ιντερνετ, πριν τρια χρονια) να κανει απο το 2008 μεχρι το 2011 να παρουσιαστει, τι να πω;; Φωτοσοπια μου μυριζεται! Ναι φίλε μου το είχα διαβάσει σε κάποιο επίσημο σάιτ στις,στα μέσα του καλοκαιριού.Αν θυμάμαι καλά είπαν ότι θα τα παρουσιάσουν κάπου στον Φεβρουάριο.Το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι ράδιο-αρβύλα Αν δεν βγάλει αυτό φέτος τι θα βγάλει?..καιρός είναι. Εξάλλου εγώ το είχα πει και στο πρώτο ποστ..δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Επίσης είπα και σε 2 ποστ παραπάνω..αυτά τα ακούμε εδώ και 2 χρόνια. Τώρα αν είναι φώτοσοπ..θα δείξει.Κοντός ψαλμός εεε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Μακαρι ρε συ τι να πω..Αλλωστε εγω περναω σιγα σιγα απο την ηλικια αυτη, οποτε ποσως με ενδιαφερει... Απλα μην δινουμε φρουδες ελπιδες στα ανερχομενα ταλεντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Ε καλά ούτε εγώ θέλω να δίνω φρούδες ελπίδες. Άλλωστε είμαστε και στην ίδια ηλικία,ούτε και εμένα με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.Αλλά το έχω διαβάσει για αυτό το λέω. Αν δεν το βγάλει και τον Φεβρουάριο παύω να ασχολούμαι.Anyway. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deadprezz13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2010 Θα ξενερωσω αμα δεν βγει... τι να πω ???!!! Τα ιδια ισχυουν και για την Suzuki την GSXR ??? ή αυτη θα βγει στανταρ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2010 Τα ίδια Από την άλλη φαντάσου να βγει και να έχεις πάρει το νίντζα..και να σου αρέσει κιόλας,αλλά να μην έχεις χρήμα και να την πάρεις. Εγώ πάντως θα περίμενα,τόσο καιρό περίμενες..τι είναι 5 μήνες..θα περάσουν για πλάκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τυμβορυχια θεματος... Συμφωνα με το περιοδικο ΜΟΤΟ... Η Yamaha επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει την YZF-R250, στοχεύοντας να ανταγωνιστεί, στο άμεσο μέλλον, την Kawasaki Ninja 250 αλλά και την επερχόμενη Suzuki GSX-R250. Η μοτοσυκλέτα που θα γεφυρώσει το χάσμα της οικογένειας των R sport μοτοσυκλετών της, απευθύνεται σε νέους κυρίως αναβάτες, που θέλουν κάτι περισσότερο από την 125 κυβικών αδελφή της, τόσο σε sport αίσθηση όσο και σε εμφάνιση από τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών... κάτω των 33 ίππων. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία ασχολήθηκε με ιδιαίτερη σοβαρότητα με την κατηγορία των 125 κυβικών, στην προσπάθειά της να προσελκύσει νέους αναβάτες στον μοτοσυκλετισμό. Μετά την προσέλκυση νέων πελατών, το επόμενο βήμα είναι να τους κρατήσει, προσφέροντάς τους την επόμενη μοτοσυκλέτα που θα τους γοητεύσει, όπως έκανε για παράδειγμα με τα WR250R και WR250X, στην κατηγορία των on-off. Ακριβώς αυτών των μοντέλων ο κινητήρας, κρίθηκε ιδανικός για την YZF-R250, καθώς είναι σύγχρονος, περιορισμένων διαστάσεων, ικανός για υψηλούς ρυθμούς περιστροφής και, κυρίως, με απόδοση τριάντα ίππων, που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον δικύλινδρο της Kawasaki. Στο ίδιο επίπεδο με το Ninja 250 βρίσκονταν επίσης και οι διαστάσεις του πλαισίου του YZF-R125 -και για να είναι ανταγωνιστική η 250 κυβικών ομόσταυλή του, δεν θα πρέπει να ξεπερνά κατά πολύ αυτές τις διαστάσεις και το 126 κιλών βάρος της. Βέβαια, τα υψηλής τεχνολογίας φρένα και αναρτήσεις καθώς και τα φαρδύτερα ελαστικά, με τα οποία θα εφοδιαστεί, θα της προσθέσουν κάποιο βάρος, θα της εξασφαλίσουν όμως την άριστη διαχείριση της διπλάσιας ιπποδύναμης σε σχέση με το 125. Η YZF-R250 δεν θα είναι ριζικά διαφορετική από τις υπόλοιπες R της Yamaha, τις R125, R6 και R1 -θα πρέπει όμως να είναι αναγνωρίσιμη ανάμεσά τους, στις βιτρίνες των εκθέσεων. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JEKIS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα φιλοι δικυκλιστες Μολις ελαβα απαντηση για την εν λογο μηχανη και δεν μπορω να πιστεψω ΠΟΙΟΣ θα δωσει κοντα στα 9,000 ευρω για να παρει ενα 25οαρι οταν ο ανταγωνισμος ειναι στα 4,700 με 5,000 ευρω Πραγματικα κριμα,επισης δεν θα βγει σε κιτρινο αλλα σε κοκκινο και μαυρο μονο! Ελπιζω,πραγματικα ελπιζω να εχει κανει λαθος ο αντιπροσωπος η να εχω κανει εγω λαθος γιατι μ αρεσε πολυ και ειχα σκοπο να την παρω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2011 από τον JEKIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IkaroC 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 μοτοκυλινδρο θα ειναι το r4? επισης αφου δημοσιευτικαν πληροφοριες που μπορω να βρω στο νετ? και τα 9.000 μου φαινεται αποστευτο ποσο.. αποκλειεται ρε παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JEKIS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Κι ομως σημερα το ξανατσεκαρα κι απο αλλη αντιπροσωπεια και οντως ειναι η τιμη 8,990 ευρω Οποτε αν δεν αλλαξει πολιτικη η YAMAHA,δεν νομιζω να κανει πωλησεις οταν ο ανταγωνισμος "παιζει" στα 5,000 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 9000 ευρωπουλα.. ειναι σιγουρο?υπαρχει κανα link? Εαν ισχυει τοτε το μηχανακι πρεπει να καιει 1 λιτρο/100 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JEKIS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Δεν υπαρχει καποιο λινκ ακομα αλλα το εχω διασταυρωσει απο 3 εμπορους και η τιμη ειναι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Φιλε Innovas να σου πω την αληθεια εχει μεγαλυτερη λογικη ετσι οπως το λες και το εχω σκεφτει και εγω... αλλα μονο η ιδεα με ξενερωνει αφανταστα !!! και μου φαινεται και πεταμενα λεφτα, γτ πες π.χ. οτι τελικα δεν περνω μηχανακι SuperSport και περνω ενα παπι, δινω κατευθειαν καποια ""Α"" χρηματα για ενα μηχανακι που δεν θα τα χρησιμοποιησω πανω απο 3,4 μηνες επειδη μετα θα θελω κατευθειαν να παρω την αλλη !!! Jimara η λογικη αυτο λεει γτ αλλιως δεν τους συμφερει καθολου ... πρεπει να ανταγωνιστουνε την Kawasaki με περιπου τα ιδια στοιχεια !!! Aqua κατα 80% πως θα περιμενω να βγει η R4 και αμα ακουσω και καλα σχολια, μην την παρω και πρωτος και παρουσιαζει προβληματακια, οπως φαινεται θα την αγορασω !!! Να πάρεις αυτό που σου αρέσει. Μόνο έτσι θα σου κάνει κέφι να το οδηγήσεις, να το περιποιείσαι και να το αγαπήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Για να καταλαβω του προτεινεις για πρωτη μηχανη με μηδενικη εμπειρια να αγορασει 250 2Τ?και μαλιστα στην κατηγορια SS??αυτα τα 2 μηχανακια που ανεφερες ειναι δυστροπα μηχανακια και ειδικα το NSR 250 και δεν προοριζονται για να μαθεις πανω τους Για να μην μιλησουμε για την καθημερινη χρηση τους γιατι το οτι το RGV καει μονο 6 λ/100χμ σου φανηκε λογικο? 8 μοικτο 12εντως. δεν ειναι καθολου λιγο για 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) το σουζουκι φαινετε καθαρα οτι ειναι shopped και το ΥΖΦ250,οταν το ειχα σαν dreambike ολοι μου λεγανε πως ειναι ψευτικο και πως η φωτο ειναι ενα Ρ1.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες