Jump to content
deadprezz13

Τι να παρω ???

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους !!! Με καλως οριζω λοιπον στο Forum και θελω να σας ρωτησω αμεσως και κατι !!!

Οπου να ναι, θα παρω μηχανακι μεχρι 250cc ομως επειδη ειμαι σχεδον 18 αλλα εχω ενα προβλημα στο να επιλεξω, για αυτο θελω και την γνωμη σας !!!

Θα προτιμουσα να αποφυγω τα παπακια και να στραφω σε στυλ SuperSport ( Χωρις αυτο να ειναι απολυτο) για να παω μετα απο μερικα χρονακια σε μεγαλη μηχανη !!!

P.S. Δεν εχω τωρα μηχανακι και ουτε ειχα πιο πριν αλλα ξερω να οδηγαω ( Απο φιλους που μου δινουν ) χωρις να ειμαι βεβαια και Expert !!!

Οποτε τι εχετε να μου προτεινεται ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε στυλ SS αυτη τη στιγμη ειναι μονοδρομος η Kawasaki Ninja 250R. Βεβαια, σε λιγους μηνες θα ανακοινωθουν τα αντιστοιχα τυπου SS μοντελα απο Suzuki και Yamaha.

Οποτε εαν θες κατι τετοιο, ειτε Ninja 250R ειτε περιμενεις και βλεπεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες!

σε SS σε αυτην την κατηγορια υπαρχει μονο το Ninja250R

εκτος και περιμενεις λιγο ακομα να βγουν τα...

yamaha yzf r250

yamahayzr250r4abajo.jpg

και suzuki gsxr 250

1101-suzuki-gsxr-125-1.jpg

*υπαρχει και το honda cbr 125 αλλα μοιαζει περισσοτερο με παπι!

P.S μαζι γραφαμε aqua. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον fragos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχας !!!

Πολυ ενδιαφερον φαινονται τα καινουργια μοντελα ... δεν ειχα καθολου υποψιν οτι θα βγουν και αλλα 250cc SuperSport !!!

Να φανταστω δεν ξερουμε για αυτες τεχνικα χαρακτηριστικα και τιμη ετσι ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρώτη μηχανή, κατ'εμέ, αυτά τα μοντέλα (για να το πω καλύτερα: αυτό το είδος μοτοσικλέτας) είναι ΤΖΙΖ...

βρες κάτι πιο φτηνό και πιο ήρεμο, μέχρι να μάθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το "σε λιγο καιρο", ποσος περιπου καιρος ειναι :lipssealed: ?? επειδη τωρα που γυρισα Αθηνα ειναι καιρος να αρχισω να εξασκω το Α1 :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμβουλη μου, δες σε KLX250.

Χτύπα ξυλο σε μια πτωση, δεν θα εχεις εξοδα μεγαλα, σε αντιθεση με οσα εχουν φαιρινγκ (νιντζα καλη ωρα, και αλλα τυπου SS) οπου θα σου φυγει στανταρ 400+ ευρωπουλα.

Ασε τα SS για την επομενη αγορα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλαβω δλδ ... δεν μου προτεινεται στυλ SuperSport επειδη ειναι επικίνδυνα σαν πρωτη μηχανη η επειδη κοστιζουν πολυ και για αγορα και σε περιπτωση που χρειαστω ανταλλακτικα κτλ. ???

Τελικα για αυτα τα μοντελα παραπανω ξερουμε τπτ ??? ποτε βγαινουν, τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ. ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ss μια χαρά είναι για πρώτη επιλογή,απλά σε περίπτωση πτώσης με τόσα πλαστικά θα πληρώσεις πολλά €.Αν κοιτάς μόνο για ss,αυτή την στιγμή το καβασάκι είναι μονόδρομος..αν πάλι μπορείς να περιμένεις ένα εξάμηνο+,σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές :_thumbsup:

Τα μοντέλα αυτά θα παρουσιαστούν στα σαλόνια του χειμώνα.Τώρα πότε θα βγουν στην παραγωγή δεν ξέρουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το gsxr 250 και το yzf r250 θα κανουν σχεδον ιδια με το ninja 4500-5000 ευρω και θα παρουσιαστουν των ακολουθω χειμωνα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ss μια χαρά είναι για πρώτη επιλογή,απλά σε περίπτωση πτώσης με τόσα πλαστικά θα πληρώσεις πολλά €.Αν κοιτάς μόνο για ss,αυτή την στιγμή το καβασάκι είναι μονόδρομος..αν πάλι μπορείς να περιμένεις ένα εξάμηνο+,σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές :_thumbsup:

+250

Σε καποια τουμπα/χαζοτουμπα ενα ss θα κοστισει περισοτερο απ'ενα ψηλοφτερο , αν πεσει το ψηλοφτερο μπορει να μη παθει σχεδον τιποτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα προτιμω τα SuperSport γτ οταν μετα θα κανω ανεξαρτητο το διπλωμα θα εχω μαθει το στυν οδηγησης τετοιων μηχανων και δεν θα εχω λογικα μεγαλο προβλημα να παω σε μεγαλυτερη !!!!!

Εξ αρχης θεωρουσα την yamaha R125 πανεμορφο μηχανακι, αλλα ενα θεμα που κολουσα και δεν την αγοραζα ειναι οτι δεν τραβαει καθολου ... τωρα βγαζει η Yamaha την YZF R4 που ειναι και 250cc και ειναι και αυτη κουκλα !!! Οποτε μαλλον πως θα περιμενω μεχρι να βγει να μαζεψω και παραπανω χρηματα για να την παρω και καινουργια ( Αμα επερνα την Ninja θα την επερνα μεταχειρισμενη ) !!! Αμα κανει και τα ιδια χρηματα σχεδον με την Ninja και τραβαει κιολας, τοτε ειμαι κομπλε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλως το μειονεκτημα που εχουν οι μηχανες με φαιρινγκ ειναι οτι απο μια χαζη πτωση, σου φευγουν πολλααααα $$$.

Ενας γνωστος μου του επεσε με λιγα χιλιομετρα και πληρωσε 300 ευρω και κατι ψηλα, κυριως για τα σπασμενα πλαστικα απο την μια μερια.

Οποτε υπολογισε οτι εαν παρεις μια μηχανη τυπου SS, να εχεις και μια ... καβατζα για ενδεχομενη στραβη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε deadprezz13 γμωνη μου ειναι οπως ειπαν και διαβασες οι παραπανω παρε κατι πιο ηρεμο για αρχη.

Δεν θα σταθω στο ΑΝ πεσεις. Αν πας με αυτην την λογικη ποτε δεν θα παρεις τετοιου τυπου μοτοσυκλετα.

Απλα κολαω πιο πολυ στο οτι δεν εχει εμπειρια απο μηχανες. Με το να οδηγησεις φιλων μοτοσυκλετα δεν μου λεει τιποτα.

Το μηχανακι που θες να παρεις δεν εχει σχεση καμμια με μια βολτα της στιγμης ουτε ειναι παπακι η scooter αν και θα προτιμουσα να ειχες τουλαχιστο σε αυτα εμπειρια. Εχει εντελος αλλη συμπεριφορα. Μην σε ξεγελα το οτι ειναι 250cc.

Φιλικα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ninja είναι στο όριο ακριβώς του Α1 άρα αν το R4 ή το GSXR 250 έχει παραπάνω ίππους απλά δε θα κάνει για το δίπλωμα. Λογικά οι εταιρίες δεν είναι χαζές και θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατηγορία Α1 μιας και μια entry level μηχανή σε αυτούς απευθύνεται, θα έχουν και αυτές 34 αλογάτορες να σπρώχνουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Innovas να σου πω την αληθεια εχει μεγαλυτερη λογικη ετσι οπως το λες και το εχω σκεφτει και εγω... αλλα μονο η ιδεα με ξενερωνει αφανταστα !!! και μου φαινεται και πεταμενα λεφτα, γτ πες π.χ. οτι τελικα δεν περνω μηχανακι SuperSport και περνω ενα παπι, δινω κατευθειαν καποια ""Α"" χρηματα για ενα μηχανακι που δεν θα τα χρησιμοποιησω πανω απο 3,4 μηνες επειδη μετα θα θελω κατευθειαν να παρω την αλλη !!!

Jimara η λογικη αυτο λεει γτ αλλιως δεν τους συμφερει καθολου ... πρεπει να ανταγωνιστουνε την Kawasaki με περιπου τα ιδια στοιχεια !!!

Aqua κατα 80% πως θα περιμενω να βγει η R4 και αμα ακουσω και καλα σχολια, μην την παρω και πρωτος και παρουσιαζει προβληματακια, οπως φαινεται θα την αγορασω !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το δενεις κομπο αδερφε,οτι θα βαρεθεις σε 3-4 μηνες???Απο εμφανιση,υποθετω,γιατι το να εισαι ετοιμος να πηδηξεις σε 4 μηνες σε τιποτα κοφτερα φαιρινγκατα 600αρια.....καλυτερα να το πας πιο χαλαρα το θεμααααααα...... :_thumbsup:

Και προσωπικα για εμενα, η φαση οτι ''θα βαρεθω,και θελω να αλλαζω καθε χρονο μοτο'', δεν ειναι ο σωστος δρομος.Εκτος αν εισαι cafe racer,οποτε παω πασσο. :popcorn: Το νιντζακι παντως ειναι ''πολυ'' μοτοσυκλετα,για τα λεφτα της και τα κυβικα της που φανταζουν λιγα,και θα 'λεγα οτι ειναι μονοδρομος για την περιπτωση σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινα το νιντζα 250 μεταχειρισμενο.. γιατι δε θα εχεις το αγχος μιας καινουριας μηχανης (μη τη γρατζουνισεις κλπ), και θα γλιτωσεις πολλα χρηματα που θα μπορεις να μαζεψεις για την επομενη μηχανη που απο οτι καταλαβα αργα η γρηγορα θα παρεις.. και θα παρεις και μεγαλυτερο μερος των χρηματων σου πισω οταν και αν την μεταπωλησεις.

Αν παρεις κατι καινουριο και το δινεις μεταχειρισμενο, και αριστο να το χεις θα χασεις αρκετα χρηματα.. αλλα απο μεταχειρισμενο σε μεταχειρισμενο, αν εισαι τυχερος μπορει και να μη χασεις σχεδον και τιποτα (να την δωσεις σχεδον οσο την πηρες)!

Οσο για το αν μπορεις να την οδηγησεις, αποψη μου ειναι οτι μια χαρα θα μπορεσεις να οδηγησεις τα παντα, διαλεξε αυτο που αγαπας. Απλα οτι κι αν παρεις, οσο μικρο η μεγαλο και να ναι, να προσεχεις και να μη παρασυρεσαι νομιζοντας οτι την ξερεις τελεια.. Αν εχεις μυαλο και λογικη θα εισαι μια χαρα, εγω ξεκινησα με πολυ μεγαλυτερη μηχανη.

Τροποποιήθηκε από τον chrismist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Icelover Καταλαβες κατι λαθος !!! Κοιτα, λεω οτι αμα παρω ενα παπακι, θα τα βαρεθω γρηγορα και μεσα σε 3,4 μηνες θα θελω να παω να παρω την μηχανη που θα επερνα τωρα ( Δλδ, μια απο τις 250cc Που εχω βρει μεχρι τωρα και οχι 600 cc και πανω )

Ουτως η αλλως απο την στιγμη που θα παρω μια 250cc θα την εχω για τουλαχιστον 3 χρονακια μεχρι να κανω το διπλωμα ανεξαρτητο, και για μετα, ειδωμεν !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες ss εχεις την επιλογη του Kawasaki Ninja 250. ομως ειναι πολυ ακριβο(5000) και δεν αξιζει μια. εγς στην θεση σου θα σκευτομουν ενα RGV. Ειναι σιγουρα το καλυτερο 250 που υπηρξε ποτε. Απο γκαζια ειναι σαν 600 μηχανη σε εκκινηση και τελικη 200χμ/ω στο χαρτι. ειναι βεβαια παλιο αλλα ομορφο και δεν εχει πολυ μεγαλη καταναλωση για 2Τ (6 λιτ/100χμ). Θα το βρεις με 1300-1800ε. υπαρχει και το Honda NSR 250/125 στην κατηγορια αν σου αρεσει περισσοτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες ss εχεις την επιλογη του Kawasaki Ninja 250. ομως ειναι πολυ ακριβο(5000) και δεν αξιζει μια. εγς στην θεση σου θα σκευτομουν ενα RGV. Ειναι σιγουρα το καλυτερο 250 που υπηρξε ποτε. Απο γκαζια ειναι σαν 600 μηχανη σε εκκινηση και τελικη 200χμ/ω στο χαρτι. ειναι βεβαια παλιο αλλα ομορφο και δεν εχει πολυ μεγαλη καταναλωση για 2Τ (6 λιτ/100χμ). Θα το βρεις με 1300-1800ε. υπαρχει και το Honda NSR 250/125 στην κατηγορια αν σου αρεσει περισσοτερο

Για να καταλαβω του προτεινεις για πρωτη μηχανη με μηδενικη εμπειρια να αγορασει 250 2Τ?και μαλιστα στην κατηγορια SS??αυτα τα 2 μηχανακια που ανεφερες ειναι δυστροπα μηχανακια και ειδικα το NSR 250 και δεν προοριζονται για να μαθεις πανω τους

Για να μην μιλησουμε για την καθημερινη χρηση τους

Τροποποιήθηκε από τον Moulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oυτε για τα 60φευγα αλογα που εχουν!!Το οτι ειναι 250cc δεν τα κανει να καλυπτονται αυτοματα απο το Α1...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχεις το μυαλο μεσα στο κεφαλι,μάζεψε λεφτα και παρε το yamaha r4 250! :_thumbsup:

το περιμενω πως και πως!(για τα 18 μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εχω μυαλο στο κεφαλι θα περιμενω να βγει η R4 ... ολα τα λεφτα φαινεται !!! το θεμα ειναι τι χρηματα θα κανει !!???

Koutsi το RGV ειναι παπακι και ειναι και σκοτωστρα οποτε το αφηνω στην ακρη και η NSR δεν μου αρεσει !!! Ευχαριστω παντος για την προταση σου !!!

Τροποποιήθηκε από τον deadprezz13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια να ρωτησω κατι !!? ... Μια χαρα η YZF R4 και εγω να μαζεψω τα λεφτα για να την παρω, αλλα το θεμα ειναι οτι μπηκα σε καποιες συζητησεις που γινονται για αυτην την μηχανη και λενε οτι ειναι μλκιες αυτα και οτι δεν θα βγει διοτι τα ιδια λεει η Yamaha εδω και 2 χρονια !!!

Ισχυει κατι τετοιο ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα