ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Κάπως έτσι είπαμε με το Νίκο. Μάλλον Μακρακώμη θα περιμένει κι ένας άλλος φίλος με σκούτερ ΤΜΑΧ500 και θα μας ακολουθήσει μέχρι λίμνη Πλαστήρα. Οπότε τον πίνουμε στη Μακρακώμη. Μια στάση επίσης για οτιδήποτε, ας γίνει Περτούλι. Τώρα αν χρειαστεί σταματάμε κι ενδιάμεσα... εννοείται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Και το soundtrack......... του ταξιδίου !!!!!!!!!! Αδερφεεεεεέ,,,, για να γουστάρεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Τελικά η διαδρομή ποιά θα είναι? για να την δώ λίγο στον χάρτη.....ή δεν γνωρίζουμε ακόμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Τελικά η διαδρομή ποιά θα είναι? για να την δώ λίγο στον χάρτη.....ή δεν γνωρίζουμε ακόμη? Συνάντηση στα McDonnalds επί της Ε.Ο Αθηνών Λαμίας (αφού έχουμε περάσει τα πρώτα διόδια) στις 7:30' (Στις 8:00 αναχωρούμε) Η διαδρομή: Πρώτη μέρα. ΜcDonnald's-Λαμία μέσω Ε.Ο Λαμία Μακρακώμη Αγ.Γεώργιος (αμέσως μετά το χωριό, στρίβουμε δεξιά για Φουρνά-Ρεντίνα) Φουρνά Ρεντίνα Λουτρά Σμοκόβου Κέδρος Αγιοπηγή. (Φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο,κάνουμε αριστερά προς Λ.Πλαστήρα και πάμε για τον γύρο της λίμνης από κάτω) Καλλίθηρο Καστανιά Νεοχώρι Κουτσοδήμος. (μετά από αυτό το χωριό, κάνουμε αριστερά προς Κερασιά) Κερασιά Κρυοπηγή Μουζάκι Γόμφοι Πύλη Ελάτη Περτούλι Καστανιά Μουργκάνι (Στο Μουργκάνι πάμε αριστερά προς Μέτσοβο/Ιωάννινα μέσω Κατάρας) Μέτσοβο (Διανυκτέρευση στον ξενώνα Φιλόξενη Γωνία Τηλ: 2656 0 41166) Σύνολο χιλιομέτρων πρώτης μέρας 612χιλ (εκτιμώμενος χρόνος διαδρομής 8:30' σε σβέλτο mode) Yπολογίζουμε έξτρα τις όποιες καθυστερήσεις για καφέ και τσίμπημα γρήγορου φαγητού. Κυρίως φαγητό στο Μέτσοβο. 2η Μέρα Φεύγουμε από Μέτσοβο και ακολουθούμε την Εγνατία. Βγαίνουμε προς Κουτσελιό και τραβάμε προς Πετροβούνι- Προσήλιο με κατεύθυνση τα Πράμαντα. Από κει συνεχίζουμε για Άγναντα-Βουργαρέλι. Μετά το Βουργαρέλι πηγαίνουμε νότια προς Μελάτες και μετά νοτιοανατολικά προς Διάσελλο-Πατιόπουλο με σκοπό να φτάσουμε στο Τρίκλινο και στην γέφυρα Τατάρνας στην Λίμνη των Κρεμαστών. Από 'κει, ακολουθούμε την διαδρομή προς Καρπενήσι μέσω Φραγκίστας. Από το Καρπενήσι έχουμε την εναλλακτική να φύγουμε προς Λαμία και μέσω Ε.Ο να επιστρέψουμε Αθήνα. Εγώ βέβαια ψήνομαι άσχημα τελικά να κατέβουμε την ορεινή Ναυπακτία αν είμαστε σε μια ανθρώπινη ώρα στο Καρπενήσι και να ακολουθήσουμε δηλαδή την διαδρομή: Δομνίστα - Νεοχώρι - Σίμος - Ναύπακτος. Από Ναύπακτο πάμε στη γέφυρα και την κάνουμε για Αθήνα μέσω Ε.Ο (ο Θεός να την κάνει) Πατρών-Αθηνών. ΥΓ1 (εκκίνηση δεύτερης ημέρας). Το κομμάτι μετά το Μέτσοβο (Ανήλιο-Χαλίκι-Πράμαντα) είναι ναι μεν ωραίο, αλλά πάρα πολύ σφιχτό με στενό δρόμο και δεν ξέρω αν θα ήταν φρόνιμο να το κάνουμε. Δεν ξέρω... πείτε και οι υπόλοιποι κάτι! ΥΓ2 (Μετά το Καρπενήσι). Κατεβαίνοντας την ορεινή Ναυπακτία, πριν τον Σίμο (κάπου στην Αγ.Τριάδα) φεύγει αριστερά ένας δρόμος που πάει προς Άνω χώρα - Τερψιθέα και πάει προς το φράγμα Μόρνου. Από κει κάνουμε από νότια τον γύρο της λίμνης και βγαίνουμε μεταξύ Γαλαξιδίου και Ιτέας. Από κει τα γνωστά. Αράχωβα-Λιβαδειά-Αθήνα. (για όσους θέλουν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Thanks ALX! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Καλα να περασετε και να προσεχετε... βγαλτε και καμια φωτο οχι μονο τιμονι και φυγαμε ε; καλο δρομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Έλα και βράδιασε λέμε/.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Ετοιμασίες,προσμονή,σκέψεις... Η ωραίοτερη φάση!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 οντως ετσι θα εισαι αυριο ,σκέψεις... το αυτο ρε γαμωτο... εμενα με πιανει μια υπερενταση και τελικα ξεκιναω το ταξιδι αυπνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα απο την προσμονη και την προετοιμασια.....ειναι μια μικρη τελετουργια.....βγαλτε κακες σκεψεις και προβληματα απο το μυαλο σας..... Κλειστε την ζελατινα του κρανους ......και με καθαρο μυαλο ετοιμαστητε να απολαυσετε την βολτα σας ..τις εικονες... την παρεα...και την διαδρομη.... Ενα θα σας πω ... δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορείς να διαβείς, υπάρχουν δρόμοι που δεν θες να δεις .... Καλο δρομο σε ολους σας και ελπιζω την Κυριακη να τα πουμε στο Καρπενησι! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Παρακολουθώ όλες αυτές τις μέρες τις ετοιμασίες σας και πραγματικά ζηλεύω αλλά μετά τις καλοκαιρινές μου εξορμήσεις είμαι out of budget. Εύχομαι να περάσετε φανταστικά ( αυτό είναι σίγουρο) και να πάτε και να γυρίσετε όλοι ασφαλείς. Εννοείται πως περιμένουμε όλοι πολλές φωτογραφίες και βίντεο.Τα μέρη που θα περάσετε είναι φανταστικά. Σας εύχομαι καλό δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Χαμηλή μουσικούλα και τα πράγματα παραταγμένα επάνω στο κρεβάτι, περιμένουν να μπούν στην θέση τους.....ω ναι, είναι η ώρα της ετοιμασίας και το μυαλό καθάρισε ήδη από τις σκοτούρες της εβδομάδας....δεν ξέρω εσείς, εγώ έχω ήδη χαιρετίσει την Αθήνα από απόψε, είμαι απλά αλλού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Χαμηλή μουσικούλα και τα πράγματα παραταγμένα επάνω στο κρεβάτι, περιμένουν να μπούν στην θέση τους.....ω ναι, είναι η ώρα της ετοιμασίας και το μυαλό καθάρισε ήδη από τις σκοτούρες της εβδομάδας....δεν ξέρω εσείς, εγώ έχω ήδη χαιρετίσει την Αθήνα από απόψε, είμαι απλά αλλού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Καλημερεεεες, 5 ωρες κοιμηθηκα γμτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Καλημέρα! Καφεδάκι και ένα καλό πρωινό...ο σύμμαχος κάθε φιλόδοξου ταξιδιώτη! Έξω είναι ακόμη σκοτάδι αλλά δεν φαίνεται να βρέχει....για τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Καλό δρόμο σε όλους και όλες... Παιδιά ελπίζω να είστε εξοπλισμένοι με αδιάβροχα και γκέτες...στον κάμπο της Καρδίτσας ρίχνει καντάρια βροχή...φαντάζομαι τι θα γίνεται πάνω στα βουνά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Ο καιρός βαρύς και μελαγχολικός εδώ στα βορειοανατολικά προάστια. Επάνω στα βουνά θα είναι βαρύτερος. Μάλλον θα συναντήσετε τα πρώτα ανάμενα τζάκια τις περιόδου. Καλό ταξίδι παιδες, και καλή επάνοδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 καλό δρόμο χωρίς απρόοπτα. αν δεν ρίξει πολύ βροχή, ο μουντός καιρός είναι ο καλύτερος για μεγάλη βόλτα, την φορτίζει συναισθηματικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Τελειωσε και αυτη η βολτααααααααααααααααααααααααααααααααααα, ηταν καλα, , ισως πεσει και υλικο απο αυριο απο καποιους.. Χαρηκα που γνωρισα ακομη δυο μελη του φορουμ, τον Γιωργο-Gks και τον Κωστα-motardas που τα καταφερε με το Xt μια χαρα! Αντε και στην επομενη παιδεεεεες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της παρέας, που ήταν τόσο υπομονετικοί και ανέχτηκαν τις φοβίες μου περί γλιστερού/βρόμικου οδοστρώματος, τουλάχιστον την πρώτη μέρα (φάγαμε και βροχή με το τσουβάλι βέβαια). Ένα ευχαριστώ και στον ALX που μου έκανε παρέα στην επιστροφή για Αθήνα, καθώς και στους αδελφούς ΚΚΚ που ήταν υποδειγματικοί σύντροφοι σε όλη τη διάρκεια της βόλτας (ήταν και το ζωντανό μας navigator!!) Ένα μπράβο στον Κώστα με το MOTARD που ήταν άψογος, παρ'όλη την ταλαιπωρία που τράβηξε (φίλε ο ήχος από το μηχανάκι σου ήταν τρομερός, έφερε στο μυαλό μου ωραίες αναμνήσεις). Ένα Δόξα το Θεό που τελικά το καρφί δεν βρήκε το λάστιχο του Stomu Yamashta, ώστε να τρέχουμε στις ερημιές.... Χάρηκα που σε γνώρισα Θάνο, ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά, καθώς και όλα τα παιδιά... Στους υπόλοιπους φίλους του φόρουμ, θέλω απλά να πω: ΧΑΣΑΤΕ!!! Άντε και στα επόμενα τώρα.... ΑΑ, και επίσης, ο ALX δεν παίζεται με την παπουδιέρα!!! πως την πάει έτσι ο άτιμος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fygas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Μια μου ήρθε που κάνατε post πουλιά μου γιατί σας είχα άγχος... Πάντα τέτοια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 καλως ηρθατε μαλητες αλιαδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Όλα καλά και από εμένα!!! Ήταν τέλεια ………… Το παιδί με το xt αν ακούει ????? επέστρεψες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Νίκο... πριν λίγο μιλήσαμε. Όλα καλά κι ο Κώστας. Το 'κοψε σε χαλαρούς ρυθμούς μέχρι Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Ένα φανταστικό δίημερο,με τρομερή παρέα και άπειρα χορταστικά πανέμορφα στροφιλίκια! Να είμαστε καλά και σύντομα και άλλη βόλτα! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες