Jump to content
black_hawk

Εγω τη μηχανη την βλεπω (ΚΥΡΙΩΣ!) σαν..

132 ψήφοι

1. 1. Πως βλεπετε τη μοτουκλετα, ΚΥΡΙΩΣ?

• Αστικη μετακινηση, να βολευομαι (Και ας ειναι και σκουτερ, παπι κλπ..)
    • "Καγκουριες" στην ασφαλτο! (Πολης αλλα και οχι μονο..)
    • ΧΩΜΑ-ΧΩΜΑ-ΧΩΜΑ! (Και ας χρησιμοποιω και λεωφορειο, για τις υπολοιπες μετακινησεις μου..)
    • Π-Ι-Σ-Τ-Α! (Και βεβαια, κανω και τον δρομο "πιστα", εννιοτε..)
    • Ταξιδι! (Να φορτωνω και να φευγω.. Τπτ αλλο..)
    • "Φιγουρα"! (Τα τεκνά, το γουσταρουν και εγω το γουσταρω, που το γουσταρουν!)
    • Αλλο.. (ΤΙ???)

Recommended Posts

Ψηφησα αλλο γιατι για μενα δεν μπορουσα να απομονωσω μια απαντηση.

Για μενα ειναι να μπορω να ξεφευγω οποτε μπορω,τι και αν αυτο λεγεται μια βολτα μικρη η μεγαλη η απλα να γουσταρω να την σουλατσαρω εντος πολης επειδη μου ελειψε αλλα δεν εχω ευκαιρια για τα παραπανω.:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω την βλεπω ως ελευθερια. Ανεβαινω πανω, βαζω το κρανος και παω οπου θελω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ολες τις δουλειες την θελω.Απο πολη και αστικη εξυπηρετηση,δουλιτσες και γραφειο,εως χωμα στο βουνο και εντουραδιτσες με τακουνι λαστιχο να γουσταρω βουτηγμενος στη λασπη και να χανομαι στα δαση,αλλά και δικαβαλο κοντινο ως και φουλ δικαβαλο και τριβαλιτσο με το γυναικακι να γουσταρουμε.

Ειναι και ο λογος μαλιστα που επελεξα το F8 μου...γιατι κανει τα παντα σχεδον που θελω...:_thumbsup:Αυτα...ΚΥΡΙΩΣ :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλο , βασικα τη θελω για λιγο απ'ολα !

Να πηγαινω να κανω τις δουλειες μου , θα τις εκανα ανετα και μ'ενα 2μισαρακι ή ενα serrow αλλα εκει επεμβενη ο παραγοντας "φιγουρα" αφου θελω κατι που να ειναι "race replica" , να εχει παρει μερος μερος σε αγωνες , ραλυ κτλ , να εχει μια αιγλη αγωνιαρικου βρε αδερφε ! Οπωτε χτυπας και μια ωραια βολτα-ταξιδακι !

Έ κι αφου εχεις τετοιο μοτορι δε θα κανεις και καμια φορα λιγο το ζωάκι απο την Αυστραλια ? Θα το κανεις..!

Εν ολιγης τουρλού-τουρλού !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ως "επικίνδυνο" αλλα πλέον "οκονομικο" και "πρακτικό" μεταφορικό μέσο αστικής μετακίνησης ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως μέσο εξάσκησης τελετών , και εξορκισμών.

Κάθε φορά βάζω το μηχανάκι πάνω σε μια 5αλφα φτιαγμένη με τα διαπασών της Yamaha, σφάζω 1 κοκορι στην σέλα, ρίχνω ξύσμα απο αλουμινένια κεφαλή KTM και απο χρωμιομένο πλαίσιο suzuki, λίγο χαλκό απο καλώδια aprilia, βαλβολίνες διαφορικού απο BMW GS, λίγη βενζίνη απο το τεπόζιτο και βάζω φωτια. Πετάω μια σελίδα απο το service manual σκιζμένη στα 3.

Αν καθως καίγεται ο καπνος και οι στάχτες στροβιλιζονται αριστερόστροφα τότε το μηχανάκι θα λειτουργησει κανονικα.

Αν στροβιλιζονται δεξιόστροφα η τελετή δεν πέτυχε και οι συνέπειες είναι random.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα φυσικα και ως μεσο μετακινησης,

οποιαδηποτε αλλη επιλογη παραπεμπει στο κυνηγι της ηδονης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποιαδηποτε αλλη επιλογη παραπεμπει στο κυνηγι της ηδονης

:2funny::2funny::2funny:

Εχουμε παθει εξάρτηση...

Βασιλειε που εισαι ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν ένα μέσο να ξεφύγεις από τις έννοιες και ότι σε χαλάει γενικά.

Να ανεβάσεις την ανδρεναλίνη σου και να νιώσεις διαφορετικά.

Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να την καβαλήσω καν...Φτάνει μόνο και μόνο που τη βλέπω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να την καβαλήσω καν...Φτάνει μόνο και μόνο που τη βλέπω...

:_thumbsup: χθες πηγα σε ενα μοτομαγαζο και ξεχασα τι ηθελα να ροτησω... ειχε ενα rc8 περτικαλη λιωμενο απο την πιστα αλλα παντα ομορφο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά την άποψή μου το στώμα στα ταξίδια νοιόθει στα νερά του. Το ότι τη χρησιμοιποιώ και για τις καθημερινές μετακινήσεις δε σημαίνει ότι δε τη λυπάμαι... Αλλιώς θα ήθελα 1 SS για πίστα, 1 MX για χώμα, 1 SΜ για καγκουριές, 1 παπί για την πόλη και γενικά 1 από κάθε κατηγορία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τη μηχανή μου τη έχω για τα πάντα όλα και μάνα και αδελφή και αγάπη εσύ, όπως λέει και το άσμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε φορά βάζω το μηχανάκι πάνω σε μια 5αλφα φτιαγμένη με τα διαπασών της Yamaha, σφάζω 1 κοκορι στην σέλα, ρίχνω ξύσμα απο αλουμινένια κεφαλή KTM και απο χρωμιομένο πλαίσιο suzuki, λίγο χαλκό απο καλώδια aprilia, βαλβολίνες διαφορικού απο BMW GS, λίγη βενζίνη απο το τεπόζιτο και βάζω φωτια. Πετάω μια σελίδα απο το service manual σκιζμένη στα 3.

Αν καθως καίγεται ο καπνος και οι στάχτες στροβιλιζονται αριστερόστροφα τότε το μηχανάκι θα λειτουργησει κανονικα.

Αν στροβιλιζονται δεξιόστροφα η τελετή δεν πέτυχε και οι συνέπειες είναι random.

Εσύ πας χαμένος παλικάρι μου... :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον wihfue

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράζεις πόνο και μ'αρεσεις !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την βλέπω σαν προέκταση του ...εαυτού μου και της ψυχής μου. Ακόμα και στο καθημερινό της ανιαρό δρομολόγιο προς και από την δουλειά, με ευχαριστεί που είμαι μαζί της.

Είναι το παπί μου για κάθε μέρα στην πόλη, είναι το τουριστικό μου μέσο στα ταξίδια μου, είναι το παιχνιδάκι μου στις στριφτερές βόλτες. Έχουμε γίνει ένα πια όλα αυτά τα χρόνια. Και όσο κι αν δεν πρέπει να δενόμαστε με άψυχα υλικά, νιώθω ότι έχω δεθεί μαζί της. Αν έχει κάτι, αισθάνομαι άσχημα και προσπαθώ να το επιδιορθώσω ΑΜΕΣΑ. Όσο είναι καλά αυτή, είμαι κι εγώ.

Είναι εγώ. Είμαι αυτή. Τέλος!

Το μάμησα και ψόφησε ε? :lol:

Πάντως για να καταλάβετε τι εννοώ... πριν μια βδομάδα πήγα σε μία BMW και έσκασα ένα 20άρικο για να πάρω τι?

Μία λαστιχένια δέστρα που κρατάει την μπαταρία στη θέση της. (σάπισε και κόπηκε από τα χρόνια) Η μπαταρία εκεί που είναι, και να μην υπάρχει η δέστρα, δεν μπορεί να κουνηθεί...αλλά εγώ την αγόρασα.

Πήρα δύο πλαστικάκια (εντελώς ασήμαντα) που κρατάνε τα μπουζοκαλώδια για να μην είναι χύμα. (έσπασα το ένα κατά λάθος και πήρα κι ένα δεύτερο να το έχω)

Πήρα ένα πλαστικό πιαστράκι με δέσιμο τύπου τάϊ-ραπ που κρατάει στο τιμόνι την ντίζα του γκαζιού. (άλλο ασήμαντο πράγμα που και να μην το έχεις, δεν τρέχει και τίποτα. Τίποτα δεν κάνει στην ουσία, αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω σπασμένο)

Κι εκεί που βγήκα από τα ανταλλακτικά για να δω ακριβώς ποιο είναι γιατί δεν το θυμόμουν αφού τα κοιτούσαμε στο σχέδιο μέσω υπολογιστή, είδα και δύο λαστιχένια ποτηράκια που μπαίνουν ακριβώς κάτω από την άνω τιμονόπλακα σαν προστατευτικά για το πιρούνι, να είναι σκασμένα και κομμένα από την πολυκαιρία. Ανέβηκα πάνω και πήρα και δύο από αυτά.

Επίσης αγόρασα και δύο ειδικές ποτηρόβιδες που κρατάνε από κάτω την ποδιά, διότι από τα συνεχεί λύσε δέσε στα σέρβις, είχαν ψιλοχαλάσει οι γωνίες τους και δεν ήθελα να πάθω καμιά νίλα καμιά μέρα και να μην λύνουν.

Επίσης αγόρασα κι ένα λαστιχένιο σινεμπλόκ της ποδιάς, αφού στο τελευταίο σέρβις ήταν ένα ξεραμένο με πιθανότητα να κοπεί.

Άρρωστος λέμε! :D

Αγόρασα πράγματα που κανένας δεν θα τα άλλαζε αφού δεν ενοχλούσαν κάπου και δεν ήταν σημαντικά.

Πολλές φορές κάθομαι και την κοιτάζω προσεκτικά κι αν δω κάτι φθαρμένο ή σπασμένο, ανεβαίνω πάνω, μπαίνω στη λίστα της BMW και βρίσκω ποιον κωδικό έχει. Τα σημειώνω και μετά πάω μέχρι μια BMW και τα αγοράζω. Από κάτι τέτοια μικρά πράγματα χαλάει όλη η συνολική εικόνα μιας μοτοσυκλέτας. Ειδικά μια μοτοσυκλέτας που έχει και αρκετά χρονάκια στην πλάτη της. Αν τα αφήσεις και μαζευτούν, δείχνουν μια εικόνα παρατημένης μοτοσυκλέτας κι αυτό δεν μου αρέσει.

Το τελευταίο που παρατήρησα κι είναι και δύσκολο να το συμμαζέψω, είναι το πλαστικό περίβλημα που έχει σε μερικά σημεία η πλεξούδα των καλωδίων στο λαιμό, το οποίο ξεράθηκε και άνοιξε. Πρέπει να βρω και γι' αυτό ένα τρόπο να το φτιάξω γιατί δεν μου αρέσει που φαίνεται έτσι. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να το αγοράσεις γιατί πάει κομπλέ με την πλεξούδα, οπότε πρέπει να βρω μια όμορφη και σωστή πατέντα. (κι όχι μονωτικές ταινίες και βλακείες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εγω θα ηθελα να σημαινει πολλα ακομα πραγματα για μενα ... αλλα οικογενεια , εργασια , ελευθερος χρονος...δεν αφηνουν αλλα περιθωρια εκτος απο το ξετιναγμα του μυαλου μου την Κυριακη!...το πρωι την βαζω μπρος και το απογευμα την σβυνω μεχρι την αλλη Κυριακη!... ενα μπαμ να καθαρισει το μυαλο μου απ ολη τη καθημερινοτητα που με τσαλακωνει ολη την εβδομαδα ειναι !... γυριζω απ τη βολτα και ολα μου φαινονται ξανα φρεσκα!...ολα εχουν παλι χρωμα!... καθαριζει το μυαλο !...αερίζεται!

... "αλλο" ψηφησα! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφισα το ΑΛΛΟ...

για τον λογο οτι οι επιλογες ειναι καπως απολυτες και εγω συμφωνω με πολλες απο τις παραπανω απαντησεις... εχουμε και λεμε λοιπον

την μηχανη την εχω και για τις μετακινησεις και για τα ταξιδακια αλλα και για καμια καγκουρια ρε αδερφε τι σκατα tdmας ειμαιtongue.gif

θα ψηφιζα καθαρα την πρωτη επιλογη αλλα με το παπι δεν μπορω να κανω ταξιδιαwinking.gif

Eτσι ντε να μαζευόμαστε!Με κρανος, μπουφανιες και δε συμμαζευται βεβαια,στα ¨φρυδια μας¨ για όσους είναι φλωριά.

Αν και τα ταξίδια ίσως να τα βαζω 1 σκαλι παραπανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα