dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 ........ ..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 ελα ξεκολατε ολοι μην παει και κλειδωθει και αυτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Nαι!!Εχω πατησει αφοβα την μανετα, κα ιεχω βυθισει το ποδοφρενο σε πολλα παπια, χωρις τραγικες συνεπειες..Η αποσταση φρεναρισματος ειναι απελπιστικα μεγαλυτερη απο ο,τι με μια μεγαλη μοτοσικλετα αλλα δεν εχει να λεει...Αλλο ειπε το παιδι, και αλλου το πας..Αν εισαι τοσο κολλημενος τι να σου πω, μαλλον δεν θα σ μπλοκαρε ποτε ο μπροστινος τροχος σε φρεναρισμα πανικου οταν ησουν απειρος.. Λοιπον ακου τις εμπειριε μου 2 φορες με μηχανη σε σταυροδρομι φρεναρα και την γλυτωσα 2 με παπια μια περασα ξυστα απ' τον πισω προφυλακτηρα και σαματησα 10 μετρα ματα την διασταυρωση και μια επεσα στην πορτα του οδηγου τα χιλιομετρα ηταν λιγοτερα απο 40 . Γι αυτο την καλυτερη μηχανη μετα καλυτερα φρενα ,κρατηματα ,αναρτησεις κλπ παρα συμβυβασμους ,εαν διαθετης τα λεφτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Φίλε man_hammer αν καταφέρεις να διαβάσεις την απάντησή μου με τόσα άσχετα που έχουμε γράψει θα σου έλεγα αφού κοιτάς το Yamaha xj6 κοίτα και το Kawasaki er6n και Kawasaki er6f , η ίδια μηχανή γυμνή και με fairing! Δικύλινδρο με αρκετή ροπή! Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή μηχανή, με γκάζι που δεν θα σε "τρομάξει"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 δεν αντιλεγω οτι εχει ενδιαφερον η ολη ανωδικη πορεια στις μοτο, απλα πες το απο την μια ονειρο, απο την αλλη τα οικονομικα, δεν θελω να δωσω πχ 5.000 ή 3.000 ή οποιοδηποτε χρηματικο ποσο για κατι ενδιαμεσο, μιας και μετα ξερω πως παλι θα φτυσω αιμα για να μαζεψω τα φραγκα για μια των 1.000 κυβικων, θα ηθελα αν γινοταν να παω αμεσως εκει, γιατι ειναι καλυτερο για την τσεπη μου πρωτα απολα, γλυκο το γκαζι συμφωνω..αλλα αν εχεις το μυαλο σου στην θεση του και δεν το ανοιξεις αρχικα οσπου να μαθεις 5 πραγματα? περα απο το τρελο νευρο τους δηλαδη το γκαζι δεν νομιζω πως εχουν αλλο κινδυνο αυτες οι μηχανες. χορης να θελω να σε προσβαλω αλλα ( συμφωνω..αλλα αν εχεις το μυαλο σου στην θεση του) δεν θα σιζιτουσεσ για χριματα αλλα για εμπιρια , ικανοτιτα ,αντανακλαστικα κ.τ.λ. σε παρακαλω μεσα απο την καρδιαμου προσγιοσε το μιαλοσου για να μην σε απογιοση καμια κακια στροφη..... χορης να θελω να σε προσβαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 :tomato: :tomato: :lock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Λοιπον ακου τις εμπειριε μου 2 φορες με μηχανη σε σταυροδρομι φρεναρα και την γλυτωσα 2 με παπια μια περασα ξυστα απ' τον πισω προφυλακτηρα και σαματησα 10 μετρα ματα την διασταυρωση και μια επεσα στην πορτα του οδηγου τα χιλιομετρα ηταν λιγοτερα απο 40 . Γι αυτο την καλυτερη μηχανη μετα καλυτερα φρενα ,κρατηματα ,αναρτησεις κλπ παρα συμβυβασμους ,εαν διαθετης τα λεφτα . Δεν τιθεται καν ζητημα ρε συ, δεν θα φτασουμε σε σημειο να λεμε τα αυτονοητα...Αλλα το να κανεις τετοιο μεταβατικο αλμα μπορει πολυ ευκολα αυτη την δυναμη τις αναρτησεις και τα φρενα να τα χρησιμοποιησεις στραβα στην αρχη...Και οταν λεω στραβα καταλαβαινεις τι εννοω σε καθε απο τις περιπτωσεις! Σιγουρα θα ηταν καλυτερο να ξεκινησει την μεταβαση με μια μεσαιου κυβισμου μοτοσικλετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greenwolf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Καλό μου παιδί, άκουσε τις συμβουλές των εμπειρότερων αναβατών και δεν θα χάσεις. Καλό το όνειρο και οι επιθυμίες, αλλά δεν είναι εποχές για τέτοια. Πάρε κάτι πιο μικρό και πιο ήρεμο και δεν θα χάσεις τα λεφτά σου γιατί οταν το συνηθίσεις το πουλάς και πιάνεις τα περισσότερα. Ξέρεις πόσους φίλους έχουμε χάσει στην άσφαλτο γιατί τα πήραν με μια γκόμενα, τσακώθηκαν στο σπίτι ή τη δουλειά και ξέσπασαν στα γκάζια; Άστο λοιπόν το 1000αρι, που καίει τα άντερά του, κουράζει μέσα στην πόλη και την έχει στημένη στον αναβάτη του. Και τα 600άρια που σου λένε άλλοι φίλοι για μένα είναι μεγάλα. Κάτσε σε χαμηλά μοτόρια, με φθηνή συντήρηση, λίγα καύσιμα και απολαυστικές βόλτες. Κάμε όπως καταλαβαίνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capdi 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Εμπειρος οδηγος δεν εγραψα πουθενα οτι ειμαι, αν ειδες κατι τετοιο πες μου σε ποια σελιδα και ποιο ποστ το ειδες. Παρόλα αυτά, θεώρησες βλακείες αυτά που είπαν έμπειροι αναβάτες. Επίσης εγώ δεν είπα ότι με μια δυο μοίρες λάθος κίνηση γκαζιού θα σκοτωθεί.... είπα ότι θα βρεθεί φαρδύς πλατύς στο έδαφος και η μοτό με σπασμένα πλαστικά. Σου εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ τίποτα, αλλά μην θεωρείς βλακείες αυτά που λένε κάποιοι που: ...έχοντας κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω σε μοτοσυκλέτες, έχουν δει πολλά περισσότερα από σένα. Και μόνο ότι μας ακυρώνεις με το να πετάξεις την φράση "αυτές είναι βλακείες" για τα λεγόμενά μας, μας προσβάλλεις όλους και μάλιστα πολύ. (και μετά ζητάς να μην σε προσβάλουμε εμείς... ωραίος!) Τα βιντεάκια που έβαλαν στην αρχή με τους νιούμπηδες τα είδες? Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα και θα πετάξει η μοτό λίγο κώλο και τέλος. Ο αρχάριος με το που θα χάσει η μοτό την πρόσφυση, ξάπλωσε φαρδύς πλατύς χωρίς δεύτερη κουβέντα! Αυτό το έχω δει να το παθαίνουν πολλοί με μικρές μοτοσυκλέτες... πόσο μάλλον με τις μεγάλες και δυνατές! Κάνε μας την χάρη λοιπόν, να λες απλά την γνώμη σου και να μην χαρακτηρίζεις τις πιο έμπειρες (πάνω σε αυτό το θέμα )δικές μας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greenwolf 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Για να συμπληρώσω την απάντησή μου στο ερώτημά σου, νομίζω ότι το καλύτερο είναι συνεχίσεις με ένα ninzaκι, που θα σου κάνει τα κέφια, δεν είναι πολύ βαρύ, δεν ξεχωρίσει εύκολα ότι είναι μικρού κυβισμού, δεν καταναλώνει υπερβολικά καύσιμα και γενικώς θα σε βολέψει για να αρχίσεις να ψάχνεις τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Μιλώ βεβαίως για το 250άρι, που είναι και κουκλί. Ακόμη καλύτερα ένα on/of θα σε βολέψει στα χωράφια που τα λένε δρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Για να συμπληρώσω την απάντησή μου στο ερώτημά σου, νομίζω ότι το καλύτερο είναι συνεχίσεις με ένα ninzaκι, που θα σου κάνει τα κέφια, δεν είναι πολύ βαρύ, δεν ξεχωρίσει εύκολα ότι είναι μικρού κυβισμού, δεν καταναλώνει υπερβολικά καύσιμα και γενικώς θα σε βολέψει για να αρχίσεις να ψάχνεις τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Μιλώ βεβαίως για το 250άρι, που είναι και κουκλί. Ακόμη καλύτερα ένα on/of θα σε βολέψει στα χωράφια που τα λένε δρόμους. Αφού τελικά ο φίλος κατάλαβε πιστεύω όλα αυτά που του είπαμε με ωραίο,άσχημο,ειρωνικό,αυστηρό,στοργικό κλπ τρόπο και γυρίσαμε στο θέμα μας... Είμαι κάτοχος του μικρού ninja και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι και ταξιδάκι Αθήνα-Τρίκαλα έκανα με αυτό ( κάπου 400+ χλμ) με περίπου 140χλμ στην εθνική πήγα και με 160,πήγα και με 130 και με 180 για να δω μέχρι πόσα θα φτάσει σε έναν σχετικά κατηφορικό δρόμο...αλλά ένα βασικό μειονέκτημα είναι ότι εκεί που είσαι με 130-140 και θες να επιταχύνεις για προσπέραση δε μπορείς να το κάνεις... Σε κλειστές στροφές για την εμπειρία μου τουλάχιστον πάει πολύ καλά, αλλά σίγουρα θα φτάσει κάποια στιμγή που θα θες κάτι παραπάνω και λογικό είναι!(καλά μην σκέφτεσαι και το r1,αυτό είναι πολύ παραπάνω :lol: ) Αν έχεις το μεγάλο δίπλωμα σαν πρώτη μηχανή θα σου έλεγα ένα Kawasaki er6(με φερινγκ ή χωρίς) δεν προκειται να βαρεθείς μία τέτοια μηχανή και σίγουρα το γκάζι της δεν θα σε τρομάξει τόσο πιστεύω και άνετα ταξίδια θα κάνεις και τη ροπή σου θα έχεις! Πάντως για να ξέρεις με τα φρένα που σου είπαν η πρώτη μου τούμπα προήλθε από αυτά,έχασα το μπροστινό και σωριάστηκα κάτω! Ότι μηχανή και να πάρεις να είσαι προσεκτικός, απλά σαν συμβουλή(όχι λόγω εμπειρίας,γιατί δεν την έχω) μη πας κατ'ευθείαν σε υπερμηχανές 1000άρια κλπ γιατί πολύ απλά στο τέλος δεν θα μάθεις να οδηγάς,δεν θα την πας,θα σε πάει αυτή! Με τα πάντα μπορείς να σκοτωθείς απλά το να πάρεις ένα r1 και να το πας σαν "κουλομαρία" δεν θα σε οφελήσει σε τίποτα,το πιθανότερο όπως είπα είναι ότι δεν θα μάθεις να οδηγάς! Άντε με το καλό να πάρεις την πρώτη σου μηχανή! (πάντως δεν ξέρω αν διάβασες ένα ποστ πιο πίσω,οι γκόμενες γουστάρουν GsxR και όχι R1 :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrismist 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Παρόλα αυτά, θεώρησες βλακείες αυτά που είπαν έμπειροι αναβάτες. Επίσης εγώ δεν είπα ότι με μια δυο μοίρες λάθος κίνηση γκαζιού θα σκοτωθεί.... είπα ότι θα βρεθεί φαρδύς πλατύς στο έδαφος και η μοτό με σπασμένα πλαστικά. Σου εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ τίποτα, αλλά μην θεωρείς βλακείες αυτά που λένε κάποιοι που: ...έχοντας κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω σε μοτοσυκλέτες, έχουν δει πολλά περισσότερα από σένα. Και μόνο ότι μας ακυρώνεις με το να πετάξεις την φράση "αυτές είναι βλακείες" για τα λεγόμενά μας, μας προσβάλλεις όλους και μάλιστα πολύ. (και μετά ζητάς να μην σε προσβάλουμε εμείς... ωραίος!) Τα βιντεάκια που έβαλαν στην αρχή με τους νιούμπηδες τα είδες? Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα και θα πετάξει η μοτό λίγο κώλο και τέλος. Ο αρχάριος με το που θα χάσει η μοτό την πρόσφυση, ξάπλωσε φαρδύς πλατύς χωρίς δεύτερη κουβέντα! Αυτό το έχω δει να το παθαίνουν πολλοί με μικρές μοτοσυκλέτες... πόσο μάλλον με τις μεγάλες και δυνατές! Κάνε μας την χάρη λοιπόν, να λες απλά την γνώμη σου και να μην χαρακτηρίζεις τις πιο έμπειρες (πάνω σε αυτό το θέμα )δικές μας. Δε ξερω τι μηχανη οδηγας, μαλλον απλα φοβασαι τις 1000αρες και πας να το παιξεις εξυπνος χωρις να ξερεις.. για να πεταξει ΛΙΓΟ κωλο η μηχανη θελει πολυ παραπανω απο 1 μοιρα το γκαζι, ακομα και στο Α (race) mode αν την εχω την R1. Ασε τις υπερβολες λοιπον και δε θα με βγαλεις τρελο για το μηχανακι που οδηγαω καθε μερα.. ξερω πολυ καλα ποσες μοιρες θελει και αν δε θες να πεταξεις κωλο ΔΕ το κανει απο μονο του. Οσο για τα βιντεο, το ενα ειχε αστρωτα και γυαλισμενα λαστιχα και εφαγε και μηνυση το μαγαζι γι αυτο.. αν θες διαβασε τα σχολια στο youtube. Το αλλο πηγε να πεταξι κωλο και τερματισε το γκαζι τελειως ο αναβατης (πωρομενος η απλα απροσεχτος) ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. και συγνωμη αν σε προσβαλα, (εσενα και οχι ολους οπως λες) αλλη φορα να μη γραφεις υπερβολες!! Ελεος πια τα ιδια θα γραφουμε 10 φορες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_hammer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 μην δημιουργειται αντιπαραθεσεις, ειμαστε γεματοι σαν φορουμ απο αυτες και δεν εχουν και νοημα, ειδα τις αποψεις σας πανω στην απορια μου, καταλαβα τι ειναι καλυτερο για μενα..απο κει και περα αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ή να πειτε την αποψη σας ας γινει χωρις αντιπαραθεσεις και "τσακωμους" να χαλαμε τωρα τις καρδιες μας για λιγες μοιρες γκαζι παραπανω? δεν λεει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Δε ξερω τι μηχανη οδηγας, μαλλον απλα φοβασαι τις 1000αρες και πας να το παιξεις εξυπνος χωρις να ξερεις.. για να πεταξει ΛΙΓΟ κωλο η μηχανη θελει πολυ παραπανω απο 1 μοιρα το γκαζι, ακομα και στο Α (race) mode αν την εχω την R1. Ασε τις υπερβολες λοιπον και δε θα με βγαλεις τρελο για το μηχανακι που οδηγαω καθε μερα.. ξερω πολυ καλα ποσες μοιρες θελει και αν δε θες να πεταξεις κωλο ΔΕ το κανει απο μονο του. Οσο για τα βιντεο, το ενα ειχε αστρωτα και γυαλισμενα λαστιχα και εφαγε και μηνυση το μαγαζι γι αυτο.. αν θες διαβασε τα σχολια στο youtube. Το αλλο πηγε να πεταξι κωλο και τερματισε το γκαζι τελειως ο αναβατης (πωρομενος η απλα απροσεχτος) ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. και συγνωμη αν σε προσβαλα, (εσενα και οχι ολους οπως λες) αλλη φορα να μη γραφεις υπερβολες!! Ελεος πια τα ιδια θα γραφουμε 10 φορες..... Ρε φίλε ακόμα και να συμφωνήσω ότι ο ALX και εγώ και οι υπόλοιποι είμαστε υπερβολικοί στο να "φοβόμαστε"(όπως το θέτεις) ένα χιλιάρι,εσύ το φτάνεις σε άλλη μεριά...θα μας το κάνεις και ευκολοδοδήγητο σαν παπί το R1 σου! Το ότι εσύ γούσταρες να το πάρεις χωρίς άλλη εμπειρία μπράβο σου, δε μπορείς να το προτείνεις και σε άλλους όμως, γιατί ναι είναι περισσότερο επικύνδινο από το να ξεκινήσει με κάτι μικρότερο και επίσης το πιθανότερο είναι να μη μάθει ποτέ να οδηγάει ο άνθρωπος... Τώρα το οδηγάω έχει αρκετές έννοιες,πάντως εγώ δεν εννοώ το να πάρω το R1 ή την οποιοδήποτε μηχανή και απλά να την τσουλάω και να την πηγαίνω σαν παπί και άντε να βαράω και μια 200άρα σε καμιά ευθεία και ουάου έγινα ο Rossi. Τώρα αν εσύ αποτελείς εξαίρεση εσύ θα το ξέρεις καλύτερα... Και εν συντομία ένα χιλιάρι,εξακοσάρι και λοιπά υπερμηχανήματα τα θεωρώ πολύ κακή επιλογή γιατί πολύ απλά δεν θα μπορείς να μάθεις να οδηγάς και σίγουρα ένας λάθος χειρισμός μπορεί να σε ρίξει πολύ πιο εύκολα. Ούτε ότι είναι σκοτώστρες κλπ, τώρα αν το θέλεις για παπί στην πόλη και το πας σαν κουλομαρία μια χαρά ακίνδυνο θα είναι! μην δημιουργειται αντιπαραθεσεις, ειμαστε γεματοι σαν φορουμ απο αυτες και δεν εχουν και νοημα, ειδα τις αποψεις σας πανω στην απορια μου, καταλαβα τι ειναι καλυτερο για μενα..απο κει και περα αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ή να πειτε την αποψη σας ας γινει χωρις αντιπαραθεσεις και "τσακωμους" να χαλαμε τωρα τις καρδιες μας για λιγες μοιρες γκαζι παραπανω? δεν λεει! Ουψ! Σόρρυ το έγραψα πριν δω την απάντησή σου το παραπάνω! Φίλε το er6 που σου πρότεινα το είδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Δε ξερω τι μηχανη οδηγας, μαλλον απλα φοβασαι τις 1000αρες και πας να το παιξεις εξυπνος χωρις να ξερεις.. Eντάξει φίλε μου. Εγώ τις φοβάμαι τις χιλιάρες και το παίζω έξυπνος χωρίς να ξέρω. Εσύ όμως που ξέρεις και δεν λες υπερβολές, να συμβουλεύεις τον κάθε πιτσιρικά που ρωτάει να παίρνει 1000άρα για αρχή. Γιατί να κουράζεται με μεταπωλήσεις ανεβαίνοντας σιγά σιγά κυβικά? Πάει κατευθείαν στην κορυφή και τέλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_hammer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Ουψ! Σόρρυ το έγραψα πριν δω την απάντησή σου το παραπάνω! Φίλε το er6 που σου πρότεινα το είδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) το ειδα , το εχω δει και απο κοντα σε λευκο και ειναι πραγματικα πανεμορφο, απλα το xj6 το βρηκα με 5.995, και εφοσον πανω κατω ειναι τα ιδια σαν μοτο..γιατι να μην εκμεταλευτω καποια λεφτα που μπορει να μου μεινουν σε αγορα ενος καλου κρανους? (που το εχω και απωθημενο) :P Α δεν είχα δει την τιμή! Και τα 2 είναι πολύ ωραία με ένα κλικ παραπάνω το er6(αλλά τα γούστα είναι υποκειμενικά). Άντε με το καλό να την πάρεις! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgespb 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Σταματηστε τις ειρωνίες μεταξύ σας.. όπως ολοι διαπιστώσατε το παιδι ειναι προσγειομένο...θα πάρει ενα 600 οποιο του αρέσει, θα το συνυθησει σιγα σιγα, θα ανεβει σκαλοπατι σαν αναβάτης και θα συνεχήσει την μοτοσυκλετιστική του πορεία..στην ουσία μαλώνετε μεταξύ σας.. το παλικάρι εχει διαβάσει τις απόψεις των περισσότερων που ειναι μέχρι την 6η-7η σελίδα και έχει αποφασίσει για το τι θα κάνει..ειναι ανόφελο να λογομαχήτε.. ανοιξτε ενα Flame section και πείτε οτι θελετε.. Και να σας πω την αποψη μου?? και οι μεν και οι δεν εχουν δικιο σε ενα μέρος..και δεν το εχετε καταλάβει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_hammer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Ουψ! Σόρρυ το έγραψα πριν δω την απάντησή σου το παραπάνω! Φίλε το er6 που σου πρότεινα το είδες? το ειδα , το εχω δει και απο κοντα σε λευκο και ειναι πραγματικα πανεμορφο, απλα το xj6 το βρηκα με 5.995, και εφοσον πανω κατω ειναι τα ιδια σαν μοτο..γιατι να μην εκμεταλευτω καποια λεφτα που μπορει να μου μεινουν σε αγορα ενος καλου κρανους? (που το εχω και απωθημενο) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 σε αυτο που ρωτησες τωρα παμε εντελως αλλου,καλως ορισες στην συγχρονη νεοελληνικη πραγματικοτητα του Ελληνα μαστορα και μηχανικου (γκουχ,γκουχ) καλο κουραγιο ΥΓ, μην νομιζεις οτι το Yamaha που πας να παρεις ειναι κανα ψοφιμι για σενα επειδη συμφωνησαν ολοι σε αυτο και δεν σε κραζουν, οι ιδιες συμβουλες που σου δωσανε για το χιλιαρι ισχυουν σαφεστατα και εδω , και μη με παρεις για συντηριτικουρα που στα λεω αυτα,για το καλο σου ,το μηχανακι εχει μπολικη δυναμη για τωρα που εισαι αρχαριος ,απλα αν εχεις το μυαλο μες το κεφαλι σου με αυτο θα καταφερεις να μαθεις να οδηγεις καποια στιγμη και να απολαμβανεις βολτες χωρις να τρεμεις απο το φοβο σου σαν κομπρεσερ καλα χλμ, παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnanubis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ο φιλος που ανοιξε το τοπικ τελικα βρεθηκε ο πιο μυαλωμενος.Η κοντρες ητανε κοντρα εξυπναδας και απο τις 2 πλευρες.Ευτυχως τελειωσε!Στο θεμα μας τωρα.Μπραβο φιλε για την επιλογη σου.Αυτην την στιγμη εισαι αξιος συγχαρητηριων για εμενα γιατι καταλαβες ακριβως αυτο που επρεπε.Το οτι δλδ πρεπει να μαθεις πρωτα να οδηγεις καλα μια μηχανη και μετα να πας σε ενα απολυτο μηχανακι.Σου ευχομαι να απολαυσεις οδηγηση(ιδιαιτερα ορεινα κλειστα κομματια με φρεσκο λαστιχακι!!)και να εισαι παντα ορθιος και χαρουμενος που εισαι ενας μηχανο-ΒΙΟΣ. Υ.γ Με εξεπληξες με την ωριμοτητα σου στην προταση <<να μου περισεψουνε για ενα καλο κρανος>> Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 από τον johnanubis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Το εχεις ηδη αποφασισει να το παρεις, απλα κανουμε κουβεντα... Παρτο απλα θα ειναι σα να καθαριζεις μήλο με νυστερι, μια μαλακια και τερμα. Απλα να εισαι σοβαρος και να προσπαθεις να αποφυγεις αυτη την χαζαλαμαρα που θα σε τελειωσει. ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Καλο θα ηταν πριν απανταμε να βλεπουμε και τι εχει ειπωθει προηγουμενως. Το παλικαρι ειπε οτι τελικα θα δει κατι σε 600 (μαλλον λεει το xj6) μαζι με ενα καλο κρανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες