Jump to content
man_hammer

Απο παπι σε 1000αρα

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.Αφιερωσα σχεδον μιση ωρα απο την ζωη μου για να διαβασω προσεκτικα οσα ειπωθηκαν.Θα ηθελα να καταθεσω την ταπεινη μου γνωμη.

Βρισκομαστε μπροστα στον εφιαλτη μας.Εννοωντας την στιγμη που ο γιος μας αυριο μεθαυριο θα μας ζητησει την πρωτη του μηχανη.Τι θα πρεπει να του πουμε?Τι επειχηρηματα θα του θεσουμε ωστε να καταλαβει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ?Εγω αγαπητοι συμφορουμιτες ενα πραγμα εχω να πω στο παιδι αυτο.Μας χωριζουνε ηλικιακα 9 χρονια οποτε μην πεις ειμαι μπαρμπαδι και λεω οτι θα ελεγε ο πατερας σου η ο πατερας μου.Λοιπον εχουμε και λεμε.

14-16 Honda GLX 50&90

16-18 Kawasaki KLR 250(Λαθος μου καθοτι δεν ειχα διπλωμα για 250)

18-19 Yamaha TDR 250(60HP ετσι?διχρονα)

19-22 Suzuki Bandit 400 (με φαρδυ τεποζιτο!!!Η κουκλα μου και το σχολειο μου)

22-27 Yamaha TDM 850

27-28 Aprilia Atlantic 500(Ειπα να γινω σκουτερας!)

28-29 Honda VFR 800

Διανυθεντα χιλιομετρα?γυρω στις 600.000 και μαζι με τα σκουτερ που ειχα κατα καιρους ισως και παραπανω.

Πτωσεις?00000000

Γρατσουνιες?0000000

Πλαστικα?00000000

Τρακαρισμα?0000000

Οπως βλεπεις φιλε μου η φυσικη εξελιξη των πραγματων δεν με εβλαψε ισα ισα με οφελεισε.Το χιλιαρι θα ερθει με την σειρα του.Και οταν ειναι να ερθει θα εχεις ηδη επιθυμησει την πρωτη σου 400αρα......

Δικη μου συμβουλη?Suzuki Bandit.Μπορεις να βρεις πολυ ωραια μεταχειρισμενα στο ιντερνετ με 2.000 χιλιαρικα(μιλαω για τα 600)συν λαστιχα αλυσιδες κτλπ κανα 500αρικο ακομα και θα εχεις στα χερια σου ενα ΣΧΟΛΕΙΟ το οποιο εαν το διαχειριστης σωστα θα σε κανει εναν καλο οδηγο.Ειναι και μπανικο!!!

Μακαρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει και να εισαι παντα ορθιος φιλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα κανω ενα ποστ προσπαθωντας να πω καποια πραγματα για τους νεους στον χωρο.....ελπιζω να τα καταφερω να γινω κατανοητος και να

βοηθησω στο να σκεφτουν τι θελουν απο μια μοτοσυκλετα, δεν θα κανω quote κτλ αλλα θα απαντησω σε καποιες αποψεις που εχουν ειπωθει

σε αυτο το τοπικ, ας αρχισουμε λοιπον,

διαβαζω λιγο παραπανω απο νεα παιδια οτι εγω πηρα κατευθειαν 1000αρι και ολα καλα μεσα σε 6 μηνες....διαβαζω πιο κατω οτι καποιος

απο 5 αλογα πηγε στα 25 και τρομαξε....διαβαζω οτι αλλος εχει ενα 250αρι και δεν το "εχει" ακομη το μηχανακι.....

για ολα αυτα τα παραπανω ενα εχω να πω απο την εμπειρια μου μεχρι σημερα....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Τι εννοω;;;;; Οτι καλως η κακως

υπαρχει ο κουλος που θα παραμεινει κουλος σε ολη του την ζωη λογο χαρακτηρα (και δεν θελω να προσβαλω με την χρηση της λεξης κουλος γιατι

και εγω κουλος ειμαι) αλλα υπαρχουν και καποιοι αλλοι που το εχουν μεσα στο αιμα τους και τα καταφερνουν μια χαρα ή οχι.... :/

Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που ξεκινησαν κουλοι και εχουν γινει πλεον αεροποροι επειδη το εξαψαν, ασχοληθηκαν με μοτοπαρεες, trackdays,

μεγαλα ταξιδια κτλ κτλ....

Το θεμα για τον φιλο που ανοιξε το τοπικ ειναι να μας πει τι ακριβως θελει να κανει και τι ονειρευεται να κανει με μια μοτοσυκλετα,

ταξιδια γρηγορα ή αργα; χρηση μεσα στην πολη;;; να καβαλαει το καλυτερο 1000αρι επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και του ΑΡΕΣΕΙ αλλα ειναι κουλος-φοβιτσιαρης κτλ

ωστε απλα να το βαζει μπροστα και να το πηγαινει βολτα ή να μαθει να οδηγαει με ασφαλεια ειτε μεσα στην πολη ειτε σε ενα ταξιδι;;;;;;

Ενα παλικαρι ειπε παραπανω οτι εχει 1000αρι και ολα καλα, μιλαει λογικα και λεει οτι ολα στο μυαλο ειναι, οτι δεν σκοτωνει το γκαζι,

εγω ειμαι αυτος που αρκετα ποστ πιο πριν ειπα οτι πραγματικα το γκαζι δεν εχει να κανει, θα ηθελα ομως να κανω μερικες ερωτησεις στον φιλο

chrismist που λεει οτι εχει για πρωτη μοτο 1000αρα....

Τι ακριβως θελεις απο την μοτοσυκλετα;;; Εχεις κανει μοτοβολτες με αλλους που να ΞΕΡΟΥΝ να οδηγουν; Εχεις μπει σε καποιο ισως trackday ή να πας να δεις;

ή μηπως απλα καβαλας προσεχτηκα το τερας και το πας οπως θα πηγαινες με ενα 250αρι και πολυ πιθανον να μην το καταλαβαινεις;;; Γιατι μπορει εσυ να νομιζεις

οτι βγαινεις παραεξω και ανοιγεις το γκαζι και οτι μονο αυτο ειναι, μπορει και οχι βεβαια γιατι δεν σε ξερω οποτε πιανω υποθετικα σεναρια....

Αν κανεις κατι απο τα παραπανω που ρωτησα και εχεις μπει στο τρυπακι να μαθεις να οδηγας γρηγορα αλλα με ασφαλεια, δε νομιζεις οτι θα ηταν καλυτερα

με ενα μικροτερο για αρχη;;;; ωστε να τολμας περισσοτερο να πειραματιστεις;;; ειτε σε στριψιμο, ειτε σε οριακα φρενα ειτε ειτε ειτε.....

Αν οχι, μπορει τοτε να εισαι απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις, να μην σε τρομαζει το 1000αρι οταν προσπαθεις να το οδηγας στα ορια για να ανεβασεις

το προσωπικο σου επιπεδο....βεβαια το αν εισαι απο τις εξαιρεσεις αυτο θα το δειξει ο χρονος και κανεις αλλος....

Αυτο λοιπον που θελω να πω ειναι οτι και το 1000αρι να εχεις (απευθυνομαι γενικα πλεον) αν το οδηγας τσουκου τσουκου ολα ειναι μια χαρα, παρτο

αφου το γουσταρεις και κανε αυτο που σου αρεσει, ισα ισα που με τις φρεναρες που εχει θα εχεις και ασφαλεια, αλλιως να πηγαινεις με 80χλμ με

ενα 250 αλλιως με ενα 1000! Αν ομως θες να ΜΑΘΕΙΣ να οδηγας μια μοτοσυκλετα μπορεις να κανεις απο αλλου αρχη... Και απο το 1000 μπορεις αλλα

με πολλα ρισκα, ρισκα που τα ειπα στο πρωτο μου ποστ...περι δημιουργιας φοβου κτλ...

Οποτε μια καλη λυση ειναι να δειτε ταξιδια, να πατε σε trackdays, να κανετε καμια μοτοβολτα με καποιον που να ξερει να οδηγαει και να σας

παρει δικαβαλο εαν δεν εχετε δικια σας μοτοσυκλετα, να διαβασετε και να ψαξετε τα φορουμ, να διαβασετε για τεχνικες οδηγησης, να παρακολουθησετε

μαθηματα ασφαλους δηγησης και μετα να αναρωτηθειτε...αυτος το r1 γιατι το παει ετσι και εγω οχι;;;; Αν μπειτε σε αυτο το τρυπακι τοτε θα ειστε σε

καλο δρομο, εφοσον βεβαια σας ενδιαφερει αυτος ο δρομος, αν οχι τοτε οπως ειπε ο φιλος chrismist εαν δεν εχεις κ0υλες και εισαι λογικος επανω

στο 1000αρι ολα πανε μια χαρα!

Ελπιζω να σας βοηθησει να σκεφτειτε πιο σφαιρικα το ποστ μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκίνησα με 50άρι παπί. Πήγα σε 125 τετράχρονο. Μετά σε 250 στρητ. Μετά σε 600 on off. Μετά ξανά σε 600on off. Mετά σε 650 on off. Kαι τέλος σε 1150 on off.

Αυτο προσπαθουν να του εξηγησουν τα παιδια...οτι πχ πιο πολυ κινδυνευες με το 50αρι παπι οταν το πηρες και τα μυαλα και απειρια του τοτε ,παρα με το 1150 onoff σου με την σημερινη σου πορεια και εμπειρια... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ΄οτι καταλαβαινω το παιδι δεν ειναι ο ανθρωπος που ονειρευεται απο μικρο παιδι την μοτοσυκλετα, που του ειναι τροπος ζωης, που θα την γουσταρει μια ζωη, ισως παραπανω μια εξαψη της στιγμης. ΣΕΒΑΣΤΟ. Δεν μπορουμε να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα.

Λοιπον ακουσε φιλε μου, η πιο καλη λυση για εσενα που θελεις κυβικα με ασφαλεια, και μουρη και ss ειναι να παρεις ενα καινουργιο 600αρι ss να το δειχνεις στην καφετερια που δεν το κατακρινω αν ετσι γουσταρεις, να πας τις βολτες σου και να κ@υλωνεις μολις το βλεπεις, και οταν δεν σου κανει κεφι να το πουλησεις, και αφου δεν γουσταρεις να χανεις απο μεταπωλησεις και να πεσεις σε κυβικα κανε αυτο. Με την μονη διαφορα οτι μολις το παρεις να του βαλεις εναν περιοριστη στους 33ιππους. Μαθε το κανενα χρονο, ισως και παραπανω, μην μπεις στο τρυπακι να το βγαλεις στον μηνα για περιεργεια, και μολις μαθεις να στριβεις, να φρεναρεις κτλ κτλ αφαιρεσε τον και ξεκινα με προσοχη τον πυραυλο.

Κανε αυτο που σου λεω. Παρτο βαλτου εναν περιοριστη, αγορασε φορμα ολοσωμη αλλα βαλεντινο ροσσι, κρανος για να κανεις και την μουρη σου και ολοι θα ψαρωνουν. Αυτα. Αν δεν μπορεις να κανεις αυτο με τον περιοριστη μην παιρνεις καθολου μηχανη. Η πιο καλη λυση για εσενα.

Να παρε και ενα videaki

Aυτη η μηχανη δεν ειναι μονο 33ιππους. Παιρνεις λοιπον οποια 600αρα ss θελεις βαλε ενα περιοριστη και εισαι αρχοντας. Ετσι και περιορισμους δεν κανεις σε αυτο που θελεις, και σε κυνδινο τον εαυτο σου δεν βαζεις, και το ματι σου γουσταρει αυτο που βλεπει, ο μονος περιορισμος ειναι στο γκαζι, αλλα αφου θα πας σιγα και με την 1000αρα αυτο δεν σε νοιαζει. Σωστα?

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7 σελίδες!!! Ποιος μας εγγυάται ότι δεν μιλάμε σε ένα ακόμα τρολ??? :yeahright:

Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε. Αν ο τύπος δεν είναι τρολ, ας τα πάρει σοβαρά κι ας αποφασίσει. Μην δίνετε συνέχεια στο θέμα. Ακούστηκαν πιστεύω όλες οι απόψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε για τις 600αρες... σήμερα δίπλα μου ένας τύπος έσκαγε το 600αρι του καβασακι ηταν δεν θυμμαμαι μοντέλο και το μηχανάκι δεν κουνιόταν... αυτό είναι το γκάζι που θα τρομάξει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7 σελίδες!!! Ποιος μας εγγυάται ότι δεν μιλάμε σε ένα ακόμα τρολ??? :yeahright:

Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε. Αν ο τύπος δεν είναι τρολ, ας τα πάρει σοβαρά κι ας αποφασίσει. Μην δίνετε συνέχεια στο θέμα. Ακούστηκαν πιστεύω όλες οι απόψεις.

φίλε δεν ξέρω αν είναι τρολ αλλά τουλάχιστον ο ίδιος δεν τρολάρει.. λίγα λόγια είπε και προσεχτικά έως τώρα... η συνέχεια θα δείξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο πως το βλεπετε? εδω

επισης εχεις 2 εκδοσεις μια την απλη και μια την F, η διαφορα τους?

και μιλαω για αυτο τωρα γιατι το ειδα σαν ενα καλο σχολειο με 78 αλογα και αναφερει πως ειναι και για νεους και πεπειραμενους οδηγους... και μιας και προτεινατε να περασω απο κατι ενδιαμεσο με το δικιο σας αυτο το βλεπω σαν την καλυτερη και αρκετα οικονομικη λυση με 5.995!

Τροποποιήθηκε από τον man_hammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά σορρυ δεν διαβασα ολα ολα τα ποστ.. διαβασα τα περισσοτερα ομως ωστε να μπω στο κλιμα..τα παλικαρια απο την μια προσπαθουν να πουν το παλικαρι να αποφυγει την 1000αρα..Μπορει αρκετα εμπειρος, οσον αφορα χρονια οδήγησης, να μην ειμαι.. αλλα εχω μια εμπειρια και εγω..να φερω ενα παραδειγμα.. Αφου ειδα κατι για R1 μεσα.. ασ πω για αυτο.. φιλε απο το παπακι σου.. αν σου δωσω να οδηγισεις το ΧΡ μου θα παθεις πλακα...πας 4η ρελαντι και αν ανοιξεις το γκαζι ΧΑΝΕΙ!!! ξεκιναει αφανταστες κολιες χωρις να το καταλαβεις και 90% να πεσεις!! λοιπον.. τη σχεση θα μπορουσε να εχει το R1?? κοιτα να δεις..το ΧΡ μου τελικη να βγαζει 160 αντε 170 χιλιομετρα (επειδη ειναι δικο μου 170 ^^^ :_zeppelin: ) .. σκεψου το R1 βγαζει 185 μονο με την 1η.. και εγω αλλαζω 5 ταχυτητες.. το θεμα ειναι οτι ειναι 1η ταχυτητα.. ακομα και το παπι σου βλεπεις πως σκερτσαρει με 1η... το 1000 τι λες να κανει ??? Αν ησουν φιλος,γνωστος μου θα σου εκανα ομοιοπαθητικη.. θα σε ανεβαζα στο ΧΡ και δεν θα εβλεπες την ροδα μου να σκαει ποτε κατω.. με λιγα λογια θα εφτανε το σκατο στην καλτσα σου εφοσον εχεις εμπειρια απο παπι.. μετα θα ξανασκεφτοσουν.. ενα εντουρο 600 κανει τετοια πραγματα.. ενα 600 σουπερσπορτ τι κανει?? ποσο μαλλον ενα 1000?? ελπιζω να βοηθησα σε κατι..και ξερεις κατι??? μην νομιζεις οτι θα παρεις 600 και μετα απο ενα μηνα θα το αλλαξεις.. πιστεψε με θα σου παρει χρονια να το συνηθησεις!! οποιος νομιζει οτι εχω αδικο μπορω να του το αποδειξω...θα χρειαστει χρονια για να το συνηθησει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε για τις 600αρες... σήμερα δίπλα μου ένας τύπος έσκαγε το 600αρι του καβασακι ηταν δεν θυμμαμαι μοντέλο και το μηχανάκι δεν κουνιόταν... αυτό είναι το γκάζι που θα τρομάξει?

μαλλον φαινεται πως δεν εχεις οδηγησει ενα 600 αρι να δεις την διαφορα

το γκαζι φιλαρακι δεν τρομαζει στην ευθεια.. αλλα στην στροφη..

στην ευθεια ολοι καλοι ειμαστε οσοα κυβικα και οσα αλογα και αν εχουμε, στην στροφη ομως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχαχαχαχχαχα δε παει μια σας λεω το 600αρι.. ειδικα πχ R6 και 636 μια δε παει!

αφου να φανταστειτε πηρα μια φορα του φιλου μου το R6 και το πηγα 280 δε παει σας λεω οχι :lac:

:rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο πως το βλεπετε? εδω

και μιλαω για αυτο τωρα γιατι το ειδα σαν ενα καλο σχολειο με 78 αλογα και αναφερει πως ειναι και για νεους και πεπειραμενους οδηγους... και μιας και προτεινατε να περασω απο κατι ενδιαμεσο με το δικιο σας αυτο το βλεπω σαν την καλυτερη και αρκετα οικονομικη λυση με 5.995!

το ενα εχει φερινκ και ζελατινα μπροστα ενω το αλλο ειναι γυμνο... ωραιο μηχανακι με μινιμαλιστικες διαστασεις.... αν κοιταξεις αυτα κοιτα και το bandit 650 _thumbsup.gif

kai απο τα δυο εχεις να μαθεις πολλα πραγματα και πανω απο ολα με ασφαλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο πως το βλεπετε? εδω

ρε, άμα στο τέλος πάνε τζάμπα τα λόγια μας και πάρεις κάνα 1000αρι, θα σε κουτουλήσω μα το θεό σου λέω...

που δεν το βλέπω, σε καλό δρόμο είσαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το bandit το τσεκαρα, ωραιο απλα το xj6 πιστευω ειναι πιο κοντα στα γουστα μου! και ποσο περιπου παει καινουργιο το bandit? γιατι δεν γραφουνε μεσα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπάινω σε ένα μαγαζί στον Κεραμεικό που ήταν ένας φίλος μου με παιδιά απ'τη σχολή του και με βλέπει μια κοπέλα που ήταν μαζί τους με το κράνος...Ενθουσιασμένη έρχετε και με ρωτάει κατ'ευθείαν τι μηχανή έχεις?..Κομπλάρω λίγο..ένα ninja 250άρι της λέω!

Αυτό ήταν ξενερώνει απίστευτα και μου λέει έλα ρε και εγώ νόμιζα πως θα είχες κανα GsxR! :D Την παλιομπιπ μπιπ τα 250 κυβικά της πέφταν λίγα :P

Τώρα να σχολιάσω το από παπί σε χιλιάρα, έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοια θέματα που οι απαντήσεις είναι αυτονόητες και από ότι κατάλαβα φίλε μάλλον το έχεις αποφασίσει να την πάρεις οπότε σου εύχομαι καλή τύχη,προσοχή κλπ...

πω ρε φίλε αυτό πόνεσε όντως!!!!!!!! :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ γι' αυτό όλοι ψήνονται για μεγαλύτερο από του "ανταγωνιστή" τους (στις γκόμενες) (κι ας μην ξέρουν να το πάνε το μηχανάκι)

Ο "πόλεμος" της καφετέριας είναι μεγαλύτερος από αυτόν του δρόμου! ...δυστυχώς. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το bandit το τσεκαρα, ωραιο απλα το xj6 πιστευω ειναι πιο κοντα στα γουστα μου! και ποσο περιπου παει καινουργιο το bandit? γιατι δεν γραφουνε μεσα..

μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε 6000 ευρω καινουριο...πλεον δεν γνωριζω αλλα μπορεις ευκολα με περιπου 4700-4800 να βρεις μοντελα του 2008-9 τα οποια θα ειναι σε υπεραριστη κατασταση

αν ομως οπως λες το xj6 ειναι πιο κοντα στα γουστα σου τοτε μην το σκεφτεσαι καν.. σκεψου αν τελικα το γουσταρεις και τραβα παρτο

αν η μηχανη που αγοραζεις καλυπτει τις πραγματικες σου αναγκες (και οχι με το αν θελεις 200 αλογα πχ) και σου αρεσει και εμφανισιακα τοτε θα την γουσταρεις για παρα πολυ καιρο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορείς επίσης να σκεφτείς το τερατάκι της Ducati...... και άμα θες και καλά SS και θες να το αγοράσεις καινούργιο μπορείς να πας σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία (πχ Kawasaki) για να αγοράσεις 600cc μπορείς να ζητήσεις να στην κλειδώσουν στα 34 άλογα.....και μόλις την μάθεις να ξανά πας στην αντιπροσωπία και να στην ξεκλειδώσουν.....

Τροποποιήθηκε από τον pelopidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορείς επίσης να σκεφτείς το τερατάκι της Ducati...... και άμα θες και καλά SS και θες να το αγοράσεις καινούργιο μπορείς να πας σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία (πχ Kawasaki) για να αγοράσεις 600cc μπορείς να ζητήσεις να στην κλειδώσουν στα 34 άλογα.....και μόλις την μάθεις να ξανά πας στην αντιπροσωπία και να στην ξεκλειδώσουν.....

ναι και μετα να παει στα 134 αλλογα και να φρικαρει το παλικαρι, αν ξεχαστει και παει να ανοιξει σε καμια στροφη νομιζοντας οτι εχει 34 αλογα θα φαει ενα καπακι/σουπα/ σουστα πες το οπως θες και να μην ξερει το γιατιwinking.gif

παρε για αρχη ενα ηπιο σχετικα μηχανακι και μετα βλεπεις τα μηχανηματα της ηδονης2funny.gif ...

τα ss και τα οπλα θελουν χερια, αν δεν τα εχεις τοτε εισαι επικινδυνοςcheers.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda CB 500 το καλυτερο για να σου συγχωρεσει ενδεχομενα λαθη,μειωμενο κοστος σε σουπες και εχει και γκαζι που δεν θα βαρεθεις γρηγορα,επιπλεον στις στροφες ειναι σιγουρο οτι θα το γουσταρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο, εσυ το οδηγας, στη δικη σου ωριμοτητα εξαρταται αν θα παθεις κατι η οχι.

Και να προσθεσω και κατι αλλο.. τα φρενα που εχει ενα χιλιαρι θα σε σωσουν απο ΠΟΛΛΕΣ καταστασεις που δε θα σε σωζανε μιας μικροτερης μηχανης, και δεν εννοω αν τρεχεις, εννοω σε νορμαλ ταχυτητες αν συμβει κατι. Αυτο δε το λεω εγω με την εμπειρια μου, μου το εχουν πει παλιοι οδηγοι που εχουν οδηγησει πολλες μηχανες και απο οσο εχω διαπιστωσει και εγω, ισχυει.

Φίλε μου μην το πάρεις προσωπικά αλλά εδώ φαίνεται η απειρία σου...

Πες μου τη γνώμη σου στο εξής...

Έχεις παπί, σκούτερ ότι θες, γενικά ένα μικρό 2τροχο...με ταμπούρο πίσω άντε και στη καλύτερη δίσκο μπροστά..

Πηγαίνεις με 50-60 που με ένα 1000άρι είναι 1η με ρελαντί.

Σου πετάγεται ένας από ένα στενό ή φρενάρει απότομα ο μπροστινός σου.

Το κοκαλώνεις ενστικτωδώς σε μια τυπική ελληνική άσφαλτο που φτιάχνεις και το μαλλί σου αν κοιτάξεις κάτω...

Για κοκάλωσε 1000άρι με φρένα άγκυρες...σου έχει φύγει το μπροστινό με τη μία και είσαι ξάπλα χωρίς να το έχεις πάρει είδηση...

Και φαντάσου να είσαι σε καμιά κηφισίας ή γενικά σε δρόμο που έχει πολλή κίνηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς. Το είπα κι εγώ πριν αλλά δεν το πρόσεξε κανείς.

Πιο πιθανό είναι να φάει τα μούτρα του απο ένα φρενάρισμα πανικού παρά απ το γκάζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά...το ξεφτιλίσαμε το θέμα! Είπαμε... οι μεγάλες μοτοσυκλέτες θέλουν μυαλό, σύνεση, εμπειρία και χέρια για να οδηγηθούν με ασφάλεια. Το μυαλό, δεν γίνεται να το αλλάξεις... αυτό είχες πάντα... την σύνεση μπορείς να την επιτύχεις, την εμπειρία θα την αποκτήσεις με τον καιρό οδηγώντας σωστά κάνοντας πάντα ένα βήμα παραπέρα όταν νιώσεις ότι είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μετά αν νιώσεις ότι έχεις πλέον και τα χέρια, αγοράζεις κάτι που είναι πραγματικό "όπλο".

Τι πιο εύκολο για κάποιον που έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει το ακριβότερο SS? Το δύσκολο είναι αυτό που τόνισα παραπάνω. Κι αυτό ΔΕΝ αγοράζεται.

Η μοτοσυκλέτα θέλει πολύ σεβασμό...πολύ μεγαλύτερο κι από το αυτοκίνητο. Όσο πιο επικίνδυνο είναι ένα πράγμα, τόσο περισσότερο πρέπει να το σέβεσαι. Αλλιώς λοιπόν θα σε τιμωρήσει ένα 50άρι που δεν το σεβάστηκες, κι αλλιώς ένα 1000άρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα