Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Φορατε Balaclava την περιοδου του καλοκαιριου; Ποιος ο λογος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Οχι δεν φοραω το καλοκαιρι γιατι πιστευω οτι θα ζεσταινομαι... Θα ηταν χρησιμη σε προστασια απο εντομα και στο να μην λερωθει το κρανος .Εχω ακουσει οτι υπαρχουν ειδικες καλοκαιρινες που συμβαλουν στην ισορροπια της ζεστης και του ιδρωτα. Αυτο που θελω να αγορασω ειναι κοφτη μπαλακλαβα που "κολλαει" στο κρανος και το προστατευει απο τον ιδρωτα. Ολοκληρο shoei και δεν εχει πληρες αφαιρουμενο εσωτερικο , μονο μαγουλα, ελεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Κατ'αρχάς λέγεται μπαλακλάβα. Όχι δεν φοράω μέσα στην πόλη. Αν αντέχεις να φοράς, αυτό που θα καταφέρει η μπαλακλάβα,είναι να μαζεύει το περισσότερο ποσοστό ιδρώτα κι όχι το κράνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Λέγεται Βalaclava όπως ειπώθηκε παραπάνω. Η δικιά μου είναι αρκετά λεπτή, είναι της Oxford και μέχρι αρχές Ιουνίου τη φορούσα και μέσα στην πόλη, κυρίως για να μη λερώνω το κράνος απο τον ιδρώτα μου κτλ. Έχω 2, οπότε όταν λερώνεται η μία, την πλένω και φοράω την άλλη...Συνήθεια είναι πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μεσα στην πολη οχι, αλλα για μετακινηση πανω απο 15-20 λεπτα και πανω (κοντινα και μακρινα ταξιδια δηλαδη) ναι φοραω. Εχω μια καλοκαιρινη spark που ειναι coolmax και διατρητη. Δινει μια αισθηση δροσιας ακομα και με 40 βαθμους, σαφως καλυτερη αισθηση απο το σκετο κρανος Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ποτε δεν εχω φορεσει, ουτε καλοκαιρι, ουτε χειμωνα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Υπάρχουν Balaclavas που εχουν ισοθερμικη υφανση/υλικα, και υπαρχουν και ψιλες /καλοκαιρινες που ειναι λεπτες οσο ενα καλσόν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Λέγεται Βalaclava όπως ειπώθηκε παραπάνω. Η δικιά μου είναι αρκετά λεπτή, είναι της Oxford και μέχρι αρχές Ιουνίου τη φορούσα και μέσα στην πόλη, κυρίως για να μη λερώνω το κράνος απο τον ιδρώτα μου κτλ. Έχω 2, οπότε όταν λερώνεται η μία, την πλένω και φοράω την άλλη...Συνήθεια είναι πάντως... Για να πάω μια βόλτα μέχρι τη γνωστή αποθήκη Ηλιούπολης. Πανελλήνια έρχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Όλο το χρόνο φοράω μπαλακλάβα. Γλυτώνω το να πλένω το κράνος κάθε τόσο,κι επείσης βολεύει πολύ όσους έχουμε μακρί μαλλί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mak89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν ειναι οντως τοσο λεπτες οι καλοκαιρινες μαζευουν ιδρωτα η @#$%% ? Και γιατι βολευει με μακρυ μαλλι? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2010 από τον Mak89 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Αν ειναι οντως τοσο λεπτες οι καλοκαιρινες μαζευουν ιδρωτα η @#$%% ? Και γιατι βολευει με μακρυ μαλλι? Μαζεύουν μπόλικο ιδρώτα. Και βολεύει γιατί όταν βγάζεις το κράνος δεν σου τραβάει το κράνος τα μαλλιά, δεν σου τα κάνει κώλο, και δεν μπλεκονται οι τρίχες στο εσωτερικό του κράνους οπότε γλυτώνεις το να κάθεσαι να καθαρίζεις το κράνος κάθε φορά από τις τρίχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η λέξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Αν ειναι οντως τοσο λεπτες οι καλοκαιρινες μαζευουν ιδρωτα η @#$%% ? Και γιατι βολευει με μακρυ μαλλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Φοράω χειμώνα-καλοκαίρι και για να γλιτώνω από το πλύσιμο του κράνους που δεν έχει αφαιρούμενη επένδυση και γιατί αν βάλω το κράνος χωρίς αυτή όλο το μαλλί πέφτει στα μάτια μου και δε βλέπω τίποτα... Επίσης το χειμώνα προστατεύει από το κρύο. Αυτές που έχουν λεπτή ύφανση (μεταξωτές κ.τ.λ.) κάνουν και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Το καλοκαίρι, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, διατηρεί πιο δροσερό το κεφάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalamos 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Φοράω πάντα χειμώνα καλοκαίρι αυτή την κομμένη που θυμίζει πολύ σκουπάκι κολύμβησης. Πιστεύω είναι πολύ καλή μόνο και μόνο ότι μαζεύει όλον τον ιδρώτα, πριν αρχίσω να την χρησιμοποιώ από τα άλατα του ιδρώτα το κράνος έκανε άσπρα σημάδια μ’ αποτέλεσμα να χρειάζονταν πιο συχνά πλύσιμο ενώ τώρα όχι. Όσο για δροσιά δεν συμφωνώ, εμένα με ζεσταίνει πιο πολύ εφόσον όσος αέρας μπαίνει από τους αεραγωγούς του κράνους ο μισός τελικά φτάνει στο κεφάλι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η λέξη... .......συμπίπτουν οι απόψεις μας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες