nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Στοίχημα πως πήγε google το kawazuki.... :_zeppelin: δεν το βάζω,γιατί είναι καμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 δεν το βάζω,γιατί είναι καμένο στοιχημα οτι κ'ομως το εβαλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 στοιχημα οτι κ'ομως το εβαλες! lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2010 Και παρεπτιτοντος στης 30 νοεμβριου παω για να δωσω Κι'ωμος του χρονου τον Νοεμβριο θα δωσεις (επειδη εισαι του 1995) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Ζ και τα μυαλα στα καγκελα... οχι οτι εχει μεγαλη διαφορα απο τα διναμικ απλα μου αρεσει καλυτερα εμφανισιακα δειχνει πιο αγριο... Γνωμη μου βεβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geopatras 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 βαλε ενα μοτερ η στο Z ι στο Dinamik -->yz250!!!!! και τα 2 το ιδιο γρηγορα μπορουν να σε στειλουν στο ταφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Στοίχημα πως πήγε google το kawazuki.... :_zeppelin: [/quote χααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STROGGILOFANARO 72 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 ρε παιδεια ολο βλεπω στιν γειτονια μου Ζ και μοδενας ......... Και εχω λιγο ποροθη.......Δεν θα παρω απο τωρα ειπαμε....Αλλα θελω να μαθω πιο ειναι πιο γρηγορο στα 400 - 500 μετρα.....αυτο μονο zetara ennoeite!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 ρε παιδεια ολο βλεπω στιν γειτονια μου Ζ και μοδενας ......... Και εχω λιγο ποροθη.......Δεν θα παρω απο τωρα ειπαμε....Αλλα θελω να μαθω πιο ειναι πιο γρηγορο στα 400 - 500 μετρα.....αυτο μονο συγουρα καλ ειναι το z Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baloo4dreams 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Εχω ενα dinamik 2 χιλιοστα πανω και μεχρι πριν λιγεσ μερες του φορουσα και 28αρι καρμπιρατερ και μια fdr εξατμιση.Λογω καποιων μετατροπων που θελω νακανω και λογω καποιων προβληματων του εβαλα και προσωρινα ενα πιστονι narita με 25 εβρο στα 56 μμ,μαματο καρμπιρατερ 22αρι και μαματη εξατμιση.Τα 56αρια ζ δεν μου φευγουν.Αντιθετως τα πιανω στις ροπες.Ολοι οι Ζακιδες και οσοι δν εχουν ψαχτει λενε πωσ τα ζ φτιαχνονται καλυτερα και πανε και βαζουνε reedιερα V-Force ανεβαζουνε καποια χιλιοστα βαζουνε ενα μεγαλυτερο καρμπιρατερ και ετοιμη η μετατροπη.Αυτο ειναι το λαθος.Αλλοι λενε μοτερ WR-DT kai αλλα 200αρια μοτερ και λιγο ρυθμιζμα και μετατροπη και παλι ετοιμο το μηχανακι.Εμ τοτε το μηχανακι δεν ειναι πλεον ζ αλλα WR η DT αντιστοιχα με αλλαγμενο σκελετο.Εγω για παραδειγμα σκεφτομαι να βαλω Malossi MHR 69 mm στο dinamik m.Ειναι δοκιμασμενο και το μηχανακι με σωστο καρμπιρατερ και φυσικα τα αναλογα πειραγματα στο μοτερ βγαζει 35 αλογα τροχο.Πωσ σασ φαινετε?Απλα το ζ υπερτερει εναντι στο dinamik απο τη μερια οτι ι μπιελα του ειναι πιο ανθεκτικη απτη μανα της και ι διαδρομη στροφαλου ειναι πιο μεγαλη στο ζιτα.(54,8 νομιζω)Επισης για αυτους που επιμενουν στην αλλαγη του μοτερ τοτε ενα DTX 200 θα ταιριαζει πενα πανω στο Modenas.Αλλαγη μοτερ,μειωση αξιοπειστιας,μηδενισμοσ των πιθανοτητων να κανεισ βολτα το μοτορι σου.Γκαζια-10ευρο. Αυτα απο μενα παντα φιλικα αλανια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 και το crypton x παίρνει μοτέρ απο tzr 250 κουτί... ακόμα και κεφαλή από dr350... το θέμα είναι τι θές??? ένα μηχανάκι για τα 400??? η ένα μηχανάκι για μια ζωή???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baloo4dreams 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Συμφωνω.Απλα μιλησα για Z kai Dinamik γτ μεταξυ αυτων των δυο ειναι το τοπικ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baloo4dreams 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) zetara ennoeite!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλανι πωσ τα συγκρινεις?Γιατι στα 400-500 μετρα εφοσον και τα 2 ειναι μαματα τοτε το dinamik τα ριχνει στο ζιτα.Το ζιτα θα φυγει μπροστα 1η 2α 3η και στην 4η το μοντενας θα αρχισει να μαζεβει.Αλλα και μανισια τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Πανε τα ιδια.Το ενα υστερει εναντι του αλλου στισ χαμηλες το αλλο στις ψηλες.Γενικα τα ιδια πανε.Με τα ιδια φτιαξιματα δηλαδη τα ιδια χιλιοστα πανω και τα 2 ,το ιδιο καρμπιρατερ,ριντιερα και θυριδες τοτε το ζιτα θα νικισει...μαλλον...τιποτα δν ειναι σιγουρο.Αμα μιλαμε για μεγαλα φτιαξιματα με αλλα μοτερια αλλες μπιελες κλπ το ζιτα φτιαχνεται πιο ΕΥΚΟΛΑ οχι πιο ΚΑΛΑ..με την εννοια οτι για ζιτα βρισκεις πιο ευκολα πραγματα κλπ κλπ Α και το μοντενας περνει λιγοτερο κατεβασμα κεφαλης καθωσ και τα κυλινδροπιστονα του ζιτα ανεβαινουν πιο πολλα χιλιοστα.Αυτο που δεν 3ερω γτ δν εχω ασχολι8ει με αλλαγμα κυλινδρου και κεφαλης για το μοντενας,γιατι ασχολουμουν πιο πολυ με runner και τετραχρονα που ειχα,ειναι αν οι κυλινδροι shark αλουμινιου αξιζουν να μπουν σε μοντενας και τι προιοντα της WISECO μπορω να βρω. Σορυ που γραφω τοσα καθε φορα :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον baloo4dreams Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Εγω παντως βλεπω να πουλανε dynamic για να παρουνε Z :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 +1 Dinamik :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baloo4dreams 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Εγω παντως βλεπω να πουλανε dynamic για να παρουνε Z :_thumbsup: Γιατι οι περισσοτεροι εχουνε στο μυαλο τους 400αρια και εχουνε ακουσει απο φιλους τους που εχουνε ακουσει απο αλλους φιλους τους οτι το dinamik δεν περνει φτιαξιμο.Παιρνει απλα πιο δυσκολο.Ασε που το μοντενας για να γινει <<εργαλειο>> πρεπει να το ενισχυσεισ εκει που ποναει..Σασμαν σολινακια κλπ κλπ ενω το ζ δν εχει τετια μικροπροβληματα οποτε γλιτωνεισ φραγκα πουλωντας το.Και επισης ειναι θεμα γοητρου.Αλλο modenas αλλο yamaha...Eδω στην Καλαματα παντως ιπαρχουν τοσα Z osa kai dinamik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 www.mybike.gr/topic/35475-daytona-sprinter-vs-runner-sp-50-kontra/ η απαντηση του λαβαζουτρα με καλυπτει ταμαλα! τι μεγαλύτερη τελική την έχει αυτό που έχει τον οδηγό με το περισσότερο ζελέ στο μαλλί και το πιο αεροδυναμικό χτένισμα. Επίσης καθοριστική σημασία πάιζει η μάρκα του ζελέ.........των γνωστών οίκων δίνει 4-5 άλογα και 12-34,98 χαω παραπάνω ενώ τα ιμιτασίον τύπου Τζότζομπα κτλ αφαιρούν 1-3 άλογα και 5-10χαω τελική. χααααχαχαχχαχααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα χααχαχα χαχαχα εισαι και ο πρωτος αδερφε χαχα Σώτο θα σου σκάσω καρατιά! Μέχρι να πάρεις μηχανάκι θα έχει βγει το Lavazza που θα τα πατάει όλα αυτό να πάρεις! ΚαΡαΤια λεει ο τρελοςςςς :lol: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δωστουτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες