giorgos.ken 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 εφω γραφω απλα την αποψη μου αν εινε αντιθετη απο τις δικες σας τη να κανουμε δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα,ωστε σας δουλεβω ετσι;εγω φτεω που καθομε και απανταω,ειπα να το βουλοσω αλλα δεν βαζω μυαλο.εγω θα πω μονο κατι τελεφτεο στο παιδι που ανοιξε αφτο το θεμα οι υπολοιποι ας λετε οτι θελετε,εγω οταν θα την εχω θα ανεβασω φοτος.λιπον φιλε παρε την μηχανη που γουσταρεις αλλα προσεχε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 εφω γραφω απλα την αποψη μου αν εινε αντιθετη απο τις δικες σας τη να κανουμε δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα,ωστε σας δουλεβω ετσι;εγω φτεω που καθομε και απανταω,ειπα να το βουλοσω αλλα δεν βαζω μυαλο.εγω θα πω μονο κατι τελεφτεο στο παιδι που ανοιξε αφτο το θεμα οι υπολοιποι ας λετε οτι θελετε,εγω οταν θα την εχω θα ανεβασω φοτος.λιπον φιλε παρε την μηχανη που γουσταρεις αλλα προσεχε. Εφοσον ειναι αντιθετη με την δικη μας και θετικη απαντηση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ γιατιι το συνεχιζεις λοιπον; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmy76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ως αρχάριος οδηγός μηχανών μεγάλου κυβισμού και έχοντας αποφασίσει πως θα πάρω hayabusa, παρόλο τις αρνητικές απόψεις που ακούω για αυτή μου την επιλογή, είπα να οδηγήσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, κάτι μεγαλύτερο από παπί. Έτσι, οδήγησα την gsxr 1000 K8 ενός φίλου μου, βελτιωμένη με τα βασικά (πρόγραμμα, ολόσωμη yoshimura carbon, αντικόφτη, φίλτρο, κτλ. Ξεκίνησα κανονικά και σκέφτηκα μιας που ήταν αργά το βράδυ, επειδή δεν ήθελα να οδηγήσω σε δρόμο χωρίς φώτα, να βγω στον αυτοκινητόδρομο και να οδηγήσω αρκετά χιλιόμετρα, μέχρι να βρω έξοδο, ώστε να επιστρέψω πάλι από τον αυτοκινητόδρομο. Ως αρχάριος, αυτό που με "ενόχλησε" ήταν ότι το κοντέρ έδειχνε πως είχα συνέχεια 5η σχέση και στα κατεβάσματα δεν ήξερα τι ταχύτητα είχα μέσα. Οδήγησα πάρα πολύ συντηρητικά, έχοντας συνέχεια στο κιβώτιο μεγάλες σχέσεις (5η, 6η) και λίγα χιλιόμετρα (80, 90). Ο αυτοκινητόδρομος ήταν άδειος πραγματικά και κάποια στιγμή άνοιξα το γκάζι με 6η σχέση, όχι τέρμα όμως το γκάζι και είδα 200 μέσα σε ελάχιστες στιγμές. Εκεί έκοψα και επέστρεψα πάλι στην ταχύτητα των 90 περίπου χιλιομέτρων. Λόγω ύψους (1.74) μάλλον και βάρους (75 κιλών), στα 200, αυτό το 1 δευτερόλεπτο που έμεινα δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση από τον αέρα, παρόλο που δεν είχα "κρυφτεί" πίσω από το φέρινγκ. Αν δεν έβλεπα το κοντέρ, δεν θα έλεγα πως πήγαινα πάνω από 130-140. Με το βάρος της μηχανής σε εξόδους και σε διασταυρώσεις μετά τον αυτοκινητόδρομο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ακόμα και όταν προσπάθησα στην αρχή να την μετακινήσω με τα πόδια, ενώ ήμουν πάνω της, δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Εκεί που μπορώ να πω πως φοβόμουν κάπως ήταν όταν ξεκινούσα από την ακινησία με πρώτη, όπου πάρα πολύ γρήγορα έβαζα δευτέρα με πολύ λίγες στροφές, ώστε να μην σπινιάρει ο πίσω τροχός. Αυτή την στιγμή που μιλάμε το gsxr βρίσκεται στην αποθήκη του σπιτιού μου και επί 5 μέρες θα το έχω εγώ και θα προσπαθώ να συνηθίσω την νέα πραγματικότητα που αποφάσισα να φέρω στην ζωή μου. Φαντάζομαι πως η hayabusa δεν θα διαφέρει εν κινήση πολύ από το gsxr 1000. Το βάρος της θα φαίνεται κυρίως όταν θα προσπαθώ να την μετακινήσω με τα πόδια και σε αργές, κλειστές στροφές. Το σίγουρο είναι πως σκέφτομαι αρκετά όντας πάνω στο 1000 και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να "ξεφύγει" αυτές τις μέρες που θα την έχω στα χέρια μου. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως ένα 1000 δεν κάνει για αρχάριο και πόσο μάλλον μία hayabusa. Το ξέρω πολύ καλά και καταλαβαίνω και το γιατί. Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι. Να 'στε καλά όλοι σας και προσοχή στους δρόμους. Καλημέρα σε όλους! Εννοείται πως φορούσα κράνος. Το μηχανάκι δεν είχε καθρέφτες και αυτό ήταν κάπως ενοχλητικό, γιατί επειδή πήγαινα αργά, κοιτούσα συχνά πίσω, ώστε να μην έρχεται κανένας με πολλά. Εννοείται ότι με προσπέρασαν νταλίκες, λεωφορεία και πάρα πολλά αυτοκίνητα. Όταν βγήκα από τον αυτοκινητόδρομο με προσπέρασε και μία vespa. Το μηχανάκι επίσης φοράει ανάρτηση ohlins των 1500 ευρώ, αλλά εγώ όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβα καμία διαφορά. Τα φρένα μπροστά έχουν αλλαγμένα σωληνάκια (δεν ξέρω πως λέγονται). Το πίσω φρένο δεν το χρησιμοποίησα καθόλου και μια, δύο φορές που το πάτησα, δοκίμασα να δω αν κοντράρει τον τροχό, τόσο εύκολα, όσο λένε. Τα φώτα της μηχανής, όταν βγήκα από τον αυτοκινητόδρομο και οδήγησα για λίγο σε δρόμο χωρίς καθόλου φωτισμό, μια χαρά μου φάνηκαν, αλλά σκεφτείτε πως πήγαινα με 60, 70. Συμπέρασμα μετά την πρώτη μου βόλτα με μηχανή. Όλα είναι στο μυαλό μας και το μυαλό μας ορίζει τον δεξί καρπό μας. Αν εγώ αποφασίσω αύριο να μην ξεπεράσω τα 80 χιλιόμετρα, τότε ένα gsxr 1000 δεν είναι πιο επικίνδυνο από ένα παπί. Αν εγώ οδηγάω στην αρχή το haya, όπως θα το οδηγούσε ο πατέρας μου, αν του το έδινα αύριο, δεν είμαι επικίνδυνος. Τα πάντα είναι στο μυαλό μας, στο τι αυτοσυγκράτηση έχουμε και στο πόσες κ@ύλες έχουμε. Το σίγουρο είναι πως το 1000 είναι όπλο. Το haya φαντάζομαι πως δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτό. Πρέπει να είναι ωραία εμπειρία τα διακόσια και με μεγάλου κυβισμού μηχανή παντός τι να σου πω εγώ με το παπί πιάνω 100 και θέλω και άλλο είναι κρίμα να πας μόνο με 90(ειδικά σε αυτοκινητόδρομο). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ώπα ρε, τώρα ένιωσα, άλλος άνοιξε το θέμα άλλος έχει περιόδο;; :worthy: Φίλε γιώργο.κεν αν δεν είσαι κανονικό τρολλ τότε να ξέρεις ότι είσαι, απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Και μένα μου πήρε ώρα, αλλά μόλις το κατάλλαβα πόστα το τρολάκι :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 :kaaaala: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Αυτός που άνοιξε το θέμα που είναι? Μήπως πήρε το busa και.... ? Μόνο αυτός δεν έχει μιλήσει ακόμα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Θυμάστε αυτό το thread? ΚΛΙΚ Ο χρήστης chrismist με το R1: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Θυμάστε αυτό το thread? ΚΛΙΚ Ο χρήστης chrismist με το R1: :/ Τι να πει κανεις.. τουλαχιστον ας το δουν οι πιτσιρικαδες να βαλουν λιγο περισσοτερο μυαλο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 στο προφιλ σου στο πεδιο my bike γραφει gsxr K9. μακαρι να το εχεις καιρο και μετα απο αυτο να θες τη μπουσα, αλλα αν ισχυει το οτι απο παπια θες μπουσα........ :2guns: και εγω παπια εχω, και ειμαι και 30 χρονων. απο εμπειρια στις μοτο εχω τρελη, εχω οδηγηση ερ 6ν οσο εκανα μαθηματα για διπλωμα και εχω κανει και 10 χλμ με ενα ΧΤΧ 660 απο ενα ξαδερφο μου, οποτε μπορω να οδηγησω την μπουσα και την καθε μπουσα πιο ευκολα οποτι εσυ, μονο που ουτε σβηστη δεν την πλησιαζω γιατι αγαπαω την ζωη μου και ξερω οτι δεν εχω την πειρα για να την οδηγησω, ( δεν λεω αν μπορω να την οδηγησω αλλα αν εχω πειρα) αν πιστευεις οτι εχεις αρκετη πειρα για να οδηγησεις κατι τετοιο οκ, εγω κανω πισω , ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ και γραφω στο φορουμ ενω καποιοι αλλοι που δεν ηταν και καναν το μεγαλο βημαπου θες κι εσυ να κανεις, δεν ειναι πια εδω, σκεψου πριν κανεις κατι τρελο, καλη τυχη και καλα χλμ με οτι και αν παρεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ξεθάψατε ένα περσινό θέμα, έχετε γράψει 10 σελίδες σε ένα θέμα που άνοιξε κάποιος ο οποίος δεν έχει απαντήσει ούτε μία φορά... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 σε δουλεια να βρισκομαστε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ναι, σε δουλειά να βρισκόμαστε και εμείς................ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες