Jump to content
katath

Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Recommended Posts

λοιπων μηχανη 1000cc σημαινει αγωνιστικη οδηγηση ειτε τι θες ειτε οχι..αφου λειπων λες οτι την μηχανη την θες για χαλαρες βολτες τοτε ποιος ο λογος να παρεις τοσα κυβικα και να δωσεις τοσα λευτα? χαλαρη βολτα γινετε και με 125 και με 250 και με 400 κιβικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου μπραβο για την επιλογη σου να οδηγησεις 1000 μετα απο παπια και εμενα τα ιδια μου λενε μπορει καποιοι απο εσας να με κατακρινουν αλλα και εγω στα 21 θελω να παρω την r1 πειτε μου οτι θελετε αλλα η γνωμη μου ειναι πως τι να μαθεις τωρα αν μπορεις να συγκρατηθεις τι μετα απο 5-6 χρονια μπραβο φιλε μου αλλα για εμενα καλυτερα το 1000 παρα την Busa προσωπικη αποψη μου γι αυτη την μηχανη φοβερα εως τερατωδει γκαζια αλλα δεν μου φερνει με τιποτα τα ss που εχω συνηθισει

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχχαχχαχαχαχαχ δεν υπαρχει αυτο το θεματακι!!!!Μην ξεχασετε μολις παρετε μπουσα να το νικελωσετε για να μαμει το εργαλειο και να την κανετε φουλ takewaga,κοτσαρετε και μια sebring πανω θεα η μπουσα....xaxaxaxa

Κοφτε το δουλεμα ρε μαγκες γτ αν τα εννοειτε τοτε τι να πω.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπων μηχανη 1000cc σημαινει αγωνιστικη οδηγηση ειτε τι θες ειτε οχι..αφου λειπων λες οτι την μηχανη την θες για χαλαρες βολτες τοτε ποιος ο λογος να παρεις τοσα κυβικα και να δωσεις τοσα λευτα? χαλαρη βολτα γινετε και με 125 και με 250 και με 400 κιβικα..

γιατι αφτη μου γιαλησε ρε φιλε πως θα το κανουμε διλαδη εινε σαν να ερωτεβεσε μια κοπελα κεραυνοβολα και δεν μπορις να την βγαλεις απο το μυαλο σου,γιατι με την 1400 δεν κανεις χαλαρα ταξιδακια αν θελεις; πρεπει να πηγενεις σαν τρελος η μηπως εσεις που οδιγατε μεγαλες μηχανες χρονια τρεχετε του σκοτομου και νομιζετε οτι επηδη εχετε μια α εμπιρια δεν κινδινεβετε,δηλαδη τι ενοις αγονιστικη οδηγηση να οδιγας οπως οδηγας σε πιστα;εμ τοτε εινε που θα την φας την κεφαλα σου καπια στιγμη,η zzr δεν εινε ss εινε sport turing μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ότι και να σου πούνε μυαλό δε θα βάλεις

Να ξέρεις ότι και να λες, το γκάζι είναι πολύ γλυκο το μπουρδέλο, πόσο μάλλον με 1000 κυβικά

Και άλλο γκόμενα άλλο μηχανή, η γκόμενα δε μπορεί να σε σκοτώσει, τουλάχιστον όχι άμεσα. Εκτός και άμα σε πιάσει με άλλες 3 σε κρεβάτι, τότε ίσως αφρίσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι αφτη μου γιαλησε ρε φιλε πως θα το κανουμε διλαδη εινε σαν να ερωτεβεσε μια κοπελα κεραυνοβολα και δεν μπορις να την βγαλεις απο το μυαλο σου,γιατι με την 1400 δεν κανεις χαλαρα ταξιδακια αν θελεις; πρεπει να πηγενεις σαν τρελος η μηπως εσεις που οδιγατε μεγαλες μηχανες χρονια τρεχετε του σκοτομου και νομιζετε οτι επηδη εχετε μια α εμπιρια δεν κινδινεβετε,δηλαδη τι ενοις αγονιστικη οδηγηση να οδιγας οπως οδηγας σε πιστα;εμ τοτε εινε που θα την φας την κεφαλα σου καπια στιγμη,η zzr δεν εινε ss εινε sport turing μηχανη

και αντε φιλε μου την ριχνεις την γκομενα αλλα δεν μπορεις να την ικανοποιησεις????Γτ αν παρεις ζζρ θα σε πηγαινει η μηχανη και οχι εσυ το μηχανακι.Δεν παιρνεις ζουζουρα για χαλαρες βολτες αλλα για ταξιδια και χιλιομετρα αλλα θελει εμπειρια και μυαλο-συνεση μια τετοια μηχανη.Κανε οτι γουσταρεις στην τελικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ενοω σαν να οδηγας σε πιστα...αφου λες οτι θα πηγαινεις χαλαρες βολτες αυτο συμαινει οτι θα πηγαινεις μεχρι τα 100..τα 100 ομως αυτη η μηχανη τα ποιανει με 1η ταχητητα..δεν το βρισκω λογικο να δινεις τοσες χιλιαδες ευρο για να οδηγας μια μηχανη με την πρωτη μονο ταχητητα..εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα aprilia rs 125..το μηχανακι ειναι πανεμορφο(πιο ομορφο απο την zzr)εχει χαρακτηρα,τελειο πλαισιο,αναρτησης,φρενα,και ειναι αγωνιστικο..θα σε μαθει πως να οδηγας σωστα..τελικη ταχητητα εχει 170km/h και ο διχρονος ηχος σε συνδιασμο με το πολυ καλο στησιμο της μηχανης και το ιταλικο look την κανουν για εμενα καλητερη απο την zzr.και σιγουρα σε κλειστα στροφιλικια στριβει καλητερα απο την zzr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ενοω σαν να οδηγας σε πιστα...αφου λες οτι θα πηγαινεις χαλαρες βολτες αυτο συμαινει οτι θα πηγαινεις μεχρι τα 100..τα 100 ομως αυτη η μηχανη τα ποιανει με 1η ταχητητα..δεν το βρισκω λογικο να δινεις τοσες χιλιαδες ευρο για να οδηγας μια μηχανη με την πρωτη μονο ταχητητα..εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα aprilia rs 125..το μηχανακι ειναι πανεμορφο(πιο ομορφο απο την zzr)εχει χαρακτηρα,τελειο πλαισιο,αναρτησης,φρενα,και ειναι αγωνιστικο..θα σε μαθει πως να οδηγας σωστα..τελικη ταχητητα εχει 170km/h και ο διχρονος ηχος σε συνδιασμο με το πολυ καλο στησιμο της μηχανης και το ιταλικο look την κανουν για εμενα καλητερη απο την zzr.και σιγουρα σε κλειστα στροφιλικια στριβει καλητερα απο την zzr

δεν εινε ασχημη η μηχανη που μου εδειξες αλλα η zzr μου αρεσει πιο πολυ και εκτος αφτου ενοουσα βολτες αλλα και ταξιδια αλλα με νορμαλ ταχυτιτες 120-140κμ και οταν της παρω των αερα μαθω τα φρενα της πως στριβει κ.λ.π βαλε χρονο και, σε καμια μεγαλη ευθεια, ξερω μια τεραστια ευθεια οπως παμε απο αθηνα-τριπολη θα την τελικιασω ετσι για το κεφι μου αλλα μια στο τοσο και μονο για το κεφι μου οχι να πηγενω του σκοτωμου συνεχεια γιατι κακα τα ψεματα και εσεις που ειστε τοσο εμπειροι οταν τρεχετε στον δρομο οπως τρεχετε σε πιστα αυξανετε τις πιθανοτιτες για σοβαρο ατηχημα οπως λετε και σε εμενα οτι αυξανω τις πιθανοτητες αν απο παπι παω σε 1000αρα.μια χαρα ταχυτιτα εινε πιστεβω τα 140κμ και οταν θελω να κανω και καμια προσπεραση θα ξερω οτι θα την κανω και οτι δεν θα με ξεφτιλισει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μηχανη φυλε, ειδικα 1000+ cc δεν συνχωρει λαθη. Ουτε να την στρυψεις δεν θα μπορεις, ουτε θα μπορεις να ξερεις πως συμπεριφερετε μια μηχανη, και οχι ενα μηχανακι-παπι. Εχουν μεγαλη διαφορα.

Εσυ δεν καταλαβαινεις απο θερειες, μονο απο πραξεις. Για σκεψου κατι απλο, εισαι σε μια κληστη στροφη. Ωραια?? Νομιζεις ενα αχαριος, που εχει εμπιρια σε παπι, θα ειναι ευκολο να την πλαγιασει, να εχει τα γκαζια που χρειαζεται, και να κραταει την γραμη του?? Εγω πιστευω πως οχι. Γιατι?? Γιατι θα εχει συνηθησει στο παπι, και δεν θα εχει εμπιρια σε κατι ενδιαμεσο. Λιγο να αφερεθεις, να ανηξεις το γκαζι αποτομα, ή παραπανω, και δεν ξερς τι να κανεις......καλυνηχτα

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας Αντωνιάδης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστητώς υπάρχουν πολλά θύματα του μάρκετιγκ. Αλλιώς δεν εξηγείται πως όλοι θέλουν μια συγκεκριμένη μοτό χωρίς να την έχουν καβαλήσει καν.

Τέσπα, βγάλτε δίπλωμα, ακουμπήστε τα φράγκα και πάρτα τα 1000άρια και 1400άρια, και αντε καλό σκοτωμο. Δυστηχώς δεν υπάρχει τρόπος αποφυγείς. Μόνο μετά μην γκρινιάζετε από το αναπηρικό καροτσάκι, δικό σας το κρίμα.

Α και που 'στε,... όταν πάρετε R1, ZZR και Buses, μην βάζετε κράνος, γλητώνεις και το αναπηρικο μια και καλή. Είδη πληρώνω 3.5 χιλιάρικα στο ΙΚΑ κάθε χρόνο, δεν γουστάρω να πληρώνω και τον κάθε σακάτη: ΑΚΑ "ΧΕΡΑ", που έχει μείνει φυτό.

Άντε γιατί πολύ υπεράνω την έχουν δει πολλοί τώρα τελευταία. Θέλουμε 150 ίππους στον τροχό με εμπειρία σε παπιά... η δικαιολογία: ε αυτό μου κάνει κέφι εμένα.... έλεος.

ΥΓ: Α και τι του έχει πιάσει τελευταία όλους να τελικιαζουν τις μεγάλες μηχανές? Τι νομίζουν ότι είναι κάτι δύσκολο? Κλασσική νοοτροπία κουτάκια που δεν εχει μαρούλι να πάρει γρήγορο τουτου! Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H μηχανη φυλε, ειδικα 1000+ cc δεν συνχωρει λαθη. Ουτε να την στρυψεις δεν θα μπορεις, ουτε θα μπορεις να ξερεις πως συμπεριφερετε μια μηχανη, και οχι ενα μηχανακι-παπι. Εχουν μεγαλη διαφορα.

Εσυ δεν καταλαβαινεις απο θερειες, μονο απο πραξεις. Για σκεψου κατι απλο, εισαι σε μια κληστη στροφη. Ωραια?? Νομιζεις ενα αχαριος, που εχει εμπιρια σε παπι, θα ειναι ευκολο να την πλαγιασει, να εχει τα γκαζια που χρειαζεται, και να κραταει την γραμη του?? Εγω πιστευω πως οχι. Γιατι?? Γιατι θα εχει συνηθησει στο παπι, και δεν θα εχει εμπιρια σε κατι ενδιαμεσο. Λιγο να αφερεθεις, να ανηξεις το γκαζι αποτομα, ή παραπανω, και δεν ξερς τι να κανεις......καλυνηχτα

μα εχω σκοπο οταν θα την παρω να παω σε εναν αδειο δρομο που ξερω και να πειραματιστω λιγο σε κλειστες και ανοιχτες στροφες πιος σου ειπε οτι θα βγω στο δρομο κατεφθειαν,καταρχας ουτε καν απο το μαγαζι σπιτι θα την φερω θα βαλω φιλο μου που ξερει να μου την φερει.εσυ τη μηχανη οδηγας΄ετσι απο περιεργεια εχεις οδηγησει zzr η hayabousa;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυλε το γκαζι ειναι πειρασμος. Θα παρεις 1400 και θα πηγαινεις, εσυ, υρεμα?? Δεν θα μαθεις μεσα σε εναν μηνα, σε εναν δρομο μοναχος να οδηγας. Πρεπει να κανεις χηλιομετρα με κατι μηκροτερο, για να αποκτησεις εμπιρια.Δηλαδη χρονια...

Εγω οταν πηρα την πρωτη μου μηχανη gsx 250 του μπαμπα μου, μονο απο το θορηβο γκαβλ..α, και το προσπαθουσα να το παιζα βαλεντινο ροσι (μαλακιες μου δηλαδη). Με το dt οταν το πηρα??

O μπαμπας μου - Δεν θα κανεις μαλακιες.

Εγω - εγω?? τι λες ρε?? Πας καλα??

Ο μπαμπας μου - Σιγουρα??

Εγω - Ναι, ναι ναι σιγουρα....

Πρωτες μερες αρχισα να προσπαθω να μαθω σουζα, και να βγαινω απο τις στροφες με κολους. Νομιζα ειμουν ο οδηγαρας, οτι μπορουσα να ξεφτιλιζω crf 450 (αληθεια το πιστευα, πριν παρω το dt, εψαχνα crf 450). Αποτελεσμα??? Μολις εκλισα ενα μηνα με το dt, σπασιμο το γονατο απο καπακι. Απο τοτε φουλ εξοπλισμο, και προσπαθω να μαθω, μπας και γινω μηχανοβιος.... Σκεψου το λιγο, θα ειχες 1400, και δεν θα γκαυΛ@νες???

Α, και το ποιο μεγαλω που χω καβαλησει ηταν ενα kdx 250r, kai ena 400 exup. Δυστηχως δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να οδηγησω busa ή κατι παρομοιο. Αλλα καποτε θα αποκτησω ενα 1000 ss. Μεχρι τοτε θα αλαξω πολλους μοτοσακους...

Φυλικα παντα, ο Κωστας...

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας Αντωνιάδης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''Παρ' όλα αυτά έχω κατασταλάξει πως το haya θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι''.

Φίλε δεν θέλω να κατακρίνω την επιλογή σου. Όμως μπορεις να εξηγήσεις τι σε βοήθησε να κατασταλάξεις σ'αυτή τη μηχανή; Η ομορφιά της; Τα 300+ χιλιόμετρα που πιάνει; Ο ήχος της; Τι μπορεί να είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενοειται οτι η μοτοσικλετα ειναι στροφες..για αυτο του προτεινα το rs για να μαθει να στριβει.αλλα και παλυ και να την παρει την zzr αμα την πηγαινει μεχρι τα 140 μπορει να μην εχει και κανενα ατυχημα..το μονο που πρεπει να μαθει ειναι να φρεναρει σωστα και χωρις φοβο..και να μην ανοιγει αποτομα το γκαζι και μπαντιλικονει η μηχανη..αλλα αμα οδηγας τετειες μηχανες που θα παει καποια στηγμη θα το κανει το λαθος και θα ανοιξει το γκαζι ενα εκατοστο παραπανω και θα κανει κανενα τρελο μπαντιλο με 130κμ και μετα θα φοβιθει και θα την πουλισει την μηχανη.αν δεν σκοτωθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστητώς υπάρχουν πολλά θύματα του μάρκετιγκ. Αλλιώς δεν εξηγείται πως όλοι θέλουν μια συγκεκριμένη μοτό χωρίς να την έχουν καβαλήσει καν.

Τέσπα, βγάλτε δίπλωμα, ακουμπήστε τα φράγκα και πάρτα τα 1000άρια και 1400άρια, και αντε καλό σκοτωμο. Δυστηχώς δεν υπάρχει τρόπος αποφυγείς. Μόνο μετά μην γκρινιάζετε από το αναπηρικό καροτσάκι, δικό σας το κρίμα.

Α και που 'στε,... όταν πάρετε R1, ZZR και Buses, μην βάζετε κράνος, γλητώνεις και το αναπηρικο μια και καλή. Είδη πληρώνω 3.5 χιλιάρικα στο ΙΚΑ κάθε χρόνο, δεν γουστάρω να πληρώνω και τον κάθε σακάτη: ΑΚΑ "ΧΕΡΑ", που έχει μείνει φυτό.

Άντε γιατί πολύ υπεράνω την έχουν δει πολλοί τώρα τελευταία. Θέλουμε 150 ίππους στον τροχό με εμπειρία σε παπιά... η δικαιολογία: ε αυτό μου κάνει κέφι εμένα.... έλεος.

ΥΓ: Α και τι του έχει πιάσει τελευταία όλους να τελικιαζουν τις μεγάλες μηχανές? Τι νομίζουν ότι είναι κάτι δύσκολο? Κλασσική νοοτροπία κουτάκια που δεν εχει μαρούλι να πάρει γρήγορο τουτου! Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

καταρχας εισε τελιος ακυρος πιος σου ειπε οτι εχουμε πεσει θυμα του marketing και οτι δεν εχουμε καβαλησει τις μηχανες που γουσταρουμε,εγω εχω ανεβει σε αφτην που θελω να παρω και μου αρεσε πολυ η θεση οδηγησης,επησης εχω ψαξει ποσα θελει για σιντιρησεις και ασφαλειες να δω αν με περνει.ειμε περιφανος για τον εαυτο μου και ξερεις γιατι; αν και μολις 20χρονων μαζεψα με τον κοπο μου 14.000 στεριθηκα εξοδους με φιλους και γκομενες για να παρω την μηχανη που μου αρεσει εινε δικα μου λεφτα και ειμε απολυτος λογικος δεν την περνω ουτε για μοστρα ουτε οτι μου πεφτουν λιγα κατω απο 150 αλογα.απλα αφτη η μηχανη μου αρεσει και αφτην θελω και το οτι θα καταλιξουμε σε αναπιρικα καροτσακια εινε δικη σου αποψη,ενα παιδι πιο πανω δεν ξερω αν το διαβασες που σκοτωθηκε.αλος εφτεγε και πεθανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μαζεψεις 14 χιλιαρικα στα 20 δικα σου πρεπει να εχεις καμια M3 στο γκαραζ σου και να μη το ξερουμε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάθε ορθογραφία ρε φίλε και μετά προσπάθησε να μάθεις να οδηγάς μπούσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπερασμα του τοπικ:

Αν δειτε ενα καινουριο ZZR1400 στο δρομο, κρατηστε αποστασεις :whistling:

αααα και :popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μαζεψεις 14 χιλιαρικα στα 20 δικα σου πρεπει να εχεις καμια M3 στο γκαραζ σου και να μη το ξερουμε

φιλαρακι αν με αμφισβιτεις θα σου πω και ακριβως πως τα μαζεψα για να σου φυγει η απορια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ranting3.gifwallbash.gif

Λοιπον εχω βαρεθει να διαβαζω Μ@ΛΑΚΙΕΣ τετοιου ειδους.

Τα εχω παρει πολυ ασχημα.

Σταματηστε να γραφετε αυτες τις π@παριες μερικοι γιατι το φορουμ ειναι ανοιχτο και αυτα τα θεματα τα διαβαζουν πολλοι πιτσιρικαδες και τους φουσκωνουν τα μυαλια και μετα εχουμε κηδιες χωρις λογο.

Εσυ Γιωργο.Κεν ακου δυο λογακια.

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι φιλε. ΑΥτο που βλεπω ειναι πως εισαι τελειος ΑΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ και βασικα δενν εχεις ΙΔΕΑ που παν τα 4

ΓΡαφεις και ξαναγραφεις τα ιδια και τα ιδια, σου απαντανε εδω ολοι οι ''βλακες'' και ''ξερολες'' (κατ εσενα) για το καλο σου και εσυ τους γειωνεις κανονικα.

Λοιπον Αφου θες ντε και καλα τραβα και κοψε τον λαιμο σου και κανε οτι θες... αφου δεν παιρνεις απο λογια...... εμεις την συνειδηση μας την εχουμε καθαρηclosedeyes.gif

Αντε παμε παρακατω ετσι για να μην εχεις να πεις πως δεν ασχοληθικα μαζι σου και πως το μονο που εχω να κανω ειναι να στην λεω

μα εχω σκοπο οταν θα την παρω να παω σε εναν αδειο δρομο που ξερω και να πειραματιστω λιγο σε κλειστες και ανοιχτες στροφες πιος σου ειπε οτι θα βγω στο δρομο κατεφθειαν,καταρχας ουτε καν απο το μαγαζι σπιτι θα την φερω θα βαλω φιλο μου που ξερει να μου την φερει.εσυ τη μηχανη οδηγας΄ετσι απο περιεργεια εχεις οδηγησει zzr η hayabousa;

Τοσα ξερεις, τοσα λες.

Ποιος σου ειπε εσενα πως αμα πας σε εναν αδειο δρομο θα μαθεις την μηχανη αυτη. ΠΟΙΟΣ.

Η εμπειρια ερχεται καθημερινα με την οδηγηση υπο ΟΛΕΣ τις συνθηκες. δεν μπορεις μεσα σε μια εβδομαδα να πεις οτι εχεις τον ελεγχο μιας zzr1400 επειδη εκοψες βολτες στην γειτονια σου,ουτε ΕΠΕΙΔΗ οδηγας 2 ολοκληρα χρονια ενα ΠΑΠΙ...

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ εχει ενα παπι απο μια τοσο μεγαλη μηχανη; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ.

αυτες οι μηχανες δεν χαριζουν φιλε.... και βαση την εμπειρια σου ( 2 Χρονια παπι) πιστεψε με ενα ZZR1400 δεν εχει ουτε φρενα ουτε καλο στησιμο

Αν σου κοβει λιγακι θα πιασεις τι εννοω

Αν πας να φρεναρεις οπως εχεις συνηθισει με την παπια πιστεψε το πρωτο που θα γινει θα ειναι η τουμπα και μετα θα σταματησει η μηχανη καπου...( δεντρα, αυτοκινητα, πεζοδρομιο κλπ)

Και ΝΑΙ μια μηχανη λιγοτερων κυβικων και ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ειναι πιο ασφαλης απο οτι ενα κτηνος σαν την ZZR.

παρτο χαμπαρι...

Βεβαια εσυ πραγματικα πιστευω πως μας κανεις πλακα. Αλλα εγω τα γραφω για τον επομενο θα το πετυχει αυτο το θεμα απο μια τυχαια αναζητηση.

και ελεγα!ποιος θα ηταν ποιος θα ηταν!φιλε με ολο το συμπαθειο κιολας αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! και κατι αλλο ,αμα δεν μπορεις τα ελληνικα γραφε greeklish γιατι απο τα ελληνικα σου προτιμοτερα ειναι!

Mην λες βλακειες ρε.. αστον να γραφει Ελληνικα εστω και ετσι...( Αν δεν τρολαρει)

αλι ? αφτιν ? Ρε την τύχη μου μέσα παιδί δημοτικού το γράφει άλλη ! Τι στο καλό γίνεται ?

Ναι ρε φίλε πήγαινε πάρε το 1400άρι και μετά πας για... concorde

Μπα αστο αυτο.. παει δεν υπαρχει στην παραγωγη πλεον λογω αξιοπιστιαςtooth.gif

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαια εσυ πραγματικα πιστευω πως μας κανεις πλακα.

Και γώ αυτό πιστεύω και δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις το θέμα....Για να το δημοσιεύει εδώ δεν πιστεύω να ήθελε να τον ενθαρύνουμε για αυτή την επιλογή...αν έλεγε αλήθεια ή αν είχε μυαλό ή αν είχε τα λευτά ή αν ήθελε να την πάρει θα την είχε πάρει και δεν θα συζητούσε μαζί μας!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...