Jump to content
logosak

Καμερα κράνους

Recommended Posts

Όλες wide είναι (170° ευρυγώνιος)

Mία απ' όλες αυτές δεν είναι HD κι αυτή είναι η φθηνότερη της σειράς με ανάλυση διαστάσεων τηλεόρασης.

Μετά είναι η 960 που πήρα εγώ κι είναι HD στα 720p και μετά είναι δυο-τρεις εκδόσεις στα 1080p με διαφορετικά αξεσουάρ (βάσεις κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πόσο κι απο που την πηρες Αλεξη;θελω μια HD και κοιταζω προς τα εκει...

και κατι αλλο..η wide λεει τραβαει στα 720...Δεν λεει;....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα στα 720 είναι και είμαι υπέρ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας. Το βασικότερο είναι η ποιότητα που βγάζει παρόλους τους κραδασμούς και τα κουνήματα (σε σημείο που δεν το πιστεύεις πόσο καλό βίντεο έβγαλε)

Εκεί που πάντα πονάνε όλες οι άλλες κάμερες που είχα/έχω/έχουν δοκιμάσει άλλοι. Οι κραδασμοί!

Επίσης 720p δεν είναι αμελητέα ποσότητα για βίντεο μηχανής! Εδώ ανεβάζω συμπιεσμένα βιντεάκια σε wmv format στο youtube και η εικόνα μαμάει. Σκέψου πως είναι ασυμπίεστο στην αρχική του μορφή σε mp4!

Για μένα δύο υπάρχουν αυτή τη στιγμή.... oι GoPro HD και οι ContourHD. Όλες οι άλλες είναι πολύ πίσω.

Επέλεξε την ανάλυση στα 720p και δες αυτό το βίντεο ας πούμε... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξανδρε δεν μου κανει εντυπωση οτι σου κανει εντυπωση, οπως και να το κανουμε ειναι μια καμερα για αυτη την χρηση, ο κατασκευαστης τα εχει "μαγειρεψει" ωστε να βγαζει αψογο βιντεο σε τετοιες συνθηκες και ακομα χειροτερες...

Εχουμε πει, οτι πληρωνεις παιρνεις στην κατηγορια που το θες..

Καποια στιγμη οταν παρω, τετοια θα παρω...! Ολες οι αλλες ειναι για πεταμα, ή πιο σωστα οχι για αυτη την δουλεια..!

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις παρει αδιαβροχο κιτ ρε θηριο?!!

Πλακιτσα: Αν λειπει η γυναικα και εισαι μονος παραλια μπορεις να τραβας και κανα candid, "Big sexy ass κι ετσ!" :2funny::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν την αγοράζεις είναι κομπλέ με όλα τα κόλπα της. Η θήκη που σου δίνει είναι εντελώς αδιάβροχη και την βάζεις και μέσα στη θάλασσα κανονικά. Βασικά η θήκη είναι και ταυτόχρονα η βάση της για να την στηρίξεις όπου θες. Επίσης σου δίνει ένα δεύτερο πορτάκι με τρύπα (όχι αδιάβροχο βέβαια) ώστε να έχεις καλύτερη ποιότητα ήχου όταν χρειάζεται.

Για την μοτοσυκλέτα όμως και για πάνω από τα 100χαω σου λέει να βάζεις το πορτάκι που την αδιαβροχοποιεί για να μην έχεις αυτό το σπαστικό σφύριγμα του αέρα, αλλά να πιάνει μόνο τον ήχο του μοτέρ και της εξάτμισης. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι κατι ακομα..η GoPro wide εχει ΑΑΑ μπαταριες λεει...κρατανε καθολου ή σε καθε βιντεοσκοπηση θα θελεις μετα και ενα σετ μπαταριες;Οι αλλεςεχουν NiMH λεει,αυτες πόση ωρα βιντεοτραβηγμα κρατανε;......:yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουπς... μακριά από ΑΑΑ μπαταρίες. Η δική μου με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία που είχε, κρατάει 2,5 ώρες συνεχούς λήψης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του Χελ ρε Του Χελ...:ranting3: Αντικρα"ιστττ...Γκο χομ...:vampire:

Εκατονπενηνταεξι φορες εχω γραψει...ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Του Χελ ρε Του Χελ...:ranting3: Αντικρα"ιστττ...Γκο χομ...:vampire:

Εκατονπενηνταεξι φορες εχω γραψει...ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

Από ΕΔΩ Πολύ καλή τιμή λόγω δολαρίου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλερωσες και Τελωνειακα κερ@τιατικα;(με τι στο εστειλε;):closed-topic: Για αγορες με κοβωωωωωωω:sweatdrop:

Εχει SD μεσα ή πηρες εξτρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX οντως πολυ καλη καμερα, οτι πρεπει για αυτη την δουλεια.

Μπραβο σου που ανεβασες και τα βιντεακια για να παρουμε μια ιδεα :thumbsup:

mAthosala αν θες κανε καμια προσφορα εδω τις τελευταιες ωρες (λεπτα) :secret: , εκτος και αν το ψαξεις καλυτερα, απο οτι ειδα ειναι αρκετα τσιμπημενες σε αλλα σαϊτ. Για το 960 μιλαω εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡE!!!ντεν μπορει να αγκορασει απο το λινκ που εντοσες....:closed-topic: δεν εχει buy now?WTF is going ON???

Κώστα, αν έχεις προσέξει στο ebay, όταν πουλιέται κάτι (ακόμα κι αν είναι buyit now) έχει ημερομηνία λήξης. Εγώ σου έδωσα το λινκ όπως ήταν στο email που μου ήρθε όταν την αγόρασα. Σου έδωσα τον συγκεκριμένο έμπορο γιατί σε αυτόν είχα βρει την καλύτερη τιμή τότε με καλά ποσοστά feedback. Mπήκες στο κατάστημά του να δεις αν έχει?

SD δεν είχε μέσα... την παίρνεις χώρια. Πάρε οπωσδήποτε όμως μια class10 σε ταχύτητα (Εγώ πήρα Τranscend που είναι και καλές και φτηνές σχετικά) για να μην έχεις καθυστρεήσεις εγγραφής και χάνονται frames και να είναι από 8Gb και άνω.

Επίσης, εγώ αγόρασα μαζί (από άλλο μαγαζί) έναν αντάπτορα στήριξης GoPro σε κλασσική βάση τρίποδου (αυτό με την βίδα για όλες τις φωτογραφικές και κάμερες) στην τιμή των 8€ περίπου, γιατί η βάση της rammount που είχα για την μηχανή, ήταν με τέτοια βίδα.

Κάποια στιγμή όμως πρόσφατα, αγόρασα και την βεντούζα της GoPro (αυτήν που δίνει στάνταρ με την έκδοση για surf και motorsports αλλά όχι με την 960) για να έχω μεγαλύτερη ποικιλία στήριξης.

Πάντως η καλύτερη τιμή που βλέπω κι εγώ στο ebay αυτή τη στιγμή, είναι πολύ πιο πάνω απ' όσο την πήρα εγώ προ 5 μηνών. :/

GoPRO 960 στα 170€ με μεταφορικά. Εγώ την είχα πάρει 140€ με τα μεταφορικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ,προχθές, πήρα την md90 από το e-shop με 29,90!

Θέλω να τη δοκιμάσω αλλά δεν βρίσκω ένα καλό σημείο στήριξης πάνω στο κράνος

Ξέρει κάποιος κανά tip για να μπορέσω να τη στερεώσω?

Δές εδώ τι έκανα εγώ :

0579.jpg

0581.jpg

0580.jpg

Πάνω στο μηχανάκι την έβαλα έτσι αλλά είχε πολλούς κραδασμούς και πλέον στο κράνος :

0551.jpg

0549.jpg

Θέλει ψηλά όμως γιατί διαφορετικά θα δείχνει έτσι :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλεξη μπηκα και τσεκαρα,δεν εχει πλεον ιδιες τιμες...οπότε την ψαχνω γενικοτερα απο παντου αλλά μαλλον USA εχει καλυτερες τιμες...Ειδωμεν- thanks για τις πληροφοριες:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης παίζει και αυτή η καμερούλα αρκετά καλή.

http://www.chinavasion.com/sports-action-camcorders/cvngdc33/

Video απο το μέλος tdm900r

Απο γειτονικό forum και review του συγκεκριμένου χρήστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, με αυτοκόλλητο velcro την στήριξες στο κράνος?

Δεν υπήρχε κίνδυνος να φύγει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα, με αυτοκόλλητο velcro την στήριξες στο κράνος?

Δεν υπήρχε κίνδυνος να φύγει?

Ναί Νίκο με αυτοκόλλητο velctro είναι στερεωμένη (το μαλακό στο κράνος το άγριο στην καμερούλα , δεν φεύγει με τίποτα.

Για πολύ μεγάλες ταχύτητες όμως, είδες και το κόλπο στο εσωτερικό του κράνους.

Εδώ φαίνεται πως είναι κολλημένο και πάνω στην καμερούλα :

0582.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A! μπράβο! και ήθελα να το ρωτήσω αυτό!

Ευχαριστώ πολύ Alx!

μη δώσω άδικα λεφτά για class 10.

(τώρα που το ξανασκέφτομαι, κάνει η καμερούλα για γρήγορα μηχανάκια, ή δεν θα με προλαβαίνει; :whistling:

σοβαρά, στο video του Alx δεν φαίνεται η ταχύτητα, μαντεύω το πολύ 100χλμ/ώρα. Για παραπάνω έχουμε δείγμα; )

edit: όχι τίποτα άλλο, αλλά παράγγειλα 3 για νάχω για ανταλλακτικά :D

νυκτερινό βιντεάκι απο μια πιο ανοιχτή διαδρομή με την ίδια καμερούλα.

Καλά έκανες και πήρες τρείς.

Απο όσες έχω πάρει στις δύο η μία θα τα έπαιζε.

Συνήθως άν είναι να βγάλουν πρόβλημα το βγάζουν την πρώτη εβδομάδα χρήσης τους.

Όσες είχα και χάλασαν χάλασαν με τον ίδιο τρόπο, όταν τις άναβα έμεναν αναμένες και δεν έπαιρναν άλλη εντολή απο τα κουμπιά, ούτε για να κλείσουν.

Αν δέν βγάλει θέμα μετά δεν μασάει μια.

Μπορεί να έχει να κάνει και οτι τις άφηνα επάνω στο pc να φορτίζουν συναίχεια όταν δεν τις χρησιμοποιούσα.

Αλλά θέλει προσοχή γιατί είναι μικρές και χάνονται για πλάκα (τώρα δεν έχω καμία γιατί έχασα την τελευταία _hrm.gif)

Σχετικά με την ταχύτητα που κινείσαι, είναι περίεργος ο τρόπος που γράφουν και αρκετές φορές νομίζεις οτι πάς πιο σιγά στο βίντεο σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνεσαι την ταχύτητα όταν οδηγάς την μηχανή. Υποθέτω οτι έχει να κάνει ο ευρυγώνιος φακός σε αυτό (βλέπε Gopro hero) ενώ αυτή είναι σαν να έχεις ζουμάρει μπροστά λίγο.

Επίσης παίζει και αυτή η καμερούλα αρκετά καλή.

http://www.chinavasi...rders/cvngdc33/

Πολύ καλύτερα αυτή με τον ευρυγώνειο, όταν είναι να πάρω ξανά με βλέπω προς τα εκεί μεριά

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, αυτή που έχει στο eshop, εμένα μου φαίνεται, ή είναι μούφα;

DV md80 από ebay

JV md90 από eshop

Αυτή του eshop, τελικά αξίζει; την δοκίμασε κανείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ Σάββα, σε ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατος :_thumbsup:

Θα πάω το απόγευμα να πάρω το αυτοκόλλητο και θα κάνω μια δοκιμή

EDIT: Πως ανεβάζουμε βίντεο? Όχι από youtube αλλά απευθείας από τον υπολογιστή

Τροποποιήθηκε από τον nikosgiann

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ Σάββα, σε ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατος :_thumbsup:

Θα πάω το απόγευμα να πάρω το αυτοκόλλητο και θα κάνω μια δοκιμή

EDIT: Πως ανεβάζουμε βίντεο? Όχι από youtube αλλά απευθείας από τον υπολογιστή

Τίποτα Νίκο, για να ανεβάσεις βίντεο,πρέπει δυστυχώς να το ανεβάσεις πρώτα στο You Tube.

Εύκολο ειναι μην ανησυχείς, θα φτιάξεις ένα λογαριασμό και μετά θα το μεταφορτώσεις από τον υπολογιστή σου. Φτιάχνε μόνο μικρά σχετικά βίντεο για να μην κάνει μία ώρα να τα ανεβάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα