thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον παιδια ειμαι 16 και μολις εβγαλα διπλωμα για 50αρι.και ειμαι τωρα στο σημειο που πρεπει να βρω μια μηχανη δεν εχω καποια προτιμηση να κινειται θελω και οι επιλογες μου ειναι οι εξης..εχω 250ευρω στην ακρη..η πρωτη επιλογη ειναι ενα yamaha dt 50 που μου το δινει ενας φιλος 150 ευρω γιατι εχει καποιο προβλημα το οποιο δεν ξερει τ ειναι και δεν παιρνει μπρος..η μανιβελα μου τονισε κατεβαινει πραγμα που δεν γνωριζω την σημασια τ..αα ξεχασα να δηλωσω οτι ειμαι παντελος ασχετος απο το μηχανολογικο κομματι της μηχανης..συνεχιζουμε..αυτο το dt λοιπον μου το δινει 150+50 τ μεταβιβαστικα 200..και η αλλη μου επιλογη ειναι ενα honda c50 του οποιου θα πληρωσω μονο τα μεταβιβαστικα γιατι μου τ κανει δωρο ο νονος μου..εσεις τ προτεινετε?να παρω μονο το παπι και με τα υπολοιπα λεφτα να τ φτιαξω?να παρω το dt και να μην παιρνει μπρος και να θελει αλλα τοσα λεφτα να το δει ενας μηχανικος?ας μου ριξουν τα φωτα τους οι μεγαλυτεροι.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2010 από τον thanassisb 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 μην παρεις το dt θα ειναι γ@μημ$νο και θα θες πολλα λεφτα σε μηχανικους! το c50 δουλευει?αν ναι ουτε μην το σκεφτεσαι παρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Χαλάρωσε σιγα μην ειναι 50 ευρο η μεταβιβαση στο 50αρι , στο 100αρι μ ητανε 39 ευρο στο 50αρι ουτε 20 ευρο δεν ειναι ειχα κανει αλλα δεν θυμαμαι τωρα... παρε το c50 και αν θελει κατι το φτιαχνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 πήγαινε σε έναν μηχανικό και πες του πόσα ευρώ θέλει να φτιαχτεί... αν είναι κάλο το dt γιατί να μην πάρεις και τα 2??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Aν το C50 λειτουργει και ειναι ολα κομπλε τοτε μη το σκεφτεσαι ! Αν ειναι σε μαμα κατασταση προσπαθησε επισης να το διατηρησεις ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 παιδια το c50 εχει απλα σκισμενη σελα..τιποτα παραπανω..μηχανικα ειναι κομπλε..αλλα ρε παιδια αυτο που με χαλαει ειναι οτι εγω γουσταρω πιο πολυ το dt σαν μηχανη..δεν ξερω τ να πω..με 200 ευρω που θα μου μεινουν αν υποθεσουμε οτι παιρνω το c50 τι αναβαθμισεις μπορω να τ κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμα σε ψηνει το dt τοτε μαθε τι ζημια εχει και τι θα στοιχισει η επισκευη πριν το παρεις . Για αναβαθμισεις μη σκας , 50άρια ειναι , ποσο να "ανεβουν" ? Ειναι σα να θελεις να βγαλεις απ'τη μυγα ξυγγι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Αμα σε ψηνει το dt τοτε μαθε τι ζημια εχει και τι θα στοιχισει η επισκευη πριν το παρεις . Για αναβαθμισεις μη σκας , 50άρια ειναι , ποσο να "ανεβουν" ? Ειναι σα να θελεις να βγαλεις απ'τη μυγα ξυγγι ???????????????????? μιλαει για c50 το c50 αν θες το κανεις , μην πω και εγω τι το κανεις, το μηχανακι αυτο μπορει να γινει πυραβλος... Τεσπα δεν μιλαω ουτε θελω να του πω να το φτιαξει απλα ολοι λετε οτι θελετε :) φιλικα παντα ετσι :) με 200 ευρο δεν μπορεις να κανεις ομως και τιποτα σοβαρο... εγω θα σου ελεγα να το αφησεις μαμα ;) να μην σου βγαζει και προβληματα να εισαι μια χαρα... μην το χαλασεις τετοιο ιστορικο μηχανακι :) Μπορεις να του βαλεις δισκοφρενο μπροστα!! εγω αυτο θα εκανα!! και πισω αν γινεται αλλα δεν ξερω, βαλε μπουκαλες απο Supra Μπροστα για περισσοτερη ασφαλεια + δισκοφρενο (Αν τα παιρνει δεν ειχα ποτε να ξερω νομιζω τα παιρνει) ;) και θα με θυμηθεις, ετσι με τα μανισια μπροστα ειναι γμστα... φρενα δν εχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδια αποτι βλεπω μαλλον θα παρω το c50 αλλα σκεφτομαι να το πειραξω γιατι σε 1 χρονο θα οδηγαω το αυτοκινητο τ πατερα μου αρα δεν τρεχει και τιποτα..απλα ρωταω..ο 50cc κινητηρας του c50 θα μπορουσε να αντικατασταθει απο καποιον lifan?και οταν κλαταρει ο lifan επαναφερω τον μαμα μιας που θα το εχω ευχαριστηθει και το μηχανακι..τι λετε?φιλε μου ExTaCy1337 ξερεις στο περιπου ποσα λεφτα θα εδινα για το μπροστα δισκοφρενο να μου το βαλει μηχανικος?κατι ακομα..ενας φιλος ειχε ενα innova και επειδη για καποιον λογο παρεδωσε πινακιδες εχει βγαλει τις μπουκαλες και τα πισω αμορτισερ..γινεται να τα βαλω εκεινα στο c50? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2010 από τον thanassisb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ναι το λιφαν παει στο c50. για το δισκοφρενο μπροστα θες περιπου 150-200 μαζι με τον μηχανικο γιατι πρεπει να αλλαχτει το μπροστινο σηστημα με μπουκαλες supra,ζαντα,δισκοφρενο και δαγκανα! απο το innova δεν πρεπει να κανουν η μπουκαλες μονο απο astra-supra! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 και φιλε μου μηπως γνωριζεις ποσο κανει ενας lifan κιητηρας?γιατι εγω αποτι εψω ψαξει μονο μεταχεισισμενους βρισκω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) κανα 200αρι με μιζα Μοτερ 110 με μιζα για να βαλης μπροστα δισκοφρενο θες αυτα ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ SUPRA , ΒΑΣΗ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΔΑΓΚΑΝΑΣ SUPRA , Ζάντα εμπρός Honda Supra , Πηρουνι κομπλε astrea/supra/crypton. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 τοτε μαλλον με βλεπω να τ παιρνω και θα τ βαλω μπροστα μπουκαλες απο supra και θα παρω και τον κινητηρα τον 100αρη χωρις μιζα και μια εξατμιση sebring..τι λετΕ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) ναι καλυτερα μην βαλεις δισκοφρενο βαλε μονο πιρουνι απο supra γιατι του c50 ειναι λιγο σκ@τ@. βαλε τον 110 χωρις μιζα 5 ευρω διαφορα εχουν απο τον 100αρι και ο 110 ειναι και πιο αξιοπιστος,και βαλε μια motorsport που κανουν περιπου τα ιδια λεφτα με την sebring! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 τοτε μαλλον με βλεπω να τ παιρνω και θα τ βαλω μπροστα μπουκαλες απο supra και θα παρω και τον κινητηρα τον 100αρη χωρις μιζα και μια εξατμιση sebring..τι λετΕ? Προσοχή στα εξής: 1ον θέλει μια €200 περίπου για τα μπροστινα (ζάντα, κιθάρα ταμπούρου, μπουκάλες, σταυρός, τιμόνι), άλλα €80 αν θελήσεις να βάλεις δισκόφρενο και αν δεν θελήσεις να του βάλεις τα παλια πλαστικά τροποποιημένα αλλά καινούρια από supra +€ που δεν θυμάμαι ποσα (πάνω απο €50 πάντως). 2ον ο λαιμός στο σασί του C50 θέλει άνοιγμα για να περάσει η κολώνα του supra. Οπότε υπολόγισε κάποια € στον τορνατζή... Αλλιώς εδώ Αθήνα πουλάνε και πιρούνι μετατροπής C50 για δισκόφρενο με κολώνα λεπτή για να χωράει σε C50/GLX. Μαζί με ρουλεμάν, υγρά και λοιπές βλακείες που θα στοιχήσουν minimum €20, μιλάμε για μια καλή σουμα minimum €300-€350. Στα λεω για να κανεις τους υπολογισμους σου... Γιατί εγώ την είχα πατήσει και είχα ξεκινήσει τη μετατροπή με €200 και στο τέλος τον ήπια άσχημα και δεν είχα ούτε βενζίνη να βάλω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ναι καλυτερα μην βαλεις δισκοφρενο βαλε μονο πιρουνι απο supra γιατι του c50 ειναι λιγο σκ@τ@. βαλε τον 110 χωρις μιζα 5 ευρω διαφορα εχουν απο τον 100αρι και ο 110 ειναι και πιο αξιοπιστος,και βαλε μια motorsport που κανουν περιπου τα ιδια λεφτα με την sebring! οταν ειχα παρει το 50αρι μου μου ειχε δωσει και ενα μοτερ 110 χαλασμενο , και ειχε την αποδειξη 160 ευρο αμιζος 110cc lifan... :P καλυτερα να μην βαλει δισκοφρενο ? :/ ας τα βαλει σιγα σιγα.. πρωτα μπουκαλες π.χ αργοτερα δισκοφρενο καπως ετσι αλλα χωρις δισκοφρενο κ με λιφαν 110 πανω θα σκοτωθει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Παρ'το πρωτα με καλο και μετα βλεπεις αν και τι θα του κανεις , γνωμη μου κανε του τα απολυτος απαραιτητα , μη μπλεξεις με αλλα μοτερ , εξατμισεις κτλ , save your money for the future Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 τοτε ρε παιδια αν ειναι ετσι οπως τα λετε δεν βγαινω χαχα..θα βαλω αρχικα τον κινητηρα 110 χωρις μιζα και στην συνεχεια κουτσου κουτσου θα βαλω και τις μπουκαλες και το δισκοφρενο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 παιδια θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις τι καρμπιλατερ θα φοραει το c50 αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι πειραγμενο??θα μπορουσα να τ αλλαξω το καρμπ και να βαλω καποιο μεγαλυτερο και αν ναι ποιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ απο μονο του δε κανει παντα καλο...! Π.χ στα DRZ400s+sm εχει μαμα ενα 36άρι υποπιεσης , εμεις σαν βελτιωση βαζουμε ενα μηχανικο καρμπ. 39άρι , το Fcr/FcrMX39 , παιζει και 41mm αλλα σ'ενα μοτερ 400cc ή κι ακομα υπερκυβισμενο στα '440cc απλα θα κοψει στις χαμηλες και θα δωσει κατι ψιλα στις ψηλες στροφες , αρα δε χρειαζεται . Ενα μεγαλυτερο καρμπ. εχει νοημα μονο αν γινει καποιος υπερκυβισμος+εξατμιση+πιο πολυς αερας+δουλεια στη κεφαλη κ.α . και παλι αν π.χ εχει ενα 25άρι τοτε θα του βαλεις ενα 28άρι . Ακομα δε το πηρες ρε τρελε ! Καααατσε να το παρεις και θα δεις τι θα του κανεις Κανε μια αναζητηση παντως εδω , θα βρεις ενα εκκατομυριο θεματα γι'αυτα ΥΓ. Αν το DT που λες ηταν οκ τοτε κλασικα ως ψηλοφτερος θα σου 'λεγα χωρις παρ'το χωρις 2ή σκεψη ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 χαχα σε ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον ..πλησιαζει η μεγαλη μερα και οσο να ναι το αιμα μου βραζει τωρα και δεν ξερω τ να κανω..αντε να δουμε :) με το που το παρω θα postarw με photos και ξαναμιλαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 εγώ την είχα πατήσει και είχα ξεκινήσει τη μετατροπή με €200 και στο τέλος τον ήπια άσχημα και δεν είχα ούτε βενζίνη να βάλω :P χαχα ελα ρε φιλε :P Εγω προτεινω να παρεις το c50, και εαν γουσταρεις να το φτιαξεις μηχανικα και εμφανισιακα και να εισαι κυριλε. Α και που'σε,παντα με σιγαστηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Πάρε και τα δύο, κάνε προσωρινά τη δουλειά σου με το c50 και σιγά σιγά φτιάχνεις μόνος σου και το DT χωρίς περιττά έξοδα σε μάστορες και μεταξωτές κορδέλες. Θα αποκτήσεις και καλύτερη οδηγική ικανότητα από το DT και θα μάθεις να μαστορεύεις μόνος. Επίσης μάθε πρώτα να οδηγάς να φρενάρεις και να ελέγχεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις πανικού πριν γίνεις παράνομος, γιατί αλλιώς με το 110 χωρίς φρένα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα έχεις ατύχημα και θα φταις εσύ. Αναφέρεις οτι πήρες το δίπλωμα για 50άρι, γιατί το πήρες αφού δε θα σου καλύπτει τα κυβικά; Γιατί το πήρες αφού όταν θα σε σταματήσει για έλεγχο η αστυνομία θα δεί άλλα κυβικά από το δίπλωμα σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisb 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 φιλε μου πιστευω οτι εισαι αρκετα σωστος σε αυτο που μου λες..αρα παιρνω και τα 2,το c50 θα κινειται αρα θα μπορω να παω μια βολτα και κουτσου κουτσου προσπαθω να φτιαξω το dt..δεν ξερω..εγω μεσα..δεν εχω καποιο προβλημα..εξαλου για αυτο εκανα και αυτο το topic απο την αρχη..για να ακουσω διαφορες ιδεες και να επιλεξω την καλυτερη και την πιο σωστη..ομως αν πουμε οτι με το c50 ειμαι κομπλε και τ dt χρειαζεται κυλινδροπιστονο?εγω πως θα τ βαλω?θα υπαρχει καποιος μεσα στο forum που θα εχει ορεξη λιγο λιγο να με βοηθησει να κανω εγω την αντικατασταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_TzR 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ΠΑΡΕ ΤΟ DT ΠΗΓΕΝΕΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΕΙ ΑΜΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΣΙΜΠΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ... ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣ C50 ΠΑΡΤΩ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΟΠΟΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΒΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΠΑΝΩ... ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΙΦΑΝ 110 ΚΑΙ ΜΙΑ sebring ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες