G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια, εχω ενα κινεζικο μηχανακι 50αρι και επειδη εχει πεσει αρκετα το μοτερ του θελω να του αλλαξω μοτερ γιατι και ακομα και 72αρι να το κανω παλι δεν θα εχω το επιθυμητω αποτελεσμα. Εδω ομως ειναι ο ενδοιασμος μου, τι μοτερ να του βαλω; ειμαι αναμεσα στο lifan 110cc που εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλη εκκινηση και δυναμη αλλα σχετικα μικρες τελικες(δεν με ενδιαφερουν τοσο οι τελικες δεν το θελω για κοντραδικο) και το lifan 125 που δεν ξερω κ πολλα απ αυτο μιας κ εχω αρκετες φορες οδηγησει μηχανακι lifan 125 αλλα 5 χρονων που σιγουρα εχει πεσει η αποδοση του και δεν με εχει ενθουσιασει... Τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο απο θεμα αποδοσης, εκκινησης, επιταχυνσης και δυναμης σε ανηφορες ; Επισης ενας πολυ καλος μου φιλος εχει ενα modenas dinamik 2 χιλιοστα πανω 28αρι καρμπυρατερ εξατμηση level fdr και το εχω οδηγησει αρκετες φορες και εχει πολυ καλη εκκινηση και επιταχυνση και μου λεει ο φιλος μου με το dinamik που εχει οδηγησει αυτος ενα daytona με μοτερ lifan 110 οτι εχει καλυτερες εκκινησεις ακομα κ απ το dinamik του. Συγγνωμη αν σας κουρασα με τα πολλα λογια... πειτε μου τη γνωμη σας... Και συγγνωμη αν δεν ειναι εδω το σωστο section γι αυτο το θεμα αλλα οπως βλεπετε ειμαι καινουργιος εδω... :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον G10rgos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 παράξενο μου ακούγεται το lifan 110 να έχει καλύτερη εκκίνηση από το dinamik.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 χαχα το διναμηκ του φιλουσου θα ειναι για πεταμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 oi φημες λενε οτι ο 110 ειναι σχετικα κατιτις πιο αξιοπιστος απο τους αλλους lifan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 ελα εναταξη πες οτι κανεις πλακα .....το dinamik ειναι δυναμη δεν μπορεις να το βαλεις διπλα με κανενα παπι τετραχρονο και συγκεκριμενα με ενα λιφαν.......τωρα οσο για το λιφαν το 125 δν ειναι καλο λογο αξιοπιστιας ενας φιλος το ειχε και του γαμ@@@@@ και εβαλε το 110 μετα ενταξη εγω το οδηγησα η πρωτη ταχητητα εχει αρκετο τραβηγμα αλλα απο εκει και περα τα πραγματα ειναι δυσκολα το μηχανακι αν και μανησιο δν παει καλα δν αποδιδει αυτα που περιμενε οταν το αγορασε κα απο ταλικες αστο....παντως ειναι αξιοπιστο και πολυ δυνατο σε αντοχη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οπα παιδια ηρεμια... δεν ειπα για το dinamik... ρωτησα ποιο απ τα 2 μοτερ να βαλω το 110 ή το 125 το lifan. Δεν το ειπα εγω για το dinamik ο φιλος μου το ειπε που ειναι και δικο του, Οκ μπορει να ηπερεβαλε απλα ηθελε να μου πει οτι το 110 το μοτερ εχει καλεσ εκκινησεις... και θα ηθελα κατι οικονομικο γιατι ειδη εχω χαλασει πολλα λεφτα για το προηγουμενο μηχανακι μου κ τωρα αυτο το θελω μονο για καλες βολτες να ανεβαινει ανηφορες κ να μην του βγαινει η ψυχη για να ξεκινησει... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον G10rgos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 έχω ακούσει ότι το 110 είναι πιο αξιόπιστο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία για να στο επιβεβαιώσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 έχω ακούσει ότι το 110 είναι πιο αξιόπιστο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία για να στο επιβεβαιώσω... καταλαβα... κανεις αλλος να με βοηθησει; απο πλευρα αποδοσης ποιο παει γενικα καλυτερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Φίλε στο glxάκι μου είχα φορέσει τον lifan 110 και πραγματικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Πριν τον βάλω είχα μαζέψει πολλές γνώμες και όλοι μου είχαν πει "ή θα είναι σκυλί ή θα είναι μάπα" και ευτυχώς μου έλαχε το πρώτο. Έκανα βέβαια ευλαβικό στρώσιμο για 1.100 χλμ με δυο αλλαγές λαδιών στα 700 και 1100 και τελικά πήγαινε γαμώ. Μου είχε κοστίσει μαζί με καρμπιρατέρ €200 και το πέρασα μόνος. Όσον αφορά τις εκκινήσεις, δεν ξέρω τίποτα για dynamik, οπότε μην με πιάσετε με ντομάτες, αλλά το Lifan 110 είχε πολύ κοντό γρανάζωμα στην 1η και πραγματικά πεταγόταν σαν κηνυγόσκυλο με το παραμικρό ανοιγμα του γκαζιού... Στο συστήνω ανεπιφύλακτα αν δεν εχεις πάνω απο €200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 no lifan καθολου γινεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G10rgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλε eftaxia σ ευχαριστω, απ οτι βλεπω μενεις ζωγραφο και εκει εχει μεγαλες ανηφορες εκει το μηχανακι να φανταστω δεν κολονει πουθενα..; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον G10rgos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) και γω λιφαν 110 εχω αρκετα καλος κινητηρας και φτηνος. τελικη 100 εχω αλλα με 14καρμπ.αμα βαλω κανα 20-22 θα παρει τα πανω του :P οντως εμενα με γραναζωμα 14-36,η πρωτη εχει τρελο τραβηγμα.γενικα αυτο το μοτερ εχει πιο πολυ δυναμη στα χαμηλα και λιγοτερα στις ψηλες στροφες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda<3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 παιδια αξιζει να βαλω lifan 125cc και να βγαλο το μοτερ το παρθενικο απο το σουπρα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Παιδια εγω εχω ενα λιφαν 50, ξερεις κανεις να μου πει ποσο περιπου θα κοστισει μια αλλαγη κινητηρα 110? Εννοω αγορα και μαστορας μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 παιδια αξιζει να βαλω lifan 125cc και να βγαλο το μοτερ το παρθενικο απο το σουπρα?? Φίλε προς θεού μην βγάλεις τον honda κινητήρα και βάλεις λιφάν 125...κρίμα είναι. Παιδια εγω εχω ενα λιφαν 50, ξερεις κανεις να μου πει ποσο περιπου θα κοστισει μια αλλαγη κινητηρα 110? Εννοω αγορα και μαστορας μαζι. Θες το λιφάν 110 το άμιζο ή το μιζάτο??Αν θες μιζάτο http://www.stelpet.gr/gr/el/products/lifan-110cc-mizato.Αν θες μιζάτο με συμπλέκτη στο χέρι http://www.stelpet.gr/gr/el/products/lifan-110cc-mizato-symplekti.Και αν θες άμιζο http://www.stelpet.gr/gr/el/products/lifan-110cc-amizo.Τα εργατικά είναι ανάλογα με τον μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 φιλε σε ευχαριστω, υποθετω θελω το αμιζο χωρις συμπλεκτη. (εφοσον αυτος που εχω τωρα εχει μιζα, θα κανει και στο καινουργιο ε?) . Περιπου μεσες ακρες ο μαστορας? Γτ αν ειναι κανα 300αρι +200 ο κινητηρας τοτε παει σχεδον οσο το αγορασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Εε ο μάστορας 50-100 ευρώ θα είναι παραπάνω όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Ευχαριστω φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Τίποτα φίλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 φιλε σε ευχαριστω, υποθετω θελω το αμιζο χωρις συμπλεκτη. (εφοσον αυτος που εχω τωρα εχει μιζα, θα κανει και στο καινουργιο ε?) . Περιπου μεσες ακρες ο μαστορας? Γτ αν ειναι κανα 300αρι +200 ο κινητηρας τοτε παει σχεδον οσο το αγορασα Δέν κάνει η μίζα που έχεις στο καινούργιο,γιατί αν πάρεις άμιζο μοτέρ θα έχει καπάκι και βολάν για άμιζο...Άν θές να πάρεις μιζάτο 200 ευρώ http://motosmart.car.gr/parts/view/1996585/ .Άν δέν σε πειράζει να το βάζεις με την μανιβέλα μπροστα 180 ευρώ http://motosmart.car.gr/parts/view/2050240/ .Ο μάστορας στην χειρότερη περίπτωση να σου πάρει 50 ευρώ,αν έχεις μερικές γνώσεις κάνεις και μόνος σου την αλλαγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Δέν κάνει η μίζα που έχεις στο καινούργιο,γιατί αν πάρεις άμιζο μοτέρ θα έχει καπάκι και βολάν για άμιζο...Άν θές να πάρεις μιζάτο 200 ευρώ http://motosmart.car...s/view/1996585/ .Άν δέν σε πειράζει να το βάζεις με την μανιβέλα μπροστα 180 ευρώ http://motosmart.car...s/view/2050240/ .Ο μάστορας στην χειρότερη περίπτωση να σου πάρει 50 ευρώ,αν έχεις μερικές γνώσεις κάνεις και μόνος σου την αλλαγή. Πιο οικονομικός ο strokt up 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Πιο οικονομικός ο strokt up Α,και στα λεφτά που είπα υπολογίστε ακόμα περίπου 15ευρω ακόμα για λάδια και μπουζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Α ευχαριστω παιδια, βασικα τον μιζατο θελω τοτε. Παντως 250+ ευρω ειναι καλα και αξιζουν απο το να πειραξεις τον 50αρι. Το θεμα ειναι η νομιμοτητα ρε γαμωτο, υπαρχει μαστορας που να χτυπαει τους αριθμους κινητηρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Α ευχαριστω παιδια, βασικα τον μιζατο θελω τοτε. Παντως 250+ ευρω ειναι καλα και αξιζουν απο το να πειραξεις τον 50αρι. Το θεμα ειναι η νομιμοτητα ρε γαμωτο, υπαρχει μαστορας που να χτυπαει τους αριθμους κινητηρα? Νομίζω ότι θα ταιριάζει το κάρτερ απο το 50αρι το μοτερ.Αν δεν θές να λύσεις τα μοτέρ μπορείς να δηλώσεις το 110 κανονικά στην αδεία.Τι δίπλωμα έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 για 50αρι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες