ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Παιδες θελω να παρω ενα μηχανακι αλλα ειναι σε αλλη πολη..Τι γινεται ? Κανουμε την μεταβιβαση εκει (εκεινο το χαρτονακι που γραφουν και οι δυο τα στοιχεια τους δεν ειναι ? αφμ κτλπ ) Και μετα το μηχανακι ειναι δικο μου λογικα ε ? Δεν μπορει να κανει καμια π#^στια ο αλλος ? Και η αδεια βγενει εκει ? Δεν μπορω να την παρω απο την πολη μου η να τους πω να την βγαλουν εδω ? Μπορει να την παρει ο καθενας η πρεπει να ειμαι εγω εκει ? Αν την παρει αλλος και δεν την εχω εγω τι παιζει ? Ειναι πολλες οι ερωτησεις παιδες αλλα τι να κανω :P :P Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 Λοιπον για να κανεις την μεταβιβαση και να περασει η μηχανη στο ονομα σου, δεν ειναι υποχρεωτικο να πας στην περιοχη του αλλου...Αλλα συνηθως πρεπει να πας γιατι εσυ πας να παρεις το μηχανακι..Να ερθει να στο φερει λιγο χλωμο!! τωρα απο την στιγμη που φτιαχνεται τα χαρτια σου δινουν σε μια κολλα Α4 μια φωτοτυπια της παλιας αδειας της μηχανης, δηλαδη του προηγουμενου ιδιοκτητη, η οποια(αδεια) πλεον, φερει πανω της χειρογραφα τα δικα σου στοιχεια, αυτα δηλαδη που θα αναγραφονται στην καινουρια αδεια! Και τελικα στην περιοχη που θα πατε εκει θα βγει μετα απο λιγο καιρο η αδεια κυκλοφοριας σου!Εγω ειχα παει μετα απο δυο μηνες να την παρω ενω ειχε βγει μεσα σε μια βδομαδα!Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Α ωραια ,ευχαριστω :D P.S Aποδειξη δεν παιζει ε ? χΑχ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Για τα λεφτα που θα ξοδεψεις στην αγορα;Οχι!:P Αλλα καποια χαρτια τα κρατας ωστε αν θες να τα βαλεις στην εφορια... Δεν θυμαμαι ακριβως τι!Αλλα αν το μηχανακι ειναι στο ονομα σου, θα κανεις φορολογικη δηλωση;;Αν οχι(που δεν χρειαζεται) και αποδειξη να ειχες τι θα την εκανες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Ε δεν νομιζω να κανω ,απλα ρωτησα για να το εβαζε ο father :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Κατι ασχετο παιδια , την αδεια μπορεις να την εχεις στο ονομα σου ακομα και αν εισαι 17? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 ΑΦΜ χρειάζεσαι.. Αν εχεις ολα καλά.. Βεβαια και εγω ετσι το έχω ,δε νομιζω να σε κυνηγάει η εφορία μετα:) Αλλα μπορεις να βαλεις και μαιμου ΑΦΜ,ετσι μου ειχε πει ενας φιλος μου τροχομπάτσος... Ειναι κολπο να βαλεις μαιμου ΑΦΜ και μετα να μην τρως κλήσεις κτλ τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deagle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Παίδες να ρωτησω και εγώ που ενδιαφέρομαι για αγορα μηχανης απο άλλη περιοχη (ποσο περι 3.000) ειμαι 20 χωρις φορολογικη δηλωση αλλα εχω αφμ .Μπορώ να κανω μεταβίβαση στο όνομα μου ε?δεν χρειαζεται να σερνω τον πατερα?και αν η αδεια ειναι στο ονομα μου?- μετα εχω τιποτα φορολογικες υποχρεωσεις?Τέλος κερδίζω τίποτα αν γινει μεταβίβαση στον μπαμπά μου και όχι σε εμένα?Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Φυσικα και μπορεις να κανεις σστο ονομα σου μεταβιβαση, διχως γονεα ή οτιδηποτε. Απο την τιμη που λες συμπεραινω οτι ειναι χαμηλου κυβισμου, αρα δεν δηλωνεται, οποτε δεν υπαρχει προβλημα που δεν κανεις δηλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Κατι ασχετο παιδια , την αδεια μπορεις να την εχεις στο ονομα σου ακομα και αν εισαι 17? Αν βγαλεις αφμ , εχεις ταυτοτητα η απαντηση ειναι ΝΑΙ . Παίδες να ρωτησω και εγώ που ενδιαφέρομαι για αγορα μηχανης απο άλλη περιοχη (ποσο περι 3.000) ειμαι 20 χωρις φορολογικη δηλωση αλλα εχω αφμ .Μπορώ να κανω μεταβίβαση στο όνομα μου ε?δεν χρειαζεται να σερνω τον πατερα?και αν η αδεια ειναι στο ονομα μου?- μετα εχω τιποτα φορολογικες υποχρεωσεις?Τέλος κερδίζω τίποτα αν γινει μεταβίβαση στον μπαμπά μου και όχι σε εμένα?Ευχαριστώ Δεν κερδιζεις τιποτα να κανεις μεταβιβαση στο ονομα του πατερα σου. Καλυτερα θα ητανε να το εχεις στο δικο σου μιας και το χρησιμοποιεις εσυ. Αν εχεις αριθμο ΑΦΜ, ταυτοτητα δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. Η φορολογικη δηλωση δεν εχει σημασια και δεν θα εχεις φορολογικες υποχρεωσεις. Ποσα κυβικα μιλαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Παιδες θελω να παρω ενα μηχανακι αλλα ειναι σε αλλη πολη..Τι γινεται ? Κανουμε την μεταβιβαση εκει (εκεινο το χαρτονακι που γραφουν και οι δυο τα στοιχεια τους δεν ειναι ? αφμ κτλπ ) Και μετα το μηχανακι ειναι δικο μου λογικα ε ? Δεν μπορει να κανει καμια π#^στια ο αλλος ? Και η αδεια βγενει εκει ? Δεν μπορω να την παρω απο την πολη μου η να τους πω να την βγαλουν εδω ? Μπορει να την παρει ο καθενας η πρεπει να ειμαι εγω εκει ? Αν την παρει αλλος και δεν την εχω εγω τι παιζει ? Ειναι πολλες οι ερωτησεις παιδες αλλα τι να κανω :P :P Ευχαριστω πολυ :) Αν ειναι μακρια η περιοχη οπου μενει ο τωρινος ιδιοκτητης και για τον Α ή Β λογο δεν μπορεις να πας πες του να βρεθειτε καπου κοντα οπου βολευει εσενα και αυτων, αλλα αν παλι μπορεις να πας στο μερος του πηγαινε να ελεγξεις το μηχανακι (αριθμους πλαισιου , κτλπ). Η αδεια βγαινει απο το ΚΕΠ ή Συγκοινωνινων εκει που κανατε την μεταβιβαση. Το χαρτονακι αυτο ειναι η αδεια :) ετσι ακριβως γινεται και δινεται και μερικα αλλα στοιχεια στον υπαλληλο του ΚΕΠ οπως φυσικα πρεπει να εχετε και παραβολο :) . Δεν γινεται να παρει κανεις την αδεια σου ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο εσενα. Με το που τα συμπληρωσετε σας δινει ενα χαρτι οπου αναγραφει οτι εισαι ο ιδιοκτητης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deagle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Αν βγαλεις αφμ , εχεις ταυτοτητα η απαντηση ειναι ΝΑΙ . Δεν κερδιζεις τιποτα να κανεις μεταβιβαση στο ονομα του πατερα σου. Καλυτερα θα ητανε να το εχεις στο δικο σου μιας και το χρησιμοποιεις εσυ. Αν εχεις αριθμο ΑΦΜ, ταυτοτητα δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. Η φορολογικη δηλωση δεν εχει σημασια και δεν θα εχεις φορολογικες υποχρεωσεις. Ποσα κυβικα μιλαμε; μικρο 125 δεν υπαρχει προβλημα οποτε..ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratisnk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 ΑΦΜ χρειάζεσαι.. Αν εχεις ολα καλά.. Βεβαια και εγω ετσι το έχω ,δε νομιζω να σε κυνηγάει η εφορία μετα Αλλα μπορεις να βαλεις και μαιμου ΑΦΜ,ετσι μου ειχε πει ενας φιλος μου τροχομπάτσος... Ειναι κολπο να βαλεις μαιμου ΑΦΜ και μετα να μην τρως κλήσεις κτλ τπτ Βρήκα το thread αναζητώντας , και έχω μία ερώτηση να σου θέσω φήλε parhs. Είμαι 17 ετών έχω δίπλωμα οδήγησης και ΑΦΜ . Μπορώ να μεταβιβάσω στο όνομα μου ένα παπί 125cc? Αν ναι , χρειάζομαι υπογραφή γονέα ? Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες