GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 Γνωστος μου φοραει τα P7 και δεν τα αλλαζει με αλλο.Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη,αν και ο ενας χρονος εγγυηση θα με εβαζε σε σοβαρες σκεψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
infolaxr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2023 Παιδιά προσοχή, έχω βάλει 2 φορές petlas 225 45 17 γιατί μου τα σύστησε το μαγαζί που συνεργάζομαι 30 χρόνια. Και τις 2 φορές άνοιξαν! την πρώτη φορά στο πέλμα και τη δεύτεη εσωτερικά με μεγάλη σχισμή στο πλάι του ελαστικού, θα έλεγα να μην τα προτιμήσετε! Αναμένω και τη δική σας γνώμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2023 Μια φορα εβαλα λαστιχα που ηταν θυγατρικης και δεν βαζω ξανα, στην τελικη τα 50-100 ευρω παραπανω που θα δωσω για ενα ελαστικο απο το πανω ραφι θα τα βγαλει τα λεφτα του σε μια δυσκολη στιγμη, μην κανετε οικονομια σε θεματα ασφαλειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες