beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Σκεφτόμουν να ανοίξω ένα θέμα του τύπου,ποιό κράνος να διαλέξω εδώ και καιρό,αλλά επειδή πίστευα πως οι απαντήσεις θα ήταν του στυλ πάρε αυτό από εκεί,ή πάρε το άλλο που το έχει ένας μπατζανάκης μου,είπα να σας αναγγείλω απλά τα ευχάριστα.Σήμερα το πρωί στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρώτο μεγάλο ταξίδι με την Εγγλέζα αποφάσισα να αγοράσω ένα καλό κράνος για τα ταξίδια!Η επιλογή έπρεπε να είναι ένα καλό,ακριβό και όμορφο κράνος που να ταιριάζει και με το κλασσικό στυλ της bonnie μου!Οπότε? Bell M5X Daytona Carbon ,ταιριάζει πολύ καλά στην κεφάλα μου(είναι τεράστιο λόγω πολύ μυαλού! ),περισσότερα μετά από κάποια καλή και μεγάλη βόλτα! http://www.championmotouk.com/product-info-mc.php?asc_action=SetDisplayCurrency¤cy_id=6# Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 ωραιος αγραντζουνιστο και αχρειαστο σου ευχομαι... για πες σου εκανε τιποτα καλυτερο απο τιμη;; τι βαρος εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Καλοριζικο και αχρειαστο να ειναι φιλαρακι 600 ευρα εε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ για τις ευχές,456 ευρώ το πήρα με έκπτωση,από το motomarket στην καλλιρόης,με βαλίτσα μεταφοράς,και δώρο χρυσή ζελατίνα καθρέπτη ως έξτρα!Συγκρίνοντας τιμές εξωτερικού και εσωτερικού για το συγκεκριμένο κράνος δεν βρήκα διαφορές!Είναι πανάλαφρο,λίγο κάτω από ένα κιλό!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον beverly300i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Ευχαριστώ για τις ευχές,456 ευρώ το πήρα με έκπτωση,από το motomarket στην καλλιρόης,με βαλίτσα μεταφοράς,και δώρο χρυσή ζελατίνα καθρέπτη ως έξτρα!Συγκρίνοντας τιμές εξωτερικού και εσωτερικού για το συγκεκριμένο κράνος δεν βρήκα διαφορές!Είναι πανάλαφρο,λίγο κάτω από ένα κιλό!!! μια χαρα μαγκας φιλε μου... αντε και παλι αχρειαστο να ειναι ....πολυ ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Με γεια,αχρείαστο να είναι.....περιμένουμε γνώμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Λιγο κατω απο 1 κιλο ε? Σουπερ τοτε!! Παρα πολυ ωραιο το καρβουνο! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λιγο κατω απο 1 κιλο ε? Σουπερ τοτε!! Παρα πολυ ωραιο το καρβουνο! on καρβουνο ειναι το μηχανακι σου αα να αλλαξεις τις φωτογραφιες σου πλεον το εχεις motard off Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 on καρβουνο ειναι το μηχανακι σου αα να αλλαξεις τις φωτογραφιες σου πλεον το εχεις motard off on την αλλαξα την υπογραφη λιακο μου off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Και η αλλαγή φυσικά έγινε στην πρώτη πρώτη μέρα!!!ψωνάραααα....η χρυσή ζελατίνα καθρέπτης τα σπάει απλά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Και η αλλαγή φυσικά έγινε στην πρώτη πρώτη μέρα!!!ψωνάραααα....η χρυσή ζελατίνα καθρέπτης τα σπάει απλά!!!! Για βαλε φωτο οποτε μπορεις με την χρυση ζελατινα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Όντας αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτό και το "αδελφάκι" του Μ4Χ Carbon περιμένω εντυπώσεις και αν θες μου λές και γιατί το προτίμησες. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει - ακούσει πως οι αεραγωγοί του Μ5Χ δεν κλείνουν, αληθεύει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Εχω το ιδιο κρανος (οχι carbon ομως) και εχω και εγω Triumph. Τυχαιο?? Δε νομιζω!! Γειά σας! Όντας αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτό και το "αδελφάκι" του Μ4Χ Carbon περιμένω εντυπώσεις και αν θες μου λές και γιατί το προτίμησες. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει - ακούσει πως οι αεραγωγοί του Μ5Χ δεν κλείνουν, αληθεύει; Ο αεραγωγος του σαγωνιου κλεινει. Αυτοι που δεν κλεινουν, ειναι οι πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 κουκλί είναι! άντε καλοφόρετο και αχρείαστο να ναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η βασική διαφορά που με έκανε να προτιμήσω το Μ5Χ,ήταν καθαρά το σχήμα που με βόλεψε στην δική μου κεφάλα!Οι αεραγωγοί της κορυφής όντως δεν κλείνουν,μόνο μπροστά στο στόμα. http://a.imageshack.us/img815/9972/dsc00168s.jpg Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2010 από τον beverly300i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Με γειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Λοιπόν,μετά από μια σύντομη δοκιμή σήμερα 26+26 χιλιόμετρα για την δουλειά πήγαινε έλα,έχω να δηλώσω τα εξής!Το κράνος έχει φοβερό εξαερισμό,όσο είσαι σε κίνηση εννοείτε!Κάνει έναν εκνευριστικό θόρυβο μέχρι τα 60-80 χιλιόμετρα,αλλά από εκεί και πάνω η απόλυτη ευτυχία,δεν ακούς τίποτα,από αέρα αλλά και τους θορύβους της πόλης(εννοείτε πως κορνάρισμα κοντά σου το ακούς)!Αλλά το κυριότερο,είναι πανάλαφρο...δεν νιώθεις πως φοράς κράνος στο κεφάλι!!!Και φυσικά τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης,ειδικά με την χρυσή ζελατίνα!!! Εφόσων λοιπόν σκοπός του ήταν εξαρχής τα ταξίδια,πιστεύω πως έκανα πολύ καλή επιλογή!Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Αχρείαστο και αγρατζούνιστο!! Είναι πανάλαφρο,λίγο κάτω από ένα κιλό!!! :_w00t: :drool: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimidi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 παιδιά μακριά από τα BELL... δυστυχώς έχουν πολύ φτηνή ποιότητα κατασκευής είμαι κάτοχος του M5X Daytona και σήμερα έπεσε κάτω για πρώτη φορά και έκανε μια τεράστια ρωγμή.. 400 ευρώ κράνος! τι να πω, μου την έχει βαρέσει που από ένα συνηθισμένο πέσιμο το κράνος γ******ε! τυχαίο που θεωρούνται κορυφαία τα ARAI και SHOEI? δεν νομίζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια να το δουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 παιδιά μακριά από τα BELL... δυστυχώς έχουν πολύ φτηνή ποιότητα κατασκευής είμαι κάτοχος του M5X Daytona και σήμερα έπεσε κάτω για πρώτη φορά και έκανε μια τεράστια ρωγμή.. 400 ευρώ κράνος! τι να πω, μου την έχει βαρέσει που από ένα συνηθισμένο πέσιμο το κράνος γ******ε! τυχαίο που θεωρούνται κορυφαία τα ARAI και SHOEI? δεν νομίζω.. μ'αρεσει που εισαι αναλυτικος παντως...βγαινει ο αλλος κ 1ο ποσταρισμα σε forum κ λεει "μακρια απο το ταδε κρανος"... ουτε πως επεσε ουτε απο τι υψος ουτε τπτ...οτι να ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Τι διαφορες εχει απο το M4R? Σκεφτομαι κα ιεγω να το παρω. ΛΕς να εχει ακομα τετοια τιμη? Τωρα το βρισκω Ελλαδα 600 και κατοπιν παραγγελιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όντας αναποφάσιστος ανάμεσα σε αυτό και το "αδελφάκι" του Μ4Χ Carbon περιμένω εντυπώσεις και αν θες μου λές και γιατί το προτίμησες. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει - ακούσει πως οι αεραγωγοί του Μ5Χ δεν κλείνουν, αληθεύει; Η βασική διαφορά που με έκανε να προτιμήσω το Μ5Χ,ήταν καθαρά το σχήμα που με βόλεψε στην δική μου κεφάλα!Οι αεραγωγοί της κορυφής όντως δεν κλείνουν,μόνο μπροστά στο στόμα. http://a.imageshack....2/dsc00168s.jpg Τι διαφορες εχει απο το M4R? Σκεφτομαι κα ιεγω να το παρω. ΛΕς να εχει ακομα τετοια τιμη? Τωρα το βρισκω Ελλαδα 600 και κατοπιν παραγγελιας! Οι κύρια διαφορά είναι οι αεραγωγοί. Στο Μοτομαρκετ η τιμή είναι νομίζω 560 με δεύτερη (φυμέ) ζελατίνα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 επειδή συμπαθώ τα bell, είναι ίδιο με αυτό: https://motorshop.skroutzstore.gr/p.Kranos-BELL-M5X-Daytona.225465.html σε άλλο χρώμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 επειδή συμπαθώ τα bell, είναι ίδιο με αυτό: https://motorshop.skroutzstore.gr/p.Kranos-BELL-M5X-Daytona.225465.html σε άλλο χρώμα? ιδιο με αυτο, αλλα σε carbon. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες