Jump to content
cammac

δερματινο με παπακι

Recommended Posts

Εδώ είναι μερικά δείγματα. Μπορείς να βρείς και σε άλλες εταιρείες, όπως colori, dainese, Bering, Rev' it.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα ότι και να πάρεις κάλό θα είναι για την δικιά σου ασφάλεια!..Είτε δέρμα, είτε cordura!

Άρα το τι θα λένε οι "άλλοι" μη σε ενδιαφέρει ότι και να πάρεις!

Πέρα της εμφάνισης που εντάξει δε μου κολάει το δέρμα για μέσα στη πόλη και ειδικά σε παπί πιστεύω πως δεν θα σε βολέψει...

Το δέρμα μου βγάζει κάτι πιο "πολεμικό",κάτι πιο ταξιδιάρικο κάποιες φορές κλπ...

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις για κανά cordura, που σίγουρα και πιο βολικό θα είναι και δεν θα κάνει "καραμπάμ" όπως ένα δερμάτινο μπουφάν!

Εγώ πάντως προτίμησα cordura και πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και να το πάρεις!

Και εγώ που κυκλοφορώ με παπί στην Αθήνα, φοράω δερμάτινο, μποτάκια, γάντια, κτλ. Τα πάντα δηλαδή. Άσε τους άλλους να σε κοιτούν περίεργα, εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει και που σου λέει η μοτοσυκλετιστική σου συνείδηση.

Όσο πιο πολύ προστατευμένος είσαι, τόσο καλύτερα. Οι πτώσεις που είχα στη πόλη μου έκαναν ζημιά που αν φορούσα προστασίες θα είχα σίγουρα αποφύγει. Για αυτό από τότε...λιώνω με τον εξοπλισμό ακόμα και με 40άρες, αλλά δεν με πειράζει καθόλου.

Τροποποιήθηκε από τον Roberto_Diavolo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και να το πάρεις!Και εγώ που κυκλοφορώ με παπί στην Αθήνα, φοράω δερμάτινο, μποτάκια, γάντια, κτλ. Τα πάντα δηλαδή. Άσε τους άλλους να σε κοιτούν περίεργα, εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει και που σου λέει η μοτοσυκλετιστική σου συνείδηση.Όσο πιο πολύ προστατευμένος είσαι, τόσο καλύτερα. Οι πτώσεις που είχα στη πόλη μου έκαναν ζημιά που αν φορούσα προστασίες θα είχα σίγουρα αποφύγει. Για αυτό από τότε...λιώνω με τον εξοπλισμό ακόμα και με 40άρες, αλλά δεν με πειράζει καθόλου.

ωραιος!!! :_thumbsup: :_thumbsup:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε cammac εγω εχω ενα condura μαρκας uvex..Εκανε περιπου 90-100 ευρω..Εχει βολεψει παρα πολυ...Δερματινο δεν βολευει για μεσα στην πολη.Εχει ο πατερας μου ενα και το χρισημοποιησα μια φορα αλλα δεν λεει δεν μπορεις να κανεις ελευθερα κινησεις που χρειαζεσαι για μεσα στην πολη..Μην ακους κανενα χτυπα το φορα το και δεν θα το μετανιωσεις..Ακουμε που σου λεω..Την εχω παθει με 40 χλμ και ακομα λεω ευχαριστω που το φορουσα!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον starenios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε sadon εισαι μολις 21 ετων και σνομπαρεις αποψεις ανθρωπων με τη διπλασια ηλικια απο σενα και τη δεκαπλασια μοτοσυκλετιστικη εμπειρια απο σενα. ισως καπου λογικο λογω ηλικιας.

πρεπει να ξερεις ομως οτι οπως γελανε αυτοι που λες εσυ, αλλο τοσο εμεις λυπουμαστε γι αυτα που βλεπουμε στο δρομο, την τοση μαγκια που κυκλοφορει και μετα καταληγει στο νοσοκομειο.

προχθες χασαμε γνωστο μου και το κοντερ ειχε κολλησει στο υπερβολικο νουμερο των 40 χλμ. (εννοειται χωρις εξοπλισμο)

αλλα θα μου πεις μεχρι 60 δεν παθαινεις τιποτα.. τι να κανουμε αυτος ηταν εξαιρεση..

ον τοπικ. cammac θα παρεις οτι γουσταρεις και θα σε κοροιδευει και ο κοσμος. αλλα κι εσυ θα νιωθεις μαγκας που δεν τους δινεις σημασια και ξεχωριζεις απο τους ασχετους-ανιδεους-καγκουρες-οτι να ναι μηχανοβιους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε sadon εισαι μολις 21 ετων και σνομπαρεις αποψεις ανθρωπων με τη διπλασια ηλικια απο σενα και τη δεκαπλασια μοτοσυκλετιστικη εμπειρια απο σενα. ισως καπου λογικο λογω ηλικιας.

πρεπει να ξερεις ομως οτι οπως γελανε αυτοι που λες εσυ, αλλο τοσο εμεις λυπουμαστε γι αυτα που βλεπουμε στο δρομο, την τοση μαγκια που κυκλοφορει και μετα καταληγει στο νοσοκομειο.

προχθες χασαμε γνωστο μου και το κοντερ ειχε κολλησει στο υπερβολικο νουμερο των 40 χλμ. (εννοειται χωρις εξοπλισμο)

αλλα θα μου πεις μεχρι 60 δεν παθαινεις τιποτα.. τι να κανουμε αυτος ηταν εξαιρεση..

ον τοπικ. cammac θα παρεις οτι γουσταρεις και θα σε κοροιδευει και ο κοσμος. αλλα κι εσυ θα νιωθεις μαγκας που δεν τους δινεις σημασια και ξεχωριζεις απο τους ασχετους-ανιδεους-καγκουρες-οτι να ναι μηχανοβιους

με 45χλμ είχα ραγίσει το ισχύο,μου διέλυσα την τροχαντήρα, έπαθα θλάση στα πλευρά , ράγισα τον δεξί αγκώνα και έκατσα 1,5 μήνα στο κρεβάτι....σηκωνόμουν μετά από την 3 βδομάδα μόνο για κατούρημα..... και αν δεν φόραγα το μπουφάν και τα γάντια θα ήταν πολύ χειρότερο το αποτέλεσμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να στεγνωσεις απο τον ιδρωτα θα σου παρει 10λεπτα.

Το να ρεγουλαρεις τα κοκαλα σου απο πτωση θελεις απο μηνες εως και χρονια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μην ασχολείστε, αυτό θέλει αυτός... Το παιδί είναι μαλάκας!

ΥΓ: για τον SADON, μην παρεξηγηθώ φίλε μου vasilisk

Τροποποιήθηκε από τον eftaxias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εγω δεν εβρισα αν και θα μπορουσα να το κανω....

εδω ειμαστε για να λεμε την αποψη μας και οχι να βριζουμε ο ενας τον αλλον..

αν δεν σου αρεσει η αποψη μου μπορεις να το πεις με ποιο ομορφο τροπο...

αλλα καλα εκανες,απαντησες συμφωνα με το επιπεδο σου... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει μη το χοντραίνουμε παιδια.... μαλακ@ς για μενα ειναι μονο αυτοι που βαζουν σε κινδυνο ζωες αλλων. το να θεωρεις το μπουφαν περιττο και αυτον που το φοραει φλωρο τα θεωρω κομπλεξ για αγορακια :whistling: (οπως και το ποιος θα φτασει πρωτος καπου :whistling: ) αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να βριζομαστε κιολας. δεν εκανε και κανα εγκλημα ο σαντον. απλα ειναι αρχικαγκουρο... αν και δυστυχως μαλλον δεν θεωρει αυτη τη λεξη προσβλητικη :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια!!! Εδω με το ποδηλατο πεφτουμε και Γαμι04αστε........

Φανταστητε και με μηχανη .... Ακομη και τα 20 κμ ειναι θανατηφορα σε μια απροσεκτη πτωση....

Τροποποιήθηκε από τον Σωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα και να το παρεις , και αυτα που σου προτειναν τα παιδια λενε περισσοτερο.

Και εγω χρησιμοποιουσα δερματινο πριν παρω μπουφαν μηχανης παρακαλω στο 50αρι μου 4τ.

Στο λυκειο τα σχολια επεφταν συννεφο αλλα εγω τους εγραφα εκει που δεν πιανει μελανι , κανω αυτο που εγω ξερω οτι θα με κρατησει ασφαλη οπως και σου συνιστω να κανεις και εσυ.Το μηχανακι το εχουμε για την παρτυ μας και οχι για να την δει η γκομενα η ο φιλος μας που θα ριξουμε κοντρα , και γενικος να φαινομαστε cool στον δρομο , ειμαστε μηχανοβιοι και σε οποιον αρεσουμε! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κοιτάξεις να είσαι ασφαλής, και όχι τι θα πει ο ένας και ο άλλος..

Και το δέρμα είναι όμορφο και σαν μπουφάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε θα σου πω 1 πραγμα που το εχουμε πει πολλες φορες εδω....οσο πιο πολλα....τοσο πιο καλα!!!!

απλα κ για την τσεπη σου καλο ειναι να παιξεις απο εδω

http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-barcellona.html?gender=2&cat=12

κ αν αντεχει η τσεπη σου....φτασε κ εδω...

http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-gator-evo-gore-tex.html?gender=2&cat=12&subcat=14

:offtopic:

οσο για τον τυπακο που ειναι πιο μαγκας απο ολους μας επειδη δεν φοραει εξοπλισμο :uglystupid2: :uglystupid2:

κ ολοι οι υπολοιποι ειμαστε κοτες....πες του οτι αν ειχε δει τα μισα απο ολα αυτα που εχουνε δει καποιοι εδω...

θα κυκλοφορουσε με πανοπλια...... :lipssealed:

sadon κοιτα να αναθεωρησεις....κ αν δεν το κανεις για εσενα....καντο για αυτους που σ'αγαπανε....

γιατι υπαρχουν χειροτερα πραγματα απο τον θανατο....

:offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια!!! Εδω με το ποδηλατο πεφτουμε και Γαμι04αστε........

Φανταστητε και με μηχανη .... Ακομη και τα 20 κμ ειναι θανατηφορα σε μια απροσεκτη πτωση....

+1 πολυ σωστος ο Σωτος μπραβο και παλι

Τροποποιήθηκε από τον gogos123

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτο και οποιος σου την πει για το μπουφαν σκαστου 2 αγκωνιες με τα προσοτατευτικα στο σαγονι.Ανεγκεφαλα παιδακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω πενινταρι παπακι και λεω να παρω ενα δερματινο... να το παρω η θα ειμαι τελειωμενος pure καγκουρας και θα κοροιδευει ο κοσμος?

φυσικα και να το παρεις! δερματινο μπουφαν θα εχεις οχι στολη motogp!

τι παει να πει παπι? Εφοσον μπορει να πιασει πανω απο 60 και υπαρχει η περιπτωση (μακρια απο εμας) να πεσεις η να σε χτυπισουν (φτου φτου) καλα θα κανεις να το παρεις! απο εμενα +1000000

θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις.........

καλως αναρωτηθηκες.....

εγω θα γελαγα παντως......

κατι πραγματα σαν και εσενα κυκλοφορουν, κανουν ατυχιματα δυστιχηματα και χαλανε το ονομα τις μοτοσυκλετας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ναι παρ'το να γελαει και το παρδαλο κατσικι...

αμα ειναι να καβαλατε και τα παπια με δερματινο καλυτερα παρτε λεοφορειο....τα παπι παει με 50 χ.α.ω το δερματινο ειναι για την τριβη με την ασφαλτο...δεν μιλαμε για κρανος αλλα για δερματινο,εννοειτε πως θα φορας κρανος....!ποση τριβη να αναπτυχθει με 50 αντε 60....?ικανη σιγουρα για γρατζουνιες...αλλα τιποτα περισσοτερο....σιγουρα λιγοτερη απο τα γελια των περαστικων...

εγω σιγουρα δεν ειμαι μαγκας αλλα εσεις μπορει να ειστε και λιγο κοτες.....

τεστακι...

παμε βολτα μαζι, κατσε συνεπιβατης και πεσε απο μονος σου, χωρις να φορας μπουφαν, με κρανος φυσικα, στην ασφαλτο!

Εγω θα αναπτηξω 50 χαω! Βαλε τα χερια σου και τους αγκωνες να σταματισεις...οταν συκοθεις και δεις κατι ασπρο, δεν ειναι τιποτα, τα κοκαλακια σου ειναι, χωρις το δερμα και την σαρκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο σαντον κάθε πρωί τρώει τα kellogs του με μπύρα αντί για γάλα, σε μπολάκι. :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον nnd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ χαίρομαι να βλέπω κόσμο με μικρά μηχανάκια και εξοπλισμό.

άμα είχα και εγώ εξοπλισμό όταν είχα μικρό μηχανάκι δε θα χρειαζόμουνα το αερολυν κάθε 3 και λίγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τεστακι...

παμε βολτα μαζι, κατσε συνεπιβατης και πεσε απο μονος σου, χωρις να φορας μπουφαν, με κρανος φυσικα, στην ασφαλτο!

Εγω θα αναπτηξω 50 χαω! Βαλε τα χερια σου και τους αγκωνες να σταματισεις...οταν συκοθεις και δεις κατι ασπρο, δεν ειναι τιποτα, τα κοκαλακια σου ειναι, χωρις το δερμα και την σαρκα!

Σωστος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα