BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Μια μέρα χρειάστηκε να πάω έναν απο αυτούς μέχρι το σπίτι του. Δεν έτρεχα, νορμάλ πήγαινα (καμία σχέση με το όταν οδηγώ μόνος), και ο τύπος όταν κατέβηκε απο τη μηχανή σχεδόν έτρεμε απο το φόβο του. Απο τότε, ούτε κουβέντα δεν μου έχει πει για το τι φοράω Γιατι εγω και full εξοπλισμενους που τους περνω οταν κατεβαινουν τρεμουν απο τον φοβο τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Γιατί εσύ δεν ξέρεις να οδηγάς ρε... Ξέρεις να πετάς χαμηλά... Στο θέμα μας τώρα... Φιλαράκι, το μπουφάν και γενικότερα τον εξοπλισμό, τον αγοράζεις για σένα και για τους ανθρώπους που σε αγαπούν και θα στεναχωρεθούν, αν ποτέ πάθεις καμιά στραβή... Να μη σε ενδιαφέρει ποια η γνώμη του κάθε βλάκα στο φανάρι... για τη ζωή σου μιλάμε, όχι για το image σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 για τη ζωή σου μιλάμε, όχι για το image σου... το ειπες οσο πιο σωστα γινοταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις......... καλως αναρωτηθηκες..... εγω θα γελαγα παντως...... Ο φίλος εδώ μάλλον έχει ανακαλύψει την μηχανή που δεν πέφτει ποτέ ή έχει βάλει βοηθητικές... Δεν εξηγείται αλλιώς τόση μαγκια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 σε μικρη κοινωνια μεγαλωσα και εγω και δυστιχως με κοροιδευανε για τα κρανοι μπουφαν και γαντια στο 50αρι...το αποτελεσμα...ειμαι ζωντανος,συνεχιζω στις μηχανες και δεν εχω ουτε ενα σημαδι η σπασιμο...(δοξα τον θεο) οι μαγκες που κοροιδευαν αρκετοι εξ αυτων ειναι σημαδεμενοι στο προσωπο και στα χερια...και οχι μονο... μην σε νοιαζει τι λενε...γρφτους και συνεχεισε... έτσι είναι φίλε μου...!!!!! έχεις απόλυτο δίκιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις......... καλως αναρωτηθηκες..... εγω θα γελαγα παντως...... Είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης. Και μέχρι που μπορεί να φθάσει του κάθε ενός από εμάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Αν και αντικατεστησα το παλιο μου κρανος με καλυτερο θα παω να παρω και εγω ενα δερματινο μπουφαν δεν με νοιαζει το κοστος απλα να ειμαι ασφαλης. Τι και αν εχω παπι. Eιμαι πολλες ωρες πανω του. Μηπως αν πεσεις ποτε με 100 χλμ νομιζεις οτι εχει καμια διαφορα αν εισαι σε παπι η σε μηχανη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tralali 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις......... καλως αναρωτηθηκες..... εγω θα γελαγα παντως...... σαντονι πολλη μαγκια αγορι μου, χαλαρωσε λιγο... φιλε παρτο και μην ακους κανεναν, αν δεν το παρεις για σενα παρτο για τους φιλους σου, την κοπελα σου, τους συγγενεις σου... :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 σαντονι πολλη μαγκια αγορι μου, χαλαρωσε λιγο... φιλε παρτο και μην ακους κανεναν, αν δεν το παρεις για σενα παρτο για τους φιλους σου, την κοπελα σου, τους συγγενεις σου... :_thumbsup: μαγκιά.......ο σαντον........χεχεχεχεχεχεχεχε να το παρεις το ειπαμε.....!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης. Και μέχρι που μπορεί να φθάσει του κάθε ενός από εμάς. σαντονι πολλη μαγκια αγορι μου, χαλαρωσε λιγο... φιλε παρτο και μην ακους κανεναν, αν δεν το παρεις για σενα παρτο για τους φιλους σου, την κοπελα σου, τους συγγενεις σου... :_thumbsup: ναι ναι παρ'το να γελαει και το παρδαλο κατσικι... αμα ειναι να καβαλατε και τα παπια με δερματινο καλυτερα παρτε λεοφορειο....τα παπι παει με 50 χ.α.ω το δερματινο ειναι για την τριβη με την ασφαλτο...δεν μιλαμε για κρανος αλλα για δερματινο,εννοειτε πως θα φορας κρανος....!ποση τριβη να αναπτυχθει με 50 αντε 60....?ικανη σιγουρα για γρατζουνιες...αλλα τιποτα περισσοτερο....σιγουρα λιγοτερη απο τα γελια των περαστικων... εγω σιγουρα δεν ειμαι μαγκας αλλα εσεις μπορει να ειστε και λιγο κοτες..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Να το πάρεις ρε..μην ακούς μαλακίες από κανέναν..το τομάρι είναι δικό σου...το γδαρμένο τομάρι άσε το για τους άλλους που έχουν μικρό συντελεστή τριβής στο δέρμα τους..... Και που είσαι SADON πρόσεχε τα λόγια σου και να δείχνεις περισσότερο σεβασμό στο χώρο που σε φιλοξενεί και στα άτομα που τον αποτελούν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 ναι ναι παρ'το να γελαει και το παρδαλο κατσικι... αμα ειναι να καβαλατε και τα παπια με δερματινο καλυτερα παρτε λεοφορειο....τα παπι παει με 50 χ.α.ω το δερματινο ειναι για την τριβη με την ασφαλτο...δεν μιλαμε για κρανος αλλα για δερματινο,εννοειτε πως θα φορας κρανος....!ποση τριβη να αναπτυχθει με 50 αντε 60....?ικανη σιγουρα για γρατζουνιες...αλλα τιποτα περισσοτερο....σιγουρα λιγοτερη απο τα γελια των περαστικων... εγω σιγουρα δεν ειμαι μαγκας αλλα εσεις μπορει να ειστε και λιγο κοτες..... τα 50-60 χιλιόμετρα είναι ικανα να προκαλέσουν πολλά περισσότερα από γρατσουνιές...........όπως τα ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ??????? Επιπλέον πέφτοντας για τον Α Β λόγο...δεν μπορείς να καθορίσεις την πορεία που θα ακολουθήσει το σώμα σου.....που σημαίνει ότι δεν θα συρθείς μόνο αλλά βρεθεί ένα εμπόδιο είτε κινητό έιτε ακίνητο να σε σταματήσει.........και τότε είναι που χρειάζεσαι προστασία.......... Εσύ που είσαι οδηγάρα, τίγκα στην μαγκιά και ξεχυλίζεις βαρβατίλα να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι μοτοσυκλετιστές που έπεσαν και οι μοτοσυκλετιστές που θα πέσουν........ Μικρέ τσίμπα το μπουφανάκι σου.....αλλά πάρε cordura! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον cpt_kostas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Να το πάρεις ρε..μην ακούς μαλακίες από κανέναν..το τομάρι είναι δικό σου...το γδαρμένο τομάρι άσε το για τους άλλους που έχουν μικρό συντελεστή τριβής στο δέρμα τους.....Και που είσαι SADON πρόσεχε τα λόγια σου και να δείχνεις περισσότερο σεβασμό στο χώρο που σε φιλοξενεί και στα άτομα που τον αποτελούν.. τα 50-60 χιλιόμετρα είναι ικανα να προκαλέσουν πολλά περισσότερα από γρατσουνιές...........όπως τα ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ???????Επιπλέον πέφτοντας για τον Α Β λόγο...δεν μπορείς να καθορίσεις την πορεία που θα ακολουθήσει το σώμα σου.....που σημαίνει ότι δεν θα συρθείς μόνο αλλά βρεθεί ένα εμπόδιο είτε κινητό έιτε ακίνητο να σε σταματήσει.........και τότε είναι που χρειάζεσαι προστασία..........Εσύ που είσαι οδηγάρα, τίγκα στην μαγκιά και ξεχυλίζεις βαρβατίλα να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι μοτοσυκλετιστές που έπεσαν και οι μοτοσυκλετιστές που θα πέσουν........Μικρέ τσίμπα το μπουφανάκι σου.....αλλά πάρε cordura! εδω ειμαστε για να λεμε την γνωμη μας οπως αλλλωστε την ζητησε και ο μικρος.... ουτε χαρακτησισα κανεναν ουτε μιλησα ασχημα για κανεναν οπως κανανε ολοι οι αλλοι ποιοι νοημονες απο εμενα... το θεμα ειναι επειδη μας φιλοξενει ολους ενα φορουμ δεν ειμαι υποχρεομενος να συμφωνω με την μαλακια του καθενος και δεν εχω να προσεξω τιποτα....αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα.. δεν ειπα οτι δεν θα πεσει θα πεσει οπως επεσα και εγω και αλλοι εδω μεσα αλλα με το παπι το δερματινο θα του ειναι διακοσμητικο...... οπως κατι καγκουρες (και σιγουρα ειναι πολλοι αναμεσα μας) βαζουν μπουρι στο seicento ετσι ειναι μαλακια να φορας δερματινο στο παπι... μα γιατι δεν μπορειτε να το καταλαβετε? ειναι υπερβολικο........ και σε κινητο εμποδιο να βρεθεις το δερματινο με αυτα τα χιλιομετρα δεν θα κανει τιποτα για να σου γλειτωσει ενα σπασιμο... τελος παντων αν θες παρε δερματινο αλλα αν ξαναδεις δημοτικο εστυνομο με το 50αρι σκουτερ και το δερματινο παρατησησε τον και μετα γελα οπως ολοι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgedrama 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Φιλε Sadon συγκρινεις καθαρα ανομοια πραγματα. Το να βαλεις μπουρι στο σειτσεντο δεν ειναι το ιδιο με το να βαλεις δερματινο πανω σου..νομιζω?? Το ενα ειναι αξεσουαρ για το αυτοκινητο και το αλλο για προστασια ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Λες πως εχεις πεσει...Γιατι λοιπον εσυ θεωρεις περιεργο και υπερβολικο το φορας δερματινο? Παρε ενα κομματι κρεας και συρτο με 60χλμ λοιπν στη ασφαλτο και δες πωσ θα γινει...Και σκεψου οτι οταν πεφτεις απο το μηχανακι χτυπας πρωτα με δυναμη κατω και μετα σερνεσαι η φερνεις και τουμπες. Κακα τα ψεμματα το δερμα ειναι το πιο ανθεκτικο σε θεματα τριβης απο τα αλλα συνθετικα υλικα της αγορας..Επισης εξεφρασες παραπονο για το οτι οι αλλοι συμφορουμητες εβρισαν κτλ...Εσυ δλδ θεωρεις πως το να κοιταξεις ενα παλικαρι με παπι και δερματινο και να σκασεις στα γελια ειναι καλυτερη συμπεριφορα...? Για σκεψου το λιγακι αδερφε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν παρεις δερματινο καλυτερα να αποφευγεις τα μερη με ζαρζαβατικα (λαικη αγορα κτλ)...i'm just saying Περα απο την πλακα το δερματινο δεν παει...παρε ενα αλλο μπουφανακι σαν αυτο που σου προτειναν τα παιδια πιο πανω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Εσύ που είσαι οδηγάρα, τίγκα στην μαγκιά και ξεχυλίζεις βαρβατίλα να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι μοτοσυκλετιστές που έπεσαν και οι μοτοσυκλετιστές που θα πέσουν........ ξεχασες να αναφερεις οτι σταζει τεστοστερονη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 αντε γεια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 θα εισαι πολυ τελειωμενος καγκουρας αμα το παρεις......... καλως αναρωτηθηκες..... εγω θα γελαγα παντως...... φίλε SADON να σε ρωτήσω?επειδή δεν έχω μόνο μεγάλη μηχανή εχω και ένα 50αρι...αν με έβλεπες με το δερμάτινο της μεγάλης...θα γέλαγες? δηλαδη τα 15χρονα με το glx,με μπουφάν γυαλιστερό τι είναι?μαγκες?look leather και ετσι...δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα...μπορεί εγώ να είμαι περίεργος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 με μπουφάν γυαλιστερό got to love the 80s style...Ξεχασες να αναφερεις τα σκουλαρικια και την κλασσικη σταση αραζω-εξω-απο-γυμνασια-με-τσιγαρο-στο-χερι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 αντε γεια..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 ναι ναι παρ'το να γελαει και το παρδαλο κατσικι... σιγουρα λιγοτερη απο τα γελια των περαστικων... εγω σιγουρα δεν ειμαι μαγκας αλλα εσεις μπορει να ειστε και λιγο κοτες..... Για να σε νοιάζει τόσο πολύ τι λένε οι γύρω σου πρέπει να έχεις τρελό κομπλεξ! Για πες μας, σε γελάνε και εσένα πολυ?? ΥΓ: ΟΚ τα κομπλεξάκια σου αλλα μη λες και παπ@@ιες του στυλ "με 60 δεν γδέρνεσαι κλπ" Στο λεω σαν συμβουλη γιατι αν γελάνε με τον φίλο με το δερμάτινο 2 ατομα με σενα γελάνε Συνολικά μέλη 12134 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Μην κοροιδευετε ρε το παληκαρι,εδω ο Σταθης Ψαλτης εκοβε βολτες με XLR φορωντας μπλουζακι see-through κ απο μεσα μαυρο αμανικο με νεκροκεφαλη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2010 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 Κι εγώ 2 χρόνια με το παπί δερμάτινο φόραγα και με βλέπανε στη δουλεία και με ρωτάγαν τι μοτοσυκλέτα έχω?μόλις τους έλεγα παπί γέλαγαν.Τώρα που πήρα μηχανή δεν γελάνε.Βέβαια εγώ συνεχίζω να γελάω με αυτούς στα παπάκια και στις μοτο με τη σαγιονάρα και το αμάνικο.Πάρτο με τα χίλια μην ακούς κανένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες