GeoZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Στην φωτό είναι το πρώτο α 100 χωρίς το power scoop (στην ουσία μια πλαστική χοάνη για να ψύχει τον κύλινδρο) το μηχανάκι εισήχθη κανονικά απο την γιαμαχα,αλλά δε πούλησε σχεδόν καθόλου.Σε κάποια φάση είχαν βγάλει μια προσφορά αυτα με το δισκόφρενο, με δώρο μια τηλεόραση philips 14άρα και είχαμε αγοράσει 6 απο δαύτα για νοίκι, δεν έκαναν κιχ μόνο μπουζάκια θέλανε και καλό λάδι.Το τελευταίο το χάρισα πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά,πάντως όλα κυκλοφορούν ακόμα με σχεδόν μηδενική συντήρηση,καίνε λίγο αλλά αμα δεν τους βάλεις χέρι και βάζεις καλό λαδάκι μια χαρά παπί - σκυλί είναι. Γνώμη μου αν είναι σε καλή κατάσταση για μέχρι 3 κατοστάρικα καλά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Κάτι άσχετο με το τόπικ : Ρε GeoZ έχεις Hypermotard και δεν έχεις ποστάρει ακόμα φώτο? Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 εδω το καλο ποπ-κορν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το παπι αν δεν κανω λαθος στο εξωτερικο λεγοτανε sigma Σας το googlαρω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2010 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 ρε κόλλημα η γιαμαχα με την ελληνική αλφάβητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeoZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Κάτι άσχετο με το τόπικ : Ρε GeoZ έχεις Hypermotard και δεν έχεις ποστάρει ακόμα φώτο? Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ Τώρα που το είπες συνειδητοποιήσα ότι δεν έχω καμία φωτό της Θα επανορθώσω μες στο σ/κ να πω σε έναν φίλο που έχει μια καλή να βγάλει καμία,θα βγάλω και τον κακομοίρη τον δούκα μην γκρινιάζει και βαρέσει κανα κομπλέρ πάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Τώρα που το είπες συνειδητοποιήσα ότι δεν έχω καμία φωτό της Θα επανορθώσω μες στο σ/κ να πω σε έναν φίλο που έχει μια καλή να βγάλει καμία,θα βγάλω και τον κακομοίρη τον δούκα μην γκρινιάζει και βαρέσει κανα κομπλέρ πάλι τι έχεις και δούκα? Άτιμη ζωή......Βάλε φώτο να χαλβαδιάσουμε και εμείς τα φτωχαδάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 τι έχεις και δούκα? Άτιμη ζωή......Βάλε φώτο να χαλβαδιάσουμε και εμείς τα φτωχαδάκια γιατι γκρινιαζεις ρε μια πρωτη τον εχεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Τι σπανιο βρε παιδια,στη περιοχη μου ολο τετοια βλεπω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 υπαρχουν μονο 82σε ολο τον κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 υπαρχουν μονο 82σε ολο τον κοσμο γραψε λαθος ....... 32 και- ηθελα να πω και αν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 γραψε λαθος ....... 32 και- ηθελα να πω και αν. Εγω σου εχω δει 33 διαφορετικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Εγω σου εχω δει 33 διαφορετικα... Με καμια παναγια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 παιδιά μια που λέμε για σπάνια ένα άλλο σπάνιο είναι και το suzuki rgv http://image.ec21.com/image/suzuki/oimg_GC00066486/motorcycle_SUZUKI_RGV_120.jpg βγάζει 18 άλογα έτσι από το εργοστάσιο! το πιο γρήγορο αλλά δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε για δείγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 παιδιά μια που λέμε για σπάνια ένα άλλο σπάνιο είναι και το suzuki rgv http://image.ec21.com/image/suzuki/oimg_GC00066486/motorcycle_SUZUKI_RGV_120.jpg βγάζει 18 άλογα έτσι από το εργοστάσιο! το πιο γρήγορο αλλά δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε για δείγμα καπου στον βολο ειναι ενας και φερνει ανταλακτικα και εκτος αυτου νομιζω περνει απο Ζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Aγορι μου βλαμμενο εισαι;;Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λενε;;Αυτο στην φωτογραφια δεν ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που λες! Διαφερουν στο δισκοφρενο μπροστα(αυτο της φωτο εχει ταμπουρο) και στο οτι αυτο της φωτο ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΟΟΟ!! Κοιτα την εξατμιση, και μετα κοιτα εξατσμισεις απο Dinamik, Z, και αλλα γνωστα διχρονα..Δεν σου θιξαμε το παπι!Το alpha οντως ηταν διχρονο! Δηλαδή από την εξάτμιση κρινεται αν ειναι τετράχρονο η δίχρονο.Χμμ νέες θεωριες γενιούνται και έχω μεινει πισω ρε φιλε αυτο που ειναι στην φωτο ειναι τετραχρονο! Οκ! δεν ενδιαφερει το -1 φιλε οποιος και να το εβαλε... Χοααχοαχοαχοαοχαχ τι να πεις ρε γαμησετα ειναι σε αυτό το φόρουμ εγώ δεν έχω κάνει ούτε ενα σπαμ ποστ και έχω -49 χαχαχαχαχαχαχαχαχχα ναι ρε παρε κανα glx με κανα 400αρι και ασε αυτο!ειναι και σπανιο και κακασχημο! Το glx ειναι σπάνιο ετσι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Και τοτε που ειχε κυκλοφορησει (93-94) δεν ειχε περπατησει πολυ γιατι στα λεφτα του επαιρνες τετραχρονο cub 90 η astrea grand (μωλης ειχαν κυκλοφορησει) τα οποια ηταν και πιο γρηγορα ασχετα τα 100 διχρονα κυβικα του... Με €400 βρισκεις και crypton 105 που ειναι κλασεις (και χρονια ) ανωτερο μηχανακι απο το Α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 καπου στον βολο ειναι ενας και φερνει ανταλακτικα και εκτος αυτου νομιζω περνει απο Ζ απο Ζ δεν ταιριάζει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Παρε κανα 4χρονο να κανεις την δουλεια σου,θα καταξοδευτεις με το 2χρονο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το glx ειναι σπάνιο ετσι? φιλε σπανιο ειπα για αυτο που θελει να παρει! :uglystupid2: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 ρε φιλε αυτο που ειναι στην φωτο ειναι τετραχρονο! Δίχρονο ειναι... ειναι μια γενιά πίσω απο το f1z.. η εξάτμιση μοιάζει με 4Τ.. αλλά δεν είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Aυτο το ειχε ενας ξαδερφος μου για μικρο/μες τη πολη , οταν το '03 ειχα ξεμεινει αμηχανος ενα ΠΣΚ μου το δανεισε , δεν ειχε φρενα αυτο πραγμα... γκαζι ειχε(για παπακι) , οχι να σε τρομαξει αλλα απο φρενα-αναρτησεις ηταν απλα αθλιο... Παπακι +διχρονο για μενα ειναι κακος συνδιασμος , τουλαχιστον αν ειναι 4χρονο εχει κι ενα φρενο κινητηρα..! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Το μηχανάκι όπως φαίνεται στο video, φαίνεται και ακούγετε καλοδιατηρημένο παρά τα χρόνια του. Η τιμή είναι αρκετά καλή. Το θέμα είναι αν εσύ θα είσαι ικανοποιημένος με ένα τετοιο μηχανάκι, σίγουρα θα καίει αρκετά παραπάνω από ένα 4Τ με ίδιες επιδόσεις. Εάν δεν έχει δισκόφρενο μπροστά σου προτείνω να το αποφύγεις, οτιδήποτε έχει γκάζι πρέπει να έχει και ικανοποιητικά φρένα για να σταματήσει αλλιώς γίνεται επικίνδυνο. Εάν το μηχανάκι το πάρεις για να κάνεις μια στο τόσο μια βολτούλα είναι οκ. Αν όμως κάνεις πχ 200 χιλιόμετρα το μήνα (που δεν είναι πολλά) δε σε συμφέρει, ναι μεν θα το έχεις αγοράσει φτηνά αλλά θα έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά στον βενζινά. Με άλλα λόγια (γνώμη μου) πάρε ένα μηχανάκι τετράχρονο ακόμα και με τα διπλάσια λεφτά, την απόσβεση θα την έχεις κάνει μέσα στο χρόνο απο τις βενζίνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 Τι σου αρεσε σε αυτο δεν μπορω να καταλαβω Παρε ενα 4Τ γιατι αυτο ειναι και παλιο, και θα καιει και βενζινες και ανταλακτικα δεν θα βρισκεις και ασχημο ειναι -_-! Μπορει να μην εχει ουτε 1 χιλιομετρο το μηχανακι αλλα αν δεν βρεις ανταλακτικα μετα τι θα κανεις θα το πεταξεις?-_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 τελικα τι εγηνε το πηρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες