innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Αυτή που βγάζει η osram είναι 60/55w Εμείς θέλουμε 35αρες τις οποίες δεν έχει στην γκάμα της :-) Υπάρχουν. Narva. οκ ειναι κι αυτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Της osram είναι αυτές Τανάση? Α και δεν νομίζω να είναι λευκές αυτές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Καλύτερα το θέμα να μπει πανω πανω ... Ας επιλυφθουν οι moderators και ας σβήσουν το μνμ μου, αφου το φτιάξουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Παιδιά ο τεντωτήρας της καδένας του innova i τα παίζει, σχετικά, γρήγορα? Ακούγεται ένα τακ τακ από το μοτέρ και πιθανολογώ(και εγώ και ο μηχανικός) ότι είναι τεντωτήρας. Ο μηχανικός μου είπε, επίσης, ότι τα innova τα ψεκαστά θέλουν αλλαγή τεντωτήρα που και που. Οι βαλβίδες έχουν ρυθμιστεί πριν 6000 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Παιδιά ο τεντωτήρας της καδένας του innova i τα παίζει, σχετικά, γρήγορα? Ακούγεται ένα τακ τακ από το μοτέρ και πιθανολογώ(και εγώ και ο μηχανικός) ότι είναι τεντωτήρας. Ο μηχανικός μου είπε, επίσης, ότι τα innova τα ψεκαστά θέλουν αλλαγή τεντωτήρα που και που. Οι βαλβίδες έχουν ρυθμιστεί πριν 6000 χιλιόμετρα. ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? 20.000 έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Παιδιά ο τεντωτήρας της καδένας του innova i τα παίζει, σχετικά, γρήγορα? Οχι, δεν ισχυει απο τα μοντελα '08 και μετά. Αντικατασταθηκε με βελτιωμενο τεντωτηρα. Ακούγεται ένα τακ τακ από το μοτέρ και πιθανολογώ(και εγώ και ο μηχανικός) ότι είναι τεντωτήρας. Οταν ειναι κρυο, ΙΣΩΣ να ακούγεται. Τι λάδι (μαρκα, ιξωδες) φοράς, Νικόλα ? Ο μηχανικός μου είπε, επίσης, ότι τα innova τα ψεκαστά θέλουν αλλαγή τεντωτήρα που και που. Δεν ισχύει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Καλά πάμε μέχρι στιγμής :-) Motul 5100 10-40 έχει μέσα Θανάση. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από αυτά τα λάδια. Επίσης, δεν έχουν πολλά χιλιόμετρα. Ούτε 1500 δεν έχουν κάνει. Τότε τι μπορεί να είναι ένα πολύ ψιλό τακ τακ που ακούγεται από μέσα ρε γαμώτο? Το ασημί σου το κάνει αυτό Θανάση? Πάιζει να είναι πάλι βαλβίδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Το ασημί σου το κάνει αυτό Θανάση? Πάιζει να είναι πάλι βαλβίδες? Οχι, δεν ακούγεται τιποτα στο ασημί. Εχει 17Κ + φορά Agip Tec 10w/40. Βαλβίδες ΔΕΝ εχουν ρυθμιστεί καθόλου, απο το 2010 που αγοράστηκε καινούργιο. Αβυσσος τα Ιννόβα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Ίσως και να είναι το δούλεμά του έτσι τι να πω. Βαλβίδες ρυθμίστηκαν στα 13700 επειδή πιστεύαμε και εγώ και ο μηχανικός ότι "κάποια ακούγεται" Δεν θυμάμαι να κατάλαβα κάποια διαφορά στον ήχο όμως. Πόσο πάει αλλαγή τεντωτήρα βρε Θανάση? Μήπως ξέρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Πόσο πάει αλλαγή τεντωτήρα βρε Θανάση? Μήπως ξέρεις? 25-30 εχει το ανταλλακτικό. Θα μπει και η βιδα/τάπα απο τον παλιό, δεν εχει ο νεος. Πολυ ευκολη αλλαγή, λύσιμο πλαστικά + 8αρακι πολύγωνο για 2 βίδες. Βγαινει ο παλιος, μπαίνει ο νέος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Ωραία!! άρα το πάω σε συνεργείο επειδή θέλω να σφίξω και το ρουλεμάν λαιμού θα πάει κανά 50άρι η όλη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ βρε Θανάση, να σαι καλά!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Innova04 πόσα χλμ έχεις κάνει στο i κ δεν έχεις ρυθμίσει βαλβίδες; Πάντως κ εγω εχω γνωστο με 11,500 χλμ κ δεν τις έχει ρυθμίσει ποτε. Δεν ασχολείται μόνος του απλά στον άνθρωπο που το παει για σέρβις του είπε οτι δεν ακούγονται. offtopic on: Πάντως κ εγω στο Kriss που είχα (θεος σχωρέστο) πήγα για βαλβίδες στις 5,000 κ στις 10,000(δε χρειαστηκαν) στις 15,000 (χρειάστηκε η εξαγωγής) κ δε ξαναρύθμισα μεχρι τις 29,000 που είχα φτάσει. Δε μπορούσα να καταλάβω ακριβώς εαν ακουγόντουσαν η καλύτερα σε ίδιο που χτυπαγαν , το δικό μου ήταν αθόρυβο.offtopic off Με τα παραπάνω θέλω να πω οτι μάλλον αποτελεί μύθο (;) το ρύθμισμα που λένε οι συνεργειάδες για να τα παίρνουν .... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2014 από τον Θάνος.Κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 Innova04 πόσα χλμ έχεις κάνει στο i κ δεν έχεις ρυθμίσει βαλβίδες; Με τα παραπάνω θέλω να πω οτι μάλλον αποτελεί μύθο (;) το ρύθμισμα που λένε οι συνεργειάδες για να τα παίρνουν .... 17K. Μπα, οι συνεργαδες θα κανουν ετσι κι αλλιώς μια μέτρηση διακένου (καλού-κακού, εκτος αν του ειναι γνωστό το μοτό του πελάτη) ΑΝ χρειαστεί, τότε θα κανουν ρύθμιση.... Το βιβλίο πάντως, δίνει έλεγχο = inspection / 12K. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2014 17K. Μπα, οι συνεργαδες θα κανουν ετσι κι αλλιώς μια μέτρηση διακένου (καλού-κακού, εκτος αν του ειναι γνωστό το μοτό του πελάτη) ΑΝ χρειαστεί, τότε θα κανουν ρύθμιση.... Το βιβλίο πάντως, δίνει έλεγχο = inspection / 12K. 17κ και δεν εχεις ρυθμίσει. Κ οκ να σκεφτω οτι επειδη εισαι επαρχία δουλέυει ήπια το μοτερ. (ίσως έγραψα great μπουρδα διορθωσε με) αλλά Οι συνεργειάδες θα σου πουν να πας ανα 5,000 χλμ, τοτε θα κανουν μετρηση κ θα τσεπώσουν 30 ευρω τσάμπα. Να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 αν πας ταπα συνεχεια χρειαζεται πιο συχνα ρυθμισμα. παρα πολλα τα 30 ευρω για ρυθμισμα βαλβιδων. αν ξερεις, ειναι 5 λεπτα δουλεια. ο μαστορας που πηγαινα μου επαιρνε 5 ευρω για να ρυθμισει βαλβιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hackertom 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Παίζες έχω 2 θεματάκια με το innovάκι : 1) Θέλοντας να αλλάξω φίλτρο αέρα και βγάζοντας τα πλαστικά έσπασαν τα μπάσα απο τις βίδες εδώ : καμιά πατέντα - λύση? 2) Οταν αλλάζω καμιά φορά απο 2-3 δεν κουμπόνει η ταχύτητα... Τι παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 εχω το δικο μου με 2300χλμ..... να ρωτησω καθε ποτε βαζεται λαδακια? τωρα του εχω 15-50 μοτουλ 5100... οταν δουλευει ακουγεται ανας ελαφρυς χτυπος επειδη ολα τα κανω μονος μου ...μηπως ειναι καιρος για το πρωτο ρυθμισμα βαλβιδων η δεν παιζει με τοσο λιγα χλμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 εχω το δικο μου με 2300χλμ..... Ψεκαστό, να υποθέσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Ψεκαστό, να υποθέσω... ναι... να θελει τοσο νωρις ρυθμισμα οι βαλβιδες?(δεν εχω ρυθμισει στα 1000) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 να θελει τοσο νωρις ρυθμισμα οι βαλβιδες?(δεν εχω ρυθμισει στα 1000) Μπά, δύσκολο. Έλεγχο διακένου κάνε + ειναι οκ. Προσοχή, εχουν άλλο διάκενο τα ψεκαστά = 0.10 mm και οι 2 βαλβίδες. Μετέφερα τα πόστ, στο σωστό τοπικ, του ψεκαστού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondakias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Γειας και απο μενα παιδια. Τωρα ειδα το ειδικο τοπικ για Innova Injection. Ευχαριστουμε ιννοvα04. Λοιπον να σας πω και γω για το δικο μoy καμαρι. Αγορασμενο καινουριο Φεβρουαριο του 2012 με προσθετο δισκοφρενο πισω, εχει τωρα 25κ χλμ. Ποτε ρυθμισμα βαλβιδων. Δεν ακουγεται τιποτα. Λαδι Bell Rey 15-50 καθε 2500 απο τη πρωτη φορα μονος μου ολα. (την εγγυηση μονο αν ανοιξεις καπακια μοτερ τη χανεις που θα δουν τη κολλα του εργοστασιου ξεκολλημενη). Το τριξιμο της μασκας το γλιτωσα με σφουγκαρακια πορτας και μονοτικη ταινια οπου χρειαζοταν στα διακενα των πλαστικων. Νωμιζω ομως οτι ηρθε ο καιρος να αλλαξω κιτ γραναζια αλυσιδα. λυνει δενει και θελει συνεχια λυπανση για να μην με εκνευριζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 Ενα πολυ καλό βιντάκι, για ρύθμιση βαλβίδων. http://www.youtube.com/watch?v=GNSHRnQKz3I 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XXIV41 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Όλα όσα έχει ανεβάσει είναι πολύ καλά. Δες και τα υπόλοιπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hackertom 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξέρει κανείς που μπορούμε να αγοράσουμε set βίδες για το παπί μας; Και κουστούμι πλαστικών γνήσια με αυτοκόλλητο; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2015 από τον hackertom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες