Jump to content
Sign in to follow this  
Θεμpic

πολυ γρηγορο scooter

Recommended Posts

παιδια γεια σας θελω να παρω ενα πολυ γρηγορο scooter :_rock-on: πανω απο 150Cc(ΑΛΛΑ οχι σε στιλ μεγαλου απο εκεινα τα τεραστια) και μετα απο πολυ ψαξιμο κατελιξα στο Derbi GP1 250 :scooter: ...απο οτι ακουσα ειναι το πιο γρηγορο (αν οχι πειτε μου και αλλα).Οταν το παρω θα το βαλω καμια εξατμιση καλη για να δεση.Το μηχανακι ξαναλεω παιδια θελω να ειναι σφεντονα :dribble: για να το φτιαξω.ΟΛΕΣ οι γνωμες δεκτες!!! α και τελος πειτε μου παιδια το πιο καινουριο Derbi GP1 250 που εχει βγει μεχρη τωρα (και λογικα το καλυτερο που θα ειναι) πιο ειναι?? δωστε κανενα λινκ παρακαλω!!! ευχαριστω πολυ και περιμενο γρηγορα απαντιση γιατι θα παω διακοπες!!αν ειναι αυτο το πιο καινουριο τοτε.. :worthy:derbi-gp1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλημερα φιλε μου ελαβα το μηνυμα σου αλλα δεν μπορουσα να απαντησω γιατι κατι εχει κολλησει στην ιστοσελιδα....τεσπα. λοιπον το μηχανακι εχει τελικη 130-140 χιλιομετρα τοσο πιανουν ολα τα μηχανακια με τον κινητηρα κουασαρ που φοραει της πιατζιο οπως και πολλα αλλα μηχανακια του πιατζιο γκρουπ. το μηχανακι ειναι πιο γρηγορο απο το παλιο νεξους 250κε γιατι ειναι κατα 30 κιλα ελαφρυτερο. επιπλεον ειναι ρυθμισμενο απο τον κατασκευαστη να εχει καλες εκκινησεις κατι που μπορεις να το αλλαξεις αν βαλεις ελαφροτερα ραουλα οποτε θα κερδισεις σε τελικη, επιπλεον .το μηχανακι ειναι φοβερο το συστηνω ανεπιφυλακτα ...εχει γκαζια λαβε υποψην οτι ειναι και ελαφρυ και μικροκαμομενο και οτι πιο σπορ υπαρχει στα 250κε,,,μακρα ομορφοτερο απο μπεβ, τζεοπολις, χεβο,χ7, χμαχ, χ σιτι....και πολλα αλλα. σε οτι αφορα την εξατμισει μου εχουν πει οτι κερδιζεις μονο σε ωραιοτερο ηχο,,,,και οχι σε επιδοσεις. η καλλιτερη λυση για να κερδισεις εινια να αλλαξεις βαριατορ προκειμενου να γινεις αεροπλανο,.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

130,140 τελικη αλλα τα πιανει γρηγορα??? η θελει παρα μα παρα πολυ ωρα για να τα φτασει?? παρολα αυτα θα το παρω!! :mB_faskelo: αλλα δεν μου ειπες πιο ειναι το πιο καινουριο??δοσε το σαιτ απο το πιο καινουριο (και λογικα καλυτερο) Derbi GP1 250?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε,βάλε ακράπες και βροουυυμμ....βάψτο και μαύρο(τα μαύρα είναι πιο γρήγορα) και βζιιιιιιουυυυ...αν δε φοράς και κράνος θα είσαι ακόμα πιο γρήγορος, ενώ αν δεν έχεις και δίπλωμα ξεγελιούνται τα ραντάρ και δε σε πιάνουν οι κάμερες βζοοοουυυμμμ...

Θα είσαι ο πιο γρήγορος των γρήγορων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε,βάλε ακράπες και βροουυυμμ....βάψτο και μαύρο(τα μαύρα είναι πιο γρήγορα) και βζιιιιιιουυυυ...αν δε φοράς και κράνος θα είσαι ακόμα πιο γρήγορος, ενώ αν δεν έχεις και δίπλωμα ξεγελιούνται τα ραντάρ και δε σε πιάνουν οι κάμερες βζοοοουυυμμμ...

Θα είσαι ο πιο γρήγορος των γρήγορων...

:_zeppelin: :_zeppelin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω αυτο εδω θα σου κανειJetScooter003.jpg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα καιει πολυ μου φαινετε αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα οχι μια κατσαρολα/χιλ..Πολυ ειναι..Εχει πισω δυο πολυ οικονικους μικρους πυραβλακους...Οτι χρειαζεται το παιδι...ΑΑΑΑ και βαψτω μαυρο εεεεεεε...Οπως ειπαν και πιο πανω λιγοτερη αντισταση απο αερα!!!!!!!!!!! :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μετά απο τόσες συμβουλές, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι όταν τερματίσεις πρώτος (είπαμε το πιο γρήγορο θα έχεις) να πεις και κάτι του στυλ:

"Δεν θα έπαιρνα αυτό το αποτέλεσμα χωρίς την έγκαιρη πληροφόρηση απο το mybike.gr. Τους ευχαριστώ πολύ!!"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως μετά απο τόσες συμβουλές, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι όταν τερματίσεις πρώτος (είπαμε το πιο γρήγορο θα έχεις) να πεις και κάτι του στυλ:

"Δεν θα έπαιρνα αυτό το αποτέλεσμα χωρίς την έγκαιρη πληροφόρηση απο το mybike.gr. Τους ευχαριστώ πολύ!!"

:2funny::2funny::2funny:

φταρνιστηκα καπακι μεσα στα γελια και πνιγηκα με τα ιδια μου τα σαλια....:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Μου θυμήσατε τα threads ανάλογης τοποθέτησης που καταστρέφαμε με τον Valas :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα