Jump to content
Sign in to follow this  
black_hawk

Ζητειται "on-off" κατηγοριας Α1!

Recommended Posts

Δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι το καλυπτει το Α1 το ΧR 400 γιατι θελει να παρει και ο BlackmanGr ενα τετοιο και εχει το Α1 :_thumbsup:

Αν το δει θα μας πει. :_thumbsup:

http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_400R_2004.aspx

Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα για πολυ ΛΙΓΟ δεν το καλυπτει.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_400R_2004.aspx

Ναι οντως....για λιγο ρε γαμωτο.. :closedeyes:

Επισης το σαιτ αυτο το δειχνει πολυ πολυστροφο το μηχανακι ρε συ....ακου στις 65000 στροφες να αποδιδει την δυναμη του.. :P :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motorbike..._400R_2004.aspx

121kg + 34hp(25,4kw) δε το καλυπτει με τιποτα το Α1... 40hp + 140kg τα drz400 S + SM και δε τα καλυπτει...

Παντως στα χαρτια δε κλεβουν πολυ στα αλογα του xr400 , 30 βγαζει οπως ειναι , 33 χωρις τη ταπα οπως ειναι αλωστε ρυθμισμενο να δουλευει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DR 350

30hp στροφαλο.

Τα κιλά παίζουν ανάλογα την έκδοση και την χρονολογία μεταξυ 113-127. Το σκέτο (χωρίς το S!) είναι 113.

Τα μοντέλα από το 94 και μετά που έχουν μίζα μπαταρία (SE) είναι πίο βαρυά από τα υπόλοιπα (S και Χωρίς S!).

Γνώμη μου βρές ένα παλιό (όχι S) , πού είναι πολύ απλή κατασκευη και θα είναι και πολύ φτηνό. Αλλάζεις αναρτήσεις και είναι μια πολύ καλή λύση για λίγα χρόνια, μέχρι να μάθει και να αποφασίσει τί θελει να κάνει και τι του αρέσει.

Τροποποιήθηκε από τον snpl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oποτε λυση αναμεσα σε 350-400 δεν υπαρχει για το μικρο διπλωμα δυστηχως....(εκτος απο DR 350)

Η σε 500 ΧΤ θα πατε Η θα κατεβειτε κυβικα :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 1 μαμημένο άλογο!!!!!!Για 1!!!!!!!!!Παω να σφάξω την φάρμα με τα άλογα πολλά είναι τα 34!!!! :angel_not::bruce_h4h:

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πιστευω πως το ΧΤ 500 ειναι η καλυτερη επιλογη ασε που θα το βρεις και φθηνοτερα απο 3000 ευρω_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες!.. :_thumbsup:

Τελικα, το εψαξα, το συζητησα (με το "δασκαλο" του και "πελατη" μου) και το ΧΤ 500 (που το σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ!) ΔΕΝ! καλυπτεται απο το Α1.. Αρα, συνεχιζεται το ψαξιμο..

Πάντως εάν έχει κολλήσει με το KLX, ρίξε και μια ματιά εδώ.

Ίσως λόγω κατάστασης (έδωσε την αντιπροσωπεία), καταφέρεις να το ρίξεις και λίγο ακόμα...

:winking:

Αυτη, ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! πληροφορια! :_thumbsup: (Ειδικα αν, οπως ειπαν και αλλα παιδια, μπορει να ανεβει γυρω στα 30 αλογακια.. Οχι τπτ, αλλα και θα ξαναμπει KLX στο σπιτι!! :D )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη, ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! πληροφορια! :_thumbsup: (Ειδικα αν, οπως ειπαν και αλλα παιδια, μπορει να ανεβει γυρω στα 30 αλογακια.. Οχι τπτ, αλλα και θα ξαναμπει KLX στο σπιτι!! :D )

Το κακο με το ψεκαστο ειναι οτι δε το εισαγουν στην Αμερικη , εκει το βγαζουν ακομα με καρμπυρατερ , ετσι λοιπον δεν εχουν ασχοηθει καθολου με τη βελτιωση του... Το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι με το ψεκαστο δεν υπαρχει καποια λυση ωστε αν γινει 300αρι να τροφοδοτηται σωστα...

Στο καρμπυρατερατο μοντελο απλα του αλλαζες ενα κυριο ζιγκλερ και καθαριζες , στο ψεκαστο εχει αλλη ιστορια...

Ενα(καρμπυρατερατο) klx250 με κιτ300 (με κυλινδρο/πιστονι απο το αδελφακι klx300) + εξατμιση + ρυθμισμα χτυπαει τα πραγματικα 27-28 τροχο και εχοντας οδηγησει τετοιο μπορω να πω οτι το 300 ειναι η καλυτερη βελτιωση !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες!.. _thumbsup.gif

Τελικα, το εψαξα, το συζητησα (με το "δασκαλο" του και "πελατη" μου) και το ΧΤ 500 (που το σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ!) ΔΕΝ! καλυπτεται απο το Α1.. Αρα, συνεχιζεται το ψαξιμο..

μα ο renagade που εχει το Α1 τον καλυπτει το ΧΤ500 αρκει να παρεις μια βεβαιωση απο την μαμα ΥΑΜΑΗΑbiggrin.gif

ψαξτο λιγακι παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θυμάμαι τι και πως ακριβώς, αλλά το είχε γράψει και ο TC-drift ότι μετά το στρώσιμο κάτι βραχυκύκλωσαν (επίσημα στο συνεργείο της Κάβα) σε μία φύσα και η ιπποδύναμη του μοτέρ αυξήθηκε αισθητά.

Τώρα όσον αφορά βελτιώσεις, υπερκυβισμούς κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναγκαίο να το κάνει ένα παιδί που θα είναι η πρώτη του μηχανή (μετά το 50αράκι το ωραίο :_thumbsup: ).

Πάντως εκεί στα 4000€ για καινούριο, εάν δεν είχα το παπάκι και είχα καλύτερη οικονομική άνεση, θα το χτύπαγα ανελέητα!!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to xt500 δεν???μπορείς να μας πεις πως κατέλειξες? :surrender:

Κοίτα για DRZ ταπωμένο στα 33άλογα..

Συμφωνα με το νομο πρεπει να εχει ιπποδυναμη εως 25 kW (x 1,31= 32,75 HP) (Kαι,συγχρονως, αναλογια kW/βαρος κατω απο 0,16)

το ΧΤ 500, βγαζει 40 ιππους στο στροφαλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι αυτή η συζήτιση αλλά νωμίζω ήταν με ή διαζευτικό και όχι και.αλλιώς ισχύει και το 125κ.ε. που είανι στης 3 προυποθέσεις.

drz ταπωμένο?υπάρχει?ψήνομαι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι αυτή η συζήτιση αλλά νωμίζω ήταν με ή διαζευτικό και όχι και.αλλιώς ισχύει και το 125κ.ε. που είανι στης 3 προυποθέσεις.

Το 125 κυβικα δεν ισχυει, πρεπει να ισχυουν ομως και οι δυο αλλες προυποθεσεις :yes: :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρω οτι με το klx θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και δεν θα εχεις το μπαμπα αυτο μπαμπα εκεινο.

Ολοι λενε οτι το κλχ ειναι καλο σχολειο, εφοσον μπορειτε σαν οικογενεια γιατι να μην διθεσετε αυτο το εχτρα ποσο για κατι το οποιο θα ευχαριστηθει και θα το νιωθει και αλλιως απο αποψη υπευθηνοτητας..

Αυτο για την αυξηση της υποδυναμης παντως οντως γινεται ανεξοδα και αποτελεσματικα..

Σαν εναλλακτικη σου λεω παρτε το klx και οταν το βαρεθει ο γιος σου, μου το πουλατε εμενα. Πουλαω το ΤΑ περνω κ ενα Bonneville και η ζωη ειναι ωραια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 2τ? ΚDX 200 ας πούμε? Κοίτα για DRZ ταπωμένο στα 33άλογα..

Κι αυτο πολυ απιθανο να το καλυπτει . Πολυ ωραιο μηχανακι παντως!

drz ταπωμένο?υπάρχει?ψήνομαι :P

Οχι.. εδω δε το εφεραν ποτε ετσι , Αγγλια + Γερμανια πηγε με σιγουρια , εδω δεν ηρθαν τετοια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρω οτι με το klx θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και δεν θα εχεις το μπαμπα αυτο μπαμπα εκεινο.

Ολοι λενε οτι το κλχ ειναι καλο σχολειο, εφοσον μπορειτε σαν οικογενεια γιατι να μην διθεσετε αυτο το εχτρα ποσο για κατι το οποιο θα ευχαριστηθει και θα το νιωθει και αλλιως απο αποψη υπευθηνοτητας..

Αυτο για την αυξηση της υποδυναμης παντως οντως γινεται ανεξοδα και αποτελεσματικα..

Σαν εναλλακτικη σου λεω παρτε το klx και οταν το βαρεθει ο γιος σου, μου το πουλατε εμενα. Πουλαω το ΤΑ περνω κ ενα Bonneville και η ζωη ειναι ωραια...

Καπως ετσι αρχιζω να καταληγω! :D

..Και, συγκεκριμενα, ΕΔΩ! :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 125 κυβικα δεν ισχυει, πρεπει να ισχυουν ομως και οι δυο αλλες προυποθεσεις :yes: :yes:

Οχι Θαναση!Η μια απο τις δυο αρκει!Το εχω γραψει(και ο Manalishi) παρα πολες φορες εδω μεσα με απ' ευθειας λινκ απο το υπουργειο!Θα ψαξω και θα επανερθω!Το XT καλυπτεται και εχω και το χαρτι αμα θες!

Συγκεκριμενα διαβασε ΕΔΩ!

Στα γρηγορα λεει :

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει:

# Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xt600 εχει 40hp στροφαλο ,το 500αρι εχει λιγοτερα ,αλλα δεν βρισκω ποσα ακριβως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ΧΤ 500 εχει ισχυ 26,5 Κw που συμφωνα με ενα converter ειναι 35,5 αλογα στροφαλο. Και βαρος συμφωνα με την Yamaha 176kg!

Ετσι η αναλογια του ΧΤ 500Ε ειναι 26,5/176=0,1505

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Θαναση!Η μια απο τις δυο αρκει!Το εχω γραψει(και ο Manalishi) παρα πολες φορες εδω μεσα με απ' ευθειας λινκ απο το υπουργειο!Θα ψαξω και θα επανερθω!Το XT καλυπτεται και εχω και το χαρτι αμα θες!

Συγκεκριμενα διαβασε ΕΔΩ!

Δικιο εχεις! :_thumbsup: Εγω βασιστηκα σ'αυτα που μου ειπε ο δασκαλος οδηγησης (του οποιου προφανως του διεφυγε αυτη η λεπτομερεια! :blush:

Το ΧΤ 500 εχει ισχυ 26,5 Κw που συμφωνα με ενα converter ειναι 35,5 αλογα στροφαλο. Και βαρος συμφωνα με την Yamaha 176kg!

Το θεμα βεβαια, ειναι τι γραφει η αδεια κυκλοφοριας (γιατι, με βαση αυτην, κρινουν τα.. "οργανα"..)

Thanks, παντως! :_thumbsup:

το xt600 εχει 40hp στροφαλο ,το 500αρι εχει λιγοτερα ,αλλα δεν βρισκω ποσα ακριβως

45, το 600-αρι, και 40 το 500-αρι..(Το τελευταιο "παιζει" παντως.. Πρεπει να δω την αδεια πρωτα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αδεια δεν γραφει τιποτα!!Η δικια μου τουλαχιστον!Ετσι εχω παντα το χαρτι που πηρα απο την Yamaha με E-mail και εχω το κεφαλι μου ησυχο!Οσο για τους δασκαλους οδηγησης, πεταμενα λεφτα, εμενα με εβαλε και εδωσα με παπι και μετα "εμαθε" λεει οτι ειχαν γινει δυο κατηγοριες!Την ημερα της εξετασης μου τα ειπε αυτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλάκα πλάκα τώρα το τσέκαρα και κανένα απο τα 350 τα δρ δεν καλύπτεται απο το Α1. Το SE που είναι το πιο βαρύ βγαίνει 0.176 kw/kg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα