georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι το καλυπτει το Α1 το ΧR 400 γιατι θελει να παρει και ο BlackmanGr ενα τετοιο και εχει το Α1 Αν το δει θα μας πει. http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_400R_2004.aspx Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα για πολυ ΛΙΓΟ δεν το καλυπτει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://www.motorbikes.be/en/Honda_XR_400R_2004.aspx Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα για πολυ ΛΙΓΟ δεν το καλυπτει..... Ναι οντως....για λιγο ρε γαμωτο.. Επισης το σαιτ αυτο το δειχνει πολυ πολυστροφο το μηχανακι ρε συ....ακου στις 65000 στροφες να αποδιδει την δυναμη του.. :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον YAMAHAΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 http://www.motorbike..._400R_2004.aspx Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα για πολυ ΛΙΓΟ δεν το καλυπτει..... 121kg + 34hp(25,4kw) δε το καλυπτει με τιποτα το Α1... 40hp + 140kg τα drz400 S + SM και δε τα καλυπτει... Παντως στα χαρτια δε κλεβουν πολυ στα αλογα του xr400 , 30 βγαζει οπως ειναι , 33 χωρις τη ταπα οπως ειναι αλωστε ρυθμισμενο να δουλευει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) DR 350 30hp στροφαλο. Τα κιλά παίζουν ανάλογα την έκδοση και την χρονολογία μεταξυ 113-127. Το σκέτο (χωρίς το S!) είναι 113. Τα μοντέλα από το 94 και μετά που έχουν μίζα μπαταρία (SE) είναι πίο βαρυά από τα υπόλοιπα (S και Χωρίς S!). Γνώμη μου βρές ένα παλιό (όχι S) , πού είναι πολύ απλή κατασκευη και θα είναι και πολύ φτηνό. Αλλάζεις αναρτήσεις και είναι μια πολύ καλή λύση για λίγα χρόνια, μέχρι να μάθει και να αποφασίσει τί θελει να κάνει και τι του αρέσει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον snpl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 Oποτε λυση αναμεσα σε 350-400 δεν υπαρχει για το μικρο διπλωμα δυστηχως....(εκτος απο DR 350) Η σε 500 ΧΤ θα πατε Η θα κατεβειτε κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για 1 μαμημένο άλογο!!!!!!Για 1!!!!!!!!!Παω να σφάξω την φάρμα με τα άλογα πολλά είναι τα 34!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 εγω πιστευω πως το ΧΤ 500 ειναι η καλυτερη επιλογη ασε που θα το βρεις και φθηνοτερα απο 3000 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες!.. Τελικα, το εψαξα, το συζητησα (με το "δασκαλο" του και "πελατη" μου) και το ΧΤ 500 (που το σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ!) ΔΕΝ! καλυπτεται απο το Α1.. Αρα, συνεχιζεται το ψαξιμο.. Πάντως εάν έχει κολλήσει με το KLX, ρίξε και μια ματιά εδώ. Ίσως λόγω κατάστασης (έδωσε την αντιπροσωπεία), καταφέρεις να το ρίξεις και λίγο ακόμα... Αυτη, ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! πληροφορια! (Ειδικα αν, οπως ειπαν και αλλα παιδια, μπορει να ανεβει γυρω στα 30 αλογακια.. Οχι τπτ, αλλα και θα ξαναμπει KLX στο σπιτι!! :D ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Αυτη, ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! πληροφορια! (Ειδικα αν, οπως ειπαν και αλλα παιδια, μπορει να ανεβει γυρω στα 30 αλογακια.. Οχι τπτ, αλλα και θα ξαναμπει KLX στο σπιτι!! :D ) Το κακο με το ψεκαστο ειναι οτι δε το εισαγουν στην Αμερικη , εκει το βγαζουν ακομα με καρμπυρατερ , ετσι λοιπον δεν εχουν ασχοηθει καθολου με τη βελτιωση του... Το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι με το ψεκαστο δεν υπαρχει καποια λυση ωστε αν γινει 300αρι να τροφοδοτηται σωστα... Στο καρμπυρατερατο μοντελο απλα του αλλαζες ενα κυριο ζιγκλερ και καθαριζες , στο ψεκαστο εχει αλλη ιστορια... Ενα(καρμπυρατερατο) klx250 με κιτ300 (με κυλινδρο/πιστονι απο το αδελφακι klx300) + εξατμιση + ρυθμισμα χτυπαει τα πραγματικα 27-28 τροχο και εχοντας οδηγησει τετοιο μπορω να πω οτι το 300 ειναι η καλυτερη βελτιωση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 to xt500 δεν???μπορείς να μας πεις πως κατέλειξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Σε 2τ? ΚDX 200 ας πούμε? Κοίτα για DRZ ταπωμένο στα 33άλογα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες!.. Τελικα, το εψαξα, το συζητησα (με το "δασκαλο" του και "πελατη" μου) και το ΧΤ 500 (που το σκεφτομουν ΣΟΒΑΡΑ!) ΔΕΝ! καλυπτεται απο το Α1.. Αρα, συνεχιζεται το ψαξιμο.. μα ο renagade που εχει το Α1 τον καλυπτει το ΧΤ500 αρκει να παρεις μια βεβαιωση απο την μαμα ΥΑΜΑΗΑ ψαξτο λιγακι παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Δεν θυμάμαι τι και πως ακριβώς, αλλά το είχε γράψει και ο TC-drift ότι μετά το στρώσιμο κάτι βραχυκύκλωσαν (επίσημα στο συνεργείο της Κάβα) σε μία φύσα και η ιπποδύναμη του μοτέρ αυξήθηκε αισθητά. Τώρα όσον αφορά βελτιώσεις, υπερκυβισμούς κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναγκαίο να το κάνει ένα παιδί που θα είναι η πρώτη του μηχανή (μετά το 50αράκι το ωραίο ). Πάντως εκεί στα 4000€ για καινούριο, εάν δεν είχα το παπάκι και είχα καλύτερη οικονομική άνεση, θα το χτύπαγα ανελέητα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) to xt500 δεν???μπορείς να μας πεις πως κατέλειξες? Κοίτα για DRZ ταπωμένο στα 33άλογα.. Συμφωνα με το νομο πρεπει να εχει ιπποδυναμη εως 25 kW (x 1,31= 32,75 HP) (Kαι,συγχρονως, αναλογια kW/βαρος κατω απο 0,16) το ΧΤ 500, βγαζει 40 ιππους στο στροφαλο.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Πάλι αυτή η συζήτιση αλλά νωμίζω ήταν με ή διαζευτικό και όχι και.αλλιώς ισχύει και το 125κ.ε. που είανι στης 3 προυποθέσεις. drz ταπωμένο?υπάρχει?ψήνομαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Πάλι αυτή η συζήτιση αλλά νωμίζω ήταν με ή διαζευτικό και όχι και.αλλιώς ισχύει και το 125κ.ε. που είανι στης 3 προυποθέσεις. Το 125 κυβικα δεν ισχυει, πρεπει να ισχυουν ομως και οι δυο αλλες προυποθεσεις :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bellof 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Θεωρω οτι με το klx θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και δεν θα εχεις το μπαμπα αυτο μπαμπα εκεινο. Ολοι λενε οτι το κλχ ειναι καλο σχολειο, εφοσον μπορειτε σαν οικογενεια γιατι να μην διθεσετε αυτο το εχτρα ποσο για κατι το οποιο θα ευχαριστηθει και θα το νιωθει και αλλιως απο αποψη υπευθηνοτητας.. Αυτο για την αυξηση της υποδυναμης παντως οντως γινεται ανεξοδα και αποτελεσματικα.. Σαν εναλλακτικη σου λεω παρτε το klx και οταν το βαρεθει ο γιος σου, μου το πουλατε εμενα. Πουλαω το ΤΑ περνω κ ενα Bonneville και η ζωη ειναι ωραια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Σε 2τ? ΚDX 200 ας πούμε? Κοίτα για DRZ ταπωμένο στα 33άλογα.. Κι αυτο πολυ απιθανο να το καλυπτει . Πολυ ωραιο μηχανακι παντως! drz ταπωμένο?υπάρχει?ψήνομαι :P Οχι.. εδω δε το εφεραν ποτε ετσι , Αγγλια + Γερμανια πηγε με σιγουρια , εδω δεν ηρθαν τετοια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Θεωρω οτι με το klx θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο και δεν θα εχεις το μπαμπα αυτο μπαμπα εκεινο. Ολοι λενε οτι το κλχ ειναι καλο σχολειο, εφοσον μπορειτε σαν οικογενεια γιατι να μην διθεσετε αυτο το εχτρα ποσο για κατι το οποιο θα ευχαριστηθει και θα το νιωθει και αλλιως απο αποψη υπευθηνοτητας.. Αυτο για την αυξηση της υποδυναμης παντως οντως γινεται ανεξοδα και αποτελεσματικα.. Σαν εναλλακτικη σου λεω παρτε το klx και οταν το βαρεθει ο γιος σου, μου το πουλατε εμενα. Πουλαω το ΤΑ περνω κ ενα Bonneville και η ζωη ειναι ωραια... Καπως ετσι αρχιζω να καταληγω! :D ..Και, συγκεκριμενα, ΕΔΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Το 125 κυβικα δεν ισχυει, πρεπει να ισχυουν ομως και οι δυο αλλες προυποθεσεις :yes: Οχι Θαναση!Η μια απο τις δυο αρκει!Το εχω γραψει(και ο Manalishi) παρα πολες φορες εδω μεσα με απ' ευθειας λινκ απο το υπουργειο!Θα ψαξω και θα επανερθω!Το XT καλυπτεται και εχω και το χαρτι αμα θες!Συγκεκριμενα διαβασε ΕΔΩ! Στα γρηγορα λεει : ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει: # Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 το xt600 εχει 40hp στροφαλο ,το 500αρι εχει λιγοτερα ,αλλα δεν βρισκω ποσα ακριβως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το ΧΤ 500 εχει ισχυ 26,5 Κw που συμφωνα με ενα converter ειναι 35,5 αλογα στροφαλο. Και βαρος συμφωνα με την Yamaha 176kg! Ετσι η αναλογια του ΧΤ 500Ε ειναι 26,5/176=0,1505 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2010 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οχι Θαναση!Η μια απο τις δυο αρκει!Το εχω γραψει(και ο Manalishi) παρα πολες φορες εδω μεσα με απ' ευθειας λινκ απο το υπουργειο!Θα ψαξω και θα επανερθω!Το XT καλυπτεται και εχω και το χαρτι αμα θες! Συγκεκριμενα διαβασε ΕΔΩ! Δικιο εχεις! Εγω βασιστηκα σ'αυτα που μου ειπε ο δασκαλος οδηγησης (του οποιου προφανως του διεφυγε αυτη η λεπτομερεια! Το ΧΤ 500 εχει ισχυ 26,5 Κw που συμφωνα με ενα converter ειναι 35,5 αλογα στροφαλο. Και βαρος συμφωνα με την Yamaha 176kg! Ετσι η αναλογια του ΧΤ 500Ε ειναι 26,5/176=0,1505 Το θεμα βεβαια, ειναι τι γραφει η αδεια κυκλοφοριας (γιατι, με βαση αυτην, κρινουν τα.. "οργανα"..) Thanks, παντως! το xt600 εχει 40hp στροφαλο ,το 500αρι εχει λιγοτερα ,αλλα δεν βρισκω ποσα ακριβως 45, το 600-αρι, και 40 το 500-αρι..(Το τελευταιο "παιζει" παντως.. Πρεπει να δω την αδεια πρωτα..) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 H αδεια δεν γραφει τιποτα!!Η δικια μου τουλαχιστον!Ετσι εχω παντα το χαρτι που πηρα απο την Yamaha με E-mail και εχω το κεφαλι μου ησυχο!Οσο για τους δασκαλους οδηγησης, πεταμενα λεφτα, εμενα με εβαλε και εδωσα με παπι και μετα "εμαθε" λεει οτι ειχαν γινει δυο κατηγοριες!Την ημερα της εξετασης μου τα ειπε αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2010 Το ΧΤ 500 εχει ισχυ 26,5 Κw που συμφωνα με ενα converter ειναι 35,5 αλογα στροφαλο. Και βαρος συμφωνα με την Yamaha 176kg! Ετσι η αναλογια του ΧΤ 500Ε ειναι 26,5/176=0,1505 πλάκα πλάκα τώρα το τσέκαρα και κανένα απο τα 350 τα δρ δεν καλύπτεται απο το Α1. Το SE που είναι το πιο βαρύ βγαίνει 0.176 kw/kg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες