INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για σας παιδες ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω το innova μου να ειναι σαν καποια αλλα χωρις πισω φτερο, οι πιοι τροποι μπορει να το κανουν να μην φενεται γιατι εχω πελαγωσει δεν ξερω πως να βγαλω το πισω φτερο και αν το βγαλω αν θα υπαρξει καποιο προβλημμα γιατι εχει την κλειδαρια της σελλας γιαυτο με ψιλοπειραζει λιγο, αν μπορει να μου πει καποιος καποια γνωμη που το εχει κανει και ο ιδιος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2010 από τον INNOVA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Θα πάρεις κοφτάκι, και θα το κόψεις σιγά σιγά με πολύ υπομονή, έως εκεί που θες. Αν θες για πιο εύκολα, λύνεις σεχδόν όλα τα πλαστικά και βγάζεις τον πίσω λασπωτήρα, που είναι μαζί με το καλάθι κάτω από την σέλα. Είναι ιστορία, αλλά έτσι τα κάνουν όλοι... Good luck !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα πάρεις κοφτάκι, και θα το κόψεις σιγά σιγά με πολύ υπομονή, έως εκεί που θες. Αν θες για πιο εύκολα, λύνεις σεχδόν όλα τα πλαστικά και βγάζεις τον πίσω λασπωτήρα, που είναι μαζί με το καλάθι κάτω από την σέλα. Είναι ιστορία, αλλά έτσι τα κάνουν όλοι... Good luck !!! Ευχαριστω ρε φιλε θα το σκεφτω να το βγαλω ολο αν ειναι γιατι θελω να αλλαξω το πισω φαναρι με ενα αλλο που εχει και φλας μεσα αλλα τι γινεται ρε γαμωτο με την κλειδαρια που ειναι με το φτερο μαζι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2010 από τον INNOVA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 συμβουλη μην πειραξεις καν το φτερο το πισω,αμα προσεξες το ιννοβα εχει μεγαλο αποθηκευτηκο χωρο,που σημαινει,οτι ολα τα συμπραγκαλα του,καλωδια κλπ,ειναι πισω. το φτερο κραταει καλοδια και αλλα πολλα,το φαναρι το αλαζεις και χωρις να βγαλεις το φτερο. βασικα για ποιο innova μιλαμε ? το καρμπιρατερ η το injection? εγω για το injection σου λεω. για να βγαλεις το φαναρι,ξεβιδωσε ολα τα πλαστικα, δηλαδη απο τη μεση και πισω. και θα βγει μονοκοματα,αλιως δεν γινετε. αμα δεν γνωριζεις ποια να βγαλεις,πες μου να σου ανεβασω φωτο,αλα και παλι,για ποιο ιννοβα μιλαμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 συμβουλη μην πειραξεις καν το φτερο το πισω,αμα προσεξες το ιννοβα εχει μεγαλο αποθηκευτηκο χωρο,που σημαινει,οτι ολα τα συμπραγκαλα του,καλωδια κλπ,ειναι πισω. το φτερο κραταει καλοδια και αλλα πολλα,το φαναρι το αλαζεις και χωρις να βγαλεις το φτερο. βασικα για ποιο innova μιλαμε ? το καρμπιρατερ η το injection? εγω για το injection σου λεω. για να βγαλεις το φαναρι,ξεβιδωσε ολα τα πλαστικα, δηλαδη απο τη μεση και πισω. και θα βγει μονοκοματα,αλιως δεν γινετε. αμα δεν γνωριζεις ποια να βγαλεις,πες μου να σου ανεβασω φωτο,αλα και παλι,για ποιο ιννοβα μιλαμε ? Για το μοντ. 2003 μιλαω με το καρμπυρατερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2010 Για το μοντ. 2003 μιλαω με το καρμπυρατερ. βγαζεις την σκαρα-αεροτομη,ξεβιδωνεις τα πλαινα πλαστικα για να βγαλεις το πισω φαναρι,και αφου εχεις βγαλει ολες τις βιδες που κρατανε το φτερο το τραβας με δυναμη...μην φοβηθεις δεν σπαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) βγαζεις την σκαρα-αεροτομη,ξεβιδωνεις τα πλαινα πλαστικα για να βγαλεις το πισω φαναρι,και αφου εχεις βγαλει ολες τις βιδες που κρατανε το φτερο το τραβας με δυναμη...μην φοβηθεις δεν σπαει Ευχαριστω θα το δοκιμασω μηπως και κανω κατι δεν νομιζω να ειναι και πολυ δυσκολο πια. Αλλα μετα ξερεις τι θα γινει με την κλειδαρια της σελας που ειναι με το φτερο μαζι τι θα γινει με αυτο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2010 από τον INNOVA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Ευχαριστω θα το δοκιμασω μηπως και κανω κατι δεν νομιζω να ειναι και πολυ δυσκολο πια. Αλλα μετα ξερεις τι θα γινει με την κλειδαρια της σελας που ειναι με το φτερο μαζι τι θα γινει με αυτο. η κληδαρια βγαινει μαζι με το φτερο και μενει ενα σιδερακι που πατασ για να ανοιξει η σελα.δεν ειναι δυσκολο ρε,αμα το κανεις μια φορα μετα θα ειναι πανευκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 η κληδαρια βγαινει μαζι με το φτερο και μενει ενα σιδερακι που πατασ για να ανοιξει η σελα.δεν ειναι δυσκολο ρε,αμα το κανεις μια φορα μετα θα ειναι πανευκολο. Ευχαριστω ρε φιλε για τη βοηθεια θα το βγαλω σημερα απλως μπορει λιγο να με δυσκολεψει στο να συνδεσω τα καλωδια για το πισω φαναρι. Παλι καλα τωρα που θα τα βγαλω μηπως και το μηχανακι φανει ωραιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 ναι. και όσο πανεύκολο είναι για εσένα να ανοίξεις με το σιδεράκι, το ίδιο πανεύκολο είναι να το ανοίξει και ο κάθε άσχετος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 ναι. και όσο πανεύκολο είναι για εσένα να ανοίξεις με το σιδεράκι, το ίδιο πανεύκολο είναι να το ανοίξει και ο κάθε άσχετος... εννοειται,αλλα απο το να χαλασεις το φτερο,καλυτερα ετσι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 ευτηχως δεν εχεις το i :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Θα το προσπαθησω οσο μπορω και ο θεος βοηθος να μην χαλασω τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2010 Θα το προσπαθησω οσο μπορω και ο θεος βοηθος να μην χαλασω τιποτα. δεν χαλας μορε,α και το φαναρι το βγαζεις γιατι απο πισω του εχει αλλη μια βιδα που κραταει το φτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova04 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Ευχαριστω ρε φιλε για τη βοηθεια θα το βγαλω σημερα απλως μπορει λιγο να με δυσκολεψει στο να συνδεσω τα καλωδια για το πισω φαναρι. Παλι καλα τωρα που θα τα βγαλω μηπως και το μηχανακι φανει ωραιο. το φαναρι με φλας ποσο το πηρες και πως το συνδεσες με τα καλωδια??? ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 καλησπέρα θέλω να κόψω και εγώ το πίσω φτερό μπορεί κανείς να μ πει τι ακριβώς είναι το κοφτάκι και πως θα το ζητήσω ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα θέλω να κόψω και εγώ το πίσω φτερό μπορεί κανείς να μ πει τι ακριβώς είναι το κοφτάκι και πως θα το ζητήσω ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων Το κοφτάκι είναι αυτό, και θα το ζητήσεις ως "κοφτάκι". Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 από τον AlexDMegara Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 ευχαριστώ πολύ φίλε μ ....και να σε ρωτήσω και κτ ακόμα με αυτό σίγουρα θα κάνω δουλειά μ φαίνεται λίγο περίεργο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) chris-125cc ποιο innova εχεις??? εχω κοψει το γνησιο φτερο του innova καρμπυρατερ και το πουλαω. αν εχεις το γνησιο φτερο μπορεις να αγορασεις το δικο μου η να τα κανουμε τραμπα. στειλε μου πμ αν ενδιαφερεσαι για την αγορα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silver17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 Και αν θέλεις να το ξαναβάλεις θα το βάλεις με τον ίδιο τρόπο που το έβγαλες ή θα το πας σε μάστορα να σου βάλει? Το λέω γιατί έχω κόψει το πίσω φτερό και σκέφτομαι να του αγοράσω για να το πουλήσω. ΥΓ:Συγνώμη που γράφω στο post σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 οπως το βγαζεις μπαινει φιλε μ δεν ειναι τιποτα αν δυσκολευτεις πηγαινε το σε ενα μαστορα chris-125cc ποιο innova εχεις??? εχω κοψει το γνησιο φτερο του innova καρμπυρατερ και το πουλαω. αν εχεις το γνησιο φτερο μπορεις να αγορασεις το δικο μου η να τα κανουμε τραμπα. στειλε μου πμ αν ενδιαφερεσαι για την αγορα. δν ενδιαφερομαι φιλε μ ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μην κανεις καμια βλακεια (οπως ειχα κανει εγω) και κοψεις το πισω φτερο! οταν βγαλεις ολα τα πλαστικα θα δεις οτι το φτερο βγενει ολοκληρο (πρεπει να βγαλεις την αριστερη αναρτηση για να βγει ανετα). θα το βγαλεις και θα το αφησεις στην ακρη! θα φενεται το ντεποζιτο και τα καλωδιο αλλα δεν πειραζει. αν το κοψεις και μετα θες να το ξαναβαλεις κανονικα με πινακιδα πισω δε θα μπορεις και το καινουριο κοστιζει 120 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-125cc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2013 μην κανεις καμια βλακεια (οπως ειχα κανει εγω) και κοψεις το πισω φτερο! οταν βγαλεις ολα τα πλαστικα θα δεις οτι το φτερο βγενει ολοκληρο (πρεπει να βγαλεις την αριστερη αναρτηση για να βγει ανετα). θα το βγαλεις και θα το αφησεις στην ακρη! θα φενεται το ντεποζιτο και τα καλωδιο αλλα δεν πειραζει. αν το κοψεις και μετα θες να το ξαναβαλεις κανονικα με πινακιδα πισω δε θα μπορεις και το καινουριο κοστιζει 120 ευρω. αλήθεια είναι τόσο ακριβό?? στο car.gr εχω βρει και με 15Ε καινουργιοκαι κτ αλλο δεν θα φαινεται βλακια αν ειναι κουφιο απο κατω ??? χωρις καθολου φτερο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrysanthos85 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 To σημαντικοτερο προβλημα που θα εχεις θα ειναι πως θα γινεσαι #@$% απο τα νερα, ειδικα τωρα που πλησιαζει χειμωνας. Μπλουζες, μπουφαν κλπ, προετοιμασου για πολυ λασπουρα στην πλατη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 δε θα φενεται πολυ κενο κατω, μη φανταστεις. μεγαλο προβλημα το οτι θα γεμιζεις λασπες. καποιες φορες σχηματιζοτανε ολοκληρη λωριδα πισω στην μπλουζα οταν με επιανε βροχη στο δρομο και ημουν μακρια απο το σπιτι. ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δε θα εχεις κλειδαρια στη σελα. http://www.car.gr/parts/view/3443359/ http://www.car.gr/parts/view/3682782/ http://www.car.gr/parts/view/3842235/ αυτα τα 3 δεν ειναι γνησια. ειναι σαν αυτο που εβαλα και εγω (δες φοτο στη 2η σελιδα εδω http://www.mybike.gr/topic/65260-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-honda-innova/) το εργοστασιακο μονο στη honda θα το βρεις. πριν 2.5 χρονια κοστιζε 120 ευρω αν θυμαμε σωστα. το εργοστασιακο κουμπωνει τελεια ενω το μουφα θελει καποιες τροποποιησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες